TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Discutii diverse/COMENTARII Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 33
Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
Roxana,eu cred ca noi,ca parinti ne gandim sa le oferim cea mai buna educatie,si sa-i protejam cat mai mult pe copiii nostri,insa noi trebuie sa ne facem partea noastra,zilnic,insotita de rugaciuni,si Domnul nu ne va lasa.Salome face acum 4 ani,dar am luat-o cu noi la biserica de mica,nu ca nu se plictiseste,uneori,insa a invatat ca este o zi,in care mergem la biserica sa cantam,sa ne rugam si sa ascultam,asa micuta cum e,mi draga cand se pune pe genunchi si spune cate o rugaciune comica,dar eu consider ca e un pas inainte.La biserica sunt multe fetite care vin cu bratari,si vopsite,si mi-a cerut si ea,i-am explicat si inca ii explic ca sunt lucruri care nu ne folosesc la nimic,nu ca pricepe totul,dar din toate pricepe o gramada,si mai si explica la altii,nu trebuie sa ne ingrozim cum vor creste,trebuie zilnic sa ii invatam si sa ne rugam pentru ei. Eu am crescut la tara,si mama a fost destul de severa cu noi,am petrecut 7 ani departe de ei,liceul si colegiul,dar niciodata nu am fost tentata nici macar sa ma machiez,pentru ca nu am vazut la altii ceva mai special,dimpotriva.....in schimb sora mea,a fost foarte curioasa de multe chestii,si le-a ascuns,si amandoua am fost educate la fel.Eu zic ca Domnul e singurul care ne poate pazi si pe noi si pe copiii nostri.Cand colegele mele pocaite ma porecleau,imi aminteam un verset ce-l aveam pe perete in camera :"Pot Totul in Cristos care ma intareste" Filipeni 4:13,si eram abia in clasa intaia.Deci ce semanam de mici in inima lor,aduce roada cu siguranta,numai sa semanam cu incredere,si sa ne bazam pe Harul Domnului,El nu ne va parasi niciodata.Stiu ca societatea in care traim s-a stricat foarte mult,dar mai sunt parinti care tin la valori,si isi educa copiii.Noi trebuie sa luptam zilnic si sa nu ne lasam niciodata.e parerea mea.....

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

03/09/10 14:53

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Putem totul in Cristos, care ne intareste! :) Mi-a placut mesajul tau.

03/09/10 15:00

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
intr-adevar mai devreme sau mai tarziu copilul ia contact cu societatea. apoi apar prieteni si anturajul.dar o educatie buna primita de la parinti conteaza foarte mult. este adevarat, nu ofera nicio garantie, dar multe principii si valori ii vor ramane intiparite in minte si atunci cand, inevitabil, nu va mai fi cu mama de mana.

Ultima modificare de ultimul mohican (05/09/10 09:22)

05/09/10 09:21

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
As putea sa-ti dau mai multe sfaturi dar nefiind parinte (inca :D) iti voi dar doar un verset:

Proverbele 22:6   
Invata pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, si cand va imbatrani, nu se va abate de la ea.

06/09/10 09:35

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

+Archangel+ a scris:

As putea sa-ti dau mai multe sfaturi dar nefiind parinte (inca :D) ...

Vorbesti ca un parinte. ;) (spiritual).

06/09/10 22:16

Roxana
membru

Va vorbisem la un moment dat despre o cunostinta care de aproape un an sta in coma, in urma unui accident rutier foarte grav.Nu mai stiu la ce sectiune, nu asta conteaza.Medicii au rugat familia acum cateva luni sa se obisnuiasca fara sot si tata , caci nimeni nu isi revine dupa o coma de un an de zile.Familia(sotia si copilul) au inceput sa-si vada in continuare de viata, fara nici o urma de speranta.Vroiam sa va anunt pe aceasta cale(aseara am aflat si eu), ca persoana respectiva s-a trezit din coma, si-a revenit, nu mai traieste cu ajutorul aparatelor, sechelele sunt grave, l-au mutat la un alt spital pentru a primi cel mai bun tratament pentru creier, este foarte slab, desi inainte de accident era un barbat foarte bine facut, voinic, este amnezic, nu-si recunoaste nici macar copilul, are sechele si iesiri, gesturi de om bolnav cu capul, dar probabil asta nu este nimic pe langa faptul ca TRAIESTE si Dumnezeu si-a aratat slava Lui atunci cand toata lumea se pregatea de inmormantare.SLAVA tie Dumnezeule!!!

Ultima modificare de ROXANA82 (07/09/10 16:06)

07/09/10 16:05

Roxana
membru

Ce parere aveti despre sfinti?Ei sunt o cale de a duce cererile si rugaciunile noastre mai aproape de Domnul?

09/09/10 15:54

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (15/02/11 20:43)

09/09/10 18:10

+Archangel+
Moderator

ROXANA82 a scris:

Ce parere aveti despre sfinti?Ei sunt o cale de a duce cererile si rugaciunile noastre mai aproape de Domnul?

Daca sunt morti nu. Isi asteapta judecata ca orice om.
Evrei 9:27
oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata

Ca fapt divers, orice crestin este un sfant.
1 Petru 2:9   
Voi insa sunteti o semintie aleasa, o preotie imparateasca, un neam sfant, un popor pe care Dumnezeu Si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata

10/09/10 09:09

Old
Moderator

+Archangel+ a scris:

...Ca fapt divers, orice crestin este un sfant.
...

Sunt sfinti si sfinti. ;)
Cred ca nu vrei sa zici ca in Romania 99,3 % sunt sfinti, si ca numa ailalti 0,7 %  sunt pacatosi si corupti, pentru ca eu atunci vin cu un proiect de lege sa-i scoatem pe aia ce raman, pe coruptii afara din tara, si sa ramana suta la suta sfinti! :D

10/09/10 16:44

maryus
membru

Inregistat: 19/02/09
ar fii o chestie:)))

10/09/10 19:18

+Archangel+
Moderator

OLD TRAIAN a scris:

Sunt sfinti si sfinti. ;)

Nu, sunt crestini si necrestini. ;)

11/09/10 00:00

Old
Moderator

Asta-i usor de spus, noi ne putem exprima o parere, dar adevaratii crestini sunt cei ce vor ramanea in picioare in Ziua Domnului. Pana atunci sunt crestini care au fost sfintiti, si sunt unii in proces de sfintire;

13/09/10 08:26

+Archangel+
Moderator

OLD TRAIAN a scris:

Pana atunci sunt crestini care au fost sfintiti, si sunt unii in proces de sfintire;

Din punct de vedere juridic toti crestinii sunt sfintiti. Altfel cum ar putea sa se roage lui Dumnezeu in prezenta Caruia nu poate sa stea pacatul? Din punct de vedere faptic toti suntem in proces de sfintire pentru a ajunge la asemanarea cu Cristos. Daca tu stii oameni care au terminat acest proces de sfintire si au fost sfintiti iti recomand sa petreci cat de mult timp poti alaturi de astfel de oameni.

13/09/10 08:57

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Eu nu i-as recomanda asta, pentru ca ar insemna sa-l trimit langa cei care"au adormit in Domnul" . :D :D :D
Altcineva nu cred ca a incheiat procesul de sfintire.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

16/09/10 19:58

Roxana
membru

x

Ultima modificare de ROXANA82 (20/09/10 15:43)

17/09/10 15:04

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Aici cred ca ar fi mai bine:
http://www.tanarcrestin.ro/forum/viewto ... 871#189871

17/09/10 17:34

Roxana
membru

Ce parere aveti despre furtunsa solara de care se tot aminteste la tv?Care ar urma sa fie prin 2011-2012(maxim) si care ne-ar putea lasa fara electricitate si mai multi ani?

30/09/10 16:24

monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08
Daca se va adeveri predictia asta, lumea va avea MARI probleme.Furturi, omoruri, accidente etc in lant.
Insa fara electricitate nu cred ca vom fi chiar ani de zile. Poate luni, dar ani, ma indoiesc, si ma gandesc la faptul ca suntem mult prea avansati dpdv tehnologic pentru a trai ca-n Evul Mediu timp de ani de zile. Dar, nu se stie.  Poate ar trebui sa incepem sa ne facem stocuri de lumanari si baterii pentru lanterne :P.

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

30/09/10 18:29

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Eu ma gandesc sa cumpar gaz pentru felinar. :D

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

30/09/10 21:41

Roxana
membru

Poate fi inceputul unei alte "lumi" ca sa zic asa...automat nu vor mai exista credite, modalitati de plata, banci, etc..adica eu vad chestia asta ca pe o daramare a economiei, automat nu te mai poti duce la servici ca nu mai ai unde, ajungem la munca de jos :D de gradina, la troc, la viata la curte :)
( or sa fie Mall-urile goale :D, si saloanele de infumusetare, si cinematografele si cluburile si barurile, etc)

Ultima modificare de ROXANA82 (01/10/10 13:16)

01/10/10 13:15

+Archangel+
Moderator

Lasati astea... Cum mai postam pe TC??? :D

01/10/10 15:58

Roxana
membru

Ne vedem face-to-face :) .Ne adunam toti la un loc..toate religiile. :D..pai avem un singur Domn, de ce nu?!

01/10/10 16:06

+Archangel+
Moderator

Si cum ne sunam sa stabilim? :D

01/10/10 16:17

Roxana
membru

Unim bisericile intr-una singura si ne intalnim toti acolo duminica sa-i slujim Domnului.Asa sunt sigura ca vor sti toti locatia si ora.Inainte cum se descurcau oamenii fara telefoane?:D

01/10/10 16:26

Pagini: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 33    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la