|
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
eu cred ca forumul poate fi o binecuvantare foarte frumos si pentru vizitatori, nu-i musai sa te inregistreezi si sa postezi ceva 
Ultima modificare de shoricel (06/02/09 12:53)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
06/02/09 12:53
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nikku a scris:
Utilizatorii activi sunt foarte putini. Nu pot sa inteleg de ce. |
numara-i 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/02/09 14:01
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Nu am sa ma apuc de asta prea curand, april 
|
|
06/02/09 17:37
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
iti dau eu o aproximare sau o aproximica ... ca doar vb de putzini ... vreo 30 - 35 ... asea ... la ochiul meu ...   
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
06/02/09 17:47
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
plus ascultacii ... fara numar ... fara numar ... fara numar ... si o mica dedicatie pt ascultaci : http://www.youtube.com/watch?v=702M3GdQNRY multumiti d`lor ascultaci ...   
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
06/02/09 18:02
|
|
shoricel
membru
|
|
foloseste "modificati", giany... :|
|
|
06/02/09 18:45
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
nikku a scris:
Da, si apoi scriu cateva mesaje si apoi dispar... Sau starnesc vreun conflict si iar dispar... Utilizatorii activi sunt foarte putini. Nu pot sa inteleg de ce. |
iti spun eu de ce ... 
1. o problema majora este timpul... si faptul ca este implicat in mullte lucruri.. 2. atunci cand revine pe forum nu prea este bagat in seama si asta pentru ca nu posteaza ff des... cine posteaza des cum lipseste o zi, doua e dat la wanted..dar cine nu... cu greu isi aduce cineva aminte...
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
07/02/09 01:17
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
aha. deci daca cineva isi aduce aminte, si'l da la wanted, timpul nu mai e "problema majora", nu mai "este implicat in multe lucruri" si brusc devine activ? 
|
|
07/02/09 01:29
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
feedback a scris:
aha. deci daca cineva isi aduce aminte, si'l da la wanted, timpul nu mai e "problema majora", nu mai "este implicat in multe lucruri" si brusc devine activ?  |
desigur ca nu.. insa il va ajuta sa faca un efort dublu in a reveni mai des..vazand ca ceilalti se bucura de faptul ca il ,,vede" ...
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
07/02/09 01:42
|
|
shoricel
membru
|
|
Tanara crestina a scris:
2. atunci cand revine pe forum nu prea este bagat in seama si asta pentru ca nu posteaza ff des... cine posteaza des cum lipseste o zi, doua e dat la wanted..dar cine nu... cu greu isi aduce cineva aminte... |
asta pentru ca poate utilizatorul nu doreste sa activeze pr forum. poate a intrat doar sa intrebe ceva sau pt nush ce altceva. mie unul mi se pare un pic aiurea ca dupa ce a postat cineva de cateva ori sa fie dat la wanted daca nu mai posteaza... ca si cum l-am cunoaste sau ceva de genul. wated e un fel de "i miss you", si poti spune asta unei persoane cu care ai socializat cat de cat...
eu asa vad lucrurile. 
Tanara crestina a scris:
desigur ca nu.. insa il va ajuta sa faca un efort dublu in a reveni mai des..vazand ca ceilalti se bucura de faptul ca il ,,vede" ... |
eu nu cred ca multi useri noi intra aici cu asteptarea de a fi tratati ca si cum s-ar cunoaste bine cu ceilalti. ar fi un fel de superficialitate, cand nici nu stii cine e persoana, doar ati schimbat 2-3 vorbe. 
Ultima modificare de shoricel (07/02/09 01:47)
|
|
07/02/09 01:43
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
aici ma refeream la userii vechi..care postau des..cel putin inainte... nu la cineva care a intrat asa de vreo 2-3 ori... 
Ultima modificare de Tanara crestina (07/02/09 01:52)
|
|
07/02/09 01:52
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
OLD TRAIAN a scris:
guarDIANAngel a scris:
Dragostea nu e cava care poti sa explici prin cuvinte. atunci cand tii la cineva din toata inima si vezi un viitorul cu persoana data atunci acest act nespus de frumos vine natural ...de la sine... nu e ceva planificat. Mie mi-ar fi scarba sa sarut pe cineva pentru care nu simpt nimic.. |
Sa intelegem ca "numele tau" inseamna Inger pazitor? Biblia spune:"Pazeste-ti inima mai mult de cat orice, caci din ea ies izvoarele vietii." (Prov.4:23)
Chiar daca ti se pare ca tii din toata inima, tot Cartea zice ca inima este nespus de inselatoare..., cu atat mai mult atunci cand actul acesta"nespus de frumos" (adica sarutul)vine de la sine, adica este firesc...
Nu as zice:este interzis, dar spun ca este periculos! |
hmmm... ce mult imi place raspunsul tau... cred ca e raspunsul cel mai potrivit... 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
09/02/09 21:25
|
|
april
admin forum
|
|
asta nu era comentariu la subiect, mototey ? de ce l-ai scris aici ?
|
|
09/02/09 21:26
|
|
mototey
membru
|
|
nu am vrut sa fac off topic... si m-am gandit ca aici e un loc mai potrivit ca sa fac un compliment... unde sa-l fi pus in alta parte?
|
|
09/02/09 21:39
|
|
april
admin forum
|
|
era la subiect , comentai ceva scris la subiect.
|
|
09/02/09 21:40
|
|
mototey
membru
|
|
aha.. ok... pe viitor o sa stiu... 
|
|
09/02/09 21:47
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
crisstina a scris:
la noi in biserica se accepta se sa casatoreasca pendicostali si baptisti sau invers  |
Te referi la penticostali?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
10/02/09 16:12
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
april a scris:
Altul ca e greu sa te daruiesti pe tine neconditionat |
Cu mult timp in urma cand mi-era teama ca m-as putea indragosti, ascultam melodia "Iubind te daruiesti" si imi "lua cu mana".  
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
10/02/09 17:00
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
flu a scris:
pai daca prin telefon nu se aude asa bine,trebuie sa ridici vocea putin  |
Mai ales cand stii ca nu e semnal bun pe unde e persoana respectiva. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
13/02/09 16:04
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
asa...aia am vrut sa zic,ceva legat de telefon dar nu gaseam cuvintele potrvite. e bine ca ai inteles 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
13/02/09 16:07
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
anomis a scris:
Mai ales cand stii ca nu e semnal bun pe unde e persoana respectiva.  |
si daca nu-i semnal deloc, cat de tare trebuie sa strige? 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (13/02/09 16:08)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/02/09 16:07
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Schimbi reteaua. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
13/02/09 16:21
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
nikku a scris:
Adventistii sunt si acum cult recunoscut de stat 
|
aaa...nu e cult ...e recunoscuta doar ca biserica, dar nu e cult si se numeste asa: Uniunea de Conferinţe a Bisericii Creştine Adventiste de Ziua A Şaptea 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
13/02/09 20:43
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
shoricel a scris:
o, da... imi suna cunoscut  |
[raspuns la intrebarea lui anomis ,daca intelege un suflet pasionat] Si ce sau cine te pasioneaza pe tine ? 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
14/02/09 10:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|