|
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Maryus, daca nu ai observat, aici nu incercam sa ne dam mari care din noi a condus fara carnet. Cred ca Dumnezeu va iubeste prea mult si n-a permis sa va ardeti in domeniul asta dar hai sa nu abuzam de bunatatea Lui. Incep sa cred ca-mi bat gura degeaba si multora nici nu le pasa de Dumnezeu . Si nu e vorba de a fi pacat sau nu mersul fara permis ci de faptul ca fiecaruia din noi Dumnezeu vrea sa-i cladeasca o personalitate responsabila . Se pare insa ca Dumnezeu e singur in dorinta asta..
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
15/05/09 15:23
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Nu stiam eu de ce va iubesc pe voi doua si uite ca acum am descoperit 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/05/09 15:42
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Lasati Steaua in pace si nu mai interveniti in pasiunea baietilor 
|
|
22/05/09 16:46
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Adica? De ce a baietilor? Si de ce numai a lor? Sunt multi baieti care n-au nicio treaba cu fotbalul si multe fete care parca s-au nascut cu fotbalul in sange.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/05/09 20:47
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
SergiuB a scris:
ati spune k exista oameni sub pamant? |
O, Doamne! Vesnica ta problema! 
Ultima modificare de FiicaDeRege (02/06/09 16:48)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
02/06/09 16:47
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
antonela a scris:
M-am gandit sa postez despre flori |
Te ai gandit bine. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
06/06/09 12:56
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Multumesc, MRU. 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
06/06/09 13:49
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
SergiuB a scris:
Eu cred ca in ultima zi din viata mi-as face un urmas  |
cu cine ?
SergiuB a scris:
si o sa-mi rezolv problemele spirituale eventual daca sunt  |
inainte sau dupa treaba cu urmasul ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/06/09 23:19
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
Sword a scris:
Arch...nu observi la ce nivel se duce acum lupta spirituala? Diavolul a cam pierdut de cate ori a incercat sa distruga crestinismul cu forta. Acum castiga deja foarte mult teren cu "libertatea" religioasa. Fiindca nu-i nimic mai distrugator ptr. un luptator decat sa-si puna sabia in cui si sa se uite la tv. Asta se intampla acum. Stati linistiti ca "vom face pace"...relax si sleep. |
Asa-i sword. Si relaxarea asta e o impietrire care ne cuprinde pe toti... Tocmai de-aia cand traim in libertate, Domnul ne aminteste ca sunt multi credinciosi care sufera, ca sa ne rugam pentru ei si chiar sa incercam sa-i ajutam cat putem. Dumnezeu ne da de lucru, sa propovaduim Vestea Buna si sa luptam impotriva raului in lume. Intotdeauna sunt motive de lupta spirituala si veghere. Sunt atatea lucruri de facut in slujba lui Dumnezeu, numai sa nu fim comozi. Sa ne folosim libertatea la maxim, ca sa lucram pentru Domnul.
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
12/06/09 03:55
|
|
GeoAli
membru
Inregistat: 28/05/09
|
|
nikku a scris:
Lasati Steaua in pace si nu mai interveniti in pasiunea baietilor" |
unde scrie ca DOAR baietilor li se da voie sa le placa fotbalul???  mie una imi place foarte mult fotbalul si echipa steaua 
_______________________________________ Iubirea adevărată se exprimă prin vorbe puţine dar prin fapte multe, bune şi frumoase.
|
|
12/06/09 09:52
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
SergiuB a scris:
si o sa-mi rezolv problemele spirituale eventual daca sunt  |
april a scris:
inainte sau dupa treaba cu urmasul ? |
ce mi-ai placut april,la faza asta! 
|
|
18/06/09 19:33
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
belinda a scris:
andrenalina mi-ar creste-o o trezire spirituala,o ungere cu Duhul Sfant. |
Si atunci de ce nu apelezi la Cel ce "unge" cu Duhul Sfant?
Ultima modificare de mereu-tanar (29/07/09 21:40)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
29/07/09 21:39
|
|
belinda2
membru
Inregistat: 29/07/09
|
|
cateodata raspunsul este "asteapta!"
|
|
30/07/09 22:22
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
polooradea a scris:
noah bine.. atunci inchide asta.. da eu nu gasesc inainte chestia asta.. ca mi sa mai intamplat sa vorbesc inainte despre ce sa mai vorbit. eu doar in casuta asta de jos mai uit "Mergeti la". acolo is toate subiectele? sau mai sunt si altele? |
acolo sunt toate topicurile. subiectele sunt in ele 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/11/09 23:12
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
mersi
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
28/11/09 23:19
|
|
fluflu
membru
|
|
cu placere. si
polooradea a scris:
dar am vazut mai multe comentarii deale ei/lui |

_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/11/09 13:38
|
|
polooradea
Exclus
|
|
april, tu ce esti? baiat sau fata?
Ultima modificare de polooradea (16/12/09 15:49)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
16/12/09 15:49
|
|
fluflu
membru
|
|
ce baiat crezi tu ca si-ar da numele de april, si si-ar pune un avatar cu o fetita?
Ultima modificare de fluflu (16/12/09 16:36)
|
|
16/12/09 16:36
|
|
polooradea
Exclus
|
|
pai ala ii copil.. de unde stii ca e fetita? iar numele april nu-mi sugereaza nimic... vine de la aprilie?in franceza? iar acolo scrie admin forum.. nu admina
Ultima modificare de polooradea (16/12/09 17:03)
|
|
16/12/09 17:01
|
|
fluflu
membru
|
|
daaa, un copil imbracat in roz, cu fundita in par = fetita
...si la mine scrie 'membra'? 
|
|
16/12/09 17:12
|
|
polooradea
Exclus
|
|
aaa... acuma m-am uitat mai bine..
|
|
16/12/09 17:13
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
deci te-ai lamurit?
daca citeai pe forum mai mult nu cred ca nu-ti dadeai seama, mai ales mesaje mai de demult, cand scriam si eu mai mult si mai des 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/12/09 17:45
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|