|
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Imi pare rau sa aud asta, am patit si eu o situatie asemanatoare, dar la mine a fost de scurta durata,eram mica si am primit ca tratament niste picaturi destul de puternice, care mi-au produs o paralizie temporala. Stiu ca multe boli sunt din cauza neglijentei noastre vis-a-vis de sanatate, dar sunt boli care apar peste noapte, chiar si la oameni care isi fac analize periodic si sunt boli gen cele de inima, legate de tensiune, cand pur si simplu devii dependent de medicamente; sau diabet, cancer, etc.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
20/11/10 14:03
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
homeless a scris:
"Taci si inghite, homeless!" |
Uau, si doctorul iti zice homeless? 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
22/11/10 08:52
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (15/02/11 20:45)
|
|
22/11/10 10:52
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
si ne povestesti si noua pliz? exident ce inseamna.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
22/11/10 11:59
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
homeless a scris:
cica a venit pastorul din biserica pe care o frecventez si mi-a spus el ce inseamna. |
Si povestea devine tot mai frichi. 
Reiterez ce a spus mohicanul.
|
|
22/11/10 13:46
|
|
homeless
membru
|
|
x
|
|
22/11/10 13:48
|
|
homeless
membru
|
|
x
|
|
22/11/10 13:53
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
A, eu chiar am crezut ca a venit pastorul si ti-a explicat. 
|
|
22/11/10 15:40
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
+Archangel+ a scris:
A, eu chiar am crezut ca a venit pastorul si ti-a explicat.  |
Si eu la fel. 
Cat despre episodul 2, nu cred ca te poti increde in el. Probabil te-ai gandit mult ce o fi insemnand visul si de asta a urmat si partea a doua. Zic eu.
Ultima modificare de FiicaDeRege (22/11/10 16:04)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
22/11/10 16:04
|
|
Roxana
membru
|
|
Uite niste oameni care stiu sa scrie ca si mine in limba engleza Homeless da altcuiva ingrijorarile tale si spune-i pastorului ca, talmacirile sale au dat gres 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
22/11/10 16:16
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
homeless a scris:
...Visul era asa: a venit pastorul la mine si mi-a zis, stii ce inseamna lalelele ce le-ai visat ? Vei avea parte de ingrijorari. :P |
E de bine ca a venit pastorul si ti-a talmacit, pentru ca nici asa tot nu pricepi ce-i cu visul, dar cred ca o sa pricepi. Scuze ca sunt asa direct. Schimba pastorul. Cauta Pastorul care-ti spune sa nu te-ngrijorezi. Matei 6:34.
p.s. o sa spui:"ce stii tu" 
Ultima modificare de emanuel (22/11/10 22:15)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
22/11/10 22:15
|
|
Roxana
membru
|
|
Poate cineva sa-mi explice ce inseamna kenoza?
|
|
24/11/10 14:03
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
E un termen teologic, si se refera la intruparea Fiului Lui Dumnezeu. acesta renunta de bunavoie la statutul slavit pentru a imbraca conditia umana. Aceasta renuntare fara sa fie obligat este numita asa teologic, dupa un cuvant grecesc kenosis.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
24/11/10 22:47
|
|
Roxana
membru
|
|
emanuel a scris:
E un termen teologic, si se refera la intruparea Fiului Lui Dumnezeu. acesta renunta de bunavoie la statutul slavit pentru a imbraca conditia umana. Aceasta renuntare fara sa fie obligat este numita asa teologic, dupa un cuvant grecesc kenosis. |
Multumesc 
Care sunt diferentele sau asemanarile dintre un agnostic si un ateu?
Ultima modificare de ROXANA82 (26/11/10 13:53)
|
|
26/11/10 12:50
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Agnosticul spune ca nu are dovezi care sa ateste existenta lui Dumnezeu. Ateul spune ca sigur nu exista Dumnezeu.
Diferenta e ca primul nu afirma cu siguranta ca nu exista Dumnezeu.
|
|
26/11/10 13:57
|
|
Roxana
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Agnosticul spune ca nu are dovezi care sa ateste existenta lui Dumnezeu. Ateul spune ca sigur nu exista Dumnezeu.
Diferenta e ca primul nu afirma cu siguranta ca nu exista Dumnezeu. |
Multumesc pentru lumina 
|
|
26/11/10 13:59
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
de fapt, daca reflectam putin la cuvintele Lui:
"Cine nu este cu Mine este impotriva Mea, si cine nu strange cu Mine risipeste."
ajungem la concluzia ca El nu prea face nici o diferenta intre cele 2 categorii si chiar mai mult, in categoria risipitorilor poate intra foarte bine si o parte din multimea celor care nu se indoiesc de existenta Lui.
Ultima modificare de zambezi (26/11/10 22:51)
|
|
26/11/10 22:43
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
corect, dar banuiesc ca roxana a intrebat ce inseamna strict uman sau in ochii nostri, in ochii lui Dumnezeu probabil la fel nu va fi nicio diferenta intre crestinii "necrestini" cu adevarat si atei, hindusi etc.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
27/11/10 10:36
|
|
Roxana
membru
|
|
Cum sarbatorim cel mai corect Craciunul? Cum sarbatoresc crestinii de fapt Craciunul 
|
|
06/12/10 14:30
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Fiind aceeasi persoana care esti si in restul anului.
|
|
06/12/10 14:44
|
|
Roxana
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Fiind aceeasi persoana care esti si in restul anului. |
Adica contrar celor care spun ca de Craciun "trebuie" sa fim mai buni (ai inteles aluzia)
|
|
06/12/10 14:46
|
|
Roxana
membru
|
|
x
Ultima modificare de ROXANA82 (08/12/10 16:06)
|
|
08/12/10 15:47
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Comentarii peste comentarii...
ROXANA82, din cate am observat, ai pus tot felul de intrebari si ceilalti ti-au raspuns pur si simplu, in loc sa te trimita la subiectele deja existente. Nu pot spune ca exista off-topic la Comentarii, dar e pacat sa discutati pe unde apucati cand exista deja atatea subiecte consacrate.
E tarzie interventia mea dar, pe viitor, spre aducere aminte, va rog sa tineti seama de:
april a scris:
Subiect pentru comentariile adiacente subiectelor de la acest topic.
Daca aveti intrebari sau comentarii legate de anumite mesaje ale celorlalti, care nu au legatura cu subiectul, sunteti invitati sa le discutati aici .
Multumesc. |
Altfel spus, un fel de Chat, dar legat de posibilele discutii adiacente care pot reiesi din mesajele postate la subiectele existente la acest topic.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/12/10 18:55
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Yeap, she's back! 
|
|
25/12/10 20:09
|
|
homeless
membru
|
|
x
Ultima modificare de homeless (15/02/11 20:46)
|
|
25/12/10 21:53
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|