|
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
bairstow a scris:
Noi nu ne inchinam la icoane mai draga Ne rugam prin ele...Ne inchinam doar Sfintei Treimi. |
Eu înţeleg cam aşa ce spui tu.Am nevoie urgentă să îmi găsesc un loc de muncă.Iau la scotocit toate ziarele,şi găsesc ceva ce îmi place.Dar acolo găsesc o condiţie:"toţi doritorii să se prezinte miercur,la ora 13 la interviu".Eu înţeleg bine mesajul,dar mă gândesc că ar fi mai bine să o trimit pe mama mea la interviu,că doar are mai multă experienţă.Ce om înţelept ar face aşa ceva?Dacă vreau ceva de la Dumnezeu îi spun Lui personal,prin rugăciune,că doar asta e scopul ei.
bairstow a scris:
Dar si voi va faceti chip in felicitarile voastre(ca un exemplu)Nu incalcati prima parte din porunca? |
Ne-ai văzut pe careva închinându-ne în faţa unei felicitări?Şi nu îmi zi că încălcăm prima poruncă.O poză nu reprezintă un chip cioplit.Chipul cioplit este atunci când iau o coală de hârtie ,sau o bucată de lemn şi mă apuc să fac ceva cu ele,având ca ţintă finală să mă închin înaintea lor.Scpoul în sine este rău,nu lucrul.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
07/08/08 15:39
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Pe langa asta si cel rau poate face minuni ca sa deruteze...vezi Apocalipsa, in zilele din urma...
|
|
07/08/08 15:40
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
giany a scris:
omule ... DUMNEZEU face minuni nu icoanele ... icoanele sunt niste hartii sau lemne simple ... vrei sa vezi ca si eu pot face o minune cu ajutorul LUI ??? ce spunea JESUS ... :" CREDINTA TA TE-A VINDECAT!!!...cate icoane a avut JESUS si cate minuni a facut ... tu chiar nu vezi ca esti orb?... asta da intrebare ...  | Dar in biblie scrie ca un mort atigandu-se de moasele unui sfant a inviat.Asa si icoanele ele sunt obiecte dar fiind sfintite ele vindeca nu datorita unor anumitor elemnte chimice care le au si puterii Duhului Sfant care lucreaza in ele.Si Iisus avea haine de care cei bolnavi atingandu-se de ele se vindecau.Ce e asa greu?Normal era si credinta acelor oameni care ii ajuta sa se vindece.Iar ai dat-o in bara 
Ultima modificare de bairstow (07/08/08 15:42)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
07/08/08 15:41
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
UnderZero a scris:
Pe langa asta si cel rau poate face minuni ca sa deruteze...vezi Apocalipsa, in zilele din urma... |
asta nu fara ingaduinta lui DUMNEZEU ... asa ... ca sa ii distraga lui bair atentia ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
07/08/08 15:42
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Da? Unde, bairstow? Si contextul te rog...
|
|
07/08/08 15:43
|
|
bairstow
membru
|
|
Hai ca sti si tu.Daca nu mai citeste biblia aia.Ma contrazice cineva?O sa caut dar nu acum.In fapte e scris ca uni doar se atingeau de hainele apostolilor si se vindecau.Ce biblie citesti?
UnderZero a scris:
Pe langa asta si cel rau poate face minuni ca sa deruteze...vezi Apocalipsa, in zilele din urma... |
Dar icoanele sunt de mult.Din primele secole 
Ultima modificare de bairstow (07/08/08 15:46)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
07/08/08 15:45
|
|
giany
membru
|
|
cred ca scrie cu pixul in BIBLIA lui ... de la bunicul ...mesaj pt bair... si el a luat-o de buna...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
07/08/08 15:46
|
|
giany
membru
|
|
deci bair ...logic si normal un mort nu se misca ... spune-mi si mie cum s-a atins mortul de niste ramasite de mort ??? si las-o mai moale cu bara ...
|
|
07/08/08 15:47
|
|
bairstow
membru
|
|
OK giany.O sa -ti arat sa vad ce mai scoti din tine.Ca oricum nu o sa recunosti.Uni nu vad adevarul decat sa recunoasca si tu esti unul din ei 
|
|
07/08/08 15:48
|
|
bairstow
membru
|
|
giany a scris:
deci bair ...logic si normal un mort nu se misca ... spune-mi si mie cum s-a atins mortul de niste ramasite de mort ??? si las-o mai moale cu bara ... |
Pai daca l-au ingropat probabil in aceasi groapa.Ce vedere ingusta ai )) unii se vindecau cand atingeau hainele lui Iisus.Mi-a spus chiar acum o evanghelista .Mai cautati si voi in noul testament acum nu am timp 
Ultima modificare de bairstow (07/08/08 15:54)
|
|
07/08/08 15:49
|
|
the_stranger
membru
|
|
bairstow a scris:
Pai daca l-au ingropat probabil in aceasi groapa.Ce vedere ingusta ai )) |
Şi atunci cine l-a scos din groapă?sau a înviat şi după aia a murit din nou din lipsă de oxigen.Logica ta..nu e logică. 
|
|
07/08/08 15:55
|
|
giany
membru
|
|
bine bairrrrrrrrrrrr........... ai dreptate ... mergi inainteeeeeeee... nu te lasaaaaaaaaaa..... spune tu tot adevarulllllll... si nu numaiiiiiiii adevarullllll....
p.s. mai bair ... io stiam ca a inviat mortul la faza cu moastele darrrr... asa ... sa vezi cat de ingust sunt eu ... stiam ca s-a intamplat asa : moastele au vazut ca mortul nu mai traia .... si fiidca mortul nu sa mai putea misca sa atinga moastele ca sa invie ... mai intai ... moastele sor adunat in toata puterea si ... sau reinviat ele prima data pt ca mai apoi sa il reinvie pe celalalt mort ...
mai e o varianta mai scurta... a batut vantul peste moaste ...   
|
|
07/08/08 15:55
|
|
giany
membru
|
|
mai bine lasa-i doar no comment... pe bune ... ai stricat farmecul mesajului ...dar cine ti-a dat dreptate si unde ca io nu vad ???
|
|
07/08/08 16:05
|
|
the_stranger
membru
|
|
bairstow a scris:
Acum a-ti citit noul testament si imi dati dreptate.O sa caut si cealalta minune.O sa o cotiti din nou parca vad  |
Nu a citit nimeni acum Noul Testament că doar are 27 de cărţi.Cred că nici cel mai rapid cititor nu ar reuşi într-un timp aşa de scurt.Nu îţi dă nimeni dreptate în modul în care crezi tu.Oricum..discuţiile astea mi se par inutile..pt că o să venim cu argumente până mâine dimineaţă şi tot fiecare o va ţine pe a lui.
|
|
07/08/08 16:07
|
|
bairstow
membru
|
|
Pai nu recunosti ca unii se atingeau de hainele lui Iisus si se vindecau d-le giany? Under zero din ce a scris.Vezi?Pune mana si mai citeste biblia frate..  Poate a citit noul testament acum deoarece mai avea doar acest pasaj Ne luam de orice nu mai sa nu vedem adevarul 
Ultima modificare de bairstow (07/08/08 16:14)
|
|
07/08/08 16:09
|
|
the_stranger
membru
|
|
Ai putea să îmi dai o definiţie a adevărului..aşa cum îl vezi tu?
|
|
07/08/08 16:13
|
|
giany
membru
|
|
dar faza cu moastele ... cum e??? io tot astept sa alegi o varianta ... au inviat moastele sau a batut vantul??? si imi place ca ai citit ce am citat eu din BIBLIA marii religii ortodoxe si ai comentat fix nu ... mai vrei sa pun o data citatul??? sau imi spui ce intelegi tu prin asemanare???
|
|
07/08/08 16:14
|
|
bairstow
membru
|
|
E una din cele mai grele definitii.Nu inteleg de ce schimbi subiectul.Cred ca vrei sa ma prinzi in plasa  Concordanţă între cunoştinţele noastre şi realitatea obiectivă; oglindire fidelă a realităţii în gândire; ceea ce corespunde realităţii, ceea ce există sau s-a întâmplat în realitate.Una din definiti 
|
|
07/08/08 16:17
|
|
giany
membru
|
|
viitorul e o realitate bair???
p.s. stai ... inca nu raspunde ... sa imi intind plasele ...   
Ultima modificare de giany (07/08/08 16:21)
|
|
07/08/08 16:20
|
|
bairstow
membru
|
|
Viitorul nu il stie decat Dumnezeu.Pe bune esti demn de plans de mila Nu inteleg ce vrei sa zici.Sa ii intrebam si pe altii?Parca ai m-ai luat o plasa cand nimeni nu ti-a raspuns deoarece nu intelegea nimik din ce scrisese-i.Daca vorbeam ceva legat de viitor mai intelegeam. Daca acel mort a fost atins de oasele lui Elisei parca, si a inviat, oasele acelea nu sunt moaste?
Ultima modificare de bairstow (07/08/08 16:29)
|
|
07/08/08 16:26
|
|
giany
membru
|
|
nu imi scot eu plasele pentru un amarat de pinguin mai ... stai linistit ... deci ... viitorul e sau nu o realitate???
|
|
07/08/08 16:30
|
|
bairstow
membru
|
|
Iar ai cotit-o Ok Viitorul e o realitate.Ai vreo luneta in mana si nu stiu ce ma asteapta? )) hai ca m-am dus in debara.Sa te vad ))
Ultima modificare de bairstow (07/08/08 16:34)
|
|
07/08/08 16:32
|
|
giany
membru
|
|
a cui realitate e viitorul??? daca o stii pe asta ... te poti considera mare... sincer...
Ultima modificare de giany (07/08/08 16:34)
|
|
07/08/08 16:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|