|
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
normal, feedback, ca si de obiceiurile noastre. Insa unii au inceput sa povesteasca ce au patit ei sau unii membrii de familie de'ai lor, ceea ce inseamna intampari accidentale, si nu obiceiuri.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
20/09/08 16:47
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Da asa e. Sa nu uitam ca avem si un subiect Amintiri din copilarie. Unele intamplari s-a potrivi foarte bine acolo.
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
20/09/08 17:13
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
shoricel a scris:
eu nu voi intra intr-o relatie decat dupa ce stiu sigur raspunsul lui Dumnezeu... asta implica si faptul ca ma voi casatori cu ea. 
|
lara a scris:
De acord cu tine. Si eu credeam la fel si totusi am dat gres  |
cred ca, la un moment dat, fiecare gandim asa si ne dorim mult asta, dar de cele mai multe ori ramanem dezamagiti..
Archy a scris:
Dar, cand esti indragostit, numai la codul bunelor maniere iti sta capu' |
dar tu de unde stii? 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
13/10/08 11:31
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Cum de unde stie? 
A auzit si el de la altii... 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/10/08 12:13
|
|
tamarta
membru
|
|
a,da? eh..la asta ma gandeam si eu.. numai ca eu nu stiam..eu cum de n-am aflat?
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
13/10/08 12:15
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Copii, ascultati de cei mai in varsta, ca POATE au dreptate 
|
|
13/10/08 12:23
|
|
tamarta
membru
|
|
care copii tu?
Ultima modificare de tamarta4jc (13/10/08 22:07)
|
|
13/10/08 12:43
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
George,tu esti catolic? te rogi la Maica Domnului?
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
25/10/08 09:31
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
la un moment dat s-a vorbit de dragostea cand o persoana e sanatoasa si una are un handicat [si cineva a scris o poveste cu 2 tineri la restaurant ,din care fata nu putea merge] .Si am vazut ieri pe AcasaTv [pfoai ,nu ma mai uit pe postul ala] o emisiune in care era vorba de persoane in scaune cu rotile .Si arata un cuplu ,care avea si un copil ,in care sotul nu a parasit-o pe ea ,fiind cea infirma .Femeia era asa pozitiva si zambitoare si sotul o iubea si treceau impreuna prin toate astea ... ce romantic ,asa impresionata am fost .Si mai o tanara care era alaturi de prietenul ei si dupa ce el a avut accident . Cred ca numai niste oameni deosebiti pot face asta .[asta ca fapt divers ,ca voi ziceati ca mai greu sa iti sacrifici viata]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
20/11/08 15:43
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
caryna a scris:
nst cat de puternica poate fi dragostea? dar stiu o poveste a doi tineri care se iubeau foarte mult,el era tigan si ea romanca,el s-a pocait de dragul ei.....dar parinti ei nu au fost de acord pt ca el este tigan:( |
bine ca nu au fost de acord. nu poti sa te pocaiesti niciodata cu adevarat de dragul unei persoane, decat daca Duhul te atinge si intelegi cu adevarat insemnatatea pocaintei si nevoia de ea. 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
23/11/08 20:24
|
|
tamarta
membru
|
|
RainSong stiu si eu o poveste asemanatoare. El era paralizat de la 16 ani. S-a intalnit cu ea dupa vreo 3 ani si petreceau mult timp impreuna. S-au indragostit unul de celalalt, dar el nu indraznea sa-i spuna ce simte. ea i-a spus ce simte si atunci i-a spus si el. Si ea a vrut sa se casatoreasca cu el asa cum era. Si au acum vreo 30 de ani de casnicie si sunt foarte fericiti. 
|
|
23/11/08 21:06
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
giany, despre prieteni poti scrie si la http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=325 .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
27/11/08 21:01
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
mai ... april tu stii ca giany ... nu e asea ordonat pe forum ... dar se straduieste ... io de obicei ai observat ca scriu acolo unde sunt intrebat ... mno ... ce sa face si iou ... mai greseste si iou ... ... nu e cu rea intentie ... stii asta doar ... 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/11/08 21:28
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Magdy, multumesc pentru admiratie. Este reciproca. GBU too!
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
04/12/08 14:15
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
nu era pe aici si veun subiect cu ce nu va place la baieti? tin foarte bine minte ca mihaella a zis parca ca nu-i place cand un baiat fluiera o fata.nu gasesc unde...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
04/12/08 20:53
|
|
april
admin forum
|
|
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewforum.php?id=28 
dar iar nu va place ceva la baieti ? offff :P
|
|
04/12/08 20:57
|
|
april
admin forum
|
|
caryna a scris:
un baiat imi explica si am zis sa va zic si voua: .. ... |
asa a scris baiatul acela ? cuvant cu cuvant ?
|
|
07/12/08 21:57
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Ei, l-o fi pus sa repete de mai multe ori, mai. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/12/08 22:13
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
nikku a scris:
Imi fac mea culpa Offf, iara offtopic  |
muta-te la comentarii, ce mai astepti? :P
Ultima modificare de shoricel (08/12/08 21:24)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
08/12/08 21:23
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Mai trag si eu de timp 
|
|
08/12/08 21:30
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
livu2day a scris:
si cand o fata imi face kissing emotes |
Ce-ti face? 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
09/12/08 08:28
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|