TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/COMENTARII Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 41
alex
membru

Inregistat: 02/03/09

feeedback a scris:

+Archangel+ a scris:

alex, nu sunt postari consecutive. Seamana oarecum cu mess-ul dar nu se potriveste treaba cu Modificati.

nu mai sint pt ca le'am unit eu.

vezi Arch! nu ai fost pe faza :D:D nu dormi in post bre :P

12/11/10 21:32

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

ultimul mohican a scris:

ce n-ai inteles andrea? homeless spunea ca ma iubeste total dezinteresat, doar pentru persoana mea si sufletul meu si ca nu e materialista:D

fluflu a scris:

Mai mohicane, scuza-ma ca ma bag, dar mai citesc si eu forumul si nu prea gasesc nimic amuzant,placut,interesant in postarile tale directa sau indirecte care contin unul sau mai multe din urmatoarele cuvinte/fraze: dragoste, rainSong, intalnire, 'ma gandsc la tine', noi doi sub o umbrela', 'ti-e dor de mine', 'tu ma vrei pe mine', 'sunt un inger aparut in viata ta'.
Poate asta ar trebui sa o scriu la offul meu.N-am nimic cu tine, dar sincer jocurile astea pe forum nu-mi pica bine sa le citesc.

nu am de ce sa te scuz. nu toti avem acelasi tip de umor, unuia ii place coehlo iar altul il considera scriitor de duzina. este parerea ta si ti-o respect, dar, dar in acelasi timp, nici nu o sa-mi schimb eu stilul de a posta, glumele, sau comentariile, doar pentru ca nu-ti plac tie. deci ce pot spune? incearca in masura in care poti sa-mi ignori postarile si cand vezi ultimul mohican in dreptul unui comentariu sa nu citesti.

adnotare: userii cu care glumesc imi pot da oricand un mesaj privat sau chiar pe forum si-mi pot atrage atentia ca-i deranjeaza comentariile mele. in momentul in care un "nick" va face acest lucru, discutiile mele cu el/ea, se vor face strict protocolar, diplomatic sau serios.

Ultima modificare de ultimul mohican (13/11/10 20:39)

13/11/10 20:34

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (15/02/11 21:08)

13/11/10 22:07

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

homeless a scris:

Dar, sa fim oameni, sa recunoastem unde am gresit, am exagerat si noi cu declaratiile... hai fluflu, ca-mi esti draga :) ( si tu mohicane, si tu :) )

Si tu mi-esti draga, si RainSong la fel.
Doar ca nu stiu, nu consider ca au rost astfel de declaratii sa fie facute publice :D Pastrati-le pentru voi. Plus ca ii deruteaza pe unii, nou-veniti (sau reintorsi).

ultimul mohican a scris:

incearca in masura in care poti sa-mi ignori postarile si cand vezi ultimul mohican in dreptul unui comentariu sa nu citesti.

Asta nu pot face. Mi-e prea frica ca poate pierd ceva interesant :D

13/11/10 22:42

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
(mesaje off topic mutate de la "privirile"... )

pop andrea a scris:

stati linistiti ca nu m am suparat si nici nu sunt necajita...doar ca azi cand am deschis sa vad si eu cam ce mai este pe forum si cand am vazut ce comentari sunt(si stiu ca asa si este normal sa fie comentari si pro si contra nu asta era problema chiar imi place in general sa m i se spuna daca gresesc sau nu)doar ca m am intristat putin  ptr ca din cate am vazut eu cam majoritatea cred ca am 5 ani dupa intrebarile pe care le am pus dar asta este fiecare trage concluzile cum vrea oricum o zi faina in continuare (sper sa imi revin pana deseara sa fiu putin mai optimista m am cam trezit cu fata la cearsaf soryy:))

fluflu a scris:

Mai mohicane, scuza-ma ca ma bag, dar mai citesc si eu forumul si nu prea gasesc nimic amuzant,placut,interesant in postarile tale directa sau indirecte care contin unul sau mai multe din urmatoarele cuvinte/fraze: dragoste, rainSong, intalnire, 'ma gandsc la tine', noi doi sub o umbrela', 'ti-e dor de mine', 'tu ma vrei pe mine', 'sunt un inger aparut in viata ta'.
Poate asta ar trebui sa o scriu la offul meu.N-am nimic cu tine, dar sincer jocurile astea pe forum nu-mi pica bine sa le citesc.

daniel a scris:

Daca ar vorbi serios, altceva decat un simplu 'buna ziua...' nu s-ar pune intrebarea "cum ramane cu privirile?"

pop andrea a scris:

ioiii chiar nu creade-am ca de la o intrebare se ajunge la niste chestii...pur si simplu era o intrebare:)

daniel a scris:

sa ne fie cu iertare! :D

fluflu a scris:

...in loc sa te bucuri ca are succes subiectul deschis de tine! :D

pop andrea a scris:

da ma bucur dar cred ca totul sa inteles gresit

fluflu a scris:

Ati auziiitt??
Haideti, sa revenim la subiect! ;) :D

pop andrea a scris:

hai ca mai facut sa zambesc sincer dupa o zi grea ms:)

14/11/10 09:22

fluflu
membru

Cu placere! ;)
Asa ca stii pe viitor la cine sa apelezi :D

14/11/10 13:47

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08

fluflu a scris:

... ii deruteaza pe unii...
Ai dreptate!Ce sa-i faci, stiam de la inceput ca e pierdere de vreme 'netul' :)

14/11/10 14:46

ultimul mohican
membru

nu deruteaza bre pe nimeni, iar daca devine cineva confuz, sa-si foloseasca sfantul cerebel sa distinga gluma de serios. cat despre "pierdere de vreme" e mai complexa discutia. nu orice faci in viata e constructiv. nu orice activitate e educativa. sunt pur si simplu activitati pe care le ai doar pentru a te relaxa. :)

Ultima modificare de ultimul mohican (14/11/10 19:31)

14/11/10 19:15

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Asa e daniel. Si  eu cred ca nu e pierdere d vreme pe net. De exemplu eu vreau sa-i arat mohicanului Calea buna. Deci asta nu-i pierdere de timp.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

14/11/10 19:57

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

ultimul mohican a scris:

daca devine cineva confuz, sa-si foloseasca sfantul cerebel sa distinga gluma de serios.

Vreau să îţi zic că funcţiile cerebelului sunt de echilibru, de menţinere a tonusului muscular şi de coordonare a mişcărilor fine. ;)

Să îşi folosească creierul :D

Ultima modificare de Andreea (14/11/10 20:07)

14/11/10 20:07

daniel
membru

ultimul mohican a scris:

nu deruteaza bre pe nimeni, iar daca devine cineva confuz, sa-si foloseasca sfantul cerebel sa distinga gluma de serios.
Nu am nici o problema cu glumitul, uni care m-au intalnit ar spune ca exagerez :P

ultimul mohican a scris:

cat despre "pierdere de vreme" e mai complexa discutia. nu orice faci in viata e constructiv. nu orice activitate e educativa. sunt pur si simplu activitati pe care le ai doar pentru a te relaxa. :)
Daca cineva iti cere parerea fie ea si in spatiul virtual  raspundei (cel putin) cu respect daca nu cu sinceritate. 

emanuel succes ;)

Ultima modificare de daniel (14/11/10 20:24)

14/11/10 20:24

ultimul mohican
membru

Andreea a scris:

Vreau să îţi zic că funcţiile cerebelului sunt de echilibru, de menţinere a tonusului muscular şi de coordonare a mişcărilor fine. ;)

cre'ca s-a inteles ce-am vrut sa zic. mersi oricum pentru lectia de anatomie :D

daniel a scris:

Daca cineva iti cere parerea fie ea si in spatiul virtual  raspundei (cel putin) cu respect daca nu cu sinceritate.

sincer nu inteleg ideeea ta, tinand seama de contextul discutiei. sa-mi fie iertat, sunt mai greu de cap :D . unde nu e respectul? ce e nesincer?

14/11/10 21:43

daniel
membru

Mai...ne invartim in jurul cozii :P. Ai discutat cu homless pe langa subiect. Poate pt tine e respect. Pt mine nu e, nu e nici bataie de joc. Nici macar nu e problema mea si in plus am ras si eu (de 'batranetele' lui homless ) :D

Mi-am spus parerea si urmatorul post " nu creade-am ca de la o intrebare se ajunge la niste chestii...pur si simplu era o intrebare:) "... Nu pare sa fi fost o problema (pt andreea) iar remarca mea era ca timpul in care am citit si am scris la "priviri" a fost pierdere de vreme.

Intrebarea intrebatoare este "a fost pierdere de vreme?" :))

15/11/10 00:44

ultimul mohican
membru

ai o parare mai ciudata despre respect.nu exista forum si nici subiect pe care sa nu se faca o paranteza, sa nu se devieze de la subiect, sau sa nu se faca un off-topic din cand in cand.

cat despre pierderea de vreme, ti-am mai explicat in posturile precedente :)

15/11/10 10:55

fluflu
membru

emanuel a scris:

De exemplu eu vreau sa-i arat mohicanului Calea buna. Deci asta nu-i pierdere de timp.

Inainteeeeeeee!!!!!

Andreea a scris:

ultimul mohican a scris:

daca devine cineva confuz, sa-si foloseasca sfantul cerebel sa distinga gluma de serios.

:D :D Pfuuui vezi ce bine e sa stii biologia?

15/11/10 15:29

feedback
Moderator

april a scris:

Si nu e frumos sa ii facem ingusti sau libertini pe cei care nu gandesc ca noi.

nu. le spuneti ca's ignoranti, ca nu tre sa'si dea cu parerea, ca voi sinteti copiii Lui iar ei sint ai nimanui :D :D (scuze, nu m'am putut abtine :D )

10/01/11 09:27

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Ai dat copy-paste de cand mi-ai facut mie observatie de ce-i spun mohicanului ignorant? Atunci cand a inceput sa activeze pe forum?

Stii prea bine ce inseamna ignorant.
Daca ai avea nevoie sa fii operata(doamne fereste, batem in lemn ;) )ar fi ok sa te opereze rectorul de la politehnica?, sau ai zice ca-i ignorant?

Poate ca in domeniul spiritual e cam la fel.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

10/01/11 10:06

feedback
Moderator

emanuel a scris:

Ai dat copy-paste de cand mi-ai facut mie observatie de ce-i spun mohicanului ignorant?

nu emanuel. nici nu mai tin minte cand l'ai facut tu ignorant si cand ti'am facut observatie :D

am citat'o pe april, deci ma refeream la ce a spus ea. (m'a amuzat (pe de'o parte) contrastul dintre replicile ei de la chat si cele de aici).

emanuel a scris:

Daca ai avea nevoie sa fii operata(doamne fereste, batem in lemn ;) )ar fi ok sa te opereze rectorul de la politehnica?, sau ai zice ca-i ignorant?

inteleg ce spui, insa, daca pt a fi operat, e nevoie de cineva cu studii de specialitate, pt a te casatori, sau a avea o relatie cu cineva, nici nu sint studii de specialitate, nici nu e obligatoriu nevoie de ele.

10/01/11 10:40

ultimul mohican
membru

iar pe mine ma amuza intodeauna (chiar in contextul de fata, cu mine agnostic) crestinii care considera ca daca tu ai alta religie sau esti in alta situatie, esti ignorant in domeniul credintei si al divinitatii, in schimb ei stiu exact ce e bine si ce nu si-l cunosc cel mai bine pe Dumnezeu (evident mult mai bine decat tine) ba mai mult, au idee si de voia Lui, si de ce anume vrea El (asta chiar in cazuri in care Biblia lasa loc de variante n, in domenii ce tin de incredintari si in nici un caz de legi clare)

cat despre ignoranta mea, pai ce sa zic ,va spun ca sunt departe de a fi afon in acest domeniu, dar nu ma agit sa demonstrez contrariul, nici nu prea tin neaparat sa schimb ideea cuiva.

p.s.feed, emanuel, april: nu va faceti probleme nu m-a suparat vreo replica :)

10/01/11 11:20

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
nu am facut pe nimeni ignorant. unde contrasteaza replicile mele ?

de ce sa-si dea cineva cu parerea despre cum poate lucra Dumnezeu in viata cuiva , cineva care nici macar nu crede daca exista Dumnezeu ?

10/01/11 20:14

ultimul mohican
membru

pt ca forumul acesta, este deschis si agnosticilor si ateilor. iar acestia isi pot da cu parerea in legatura cu orice subiect despre teism si nu numai. daca am inteles eu gresit, mia culpa.

10/01/11 20:40

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

ultimul mohican a scris:

pt ca forumul acesta, este deschis si agnosticilor si ateilor. iar acestia isi pot da cu parerea in legatura cu orice subiect despre teism si nu numai. daca am inteles eu gresit, mia culpa.

pot sa-si dea cu parerea, dar asta nu inseamna ca sunt "competenti" in anumite subiecte, cum ar fi cunoasterea lui Dumnezeu - de aceea anumite pareri am zis ca ar fi bine sa nu fie spuse.

10/01/11 21:38

ultimul mohican
membru

dap, e bine ca ai zis, nu m-a suparat sau deranjat, dar asta nu inseamna ca ai dreptate. :) deci evident nu o sa tin seama de acest sfat :)

10/01/11 21:41

emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
ce m-ai amuzat, cat de inocent esti! si cata sinceritate! :))

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

10/01/11 22:04

ultimul mohican
membru

sinceritate da, inocenta, hmm, discutabil.

mai precis, cam ce voiai tu sa spui? :D

Ultima modificare de ultimul mohican (10/01/11 22:19)

10/01/11 22:19

Pagini: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 41    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la