|
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
...când aveai și tu mai mult chef, timp și dispoziție pentru forum... 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
26/12/09 21:58
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
benny a scris:
...când aveai și tu mai mult chef, timp și dispoziție pentru forum...  |
nu este vorba (doar) de asta.
una este sa fii membru si sa scrii ce vrei si unde vrei, si alta e sa fii moderator/administrator si sa te tii dupa cei care scriu ce vor si unde vor.
in plus mi-am cam spus parerea la majoritatea subiectelor. cine citeste si ce s-a scris mai demult o va gasi. si unele pareri nu s-au schimbat in timp, asa ca de ce m-as repeta ?
nu-mi plac forumistii care posteaza si nu citesc si ce s-a scris inaintea lor.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/12/09 09:36
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
hei april.. la unele subiecte sunt cateva sute de pagini..
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
28/12/09 17:11
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
april a scris:
benny a scris:
...când aveai și tu mai mult chef, timp și dispoziție pentru forum...  |
nu este vorba (doar) de asta.
una este sa fii membru si sa scrii ce vrei si unde vrei, si alta e sa fii moderator/administrator si sa te tii dupa cei care scriu ce vor si unde vor.
in plus mi-am cam spus parerea la majoritatea subiectelor. cine citeste si ce s-a scris mai demult o va gasi. si unele pareri nu s-au schimbat in timp, asa ca de ce m-as repeta ?
nu-mi plac forumistii care posteaza si nu citesc si ce s-a scris inaintea lor. |
apriluţ, ştii bine că forumiştii sunt de (cel puţin) două feluri. unii caută răspunsuri şi le vor găsi întotdeauna, fireşte; ăsta e scopul lor. alţii au întotdeauna ceva de spus - fie că vor să ajute, fie că vor să fie remarcaţi, apreciaţi, premiaţi ... etc. cei din urmă, de cele mai multe ori, resuscitează majoritatea subiectelor sau nu ştii cum se schimbă un bec pe forum? vă spun eu dacă vreţi.
|
|
28/12/09 17:17
|
|
april
admin forum
|
|
polooradea a scris:
hei april.. la unele subiecte sunt cateva sute de pagini.. |
arata-mi 3 subiecte serioase cu o suta (nu sute) de pagini.
@celine - unii au doar ceva de spus - unii cauta raspunsuri rapide, pe tava. nu conteaza ca le-ar gasi daca ar citi ce s-a scris in urma.
- nu este resuscitat "corect" un subiect cand cineva vine si arunca cateva cuvinte acolo, eventual repetand ce-au zis altii inainte .
- forumul ar trebui sa fie dialog, nu monolog.
Cand m-am inscris pe forum am citit intai tot ce s-a scris inainte la subiectele unde am postat, indiferent cate pagini erau deja.
|
|
28/12/09 17:35
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
of, ai dreptate dar să nu fim f pragmatici, idealul nu există, forumul ăsta e frumos în comparaţie cu multe pe care le ştiu, şi ştii la ce mă refer.
hai că pun "gluma" cu becul ca să ne mai destresăm )
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec? -1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a bcului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ?lampa? -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul "bec" este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde ?si eu? -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia "cautare" -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune "cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum" -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
|
|
28/12/09 17:39
|
|
polooradea
Exclus
|
|
chatul nostru 6, dedicatiile noastre, fetele intreba..., baietii intreaba.. mai sunt si altele. oricum cine are chef sa citeasca zeci de pagini.. daca are mai mult de zece eu nu le citesc. fiindca imi ia mult timp, si deoarece altii spun numa prostii si dupaia ma enervez.
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
28/12/09 17:54
|
|
april
admin forum
|
|
@celine, buna gluma 
@polooradea, Chat-ul nu-l consider subiect serios. Dedicatii au fost si vor fi, personale si generale. Nu vad de ce ar trebuie neaparat sa le citeasca cineva nou pe toate.
Cat despre Fetele si Baietii intreaba, le recomand tuturor ( chiar daca au zeci de pagini, nu sute, cum ai scris prima oara . Cred ca sunt printre cele mai educative de pe forum .
Altele care ar mai fi ?
|
|
28/12/09 18:46
|
|
polooradea
Exclus
|
|
fetele si baietii au peste 100 de pagini.
|
|
28/12/09 18:59
|
|
april
admin forum
|
|
polooradea a scris:
fetele si baietii au peste 100 de pagini. |
Fetele intreaba are 111, Baietii intreaba 73.
|
|
28/12/09 19:59
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
polooradea a scris:
fetele si baietii au peste 100 de pagini. |
hai sa despicam firul in 297239 de bucati.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/12/09 21:04
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
april a scris:
Fetele intreaba are 111, Baietii intreaba 73. |
În medie, 92 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/12/09 21:12
|
|
polooradea
Exclus
|
|
dar impreuna au 184
|
|
28/12/09 21:35
|
|
april
admin forum
|
|
polooradea a scris:
dar impreuna au 184 |
cate pagini are impreuna tot forumul ?
continuam, daca vrei. e greu sa recunosti ca nu ai dreptate, se pare.
|
|
28/12/09 22:29
|
|
polooradea
Exclus
|
|
de ce nu am dreptate? am zis inainte "fetele si baietii au peste 100 de pagini". adica impreuna. uitate mai sus
|
|
29/12/09 07:39
|
|
april
admin forum
|
|
polooradea a scris:
hei april.. la unele subiecte sunt cateva sute de pagini.. |
citeste mai sus.
|
|
29/12/09 07:54
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Daca te intereseaza strict ceva anume avem si o functie de cautare destul de buna. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
29/12/09 15:34
|
|
polooradea
Exclus
|
|
cand am vorbit de acele "sute de pagini" m-am referit la alte subiecte. apoi am avut in vedere "fetele si baietii" despre care am zis ca au peste 100 de pagini. deci inainte am vorbit de mai multe subiecte. apoi am vorbit doar de fete+baieti. asta e ordinea cronologica
|
|
03/01/10 21:33
|
|
polooradea
Exclus
|
|
stie careva intre ce date e vacanta dintre semestre? asta din februarie
|
|
03/01/10 21:34
|
|
april
admin forum
|
|
ai exagerat in ce ai scris si nici macar nu vrei sa recunosti. nu exista subiecte serioase cu sute de pagini, asa ca nu o mai da la intors.
si nu mai posta consecutiv.
|
|
03/01/10 22:01
|
|
polooradea
Exclus
|
|
) pai de ce trebuie sa fie serioase? eu trebuie sa citesc doar ceea ce e serios?
|
|
03/01/10 22:03
|
|
april
admin forum
|
|
polooradea a scris:
) pai de ce trebuie sa fie serioase? eu trebuie sa citesc doar ceea ce e serios? |
tu citeste ce vrei, ca oricum nu te influenteaza .
spor la citit Chat-ul, ca ala e singurul subiect cu sute de pagini.
|
|
03/01/10 22:05
|
|
polooradea
Exclus
|
|
acuma m-am apucat...
|
|
03/01/10 22:07
|
|
april
admin forum
|
|
succesuri.
|
|
03/01/10 22:08
|
|
polooradea
Exclus
|
|
succese ))
|
|
03/01/10 22:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|