TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinismul/COMENTARII Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 11
Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
La ce botez se refera Isus in Luca 12: v49, v50 si ce este acel foc pe care si l-ar fi dorit sa existe deja?

17/11/10 17:03

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07

ultimul mohican a scris:

cat despre homosexuali, nu ajung asa ca nu se casatoresc, nup, e ceva cu care se nasc sau se dezvolta in copilarie. si da au o scuza: nu au vrut ei sa fie asa.

Gresit! Nu se nasc cu asa ceva,intrucat Dumnezeu a creat femeia pentru barbat si viceversa, nu barbat pt barbat sau femeie pentru femeie. Asta e minciuna gogonata, lipsita de ratiune, pe care o baga satan in mintile celor ce DORESC sa creada asa ceva.

Ultima modificare de Tanara crestina (28/01/11 07:30)

28/01/11 07:29

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
iar tu ar trebui sa mai privesti in jur. sa intelegi. sa ai spirit de observatie.sa cunosti oamenii. sa te cunosti pe tine insati. adica sa cunosti viata. si apoi poate vei intelege. sau poate vei privi drept inainte cum faci si acum.fara sa vezi cam ce se intampla in jur. ar trebui probabil sa-ti explic. nu o sa o fac acum. mai tarziu umpic.

minciuna gogonata? cati ani ai tanara crestina?sper ca pana-n 20. in cazul asta e ok.

28/01/11 08:36

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

furtuna dragos a scris:

zicerea.. depinde cum vrei sa o iei sau ce vrei sa intelegi.. sau ce vroia Solomon sa zica cu asta.

Desigur ca poti intelege ce vrei. Dar conteaza ce a vrut Solomon sa zica cu asta.

28/01/11 11:38

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

ultimul mohican a scris:

iar tu ar trebui sa mai privesti in jur. sa intelegi. sa ai spirit de observatie.sa cunosti oamenii. sa te cunosti pe tine insati. adica sa cunosti viata. si apoi poate vei intelege. sau poate vei privi drept inainte cum faci si acum.fara sa vezi cam ce se intampla in jur. ar trebui probabil sa-ti explic. nu o sa o fac acum. mai tarziu umpic.

minciuna gogonata? cati ani ai tanara crestina?sper ca pana-n 20. in cazul asta e ok.

Ce ai tu cu varsta mohicanule? Ti s-a pus asa un fix?
Eu am 19, tanara are 20, si poate tu 25? La ce ajuta?Stii ca sunt oameni care au trecut prin viata degeaba?
Cred ca daca privim in jur vedem "boala de cap", anomalii de tot felul. Asta nu inseamna ca anormalul devine normalitate!

Sau, chiar explica, cum vezi tu aceasta "normalitate"!

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

28/01/11 11:52

furtuna dragos
membru

Inregistat: 26/01/11

+Archangel+ a scris:

furtuna dragos a scris:

zicerea.. depinde cum vrei sa o iei sau ce vrei sa intelegi.. sau ce vroia Solomon sa zica cu asta.

Desigur ca poti intelege ce vrei. Dar conteaza ce a vrut Solomon sa zica cu asta.

Sunt multe, dar in general are aplicatii si in ziua de azi.

E o idee sa fii si sa gandesti echilibrat.

ultimul mohican a scris:

poate ai cunoscut oameni care au facut puscarie, poate ai avut prieteni care au fost pe acolo...

acolo care sunt homo sunt pentru ca au devenit, nu pentru ca s-au nascut.

chestiune psihica, structura mentala se modifica..
sunt presiuni la care nu toti oamenii rezista.

28/01/11 12:06

Site web  
+Archangel+
Moderator

furtuna dragos a scris:

E o idee sa fii si sa gandesti echilibrat.

Mare adevar ai grait. ;)

Matei 10:16   
Iata, Eu va trimit ca pe niste oi in mijlocul lupilor. Fiti, dar, intelepti ca serpii si fara rautate ca porumbeii.

Geneza 3:1   
Şarpele era mai şiret decât toate fiarele câmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu.

P.S. Incearca sa nu mai ai postari consecutive.

28/01/11 12:41

Tanara crestina
membru

ultimul mohican a scris:

:)) Mi-ai facut sa zambesc. Daca te incalzeste cu ceva am aproape 22, insa nu varsta conteaza ci experientele prin care ai trecut si ce ai invatat din ele. Cunosc persoane de 30 de ani cu mintea mult mai puerila decat a unuia de 18-19, asa ca e cam irelevant argumentul cu varsta.

28/01/11 14:34

irlanda
membru

ultimul mohican a scris:

Sa faca eventual cum ai facut tu si dupa atata privire, observatie si "intelegere" a vietii i-ai gasit pe agnostici care ti-au aratat calea cea dreapta si desavarsita...remarcabil.

ultimul mohican a scris:

minciuna gogonata?

Exact, minciuna gogonata. Si am 31 de ani.

28/01/11 17:38

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

irlanda a scris:

N-au nicio scuza asa cum nici aceasta mare tampenie pe care tocmai ai debitat-o n-are nicio scuza. Daca as fi adminul acestui forum ti-as sterge toate scarboseniile pe care le scrii cu atata importanta .

celorlalti, in afara unor expresii nu foarte potrivite, de genul: "cati ani ai" le-am explicat una alta, iti dai seama ca tie nu o sa-ti explic nimic. ca n-ar avea niciun rost. oricum m-am amuzat teribil de aceasta replica a ta.

cat despre cei 31 de ani ai tai, ce sa zic, de aceea nici nu ma obosesc sa-ti dau vreo explicatie obiectiva si pertinenta pe oriunde "vorbim".

28/01/11 17:40

irlanda
membru

Sint realmente distrusa ca nu vrei sa ma incanti si pe mine intr-un mod mai direct cu superbele-ti explicatii ca pe ceilalti...ma voi resemna in cele din urma.

28/01/11 17:45

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

dodo86 a scris:

Asta da "vrăjeală" (am citat pe cineva). În alte cuvinte vrei să ne spui că tu care eşti necăsătorit/ă eşti mai "tare", mi sfânt/ă decât cei ce se căsătoresc. (Uite că nu ştiam unde era sfântul/a). Cine se căsătoreşte este defapt mai slab că îi umblă hormonii sus şi jos. În primul rând nu toţi cei ce se căsătoresc o fac în primul rând din cauza hormonilor cum ai face tu. În al doilea rând dacă ţie nu-ţi umblă hormonii sus şi jos înseamnă că i o problemă gravă.Dute şi te vizitează la vreun meddic că-i gravă situaţia. Doar dacă dumitale nu eşti vreun moş sau vreo babă. Dumnezeu a creat omul întradins cu hormoni care să alege în sus şi în jos.
În orice caz, unele persoane cu caracterul pe care îl au, şi să-şi dorească vreodată să se căsătorească nu o să aibă cu cine.
A.... să nu uit. Îmi cer scuze sora irlanda pentru "dragă". Am fost chiar lipsit de bunsimţ faţă de dumitale. Să rămâi cu pacea Domnului.

Te rog frumos sa fii atent la modul de adresare si la cuvintele pe care le folosesti. Cred ca, fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, chiar daca e in contradictoriu cu ceea ce se afirma. Si inca ceva, te rog sa folosesti numele user-ului si  nu alt nume. Multumesc pentru intelegere.

Ultima modificare de antonela (29/01/11 00:13)

28/01/11 22:49

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Uh... după mult efort, am reuşit şi eu la 620 de mesaje şi după patru ani de activitate pe acest forum, să primesc prima atenţionare din partea moderatorilor.

Muţumesc de atenţionare şi promit că voi ţinea cont.

28/01/11 23:03

antonela
Moderator

Ok. Cu placere.

@ Ar fi frumos, din partea ta, sa ceri iertare irlandei, pentru atitudinea ta.

Ultima modificare de antonela (28/01/11 23:22)

28/01/11 23:15

dodo86
membru

Ar fi frumos, dar nu va fi.

antonela, Hristos nu şi-a cerut niciodată scuze faţă de farisei pentru că i-a chemat "şerpi şi pui de năpîrci!". În concluzie ipocrizia unora care se cred mai sfiţi ca alţii a devenit strigătoare la cer.

Ultima modificare de dodo86 (28/01/11 23:38)

28/01/11 23:30

antonela
Moderator

Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni. Daca iti vei cere sau nu iertare, e alegerea ta. Consider acest subiect inchis. Multumesc pentru intelegere.

28/01/11 23:53

irlanda
membru

dodo86 a scris:

Uh... după mult efort, am reuşit şi eu la 620 de mesaje şi după patru ani de activitate pe acest forum, să primesc prima atenţionare din partea moderatorilor.

Fariseii astia si sfintisorii de doi bani sint de vina. Nu te necaji prea tare.

dodo86 a scris:

Ar fi frumos, dar nu va fi.

Si daca ar fi fost, nu cred ca erau primite scuzele, frate dodo86.

dodo86 a scris:

antonela, Hristos nu şi-a cerut niciodată scuze faţă de farisei pentru că i-a chemat "şerpi şi pui de năpîrci!".

Diferenta dintre tine si Hristos este ca El chiar cunostea oamenii carora le-a adresat aceste cuvinte, in comparatie cu tine care o faci doar ca sa te dai lat in spate si sa-ti motivezi lipsa de bun simt si de dreptate.

dodo86 a scris:

În concluzie ipocrizia unora care se cred mai sfiţi ca alţii a devenit strigătoare la cer.

In concluzie, se pare ca vorbele tale te-au cam dat jos de pe piedestalul de sfant pe care te cocotase-si ca sa-i vezi mai bine pe ipocriti.

29/01/11 00:23

dodo86
membru

irlanda a scris:

In concluzie, se pare ca vorbele tale te-au cam dat jos de pe piedestalul de sfant pe care te cocotase-si ca sa-i vezi mai bine pe ipocriti

Da... Si această coborâre de pe piedistal ţi-o datorez tot ţie. Mulţumesc mult de grija de fraţi de care dai dovadă.

Ţi-aş sugera să îţi găseşti timp să citeşti toate mesajele tale postate pe acest forum. Probabil vei observa (asta doar în cazul în care nu ai ochi doar pentru paiul din ochiul altuia) câtă răutate, cât dispreţ şi cât venin se găseşte în spusele tale. Probablil ăsta o fi modul tău de aţi exprima dragostea faţă de aproape.

29/01/11 01:12

irlanda
membru

dodo86 a scris:

Da... Si această coborâre de pe piedistal ţi-o datorez tot ţie. Mulţumesc mult de grija de fraţi de care dai dovadă.

Cu placere si altadata. Cum spuneam mai sus, nu-ti face sange rau si mustrari de constiinta pentru ca numai eu sint responsabila de aceasta intinare a ta.

dodo86 a scris:

Ţi-aş sugera să îţi găseşti timp să citeşti toate mesajele tale postate pe acest forum.

Alta treaba nici nu am eu...

dodo86 a scris:

Probabil vei observa (asta doar în cazul în care nu ai ochi doar pentru paiul din ochiul altuia) câtă răutate, cât dispreţ şi cât venin se găseşte în spusele tale. Probablil ăsta o fi modul tău de aţi exprima dragostea faţă de aproape.

Cred ca te va primi cu bratele deschise ultimul mohican in club.

Da, in spusele mele voi observa cu siguranta piaza rea in comparatie cu spusele altora care sint intotdeauna pline de dragoste si har si drese cu sare.
Eu zic sa mi se lege o piatra mare de moara de gat si sa fiu banata. Ce zici?
Cred ca atunci ti-ai putea relua locul linistit pe piedestalul tau.

Ultima modificare de irlanda (29/01/11 01:57)

29/01/11 01:56

Tanara crestina
membru

dodo86 a scris:

Să rămâi cu pacea Domnului.

dodo86, imi pare rau dar in toata discutia asta nu vad niciunde prezenta pacii Domnului. Modul in care ai spus asa ceva si mai ales contextul nu le consider ca fiind potrivite. Stiu ca esti probabil suparat si ai aruncat aceste cuvinte fara sa te analizezi mai mult ce ai de gand sa spui, insa te rog sa ai mai multa grija pe viitor in privinta asta. Numele Domnului nu are ce cauta alaturi de asemenea discutii. Este un forum public si e posibil sa intre cineva si sa citeasca " Sa ramai cu pacea Domnului " in contextul in care se gaseste. Va ramane cu o impresie gresita despre Dumnezeul pe care il reprezentam in fata celor ce nu-L cunosc.

29/01/11 11:08

dodo86
membru

irlanda, adio ;)

29/01/11 12:54

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

irlanda a scris:

Satisfacerea dorintelor sexuale in cadrul casatoriei nu-i un desfrau.

irlanda a scris:

N-are sens si legatura ce spui pentru ca nu poti  face o astfel de comparatie mult prea indrazneata.

arch a scris:

Comparatia este mult prea indrazneata tocmai pentru ca arata batjocura pe care o arati fata de Nunta Mielului.

dodo86 a scris:

+Archangel+, very good point.

Cred ca suntem cam indrazneti cu totii in afirmatii.
Eu nu vad nici o batjocura. Se vede clar ca nu asta a afirmat. Pur si simplu dorea sa sublinieze ca uniunea dintre Hristos SI Biserica implica un grad infinit de intimitate si la un nivel diferit(spiritual).

Ultima modificare de MRU (31/01/11 20:25)

31/01/11 20:05

+Archangel+
Moderator

MRU a scris:

Cred ca suntem cam indrazneti cu totii in afirmatii.

Cand afirmatiile tale ating pragul blasfemiei cred ca cineva trebuie sa puna piciorul in prag. Klaudiu a fost banat pentru mult mai putin de atat.

MRU a scris:

Eu nu vad nici o batjocura. Se vede clar ca nu asta a afirmat.

Daca spun ca toate mamele sunt nebune nu cred ca te-ai simti pentru ca nu am afirmat nimic despre tine personal.

MRU a scris:

Pur si simplu dorea sa sublinieze ca uniunea dintre Hristos SI Biserica implica un grad infinit de intimitate si la un nivel diferit(spiritual).

Care uniune este exprimata prin casatorie care inseamna sex. Mai, oameni buni, chiar nimeni nu mai are treaba cu logica?

01/02/11 09:19

Roxana
membru

De ce toata lumea are impresia ca, casnicia inseamna doar o "legalizare" a sexului? Casnicia inseamna MULT mai mult de atat..sexul nu se intampla 24h din 24, oameni buni, oricat de multa dragoste si intelegere si implinire ar exista in acea casnicie..Casnicia inseamna enorm de multe responsabilitati, sacrificii, eforturi,probleme, necazuri, lipsuri,copii, educatie, etc.Din ce am citit pentru multi casnicia reprezinta asa un norisor de libertate spre legalizarea si implinirea sexuala..total gresit..chiar daca esti casatorit ca sa te simti implinit sexual, ca tot ati discutat atat de mult si de deschis despre acest lucru, trebuie sa ai multe alte impliniri, ca altfel, lipsa "chef" :D Si ce se fac cei care din cauza unor probleme medicale nu mai pot sa-si duca la indeplinire misiunea pe care o au in casnicie?!(cine citeste sa inteleaga). Cred ca Dumnezeu a facut aceasta "institutie" cu un scop maret!

Ultima modificare de ROXANA82 (01/02/11 12:24)

01/02/11 12:20

furtuna dragos
membru

Inregistat: 26/01/11
Roxana... Lasa-i sa fie copii daca vor sa fie copii.

Nimeni nu-i obliga sa se maturizeze :)

01/02/11 14:16

Site web  
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 11    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la