TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/COMENTARII Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 41
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

FiicaDeRege a scris:

Am observat si in alte posturi de ale tale ideea aceasta exprimata, lucru care m-a dus la concluzia ca o vezi ca pe un fapt acceptat de toti penticostalii. Scuzele mele daca nu e asa.

E adevarat ca am abordat acest subiect dar nu cred ca l-am aruncat in carca tuturor penticostalilor.

FiicaDeRege a scris:

Dar la ce?

Se refera la prizonierii de razboi evrei care au fost dusi in captivitate. Daca vrei sa spiritualizezi termenul eu cred ca se aplica mai bine celor nemantuiti asa cum si Isus, cand vorbeste despre oi care nu sunt din "staulul evreiesc" (Ioan 10:16), nu se refera la cei care si-au pierdut credinta ci la cei care nici macar n-au avut-o.

19/01/11 08:56

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

emanuel a scris:

Lasa acuma si tu. ;)
O sa vezi tu cum va fi cand iti vine vremea. :D :D

cui ii ziceai asta? :P

06/02/11 14:50

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Tie. :D
Poate vei fi si tu interesata de mesajele dupa telefonul sau mess-ul unuia care zice ca te place doar pe tine. :D

Ultima modificare de emanuel (06/02/11 14:54)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

06/02/11 14:53

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
eu ma antrenez din timp, ma uit intens la `lie to me` sa invat sa ii citesc fata, si oricum il voi supune la probe grele. Asa nu o sa am nevoie sa apelez la chestii din astea. In mesajele altora imi place sa umblu si asa :))
   Ca fapt divers, mi-o zis unu asta, ca ma place numa` pa mine [eu i-am zis nu]. Si apoi, dupa ceva vreme, i-a scris cuiva pe mess cam ce mi-o zis mie si i-am raspuns eu. Cred ca i-a picat fata =)) in veci ma va pomeni.

Ultima modificare de RainSong (06/02/11 15:00)

06/02/11 15:00

alex
membru

Inregistat: 02/03/09

RainSong a scris:

si oricum il voi supune la probe grele.

de pilda sa aduca salata din gradina ursului? :D:D:D

06/02/11 15:08

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (15/02/11 21:09)

06/02/11 15:30

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

RainSong a scris:

Ca fapt divers, mi-o zis unu asta, ca ma place numa` pa mine [eu i-am zis nu]. Si apoi, dupa ceva vreme, i-a scris cuiva pe mess cam ce mi-o zis mie si i-am raspuns eu. Cred ca i-a picat fata :)) in veci ma va pomeni.
Sa inteleg ca nici voua nu va plac persoanele care se "razgandesc" repede ? :P

ps: dupa cat timp i-a scris persoanei respective ? ;)...poate o trecut mult timp :P

Ultima modificare de daniel (07/02/11 22:10)

07/02/11 22:09

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

ROXANA82 a scris:

... sotul meu se da zilnic cu parfum cand merge la serviciu, asa ca ma dau si eu ;) , chiar daca stau acasa :D

Iti iei si pantofii cu toc? :D

lorre a scris:

Mi se pare cel putin absurd ca partenerul sa prefere sa vorbeasca pe mess sau la telefon cu altcineva decat cu sotul/sotia sa.
Cand sunt certati si nu-si vorbesc altfel? :D :D :D

10/02/11 11:54

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Vorbeste cu mama : "mama!! Vreau acasaaaaaaa!!"

10/02/11 11:56

Site web  
alex
membru

OLD TRAIAN a scris:

parca imi imaginez, unul intr-o camera, celalalt in alta camera, vorbesc la tel unu cu altu :D:D:D

10/02/11 15:45

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

OLD TRAIAN a scris:

alex a scris:

parca imi imaginez, unul intr-o camera, celalalt in alta camera, vorbesc la tel unu cu altu :D:D:D

Eu trimit copilul.."du-te si spune-i lui tati"....si el trimite copilul "du-te si spune-i lui mami"

ROXANA82 a scris:

... sotul meu se da zilnic cu parfum cand merge la serviciu, asa ca ma dau si eu ;) , chiar daca stau acasa :D

OLD TRAIAN a scris:

Iti iei si pantofii cu toc? :D

Da, normal :)..de nervi :D

Ultima modificare de ROXANA82 (10/02/11 16:40)

10/02/11 16:38

alex
membru

Roxana82 a scris:

Eu trimit copilul.."du-te si spune-i lui tati"....si el trimite copilul "du-te si spune-i lui mami"

vai, saracul de el...e ca la curierat rapid :D :D

Roxana82 a scris:

Da, normal ..de nervi

si bati in podea pana se face gaura, sau se toceste tocu :D:D

10/02/11 17:06

+Archangel+
Moderator

alex a scris:

si bati in podea pana se face gaura, sau se toceste tocu :D:D

Nu-i bai ca schimba flecul. :D

11/02/11 09:55

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

ROXANA82 a scris:

o fi bine?
cred ca nu'i chiar ok sa fie pus copilul in mijlocul neintelegerilor/ certurilor adultilor.

11/02/11 11:49

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
poate copilul e platit,
daca-i platit bine, ii merita si lui efortul ;)

11/02/11 12:09

Roxana
membru

ROXANA82 a scris:

o fi bine?

feedback a scris:

cred ca nu'i chiar ok sa fie pus copilul in mijlocul neintelegerilor/ certurilor adultilor.

Era un fel de a spune mai in gluma, normal ca nu punem copilul la mijlocul neantelegerilor sau discutiilor, nu trebuie sa ia parte la asa ceva ;)

Ultima modificare de ROXANA82 (11/02/11 12:58)

11/02/11 12:58

+Archangel+
Moderator

Aha, sigilati mesajele. :D

11/02/11 13:25

Roxana
membru

+Archangel+ a scris:

Aha, sigilati mesajele. :D

Le codificam :D ..."spune-i lui tati ca-i suna telefonul" inseamna "treci si tu prin sufragerie ca mi-e dor de tine" :) ;)

Ultima modificare de ROXANA82 (11/02/11 13:29)

11/02/11 13:28

+Archangel+
Moderator

Ah, stiam un banc foarte tare apropo de asta dar nu pot sa-l zic. :D

11/02/11 13:32

Roxana
membru

+Archangel+ a scris:

Pai si de ce ai mai zis, sa ma intarati ?:D

11/02/11 13:39

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

OLD TRAIAN a scris:

poate copilul e platit,
daca-i platit bine, ii merita si lui efortul ;)

da, mai grav :D

ROXANA82 a scris:

Era un fel de a spune mai in gluma...

era un fel de a spune mai in gluma... ce? :D

+Archangel+ a scris:

spune'i'l copilului, si i'l transmite el :D :D ah, sa nu uiti sa'l codifici, bineinteles :D

11/02/11 20:18

Roxana
membru

zambezi a scris:

Inchipuie-ti ca sotia gaseste un sutien purtat in propriul pat si despre care stie sigur ca nu-i apartine, la intoarcerea dintr-o calatorie de afaceri si nu cere nici o explicatie sotului. Nu ar fi ciudat?

Fara sa fiu rautacioasa, asta e "faza" din telenovele.Eu credeam ca purtam o discutie serioasa.Hai sa fim seriosi, care sunt sansele in viata reala sa se intample asa ceva? Una la un milion si atunci sigur este la necrestini.In astfel de cazuri ori discutam despre un barbat foarte prost care dupa ce ca-si aduce amanta in casa si in patul familiei nu e in stare nici macar sa stearga urmele dupa el ori discutam despre o femeie foarte nesimptita..e destul de dificil sa-ti uiti sutienul in pat sau are alte interese...
Eu incepusem o discutie cu irlanda despre gelozie daca este buna sau nu, situatia expusa de tine reprezinta cu totul altceva, daca vrei sa discutam despre reactii in urma unor astfel de evenimente asta e cu totul altceva.

18/02/11 13:08

irlanda
membru

Roxana a scris:

situatia expusa de tine reprezinta cu totul altceva

Nicidecum. Citind situatia sxpusa de zambezi trebuia sa pui accentul pe anormalitatea de a nu se cere explicatii in niciun context pe motiv ca ce mult imi iubesc sotul si ce sacrificiu mare fac eu pentru el trecand cu vederea chiar si lucruri atat de vizibile/clare cum ar fi situatia cu lenjeria intima straina gasita in propriul pat...

18/02/11 15:16

Roxana
membru

Roxana a scris:

situatia expusa de tine reprezinta cu totul altceva

irlanda a scris:

Nicidecum. Citind situatia sxpusa de zambezi trebuia sa pui accentul pe anormalitatea de a nu se cere explicatii in niciun context pe motiv ca ce mult imi iubesc sotul si ce sacrificiu mare fac eu pentru el trecand cu vederea chiar si lucruri atat de vizibile/clare cum ar fi situatia cu lenjeria intima straina gasita in propriul pat...

Chiar m-ai facut sa rad..si ca sa te citez "tu chiar crezi ce spui?"
Si ca sa raspund concret nu aiureli, daca eram pusa intr-o astfel de situatie cand nu eram crestina, a doua zi cand venea sotul de la servici ma gasea pe mine in pat cu cel mai bun prieten al lui, asta ca sa dau un raspuns pe masura situatiei expuse.Crestina fiind acum, unu la mana nu as pleca in calatorii de afaceri si sa-mi pun astfel familia, casnicia si sotul pe loc secund, doi la mana, daca as gasi "ceva" ce nu-mi apartine, i le-as inapoia sotului meu cu rugamintea ca data viitoare sa fie mai destept si sa nu mai aduca in casa si familia noastra lucruri de-ale altor dame :)
De fapt cred ca pe tine te deranjeaza faptul ca stii ca asa ar trebui sa gandesti si tu vis-a-vis de casnicie si sot, dar nu poti momentan sa te gandesti la o eventuala iubire "sacrificatoare".Nu esti pregatita sa renunti la tine pentru altcineva si nici nu ti s-ar parea normal, corect sau drept.

Ultima modificare de Roxana (18/02/11 15:36)

18/02/11 15:32

irlanda
membru

Roxana a scris:

doi la mana, daca as gasi "ceva" ce nu-mi apartine, i le-as inapoia sotului meu cu rugamintea ca data viitoare sa fie mai destept si sa nu mai aduca in casa si familia noastra lucruri de-ale altor dame

M-ai lasat masca...pe bune.

Roxana a scris:

De fapt cred ca pe tine te deranjeaza faptul ca stii ca asa ar trebui sa gandesti si tu vis-a-vis de casnicie si sot, dar nu poti momentan sa te gandesti la o eventuala iubire "sacrificatoare".Nu esti pregatita sa renunti la tine pentru altcineva si nici nu ti s-ar parea normal, corect sau drept.

Eu stiu ca sotul ar trebui sa ma iubeasca pe mine si doar pe mine in asa masura in care a facut-o Hristos pentru Biserica.
Si asta ma duce cu gandul la sacrificu si iubire maxima din partea Lui. Adica din partea sotilor. Nu aventuri, lipsa de demnitate de sacrificui din partea lor si  sotiile sa-i iubeasca si sa se sacrifice ca oarbele.

Ultima modificare de irlanda (18/02/11 15:44)

18/02/11 15:44

Pagini: 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 ... 41    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la