|
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
daniel a scris:
diana daca vrei sa ma citezi frumos, cum te citez eu pe tine :P e ff simplu, scrii (quote=daniel) aici copiezi mesajul meu (/quote)...sa foloseste paranteze drepte |
sau poate folosi butonul "citati" existent in dreapta fiecarui mesaj 
|
|
26/03/11 13:45
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
eu am fost mai curpinzator, daca folosea "citati" trebuia sa deduca singura ca "quote" face diferenta si cum sa procedeze 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
26/03/11 14:02
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Roxana a scris:
Nu, mai citeste o data..are jumatate..deci e in prag de divort, citeste si citatul pe care il are scris. |
Ooohhhh. Mii de scuze. Sunt cam aeriana. 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
22/04/11 16:51
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
daniel a scris:
Poate viseaza sa se casatoareasca cu un pastor si vrea sa stie cum e in familiile de pastori :P |
Stiu cum e in familie de pastor. Dar voiam sa aud si alte experiente. 
daniel a scris:
E potrivit locul, ne dam seama din ce punct de vedere sa abordam intrebarea. |
april a scris:
asa zici tu? |
Capshorul meu m-a directionat spre acest topic. Unde trebuia sa o pun?
Ultima modificare de FiicaDeRege (27/04/11 23:08)
|
|
27/04/11 23:04
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nu stiu.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/04/11 18:49
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Sunteti 2 draguţe 
ps: ma bucur ca nu va contraziceţi 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
29/04/11 12:44
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
furtuna dragos a scris:
aveti grija care sunteti sau veti fi mamici sa aveti anlize la zi si sa le faceti regulat, mai ales in timpul sarcinii.
sa nu aveti ceva raceli netratate, infectii..
se poate rupe apa inainte de termen, 5 luni spre ex..
si nu e de glumit cu asa ceva.. |
mai ce te sti...cati bebei ai avut?
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
01/05/11 16:04
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
felyy a scris:
mai ce te sti...cati bebei ai avut? |
poate sotia lui :P
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
01/05/11 22:37
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
felyy, cumva ne dai vesti bune? 
|
|
01/05/11 23:04
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Vesti bune, ca e bine sanatoasa?

_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
17/05/11 09:35
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
ioanna a scris:
Cum sa te bucuri de viata civila ...
|
M-ai facut sa zambesc ioanna. Inteleg ca ai schimbat si tu statusul? 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
19/05/11 16:41
|
|
ioanna
membru
Inregistat: 12/07/06
|
|
:d....
_______________________________________ Căile lui Dumnezeu sunt desăvirşite,Cuvăntul Domnului este incercat El este un scut pentru toţi cei ce aleargă la El.
|
|
20/05/11 08:19
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
E ceva ce trebuie sa stiu si eu ? Ioanna..MRU ?!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
11/06/11 10:22
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Uite, ca nu-ti spune nimeni! Inseamna ca e...se cret. Sau poate, nu e.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/06/11 14:42
|
|
adriana
membru
|
|
redgreeneyes a scris:
la tara se rezolva repede... se aranjeaza de parinti...mai repede de un an... 6 luni e suficient si prea mult... ca nu se pot preface prea mult... ca sa nu strice intelegerea... apoi dupa nunta se scot toate la iveala... |
Ca o fata de la tara ce am fost(a, da si scolita vreo 5 ani jumate pe la capitala) te contrazic. Nu mai credeti voi ca oamenii de la tara sunt asa prosti. Diversificarea societatii, sau poate mai potrivit ar fi spus comunitatii a adus cu sine mai multa ipocrizie.
La noi in Biserica nu a fost nici macar o nunta aranjata de parinti. Poate ideile tale se potriveau pentru comunitatea rurala de acum mai bine de o suta de ani. Nu e o ironie, ci doar realitatea pura.
Ultima modificare de MRU (02/07/11 12:14)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
02/07/11 12:07
|
|
shoricel
membru
|
|
E posibil sa existe zone unde se intampla ce a descris redgreeneyes. Nu m-ar mira. Dar in nici un caz in mediul rural generalizat.
|
|
02/07/11 12:34
|
|
shoricel
membru
|
|
april a scris:
m3diator a scris:
vreau sa aduc in discutie unele aspecte, poate cunoscute, dar care ar trebui discutate pentru a fi si mai bine intelese, si anume: pot fi un baiat si o fata doar buni prieteni? fara implicatii sentimentale etc. de asemenea pot fi buni prieteni chiar si atunci cand unul dintre ei este casatorit sau are o relatie de prietenie ce se va sfarsi prin casatorie? cat de apropiate pot fi in cazul asta 2 persoane de sex opus? sunt destui pe forum care pot vorbi despre asta din experienta asa ca dau start la discutie si astept raspunsuri. |
|
scuzati, cred ca am gresit topicul 
|
|
02/07/11 14:12
|
|
adriana
membru
|
|
redgreeneyes a scris:
pfff... Da! sunt foarte multe cazuri... mai ales cand doresti sa ajungi 'pastor'...
Peace! |
1. N-ai citat corect. 2. Atunci poate ca problema nu e cultura omului de la tara, ci si cea doctrinara. 
|
|
02/07/11 14:38
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
shoricel a scris:
scuzati, cred ca am gresit topicul  |
eh, cred ca erati mai multi 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/07/11 20:44
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
shoricel a scris:
Am fost de curand la un studiu biblic unde s-a discutat, printre altele, despre o modalitate a parintilor de a isi "rezerva" copii pentru casatorie inca de cand se nasc. Partea interesanta este ca procentul de divort in acele zone era de aprximativ 1%! Concluzia persoanei care a tinut acest studiu este ca dragostea este o alegere. |
La fel poti trage concluzia ca detinutii aleg sa stea in inchisoare din moment ce evadarile sunt putine.
Aoleu, shoricica, unde faci studii biblice? Cum a putut sa spuna o asemenea enormitate? Pai el stie ce inseamna niste cutume adanc inradacinate? Poate ca respectiva femeie vrea sa divorteze. Dar ce face dupa aia? Traieste in sant? Un divort intr-o asemenea comunitate este echivalent cu o sinucidere.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
04/07/11 08:52
|
|
adriana
membru
|
|
mihaella a scris:
Trebuia să evitaţi monotonia, |
Eu credeam ca daca iubesti, nu te plictisesti. Oi fi eu prea idealista.
|
|
05/07/11 20:08
|
|
shoricel
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
La fel poti trage concluzia ca detinutii aleg sa stea in inchisoare din moment ce evadarile sunt putine.
Aoleu, shoricica, unde faci studii biblice? Cum a putut sa spuna o asemenea enormitate? Pai el stie ce inseamna niste cutume adanc inradacinate? Poate ca respectiva femeie vrea sa divorteze. Dar ce face dupa aia? Traieste in sant? Un divort intr-o asemenea comunitate este echivalent cu o sinucidere. |
Pai cam asa ma gandeam si eu si am ramas surprins ca a folosit acest exemplu aparent ca un exemplu bun...
Totusi, daca e asa inradacinata te poti obisnui cu ideea si la un moment dat devine ceva normal, cel putin pentru propria protectie si sanatate...
MRU a scris:
Eu credeam ca daca iubesti, nu te plictisesti. Oi fi eu prea idealista. |
Asa ma gandeam si eu la un moment dat. Am reevaluat convingerea si inca sunt in cumpana. Conform Bibliei dragostea e o alegere. Cel mai probabil adevarul il voi afla dupa ce imi voi intra in rol.
Ultima modificare de shoricel (05/07/11 21:20)
|
|
05/07/11 21:14
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
shoricel a scris:
Totusi, daca e asa inradacinata te poti obisnui cu ideea si la un moment dat devine ceva normal, cel putin pentru propria protectie si sanatate... |
Ca te obisnuiesti cu ideea e foarte posibil. Pentru propria protectie si sanatate nu mai cred. Sunt multe femei care accepta sa fie batute, abuzate si inselate pentru ca li se pare normal asa ceva sau/si pentru ca nu au de ales.
MRU a scris:
Eu credeam ca daca iubesti, nu te plictisesti. Oi fi eu prea idealista. |
Esti prea idealista. O relatie nu inseamna numai iubire in stare pura.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
06/07/11 09:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|