TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Discutii diverse/COMENTARII Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 33
bairstow
membru

Inregistat: 27/10/07
Gata.Oprestete.M-ai intrebat daca e sau nu si eu ti-am zis ca este pentru-ca vezi inca traiesc.Si tu la fel, ce-i drept habar nu am pentru cine :(
A tuturor care mai traiesc inca :)

Ultima modificare de bairstow (07/08/08 16:36)

07/08/08 16:36

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
ti-as spune ... dar mai tre sa cresti ... vezi tu ... eu am fost ortodox si poate am si ramas ... dar numai in credinta ... cand iti vei da seama ca ai fost cu o plasa mare in mana si tu de fapt erai cu tot cu plasa intr-o alta plasa mai mare ... vei vedea si a cui realitate e viitorul ... daca raspundeai a lui DUMNEZEU era prea simplu ... oricum ale LUi sunt toate cate sunt ... dar viitorul e realitatea mai multora ... nu iti spun a cui ...

cam fad raspunsul tau ... a tuturor care mai traiesc inca... asta e vreajeala ... adica daca tu atat vezi io nu iti pot cere altceva...

Ultima modificare de giany (07/08/08 16:42)

07/08/08 16:39

bairstow
membru

Aberatii.Nimeni nu prea te intelege mister giany.Cred ca nici tu nu te intelegi.Lasa-i pe altii sa mai scrie ce ai vrut sa scrii, dar nu cred ca va scrie nimeni..
Cand erai ortodox de cate ori mergeai la biserica? Apropo.Si ai intrebat si tu un preot sau te-ai lasat pe mainile primului mormon venit la usa ?

Ultima modificare de bairstow (07/08/08 16:48)

07/08/08 16:46

giany
membru

mersul des la un anumit tip de biserica te face mai crestin ??? iti asigura cumva mantuire 100% ???... se uita oare DUMNEZEU si face prezenta daca esti in cladirea aia ... ??? mai bair mai ... faza e ca io incerc sa inteleg ceva ... asta nu cred ca e treaba ta ... si pe mine ma inteleg f bine ...

fapte bair ... nu vorbe!!!

07/08/08 16:51

bairstow
membru

giany a scris:

faza e ca io incerc sa inteleg ceva ... si pe mine ma inteleg f bine ...

Nu e contradictie in ce a ce scrii?
Nu era credinta?sau te bazezi pe fapte?
Mersul la biserica nu te face crestin.Dar nici statul acasa :)

Ultima modificare de bairstow (07/08/08 16:57)

07/08/08 16:56

giany
membru

cine zice ca vorbele nu pot fii si fapte...???

o sa inchiriez un loc in biserica ca sa locuiesc acolo ... sa te linistesc pe tine...

Ultima modificare de giany (07/08/08 16:59)

07/08/08 16:58

bairstow
membru

giany a scris:

mersul des la un anumit tip de biserica te face mai crestin ??? iti asigura cumva mantuire 100% ???...
fapte bair ... nu vorbe!!!

Deja esti penibil.Te face mai crestin sau 100%?Fi coerent.Eu cred ca daca asculti o muzica crestina te poate face mai crestin.Cel putin pe moment.
Nu face pe nisnaiul :) .Daca stai in biserica poti sa faci si lucruri rele.Saa dai foc la niste icoane.Asa ca lasa-ma ca divaghezi rau de tot :)
Nu mai scrie nimeni aici datorita tie :))

Ultima modificare de bairstow (07/08/08 17:02)

07/08/08 17:00

giany
membru

si cum la bisericile ortodoxe se canta de 3-4-5 ori in aceeasi zi in fiecare saptamana aceleasi chestii tu ramai acelasi crestin ... deci nu cresti cu nimic... si mai e si o treaba de moment ... dupa care trece ... dupa cum spui tu ...

dar bani ... dai bani la preotii ortodocsi ??? la spovedanie dai bani??? cati??? :D:D:D

p.s. datorita mie ... sau poate tie ... numai DUMNEZEU stie ... tu cum ai aflat???

Ultima modificare de giany (07/08/08 17:07)

07/08/08 17:05

mihaella
+

Inregistat: 04/07/07
Este scris ca o zi in Casa Domnului face mai mult decat 1000 in alta parte.
De fapt, tot ce facem pe acest pamant, bine sau rau este contabilizat.
Mersul la Biserica este esential in viata unui crestin. Este locul in care primim hrana vie pt suflet.
Crded ca discutia pe care am inceput-o aici nu este constructiva si nu vom ajunge niciodata la un numitor comun.
Tu, bairstow nu vei convinge pe nimeni si nici nu te vei lasa convins. :)
Mai bine ne oprim aici. Fiecare cu convingerea lui.

07/08/08 17:07

giany
membru

si casa DOMNULUI unde este mihaella??? in cladirile de beton???

07/08/08 17:09

bairstow
membru

La spovedanie????Sa dau bani la preotii?
Dau la botezuri si nici nu stiu daca e corect.Ei raspund pentru asta nu eu.Cred ca e corect sa dai bani la botez,nunti etc.Dar voi?Ai uitat de zeciuiala?Din bara in bara :))
La biserica ortodoxa se citeste in fiecare saptamana alta parte din noul testament.Vezi ca nu sti?Iar la sfarsit este o predica cu ce sa citit.Tu ai fost ortodox? Inchipuit nu?
mihaela imi da dreptate la inceput dupa care avand voalul pe ochi o intoarce brusc :(

Ultima modificare de bairstow (07/08/08 17:11)

07/08/08 17:10

bairstow
membru

mihaella a scris:

De fapt, tot ce facem pe acest pamant, bine sau rau este contabilizat.

Deci conteaza nu numai credinta ci si faptele?Zi mihaela, sau nu vrei sa vezi?

Ultima modificare de bairstow (07/08/08 17:13)

07/08/08 17:13

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Conteaza si faptele, pt ca orice copac (credinta) are si roade, daca e bun (faptele)...Dar credinta in jertfa lui Isus e mantuitoare. El a facut TOT ce e nevoie...

07/08/08 17:15

giany
membru

si asa cred ca am stat prea mult intre ruginitii aia ... au mintile doar la bani ... te nasti platesti ... te casatoresti platesti ... mori platesti ... vai steaua voastra ... mai platesc si altii dupa ce mori ... dezgropanii ... pomeni ... slujbe deasupra mormantului ... in mormant ... sub mormant ... uite niste idei de afaceri pt preotii ortodocsi ... du-te cu ideea si vezi poate iti vor da si tie procent ....
zeciuiala omuletule este in vechiul testament ... dupa ce a venit JESUS e dupa cum simte fiecare si cum il lasa inima ... crezi ca DUMNEZEU nu vede ???

mihaella
+

Credinta fara fapte este moarta.

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
Am lipsit un pic şi am căutat prin Fapte faza cu moastele.Rezultatul?nimic.Am găsit însă ceea ce spunea UnderZero în ceea ce priveşte vindecările care se făceau prin apostoli.
4:29. Şi acum, Doamne, uită-Te la ameninţările lor, dă putere robilor Tăi să vestească Cuvântul Tău cu toată îndrăzneala,
4:30. şi întinde-Ţi mâna, ca să se facă tămăduiri, minuni şi semne prin Numele Robului Tău celui Sfânt, Isus."
4:31. După ce s-au rugat ei, s-a cutremurat locul unde erau adunaţi; toţi s-au umplut de Duhul Sfânt, şi vesteau Cuvântul lui Dumnezeu cu îndrăzneală.

5:14. Numărul celor ce credeau în Domnul, bărbaţi şi femei, se mărea tot mai mult;
5:15. până acolo că scoteau pe bolnavi chiar pe uliţe, şi îi puneau pe paturi şi pe aşternuturi, pentru ca, atunci când va trece Petru, măcar umbra lui să treacă peste vreunul din ei.
5:16. Mulţimea, de asemenea, alerga la Ierusalim, din cetăţile vecine, şi aducea pe cei bolnavi şi pe cei chinuiţi de duhuri necurate: şi toţi se vindecau.

19:11. Şi Dumnezeu făcea minuni nemaipomenite prin mâinile lui Pavel;
19:12. până acolo că peste cei bolnavi se puneau basmale sau şorţuri, care fuseseră atinse de trupul lui, şi-i lăsau bolile, şi ieşeau afară din ei duhurile rele.

Dar în afară de învierea Tabitei nu am mai găsit altă înviere care să fi fost făcută de apostoli.Dar mă interesez,şi dacă găsesc(poate se află prin altă carte a Bibliei) revin şi discutăm.

07/08/08 17:23

Site web  
giany
membru

mihaella a scris:

Credinta fara fapte este moarta.

la fel cum mortul fara credinta este pierdut ...

07/08/08 17:28

bairstow
membru

the_stranger a scris:

Dar în afară de învierea Tabitei nu am mai găsit altă înviere care să fi fost făcută de apostoli.Dar mă interesez,şi dacă găsesc(poate se află prin altă carte a Bibliei) revin şi discutăm.

Pai am zis eu ca au fost mai multe invieri facute de ei?Nici nu am pomenit despre inviere.Am zis ca in VT apare o inviere cand un mort inviaza datorita atingerii lui cu oasele profetului Elisei. (Elisei parca)

07/08/08 17:33

giany
membru

bairstow... esti beat ... ??? prima data zici ca nu ai pomenit de nici o inviere ... dupa care zici ca e vorba in VT de o inviere ... ce vrei sa spui???

bairstow a scris:

Nici nu am pomenit despre inviere.Am zis ca in VT apare o inviere cand un mort inviaza datorita atingerii lui cu oasele profetului Elisei. (Elisei parca)

Ultima modificare de giany (07/08/08 17:42)

07/08/08 17:40

mihaella
+

Va place sa va jucati cu termenii?
Nu inteleg unde vreti sa ajungeti.
Bairstow,giany, cu ce nu sunteti de acord de fapt, pt ca am impresia ca discutati fara sens?!

07/08/08 17:45

giany
membru

deci ... mihaella ... io i-am spus sa adune multe icoane si tot ce are el prin casa ... pe la prieteni ... si daca vrea sa mai cumpere ... io le dau foc ... acum negociez cu el ... io nu ma deplasez pentru putin ... :D:D:D ...

Ultima modificare de giany (07/08/08 17:52)

07/08/08 17:52

bairstow
membru

No coment giany.
Am Aratat ca orice lucru chiar daca e material dar e sfintit cum sunt icoanele pot face minuni.Si exemple avem si in noul si in vechiul testament.Exemple cum lucruri neansufletite pot fi facatoare de minuni.

07/08/08 17:53

mihaella
+

Merci baieti ca m-ati luminat.
bairstow, cum sfintesti un material?
Si cu ce scop te inchini unei icoane? Care este rolul ei?

Ultima modificare de mihaella (07/08/08 18:01)

07/08/08 17:56

giany
membru

bairstow ... io daca ma nervez ... nu stii de ce sunt in stare calm ... d`apoi nervos ... si ma impiedic eu de niste lucruri care spun unii ca sunt sfintite ... de cine mai ???... de niste profitori pacatosi???... si io pot sa insel sau sa vand prostii ... nu vrei sa iti vand o icoana ... e de la bunica mea... face minuni ... dar va trebui sa o cauti si pe bunica ... fara proprietar nu face minuni ...

da un citat din toata BIBLIA unde o imagine a facut minune... in afara de JESUS si alti oameni de pe langa EL ... restul pleava ...

o sa imi spui ca pe vremea aia nu aveau imprimante si altele... :D:D:D

Ultima modificare de giany (07/08/08 18:01)

07/08/08 18:01

giany
membru

scuze pt ca postez de doua ori ... am ceva f important de transmis ...

BAIR(VEZI CE IMPORTANT E MESAJUL... SCRIU NUMAI CU MAJUSCULE :D ) ... DECI BAIR ... TU ... IMI

ADUCI AMINTE DE CINEVA FOARTE CUNOSCUT MIE ... STII DE CINE ??? ... DE MINE CAND ERAM

PROST !!! :D:D:D ... sper sa nu te simti jignit ... sau ofensat in vreun fel ...

Ultima modificare de giany (07/08/08 18:09)

07/08/08 18:09

Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 33    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la