|
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Cred ca nu-i greu, daca si ei ii va placea de tine. Banuiesc ca nu esti casatorit si nici ea. Care este relatia ta cu Dumnezeu? Dar a ei? Dar varstele voastre?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
03/10/10 21:02
|
|
marian29
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Bineinteles ca suntem necasatoriti.. Eu am 30 ani,ea 27. Ea e o fire mai timida din cate observ. Uneori pare ca as atrage-o,apoi devine indiferenta.. Sa fie si din cauza timiditatii?In principiu,ca si colegi ne intelegem bine,dar mai mult. La un moment dat am facut eu o aluzie,dar nu a avut o reactie prea favorabila,poate si ca mai erau ceva colegi de fata. Apoi,am tacut si...ca si cum nu as fi zis nimic. Colegi buni.
|
|
03/10/10 21:12
|
|
monday_73
membru
Inregistat: 19/01/08
|
|
Bine, bine, dar daca ea are pe cineva?
"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)
|
|
03/10/10 21:17
|
|
copilu
Exclus
Inregistat: 11/05/10
|
|
pai marian29, intreab-o, stai de vorba cu ea, trage-o de limba, prosteste-o umpic sa iti dea ce informatii doresti, apoi analizezi situatia si tragi concluziile. ea e crestina? tu esti crestin?
_______________________________________ doar c8ilu!
|
|
03/10/10 21:22
|
|
emanuel
membru
|
|
monday_73 a scris:
Bine, bine, dar daca ea are pe cineva? |
Daca are va spune. El trebuie sa-si incerce sansa.
Marian, deja ai o varsta; ea la fel. Se zice ca un baiat dupa o varsta, culege, iar o fata, dupa o anumita varsta este mai pretentioasa, mai selectiva.
Cred ca trebuie sa incepi cu tine, nu cu ea. Banuiesc ca esti un tip linistit, ingrijit, etc. E foarte important sa pui accent in primul rand pe ce esti, si pe ce faci. NU te cunosc, deci ceea ce spun sunt generalitati. Imbracaminte mai ingrijita, barbierit zilnic daca se poate, un deodorant ales cu grija, dar nu strident ci destul de discret, atentie sporita in relatiile cu ea in special si cu ceilalti colegi in general; atentie cum te raportezi la alte colege, pentru ca la varsta asta nu va fi indiferenta. Asta e doar faza pregatitoare. S-ar putea ca aceasta atitudine sa-i atraga atentia si sa gasesti o punte de legatura. Sau poate va fi un aspect care iti va da mai multa incredere sa o abordezi. Si nu uita, daca te consideri dependent de Dumnezeu, rugaciunea este inainte de toate acestea.
Ultima modificare de emanuel (03/10/10 21:27)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
03/10/10 21:26
|
|
marian29
membru
|
|
Nu a avut si nici nu are. Sigur,din discutiile zilnice stiu. E timida rau cu baietii,dar ea zice ca vrea sa aiba o relatie,etc. E cam complicat,nu stiu cum sa abordez situatia,sa nu aiba o reactie asa,aiurea.. Apoi colegele,povestioare... Nu stiu,efectiv.
|
|
03/10/10 21:27
|
|
emanuel
membru
|
|
In general colegele sunt povestitoare, n-ai tu treaba cu chestia asta. Daca ti se par prea barfitoare e important sa fii discret atunci cand o abordezi. Binenteles ca nu mergi la ea sa-i zici fa , vrei sa te mariti ori ba. Esti si tu mai diplomat, pane te prizi cum stau lucrurile. Zicea ceva si copilu, putin mai picant, dar ceva tot stie el.
|
|
03/10/10 21:40
|
|
monday_73
membru
|
|
Ii ceri Domnului intelepciune sa stii cum sa procedezi (daca esti crestin), dupa care iti asumi toate riscurile pentru fata asta. Daca stai sa te gandesti, castigul poate fi mai mare decat riscul pe care ti-l asumi. Si vorba aia, nu risti, nu castigi.
Ultima modificare de monday_73 (03/10/10 21:49)
"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)
|
|
03/10/10 21:41
|
|
emanuel
membru
|
|
Sau : "ti-e frica de balta, nu prinzi peste".
Ultima modificare de emanuel (03/10/10 22:07)
|
|
03/10/10 22:05
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
soso_best a scris:
Ne-am vazut... am stat de vorba... si mi-a facut invitatia sa merg saptamana asta la un ceai la ea acasa... ) |
un inceput frumos, avand in vedere ca ea a facut invitatia si nu tu...
emanuel a scris:
E timida rau fata |
timida? de ce? doar nu vrei sa il invite ea pe el la suc sau mai stiu eu...
Ultima modificare de alex (03/10/10 22:08)
|
|
03/10/10 22:06
|
|
emanuel
membru
|
|
N-ai vazut un semn in urma afirmatiei respective?
|
|
03/10/10 22:08
|
|
alex
membru
|
|
doar asta ca sa nu fiu chiar offtopic: Marian29 esti sau nu crestin..nu te mai ascunde dupa deget, nu ti da nimeni in cap daca nu esti, sau daca esti. raspunsuri oricum o sa primesti(de fapt ai si primit cateva) indiferent daca esti sau nu un copil al Domnului.
Ultima modificare de alex (03/10/10 22:13)
|
|
03/10/10 22:10
|
|
emanuel
membru
|
|
Exact. Ea a inceput cu mai mult "curaj", de asta am zis "timida "
Ultima modificare de emanuel (03/10/10 22:14)
|
|
03/10/10 22:14
|
|
marian29
membru
|
|
Bineinteles ca sunt crestin,altfel intrebam pe alte forumuri!
|
|
03/10/10 22:21
|
|
emanuel
membru
|
|
Si ea?
|
|
03/10/10 22:26
|
|
marian29
membru
|
|
|
03/10/10 22:31
|
|
alex
membru
|
|
nu toti userii de pe forumul asta sunt crestini. te-am intrebat, pt ca am vazut ca au intrebat si ceilalti si nu le-ai raspuns si tindeam sa cred ca nu esti crestin. nu o lua ca ceva personal
|
|
03/10/10 22:35
|
|
marian29
membru
|
|
Eu m-am mai aflat odata exact intr-o situatie asemanatoare. M-am dus sa discut personal sa-i spun ce aveam pe inima. Si cand colo,ca buni amici si colegi ce eram,sa-mi fi spus ceva de genul"multumesc,dar nu se poate ca...etc.."ca as fi acceptat,a avut o reactie asa aroganta,ca vezi doamne cine stie ce as fi zis... De reactia asta ma tem
|
|
03/10/10 22:45
|
|
alex
membru
|
|
cu alta colega de la aceeasi firma?
|
|
03/10/10 22:48
|
|
marian29
membru
|
|
Nu,acum 5 ani. Alt loc,alta persoana. Doar situatia e identica..
|
|
03/10/10 22:57
|
|
monday_73
membru
|
|
Bine, dar ea este o alta persoana. Nu trebuie sa generalizezi. Daca o fata te-o respins, nu inseamna ca toate vor face la fel. Trebuie s-o gasesti pe cea potrivita. Si cum ai putea s-o gasesti daca te temi si nu incerci?
|
|
04/10/10 06:09
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
marian29, ea cum se comporta cand esti prin preajma? Ii place compania ta? Te baga in seama? Te tachineaza? Va mai schimbati zambete? Ideea de baza este: existi pentru ea?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
04/10/10 09:29
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
marian29 a scris:
Sa va dau si eu alta situatie. Am o colega de serviciu de care pot spune ca imi place. Dar nu stiu cum pot schimba relatia de colegialitate in ceva mai mult. Suntem colegi cam de un an.. |
De la ea stii ca nu are o relatie si ca isi doreste una? Sau "opinia publica" spune asta? (ziceai ca ai colege barfitoare)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
04/10/10 12:27
|
|
marian29
membru
|
|
De la ea stiu,povesteam toti odata asa despre fiecare din noi.. Are o atitudine cand toata ziua e numai un zambet cu mine,la orice gluma se uita la reactia mea,cand pare total nepasatoare..
|
|
04/10/10 16:57
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|