TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenia: intrebari si raspunsuri/Cum ii spui unei fete/ unui baiat ce simti pt ea/el? Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 14 15 16 17 18 19
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

mit4jc a scris:

Subscriu la ceea ce am spus anterior în primul post.
Ce plan să faci? De exemplu în ziua în care te decizi să-i vorbești te îmbraci elegant, așa cum trebuie să fie cineva la 30 de ani, parfumat decent, un buchet de flori, o invitație într-un restaurant select sau într-un parc drăguț, dar intim, îi vorbești despre ceea ce simți într-un mod plăcut, agreabil, în așa fel încât să vadă în tine nu un om disperat (nu cred acest lucru despre tine, susțin să îți alegi cu atenție cuvintele) ci o persoană care cu adevărat o place pentru femeia care este și nu alte lucruri. Cum o aduci acolo... folosește-ți imaginația :D. Găsești tu ceva :P

Am o mica observatie, mit4jc. Nu zic ca nu ar merge faza asta, dar mie mi se pare putin cam "trasa de par". Modul in care alege sa o scoata in oras sau la un restaurant trebuie sa depinda de modul in care relatia lor de colegi de pana acum a evoluat si de ritmul ei. Nu stiu exact detaliile astea, dar daca nu sunt suficient de familiarizati sau apropiati ca amici, unele propuneri s-ar putea sa o sperie. Ca vorbeai de decentza, trebuie sa existe un contrast nu foarte mare intre relatia lor si modul in care pregateste mediul si atmosfera pentru intalnire. De exemplu restaurantul pe care il alege nu ar trebui sa creeze pentru ea un contrast prea mare fatza de stilul ei si relatia vostra de amicitie. Trebuie sa fie suficient cat sa ii dea de inteles ce urmeaza si sa nu se sita constransa. Cu buchetul de flori la fel. Nu retin daca ai mai incercat sau daca i-ai mai oferit flori, pentru ca depinde si de asta. Sunt unele (subliniez unele, nu toate) fete care s-ar simti constranse sau chiar putin speriate de asa ceva. Pentru ca e timida trebuie sa faci astfel incat sa se simta placut, in largul ei, de asta conteaza lucrurile astea.

Cam asa vad eu lucrurile. E un punct de vedere subiectiv, evident. Ideea este sa se simta in siguranta ;)

+Archangel+ a scris:

De asemenea, as tine cont si de ce a zis mit4jc. Hai, ca ti-am spus deja prea multe.

Zise Don Juan :D

marian29 a scris:

Cum sa o contrazic? Daca mi-a zis sa nu mai trimim mesaje,eu sa-i trimit in continuare??

Nu, marian, ci daca vorbiti despre ceva anume, ea iti zice parerea ei dar tu nu esti de aceeasi parere, nu ii da dreptate doar pentru a nu o contrazice. Spune-i si tu punctul tau de vedere. Chestia asta va impiedica sa va cunoasteti mai bine. Si in plus, daca veti avea o relatie si o vei respecta cum trebuie sa o respecti, de parerea ei vei depinde si tu pentru ca in anumite decizii pe care le veti lua ea isi spune punctul de vedere, iar daca tu nu il spui pe al tau numa ca sa nu o deranjezi, vei fi nevoit sa faci cum zice ea. Si nu cred ca ti-ar place.

In plus, spunandu-i punctul tau de vedere atunci cand nu esti de acrod cu ea, in timp iti vei da seama daca iti mai place de ea sau nu ;)

Ultima modificare de shoricel (31/01/11 16:52)

31/01/11 16:43

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Si poate sa-si dea seama si ea ca esti 'barbat' nu un papa-lapte. :)

Ultima modificare de emanuel (31/01/11 17:26)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

31/01/11 17:26

marian29
membru

Inregistat: 03/10/10
Emanuel,lasa te rog comentariile de genul"esti papa lapte".. Nu o contraziceam pt.ca mi-e draga si nici nu erau asa motive mari de a o contrazice. Daca sunteti in masura sa dati un sfat matur bine,daca nu ...

31/01/11 17:51

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Marian, de la noi ai primit o diversitate de sfaturi. Sper ca nu te-au derutat prea tare. In final tu decizi ce e mai bine pentru ca tu cunosti cel mai bine situatia.

Domnul sa te calauzeasca! :)

31/01/11 18:06

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

marian29 a scris:

Revin cu povestea mea-va spuneam ca am o colega de serviciu de care imi place. Ne stim de 2 ani. Povesteam,glumeam in grup... Din vara am inceput sa o plac,sa ii fac curte. Uneori parea ca ar fi de acord,alteori... Fata s-a prins cred unde bat,sau au observat si cei din anturaj,ma rog. Cand ma pregateam sa ii spun ca mi-as dori o relatie mi-a spus ca sa nu o mai sun,sa nu ii mai trm.sms ca ea nu vrea sa vorbeasca cu mine. Pur si simplu.. Si uite asa toate visele si sperantele mele s-au dus...

Am cateva intrebari pentru tine,pentru a intelege mai bine situatia ta (sper sa nu te superi):

A fost de acord s-o suni? De cat timp o suni? Cum reactiona cand o sunai?
Cum ti-a raspuns la sms-uri? (frumos sau din contra rece si distant)
Cum comunicai cu ea? Cum ti se adresa?

31/01/11 18:48

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Daca fata nu mai vrea sa vb cu el de ce ii tot dati sfaturi cum si ce sa faca ?

31/01/11 21:07

emanuel
membru

Sa stie cum sa se raporteze asa in general la o fata, cand va fi sa fie. ;)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

31/01/11 21:24

marian29
membru

Noi ne intalnim zilnic,povestim toti colegii,radem,glumeam. De sunat nu am sunat-o,prin concedi mai trm.cate un sms,doua si o intrebam ce mai face,de sarbatori. De cand am inceput sa fiu dragut cu ea,sa-i duc un buchet de flori cu o anumita ocazie si ceilalti au facut putina agitatie,a inceput  sa o faca pe fata dura,rece..

31/01/11 21:30

antonela
Moderator

Dar pana sa faca ceilalti agitatie, cum se purta cu tine? Cum a primit buchetul de flori?

Ultima modificare de antonela (31/01/11 21:47)

31/01/11 21:43

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Eu cred ca o fata daca vrea sa fie cu tine, o sa fie oricat de neindematic si "instruit" ai fi. Natural is the best.

31/01/11 21:49

Site web  
emanuel
membru

Sigur ca natural e cel mai bine, dar daca-i la fel de "naturala" ca el, cred ca trebuie sa mearga cineva sa intervina si sa le faca lipeala. :D
Care locuiti mai aproape de el?

@ antonela, daca-l respingea categoric cred ca i-ar fi dat cu buchetul de flori in cap. 

@ marian29, asta a facut fata?

Ultima modificare de emanuel (31/01/11 21:57)

31/01/11 21:56

antonela
Moderator

emanuel, eu ii pui anumite intrebari lui marian29 ca sa o pot intelege pe fata. Vreau sa vad ce a determinat-o sa fie dura si rece. (banuiesc ca s-a purtat frumos cu el, insa ceva a determinat-o sa se schimbe)

Ultima modificare de antonela (31/01/11 22:00)

31/01/11 22:00

marian29
membru

Nu stiu cum sa fac:sa renunt sau sa mai astept? Sa mai zic ceva? Sa mai fac ceva? O fi ultimul ei verdict?

31/01/11 22:03

antonela
Moderator

Din cate vad nu esti lamurit pe deplin in privinta raspunsului ei.

@ Daca poti sa-mi raspunzi la intrebarile de mai sus...

31/01/11 22:06

emanuel
membru

antonela, daca se intampla o lipeala tu o sa fii nasa, nu ma mai amestec sa-ti stric sansa. :D

31/01/11 22:17

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

marian29 a scris:

Nu stiu cum sa fac:sa renunt sau sa mai astept? Sa mai zic ceva? Sa mai fac ceva? O fi ultimul ei verdict?

intreaba-L pe Dumnezeu.

31/01/11 22:26

marian29
membru

Eu in sept.i-am dat florile,mi-a multumit si tot am incercat de atunci sa fiu mereu dragut. Si colegele s-au bucurat ca i-am dus flori,a fost o surpriza placuta pt toti.. Si colegele ei cele mai bune ii spuneau ca ne-am potrivi.. Si ma pregateam sa ii spun ca imi place de ea mai mult ca o colega,cand... Ce a u

31/01/11 22:55

antonela
Moderator

marian29, eu zic sa te rogi si sa astepti. Te porti frumos ca si pana acum cu ea si atat. Nu mai incerca nimic. E posibil ca acea raceala a ei, sa fie o aparare. Probabil ca au influentat-o si ceilalti colegi. Nu ai cum sa stii. Asteapta, analizeaza "din umbra" si vei vedea care este adevarul pana la urma.

@ Multumesc pentru raspunsuri.

Ultima modificare de antonela (03/02/11 11:12)

31/01/11 23:22

marian29
membru

Multumesc antonela. O sa ma rog ca si pana acum ca daca e ea cea aleasa sa ma lumineze Domnul cumva,mai astept ca trebuie"sa-mi ling ranile sufletesti" si, oi vedea. Oricum,nu mi-a fost usor si nu imi este pentru ca imi place de ea..

01/02/11 09:11

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

antonela a scris:

Probabil ca au influentat-o si ceilalti colegi.

Cred ca mai degraba nu stie ce sa faca ea fiind penticostala iar el ortodox.

01/02/11 09:33

mit4jc
membru

Inregistat: 08/12/05
@soricel - ideea nu era sa faca ce am zis (nu e nimic tras de par - daca marian este o fire romantica, atunci acest lucru trebuie sa iasa in evidenta si nu ascuns) ci cumva la momentul pe care il considera potrivit ca marian sa faca efectiv ceva
@emanuel - te rog vino cu ceva util, este ceva foarte important
@antonela - ma bucur ca ai accentuat ideea rugaciunii pe care am spus-o inca de la incipitul discutiei si la cum a decurs relatia dintre ei pana acum

Marian29 imi mentin sfatul meu care este ce a zis si antonela sa te rogi si daca simti din partea lui Dumnezeu ca este persoana potrivita pentru tine, atunci ia atitudine si fa pasi concreti spre ea. Banuiesc ca si tu esti o persoana timida. Ai curaj! Insa nu astepta prea mult, pentru ca s-ar putea sa o pierzi. S-ar putea sa fie altul mai curajos ca tine... iar in curajul tau sa iti pregatesti cu atentie cadrul, momentul si cuvintele.

01/02/11 09:40

marian29
membru

Bine,dar daca mi-a taiat asa transant aripile???

01/02/11 12:25

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

+Archangel+ a scris:

antonela a scris:

Probabil ca au influentat-o si ceilalti colegi.

Cred ca mai degraba nu stie ce sa faca ea fiind penticostala iar el ortodox.

Pfffuuu...partea asta eu nu am prins-o..eu cred ca, cu siguranta stie ce o asteapta :( Marian eu zic sa nu mai incerci, las-o pe ea sa decida, semnalul l-a primit, dar decizia de a iesi cu tine trebuie sa o ia ea si stie foarte bine peste ce convingeri va da.

Ultima modificare de ROXANA82 (01/02/11 12:31)

01/02/11 12:30

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Inainte de a o lasa pe ea sa decida ar trebui sa-i ofere solutii la framantarile ei (daca exista) si sa ii arate cat e de determinat sa lupte pentru ea.

01/02/11 12:49

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Nu stiu daca are solutii macar la framantarile lui, apoi sa ofere solutii. :D

Determinarea lui se vede: e mai tot timpul dezarmat. :)

Ultima modificare de OLD TRAIAN (01/02/11 12:52)

01/02/11 12:52

Pagini: 1 ... 14 15 16 17 18 19    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la