TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Discutii diverse/COMENTARII Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 27 28 29 30 31 32 33
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06

+Archangel+ a scris:

Si cum mergi pe ea cand sunt troiene de peste un metru inaltime?

Iti trebuie sa mergi pe ea inainte de troiene, adica nu o poti inchide inainte.

Nu discutam despre inchiderea soselelor la inceputul iernii ci cand exista avertizare de inzapezire.

Si cine da avertizarile alea?De data asta, a cam nins peste noapte.

30/01/12 14:02

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

jezzy a scris:

Si cine da avertizarile alea?

Administratia Nationala de Meteorologie.

jezzy a scris:

De data asta, a cam nins peste noapte.

Poata sa ninga si peste zi. Aici nu e ca la cutremur. Se poate afla cam cu 72 de ore inainte unde vor fi probleme. De altfel, guvernul a fost instiintat dar a ales sa nu faca nimic.

30/01/12 14:19

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
o disparut si topicul meteo, pe langa cel cu filme vazute recent dupa care nimeni nu da search. Fenomene stranii se intampla, credeam ca numai la mine acasa dispar linguri :D

31/01/12 15:24

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
lingurile nu-s o problema sa nu dispara lingourile de aur :D

31/01/12 15:29

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

RainSong a scris:

o disparut si topicul meteo, pe langa cel cu filme vazute recent dupa care nimeni nu da search. Fenomene stranii se intampla, credeam ca numai la mine acasa dispar linguri :D

da-i un mesaj lui m3diator .

31/01/12 17:59

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

RainSong a scris:

Lingurile tale e... doua dupa aragaz, una sub pat, una ai uitat-o in labos cand ai dat cainelui mancare, asa ca o gasesti in domeniul lui, iar una e cazuta in corpul de bucatarie, dupa sertar, dincolo de punga cu malai si cea cu griş. :D :D

Deci nu e extraterestri. ;)

Ş-şi topicurile, nu stiu. :(

Ultima modificare de Old (31/01/12 21:13)

31/01/12 21:12

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

jezzy a scris:

Si cine da avertizarile alea?

Arch a scris:

Administratia Nationala de Meteorologie.

Si cumva ANM-ul a soptit doar guvernului la ureche despre viscol, zapada si ger din urmatoarele zile? Si daca se inchideau drumurile inainte de vremea, se opareau ca de ce si se apucau de protest.  Acu' ca nu s-au inchis inainte sa vina viscolul, s-au avantat ca berbecii prin viscol si zapada de doi metrii si dupa aia injurau ca nu-si fac autoritatile treaba sa-i scoata pe ei din zapada...

Cum o dai, nu-i bine cu gandirea asta ca statul trebuie sa le faca pe toata chiar si sa gandeasca in locul meu.

01/02/12 01:51

+Archangel+
Moderator

irlanda a scris:

Si cumva ANM-ul a soptit doar guvernului la ureche despre viscol, zapada si ger din urmatoarele zile?

Nu, n-a soptit doar guvernului dar de-aia platesc guvernul, sa aiba grija de mine. Ca altfel, platim doar ANM-ul si pe restul ii dam afara daca stau degeaba pe posturile alea.

01/02/12 09:33

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

irlanda a scris:

Eh, femeia pe langa condus masina( bine sau mai putin bine, adica mai cu atentie) stie sa faca multe altele dandu-i clasa barbatului.

Barbatul stie si el sa conduca masina...mareata isprava.

Asa, asa. Zi-le tu, irlanda! :D

01/02/12 11:18

irlanda
membru

Se tot spune adevarul asta de secole, da lemnele nu pot pricpe, o tin pe'a lor...

01/02/12 16:24

april
admin forum

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=204

01/02/12 18:28

irlanda
membru

Arch a scris:

Nu, n-a soptit doar guvernului dar de-aia platesc guvernul, sa aiba grija de mine. Ca altfel, platim doar ANM-ul si pe restul ii dam afara daca stau degeaba pe posturile alea.

Grija de tine trebuie sa ai tu, nu guvernul. Guvernul trebuie sa-ti ofere un mediu propice sa o poti face. Adica in cazul de fata, sa-ti ofere posibilitatea sa fii informat cu ceva timp inainte de starea vremii, sa-ti ofere sugestii si indicatii pe care tu sa le iei in calcul si bineinteles sa degajeze drumurile pentru a putea fi circulate dupa ce avertizarea de cod galben sau portocaliu trece.

Dar nu-i datoria guvernului sa alerge dupa nebunii care au ignorat orice avertizare si s-au trezit sub nameti....si ne mai miram de ce sintem ata de "avansati" in toate...

02/02/12 01:28

+Archangel+
Moderator

irlanda a scris:

Guvernul trebuie sa-ti ofere un mediu propice sa o poti face.

Dar nu o face.

irlanda a scris:

Adica in cazul de fata, sa-ti ofere posibilitatea sa fii informat cu ceva timp inainte de starea vremii, sa-ti ofere sugestii si indicatii

Asta e treaba ANM-ului. Treaba guvernului este alta.

irlanda a scris:

sa degajeze drumurile pentru a putea fi circulate dupa ce avertizarea de cod galben sau portocaliu trece.

Daca s-ar degaja drumurile dupa ce trec toate codurile la fel de bine am putea sa asteptam primavara ca face natura toata treaba, gratis.

irlanda a scris:

Dar nu-i datoria guvernului sa alerge dupa nebunii care au ignorat orice avertizare si s-au trezit sub nameti...

Nu, nu e datoria lui. Nebunii platitori de impozite, adica intretinatori ai statului, sa moara, ce ne pasa noua.

02/02/12 09:17

irlanda
membru

Arch a scris:

Dar nu o face.

Ba o face. Eu am putut circula cu masina pe uscat dupa ce s-a oprit viscolul. Ca e loc de mai bine in treaba pe care o face, e alta poveste.

Arch a scris:

Daca s-ar degaja drumurile dupa ce trec toate codurile la fel de bine am putea sa asteptam primavara ca face natura toata treaba, gratis.

Cand este viscol sa te apuci sa degajezi drumurile este o munca in zadar. Zapada care este data de pe carosabil, este adusa in scurt timp inapoi de viscol.

Arch a scris:

Nu, nu e datoria lui. Nebunii platitori de impozite, adica intretinatori ai statului, sa moara, ce ne pasa noua.

Nu nebunii platitori de taxe mor, ci nebunii aia care astepta de la guvern sa puna eventual o clopotnita peste intreaga Romanie si astfel fie ca-i viscol, zapada sau ger ei sa-si faca nebunia lor si sa mearga la picnic...

02/02/12 14:17

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10

shoricel a scris:

irlanda a scris:

Eh, femeia pe langa condus masina( bine sau mai putin bine, adica mai cu atentie) stie sa faca multe altele dandu-i clasa barbatului.

Barbatul stie si el sa conduca masina...mareata isprava.

Asa, asa. Zi-le tu, irlanda! :D

Nu este nici o isprava mareata, dar fiecare este potrivit mai mult ori mai putin la ceva si atunci cand ne amuzam de agitatia cuiva in lucruri pentru care nu are inclinatie nu o facem din misoginism ci este o simpla faza la care este invitat oricine (deci si femeile) sa se amuze(nu ma refer la amuzamentul care vine din rautate/ironie ci la amuzamentul dezinteresat sau ca cel trait cand asisti la incercarile unui copil de a-si depasi limitele). Sunt dispus sa ma amuz in egala masura si de stangaciile barbatilor care insista sa faca ceva la care nu se pricep.
  Apreciez ambitia soferitelor si nu-mi pierd rabdarea, dar cand lucrurile devin exagerate si nu mai esti incepatoare, cred ca se impune o decizie drastica si in acelasi timp inteleapta.

PS: Sunt convins ca tu esti o exceptie la volan irlanda! :)

Ultima modificare de Oblio (03/02/12 17:58)

03/02/12 17:57

jezzy
membru

feedback a scris:

jezzy, reformuland, cred ca Arch a vrut sa spuna ca...

You made my day! ;)
Relax, nu's asa fragila :P
Si oricum pricepusem ce a vrut sa spuna.

08/02/12 11:07

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
ok, am vrut sa fiu sigura :)

08/02/12 11:25

+Archangel+
Moderator

A, sa nu crezi ca m-am referit la tine cand am zis ca persoanele care nu isi cunosc drepturile sunt oi.

Bine, m-am referit si la tine daca nu iti cunosti drepturile. :D

08/02/12 11:52

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Hai c-ai dres-o, Arch :P

Ultima modificare de shoricel (08/02/12 11:54)

08/02/12 11:53

jezzy
membru

Chiar daca te-ai fi referit, ai tot dreptul, nu?E o tara libera, inca :D

08/02/12 12:03

+Archangel+
Moderator

Eeeeei, nici chiar asa. Dreptul meu se termina acolo unde incepe dreptul celuilalt. :D

08/02/12 14:08

jezzy
membru

Ce drept incalci cand faci pe cineva oaie? :D In cazul asta Isus ni l-a incalcat de multe ori :D:D

08/02/12 14:28

+Archangel+
Moderator

Depinde ce conotatie ii atribui. :D

08/02/12 14:32

april
admin forum

cand e vb de El e bine sa fim mereu oi :). in alte cazuri cred ca e bine sa mai fim si capre :P

08/02/12 14:33

jezzy
membru

april a scris:

in alte cazuri cred ca e bine sa mai fim si capre :P

Muah...inca ma prapadesc de ras
Esti tare, ce mai!

08/02/12 14:37

Pagini: 1 ... 27 28 29 30 31 32 33    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la