|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Deci... sa sara sampania! 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
13/08/08 13:47
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Pai de aceea trebuie sa ne perfectionam.Sa ne intrebam si ce fapte am facut in fiecare zi.Bune sau rele. De ce au voie sampanie, nu contine alcool?Crestinismul se bazeaza pe iubire si dragoste deci primul lucru care trebuie sa ni-l schimbam e inima 
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
13/08/08 13:47
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Mai, dar exista si sampanie fara alcool. Insa nu mai are niciun farmec. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
13/08/08 14:22
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Da, cum sa nu...cu gust de Fanta ... Si cand ma gandesc ca nici nu imi place Fanta...Prefer sa ma otravesc cumparand Cola...
|
|
13/08/08 14:23
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
mihaella a scris:
Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in altii, spunea cineva. |
Gandhi spunea
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
23/08/08 16:57
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Bravos!!! 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/08/08 17:03
|
|
fluflu
membru
|
|
lara a scris:
“INCEPAND CU luna august, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 august, planeta Marte se va afla la 34.65 milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 august, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru.”
Ati primit cumva acest text prin email? Foarte probabil, da… L-ati dat mai departe, dornici sa impartasiti cu prietenii un eveniment unic? Ei bine, e vremea sa aflati ca ati luat teapa – este unul din acele “internet hoax”-uri care se raspandesc cu mare rapiditate, consecinta a credulitatii oamenilor.
Ce tzeapa era sa iau si eu . Daca nu trebuia sa merg la serviciu a doua zi dimineata stateam sa vad nimic  |
asa e!! m-am interesat si eu acuma putin pe net, si chiar ai dreptate ce chestie!!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
27/08/08 14:13
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Giany, eu nu sunt romanca, si mai gresesc si eu in scris, indsa la felul in care scrii si te exprimi tu, nu consider ca ai vreun drept si vreun statut credibil de a spune ca romanii sunt prosti si tot asa...Degeaba incerci. Din respect pentru cei de pe forum si din respect pentru ceea ce a pus Dumnezeu in capul tau, te rog sa scrii frumos si la subiect. Daca nu stii cu ce se mananca globalizarea ok. Se accepta. Insa faptul de a te afla doar in "oala" este impotriva ratiunii mele de a intelege.
Norkis
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
10/09/08 14:29
|
|
mihaella
+
|
|
Norkis a scris:
eu nu sunt romanca |
Nu ? Pai atunci ? .. just curious 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
10/09/08 14:34
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Suedeza? Daneza? Pari ceva de genul. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
10/09/08 14:37
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
norkis nu am citit decat vreo 2 mesaje mai sus ... si era vb ce nu aveam noi sau cei din ue ... nu m-am uitat la titlu ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
10/09/08 14:42
|
|
Norkis
membru
|
|
Fetelor: sunt o corcitura cu ochi cenusii cam atat:D
|
|
10/09/08 14:44
|
|
mihaella
+
|
|
Corcitura , corcitura .. dar care iti sunt originile? Nu as fi zis ca nu esti romanca.
|
|
10/09/08 14:58
|
|
Norkis
membru
|
|
Uh, cand ma gandesc la origini imi vine sa imi ascut coarnele  Stati calme,fetelor, sotul meu m-a nationalizat si purificat 
|
|
10/09/08 15:00
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
giany a scris:
face teste ... cica ... io asa am dedus ... |
pentru ea sau pentru noi?
Norkis a scris:
eu nu sunt romanca |
ei nu!
|
|
10/09/08 19:29
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
pentru ea pe mine in special ... stie-o DUMNEZEU ... cand am pus-o in fata LUI a cam dat bir cu fugitii ... nu a mai raspuns ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
10/09/08 19:31
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Sword a scris:
Fiindca presimt ca se doreste o unitate si-o restrangere de puteri mondiale. |
Cu siguranta ca ne apropiem cu pasi repezi de zilele din urma. Apropo de "asaltul islamic"...imi aduc aminte ca pe vremea studentiei(acum vreo 3 ani jumate)studentii arabi imparteau pliante care sa promovau islamul, in plus existau(poate mai exista, nu mai stiu) publicatii periodice care aveau acelasi scop...asta ca sa nu mai luam in calcul obsesia lor de a "cuceri" femei din Europa(crestine deci cel putin la nivel declarativ).
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (21/09/08 13:28)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
21/09/08 12:42
|
|
fluflu
membru
|
|
tamarta4jc a scris:
Avertisment- vizitarea acestui site poate dăuna computerului dvs.! Sugestii: Reveniţi la pagina anterioară şi alegeţi un alt rezultat. Încercaţi o altă căutare pentru a găsi ceea ce doriţi. Sau puteţi continua la http://www.tanarcrestin.ro/forum/viewtopic.php?id=1071 pe propria răspundere. Pentru informaţii detaliate privind problemele pe care le-am găsit, vizitaţi pagina de diagnostic a Navigării sigure de la Google pentru acest site.
Pentru mai multe informaţii privind modalităţile de a vă proteja împotriva software-ului dăunător online, puteţi vizita StopBadware.org.
Dacă sunteţi proprietarul acestui site Web, puteţi solicita o examinare a site-ului, utilizând Instrumentele pentru webmasteri de la Google. Mai multe informaţii despre procesul de examinare sunt disponibile în Centrul de ajutor pentru webmasteri de la Google. Sfat oferit de Google
http://www.google.ro/interstitial?url=h ... Fid%3D1071
[despre asta spunea nina |
eu nu inteleg...ce e asta?
|
|
21/09/08 14:43
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Si eu am avut avertismentul asta. Poti modifica din optiuni...Vezi aici http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 56&p=4
Ultima modificare de Sword (21/09/08 14:50)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
21/09/08 14:49
|
|
Norkis
membru
|
|
daaria, feedback-alte preocupari? Daca pentru voi sunt romanca, ma simt incantata. E chiar un lucru admiabil pentru conditiile in care am crescut. Multumesc.
|
|
21/09/08 20:22
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Nu prea poti fi flatat ca esti roman decat daca esti intr-adevar roman(ceea ce ziceai ca nu esti), sau daca esti tigan. Altcineva nu cred ca ar mai fi flatat de asta. 
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
21/09/08 22:32
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Azi am auzit un dialog: - Tu ce citesti acolo ba? - scrierile unui filosof: Cioran. - e d'al nostru?
Cred ca in primul rand conteaza sa fii om.
Ultima modificare de mereu-tanar (22/09/08 00:12)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
22/09/08 00:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|