|
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
mariane, parca am citit ca ai 29 de ani bre a? hai domne, sa fim seriosi, nu rade nimeni de tine in cazul unui refuz. macar ai incercat. si sincer cele mai regretate lucruri sau actiuni in viata sunt cele pe care nu le-ai facut, nu cele care le-ai realizat (chiar gresite fiind) du-te si zi-i: fata mea eu te plac , tu ma placi sau daca nu o sa o faci, ce rost are sa ne mai prelungim suferinta? hai sa ne unim singuratatile 
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
13/10/10 19:53
|
|
marian29
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Zilele astea rezolv dilema. Va repet,sa spuna NU sincer nu as avea nimic impotriva,si eu am refuzat la randul meu. Dar sa nu faca o figura de aia,gen..si tu te-ai gasit..bla,bla.. Ca nu stiu ce as face.. Nu rau,stati linistiti...
|
|
13/10/10 21:03
|
|
abigaela
membru
Inregistat: 22/05/09
|
|
Sunt foarte nerabdatoare sa vad finalul acestei povesti interesante. Si eu te sustin Mariane!! 
|
|
13/10/10 21:29
|
|
marian29
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Si eu vreau finalul! Va tin la curent.
|
|
13/10/10 22:15
|
|
bogdan50
membru
Inregistat: 07/11/10
|
|
aceeasi intrebare ca si titlul topicului am si eu : imi place tare mult de o colega, ne intelegem bine, vorbim la telefon, si as vrea sa ii spun ca imi place de ea, insa nu stiu ce reactie ar avea, ceva sfaturi? sa ii spun?
Ultima modificare de bogdan50 (07/11/10 18:24)
|
|
07/11/10 18:23
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
sunteti in acelasi birou si vorbiti la telefon? Sau dupa programul de lucru? Cine dintre voi suna, tu sau ea?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
07/11/10 18:31
|
|
bogdan50
membru
|
|
sa nu se inteleaga gresit:)) suntem la liceu amandoi sper sa nu radeti:) si vorbim seara la telefon, mai vedem ce face fiecare...
Ultima modificare de bogdan50 (07/11/10 18:34)
|
|
07/11/10 18:32
|
|
emanuel
membru
|
|
si cum v-ati facut temele. Aveti cate 18 ani?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
07/11/10 18:43
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Ea te cauta, bogdane? Cum se comporta(vorbeste, tace, rade cand faci o gluma) cand vorbiti la telefon?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/11/10 20:02
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
ce importa bre daca au 18 ani?bogdane, asculta la mine, baietii e mai orbi la varsta asta, de genul nu prea vad semnalele trimise de fete, deci incearca si fii ceva mai atent. ii place sa petreaca timpul cu tine? te prefera in locul altora? se bucura cand te vede? te suna? daca raspunsurile de mai sus sunt afirmative, invit-o la o cafea, la un suc, la un ceai (la ceva n-are importanta ce) si spune-i ce-ai vrea sa-i spui. direct sau la a doua intalnire.
Ultima modificare de ultimul mohican (08/11/10 13:07)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
08/11/10 09:24
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
ba nu bogdane. daca aveti doar 17-18 ani, amicitia e buna, dar nu te stresa inca de mai mult; ai suficient timp. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
08/11/10 09:28
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
daca ai 16 ani bogdane in rusia esti considerat oarecum adult. si-n america ai ceva drepturi. nu te stresa dar nici nu astepta sa implinesti 21 de ani.
|
|
08/11/10 09:31
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Lucrurile incepute frumos pot sfarsi urat. Ce ai de gand cu fata aceea, bogdan? Ti se pare ca e potrivita sa iti fie sotie, ai dori sa fie mama copiilor tai? Sau nici macar nu te gandesti la asa ceva "deocamdata"?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
08/11/10 09:34
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
ar fi culmea sa se gandeasca serios la asa ceva de pe acum. ca ar visa frumos ca ar gandi ca teorie intr-un viitor nu prea apropiat e cu totul altceva. bogdane anii din liceu nu-i intorci. nici tineretea. deci atata timp cat nu pacatuiesti, bucura-te tinere in tineretea ta.
|
|
08/11/10 09:36
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Daca ar fi culmea atunci e mai bine sa stea in banca lui.
|
|
08/11/10 10:12
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
in banca lui, dar cu ea langa )
|
|
08/11/10 10:15
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
E ok si asa. 
|
|
08/11/10 10:18
|
|
bogdan50
membru
|
|
da, ma suna, o sun si eu, nu avem 18 ani, avem 16. v-am zis zambim unul la altul. acum 1 saptamana a fost la patinoar cu niste colege a intrebat daca vin si eu. dintre baieti cu mine vorbeste despre viata ei sau despre parerile ei despre diferite lucruri. in fine acum, i-am spus ca imi place de ea, au existat cateva momente de tacere, dupa care s-a scuzat ca ii trebuie ceva din clasa. am vazut-o timp de 2-3 ore foarte ganditoare la ce i-am spus insa nu mi-a zis nimic dupa ce i-am martusit dragostea...ma gandeam acum sa o invit la un suc ceva, si sa o intreb direct daca ii place de mine, daca vrea sa imi ofere o sansa, ca nu are nimic de pierdut. daca nu, o sa incerc sa imi vad de viata...
|
|
11/11/10 21:58
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
parerea mea, la varsta ta ar trebui sa ai alte prioritati insa inainte sa mai adaog ceva, tin sa te intreb ai relatie personala cu Isus Christos? Dupa ce-mi raspunzi mai discutam 
|
|
11/11/10 22:14
|
|
emanuel
membru
|
|
bogdane, la varsta asta se potriveste bine reclama cu sandwich-ul, si replica: "e distractiv sa faci schimb" 
|
|
11/11/10 22:35
|
|
bogdan50
membru
|
|
da, nu sunt un total crestin, insa merg la biserica, spun rugaciuni, ma spovedesc, incerc sa fiu o persoana buna, sa nu am dusmani...
|
|
11/11/10 22:41
|
|
emanuel
membru
|
|
Nu-l lua asa tare alex, pentru ca se intimideaza.
|
|
11/11/10 22:53
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
da nu l-am luat tare deloc, ca sa ii dau un sfat tre sa stiu si eu cate ceva 
|
|
11/11/10 22:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|