TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Discutii diverse/COMENTARII Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 33
Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Sper ca am facut cea mai buna alegere de a scrie la acest topic si nu ma cearta nici un moderator :D ..vroiam sa va multumesc pe aceasta cale tuturor celor care activati pe acest forum..intr-un moment groaznic al vietii mele , cand eram in stare de orice lucru rau, Dumnezeu parca m-a condus spre voi..v-am gasit din intamplare(desi, la El nimic nu este intamplator) intr-un moment in care simteam ca totul s-a terminat si nu mai puteam respira...cuvintele voastre au facut minuni in viata mea..le multumesc pe aceasta cale lui OLD TRAIAN si Albertinei care m-au scos de la intuneric si m-au adus la lumina.Va asigur ca sunt foarte multi oameni care cauta raspunsuri, care nu au activat niciodata pe forum dar intra si citesc discutiile voastre si prind putere de a lupta si de a trai...si eu sunt una dintre ei, cand ma simt pierduta, cand citesc din Biblie si simt ca-mi intra pe o ureche si-mi iese pe cealalta, deschid site-ul tanar crestin, intru pe forum si citesc..Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va aibe in paza Lui!! Multumesc din tot sufletul meu ca existati, multumesc Doamne!

Ultima modificare de ROXANA82 (28/07/10 16:56)

28/07/10 16:10

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Pentru un asemenea mesaj nu te va certa niciun moderator, cu siguranta! :D

Iti multumim pentru cuvintele frumoase si pentru ca existenta noastra foloseste si altora.

28/07/10 16:17

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

ROXANA82 a scris:

Sper ca am facut cea mai buna alegere de a scrie la acest topic

frumos ca mai exista si cuvinte de acestea pt noi :), dar te rog sa-ti copiezi mesajul la http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1773

asta e un subiect de comentarii adiacente subiectelor de la acest topic ;) .

multumesc.

28/07/10 18:58

Roxana
membru

Gata, multumesc April

28/07/10 19:03

april
admin forum

si eu multumesc :)

28/07/10 19:05

april
admin forum

ultimul mohican a scris:

sexul are un rol important in viata oricarui om. de pe la 14 ani aproximativ.

nu mai spune.

30/07/10 12:11

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
nu ma refeream in sine la o viata sexuala activa, ci la hormoni, la faptul ca incepi sa te gandesti, sa privesti, la faptul ca ai trecut la un prag in care barza nu mai aduce copii, ci apar cu totul alte notiuni, etc.

Ultima modificare de ultimul mohican (30/07/10 12:14)

30/07/10 12:14

Roxana
membru

14 ani?...deja de la gradinita au inceput sa aibe iesiri mai ciudate, Doamne fereste!

30/07/10 16:08

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

monday_73 a scris:

Serios, se intampla in Romania si lucruri pozitive? :D
Nu-mi amintesc ultima oara cand in Romania s-a intamplat ceva cu adevarat bun. Sincer... Nu-mi amintesc. Cred ca nici altii, de aia sunt atat de putine postari la subiectul asta. :P

Romania are peisaje superbe, doar ca sunt murdarite de miliardele de tone de deseuri aruncate asa aiurea. E ca o bucata de aur aruncata-n noroi.

foarte pozitiv mesajul :D

16/08/10 11:37

monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08
Feedback, sunt "patrioata". E singurul lucru neimpozitat in tara asta. :D

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

16/08/10 11:42

Roxana
membru

Intrebare...am citit acum ceva vreme un verset dar nu reusesc sa-mi aduc aminte unde..daca ma puteti ajuta sa-l gasesc..suna ceva de genul.."cu cat esti mai mare cu atat fa-te mai mic..".Multumesc

23/08/10 16:00

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Incearca  Flp 2:3. 19

le : http://www.google.ro/#hl=ro&safe=of ... 2204382ab4

Ultima modificare de edi.theraven (23/08/10 16:07)

23/08/10 16:06

Site web  
Roxana
membru

Multumesc din suflet, acesta era!!Dumnezeu sa te binecuvanteze!

23/08/10 16:17

Christina
membru

Inregistat: 15/01/10

miles_to_go a scris:

eu am twitter si e foarte fain:)
nu stie nimeni cine sunt,etc.:)

si pe twitter ce e interesant ? [poate ma determini si pe mine sa imi fac cont :P]

25/08/10 18:25

Roxana
membru

Ce parere aveti despre acest gen de oameni?
1. Medicii ginecologi care practica avortul?
2. Judecatorii care dau sentintele de desfacere a casniciilor?

31/08/10 16:00

+Archangel+
Moderator

A avea o parere despre acesti oameni inseamna a-i judeca. ;)

31/08/10 16:10

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Ce parere sa am : cerere si oferta. Ei sunt doar intermediarii. Daca sunt cereri de divort, le judeca, daca sunt cereri de avort, le aduc la indeplinire. Ei sunt rezultatul lipsei de raspunderi si greselilor facute de altii. Avortul poate fi considerat crima. Femeia isi da, totusi, acordul in scris.

le : nu cred ca a judeca este acelasi lucru cu a'i judeca. Prin simplu ca judeci si iti dai seama de ce este pacat, poti evita. Diferenta trebuie facuta cumva, pentru a nu ne amesteca in treburile celor ce pacatuiesc. Asta nu inseamna sa ii uram, sa ii judecam sa dam cu piatra etc. Daca Isus ura pacatul insa iubea pacatosul, nu cred ca e deplasat sa zicem de cineva ca pacatuieste sau nu. Insa nu suntem noi aceia care sa spuna ce merita fiecare.

Ultima modificare de edi.theraven (31/08/10 16:48)

31/08/10 16:12

Site web  
Roxana
membru

Archangel, departe de mine gandul sa-i judec, sper sa nu-mi fie luate intrebarile drept "judecata"....ma intrebam anumite chestii...
Edi, daca sunt intermediari, te intreb eu in continuare..daca se duce o copila care nu are discernamant si face avort din nestiinta, un medic care practica nu este in aceesi masura vinovat?...intreb de curiozitate doar, fara sa judec.

01/09/10 14:44

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
pai o copila fara discernamant, teoretic nu poate face avort fara aprobarea unui tutore.

01/09/10 15:08

Roxana
membru

Teoretic! 99, 9 % din medici practica, fara aprobarea unui tutore, eventual le pun pe copile sa dea o declaratie de mana, vezi Doamne, asa sunt ei "acoperiti" in caz ca...

01/09/10 15:11

+Archangel+
Moderator

ROXANA82 a scris:

Archangel, departe de mine gandul sa-i judec, sper sa nu-mi fie luate intrebarile drept "judecata"....ma intrebam anumite chestii...

Pai intreaba chestiile.

01/09/10 15:52

Roxana
membru

Intrebarea era daca un medic(si am dat un exemplu mai sus, despre o copila fara discernamant) nu ar fi in egala masura vinovat cu cei care merg la el.
Si, apropo de judecatori ca intrebasem si de ei, nu au si ei partea lor de vina, pentru ca ei desfac contractele de casnicie, chiar daca partenerii raman legati in fata lui Dumnezeu si actul respectiv nu are valoare, deci un judecator decide.El poate sa spuna NU, sau sa faca in asa fel incat la proces partenerii sa inceapa sa aiba indoieli si sa se impace.Am cunostinta de cazuri cand judecatorul a fost atat de ferm, incat multi au plecat de acolo impacati, renuntamd la ideea divortului(asta probabil in cazurile cand judecatorii sunt si mai cu frica de Dumnezeu).Deci pana la urma noi, ne supunem lor pentru ca sunt mai mari in rang si deciziile lor sunt "definitive si irevocabile".Atunci nu sunt si ei partasi?

Ultima modificare de ROXANA82 (01/09/10 16:11)

01/09/10 15:57

+Archangel+
Moderator

A fi complice la savarsirea unui pacat (indiferent de ce fel de pacat vorbim) te face vinovat de acel pacat.

01/09/10 16:06

Roxana
membru

Concluzia: copila care merge sa avorteze, tatal copilului avortat si medicul sunt raspunzatori in mod egal.Sau judecatorul si partenerii divortului, la fel.

01/09/10 16:12

+Archangel+
Moderator

Particularizand... da. Bine, tatal copilului e vinovat doar daca stie.

01/09/10 16:16

Pagini: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 33    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la