|
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
april, care este problema? Nu ti se pare o nesimtire ca la fiecare topic deschis de mine sa ma intrebi ca ce vreau eu sa fac cu el, cand de fapt, din primul mesaj redau totul? Tu in loc sa comentezi subiectul mai mult incurci. Si ma rog, de ce nu respecti regulamentul acela pe care noua ni-l impui?
Ultima modificare de Norkis (24/10/08 23:53)
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
24/10/08 23:51
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
problema este ca ai ales un titlu kilometric si complicat si ca nu spui clar ce vrei de la subiect. si daca eu te intreb, te superi.
vad ca ti-ai completat mesajul. tare dragut.
nu cred ca m-am luat de toate subiectele deschise de tine.
o sa fac curat la subiectul "tau". faceam oricum, dupa ce ma lamuream. dar nu afost cazul de lamurire.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/10/08 23:53
|
|
Norkis
membru
|
|
ce nu era clar la subiect? Cat de complicata ti se pare intrebarea "Oameii mantuiti sunt oameni sfinti?". Te si titlurile scurte ti s epareau complicate:"Dumnezeul tacerii".
|
|
24/10/08 23:55
|
|
april
admin forum
|
|
Norkis a scris:
ce nu era clar la subiect? Cat de complicata ti se pare intrebarea "Oameii mantuiti sunt oameni sfinti?". |
Norkis a scris:
Oamenii mantuiti sunt oamenii sfinti? |
ai uitat un "i". "oamenii mantuiti sunt oamenii sfinti?"
Titlul mi s-a parut neclar : "Oamenii mantuiti: pacatosii iertati sau sfintii ex-pacatosi iertati?" , iar mesajul tau nu m-a lamurit mai bine .
Norkis a scris:
Te si titlurile scurte ti s epareau complicate:"Dumnezeul tacerii". |
Am intrebat si ti-am lasat titlul ala. Nici sa intreb nu am voie ?
|
|
24/10/08 23:58
|
|
Norkis
membru
|
|
La "Comentarii" ai voie.
|
|
25/10/08 00:04
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
Norkis a scris:
Nu disturba un subiect sensibil, doctrinar si biblic, april, cu lucruri pe care tocmai regulamentul dumitale imi spune sa le abordez la sectiunea de "Comentarii". Fii fata cuminte, si nu te agita Cand ma inviti acolo, vom vorbi linistite [...] Fa bine sa fii un pic mai decenta, serioasa si atenta.[...]Si ma rog, de ce nu respecti regulamentul acela pe care noua ni-l impui? |
Norkis, regulamentul nu ti'l impune nimeni. cand te'ai inscris in forum l'ai semnat voluntar si de buna voie. o curiozitate: carui fapt se datoreaza aceasta insolenţă?
|
|
25/10/08 01:47
|
|
Norkis
membru
|
|
feedback, nu era vorba de ce am semnat euu, ci de ce a semnat april. oricum, este acum totul ok. Esti curioasa, dar eu nu.
|
|
25/10/08 02:07
|
|
feedback
Moderator
|
|
nu pasa mingea in terenul altuia, insolenta este a ta, nu a lui april. ma bucur ca "acum e totul ok". incercam un dialog, ca p'orma te plangi ca nu esti "intrebata direct", sau ca sintem "romanizati", etc etc. te invit sa nu mai faci uz de aroganta si obraznicie. ia'o ca pe un avertisment.
Ultima modificare de feedback (25/10/08 02:16)
|
|
25/10/08 02:16
|
|
april
admin forum
|
|
Norkis a scris:
feedback, nu era vorba de ce am semnat euu, ci de ce a semnat april. oricum, este acum totul ok. Esti curioasa, dar eu nu. |
ce am semnat eu? sa fiu la dispozitia voastra non-stop si sa va indeplinesc toate dorintele ?
P.S. ai citit regulamentul ala, de mi-l arunci in fata? Sunt lucruri care nu-s scrise acolo, pentru ca s-a mizat prea mult pe bunul simt al forumistilor . Pe alte forumuri sunt regulamente kilometrice, nu ca aici.
Mai sunt lucruri pe care vi le recomandam noi, ca moderatori, si de care ar trebui sa tineti cont, dar daca crezi ca trebuie incluse in regulament ca sa le respectati, o sa vad cum facem, ca sa fie clare pentru toata lumea.
Cat despre subiectul tau hotaraste-te : mantuirea, sfintirea, viata fara pacat sau ce ? Poate fi foarte complex. Si iti poti modifica si titlul in consecinta, daca nu o pot face eu.
|
|
25/10/08 13:55
|
|
Norkis
membru
|
|
Eu nu pot modifica ceva ce Dumnezeu m-a inspirat sa scriu. Daca tu doresti sa treci peste constiinta mea, iti asumi acest fapt. Altii au inteles perfect ce am spus si ce abordeaza subiectul.
Avand in vedere ca am crescut intr-o familie de cadre militare, atat iti spun: ce faceti voi aici este regim dictatorial(abuziv).In loc sa va intereseze spiritul va intereseaza litera.Cu mare sinceritate.Norkis.
Ultima modificare de Norkis (25/10/08 16:17)
|
|
25/10/08 16:16
|
|
april
admin forum
|
|
Norkis a scris:
Eu nu pot modifica ceva ce Dumnezeu m-a inspirat sa scriu. Daca tu doresti sa treci peste constiinta mea, iti asumi acest fapt. Altii au inteles perfect ce am spus si ce abordeaza subiectul. |
Ti-am scurtat titlul. Imi asum acest fapt.
Norkis a scris:
Avand in vedere ca am crescut intr-o familie de cadre militare, atat iti spun: ce faceti voi aici este regim dictatorial(abuziv).In loc sa va intereseze spiritul va intereseaza litera.Cu mare sinceritate.Norkis. |
Nu cred ca este regim dictatorial, si nu cred nici in sinceritatea ta. Cu mare sinceritate, april.
|
|
25/10/08 16:29
|
|
feedback
Moderator
|
|
Norkis a scris:
Avand in vedere ca am crescut intr-o familie de cadre militare, atat iti spun: ce faceti voi aici este regim dictatorial (abuziv). |
sau nu e ceea ce vrei tu. si pen'ca nu'ti reuseste sa'i pui pe toti la zid, si pen'ca fiecare isi exprima liber ideile, e ceva ce nu poti accepta si ceva ce, implicit, reclami.
Ultima modificare de feedback (25/10/08 23:15)
|
|
25/10/08 17:56
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Eu cred ca april Ii iarta pe toti(asa cum cunosc eu pe cineva care iarta pe toti rai sau buni dar mai putin pe mine )dar mai putin ce scrie Norkis :P
Norkis a scris:
Avand in vedere ca am crescut intr-o familie de cadre militare, atat iti spun: ce faceti voi aici este regim dictatorial(abuziv). |
Deci inteleg ca ai fost crescuta sub semnul batei???Atunci poate ai dreptae cu toate ca mi se pare un forum foarte bine pus la punct si mai uman decat de exemplu un anumit forum adeventist la care am renuntat de mult.
Ultima modificare de bairstow (25/10/08 23:53)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
25/10/08 22:31
|
|
april
admin forum
|
|
daniel-l a scris:
Parerea mea e ca intrebarea de la sfarsit a mesajului lui Norkis (cel cu care a deschis subiectul) putea sa fie titlul. |
Buna idee. Asa este acum . Chiar ea a zis ca in ultima propozitie a mesajului spune ce vrea de fapt de la subiect.
|
|
26/10/08 10:34
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
april a scris:
Buna idee. Asa este acum . |
Ma bucur Sper ca dupa ce ii trece supararea sa intre si sa ma lamureasca si pe mine ce parere are ea vizavi de subiect si daca poate sa-si demonstreze 'ultimele convingeri' . 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
26/10/08 14:41
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
O fi așa cum zice Dimineața, că Biserica Ortodoxă a fost și este prima din lume, nu zic nu și sincer nici nu mă preocupă acest aspect, pentru că ceea ce mă interesează este sensul vorbelor:
Matei 20:16 "Tot aşa, cei din urmă vor fi cei dintâi, şi cei dintâi vor fi cei din urmă; pentru că mulţi sunt chemaţi, dar puţini sunt aleşi."
|
|
03/12/08 23:24
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Nu are cum sa fie asa. Despre Biserica Ortodoxa putem vorbi de-abia de la 1054 incoace.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
03/12/08 23:31
|
|
yoslivius
membru
Inregistat: 02/12/08
|
|
am mai intrebat si in alta parte... si cineva a zis ca pot s aintreb p'aici unde gasesc in braila o biserica penticostala? in ce zona? sau mai bine pe ce strada? scz nu stie nimeni????????????
Ultima modificare de yoslivius (06/12/08 23:14)
|
|
05/12/08 17:39
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Nu stiu, imi cer scuza nu stiu nimeni din Braila si nu sunt in romania... Dar stiu bistrita multe biserici si e fain in unele locuri, am mult fratii care a avut experienta extraordinare in Bistrita. Poate intrebi pe cineva din Bistrita sa intrebe unde ar fi biserica in Braila.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
07/12/08 04:00
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
yoslivius ... de unde esti bistrita sau braila?
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
07/12/08 14:10
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
probabil locuieste in bistrita dar... acum s-a mutat in braila! asa ma gandesc...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/12/08 15:49
|
|
yoslivius
membru
Inregistat: 02/12/08
|
|
sunt de loc din bistrita, dar muncesc in braila
|
|
07/12/08 18:07
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
saved a scris:
Nu am studiat sunt inca in faza de lecturare. Sunt destul de multe carti si nu le am decat in format pdf. Merge cam greu  |
Si ai fi dispus sa le imparti cu altii?  Ca am cautat de mi-a venit rau si nu am gasit decat o carte, destul de buna, despre patrologie pe un site catolic. Am mai reusit sa gasesc o lucrare dar este despre perioada post-patristica.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
19/12/08 13:34
|
|
saved
membru
Inregistat: 11/07/08
|
|
|
20/12/08 00:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|