TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/COMENTARII Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 41
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

MRU a scris:

Mai...Sotul trebuie sa-si aprecieze sotia si daca doar respira. Punct! :D:D:D:D
:D

Cine are. ;)
Banuiesc ca la asta se referea emanuel.(Hai sa-i iau apararea) :D

25/08/10 08:47

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Intrebare , care se refera la cei casatoriti.Daca unul dintre soti se uita dupa femei, respectiv barbati se considera ca a si pacatuit, din cate am inteles eu.Daca am inteles bine, atunci vreau sa pun urmatoarea intrebare, admiratia reprezinta pacat, si aici vin cu exemplu..daca eu ma uit cu admiratie la un barbat(deci nu-l privesc ca pe un barbat, nu am ganduri necurate cu el sau sa ma atraga fizicul lui) si ca sa fiu ma explicita nu musai de varsta cu mine, sa aibe 50 de ani, de exemplu, daca imi place atitudinea lui sau ce a realizat in viata, daca imi place cum se mentine sau cum se imbraca pentru varsta lui, prin asta inteleg admiratie, se considera ca am si pacatuit?

27/08/10 17:31

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Nu cred ca e musai numai pentru cei casatoriti intrebarea. Ca si eu, ca tanara necasatorita, daca ma uit pe strada dupa baieti si imi trec nu stiu ce ganduri, am pacatuit, sau invers, daca e vorba de un baiat.
Chiar daca nu sunt casatorita, o sa-ti spun parerea mea.
Nu cred ca admiratia e pacat. Una e sa iti placa atitudinea cuiva, faptul ca a ramas in picioare indiferent de obstacole si alta e sa il poftesti inauntrul tau.[adica sa ai ganduri necurate sau sa fii atrasa de fizicul lui, cum spuneai tu]

27/08/10 17:36

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
De cele mai multe ori gandim ca e pacat sa vezi o persoana de sex opus. Cred ca una e sa privesti in jur ca sa nu lovesti oamenii pe strada sau pentru ca deasta ai ochi si alta e sa cauti mereu si mereu sa-ti satisfaci poftele (dorintele sexuale, nu?!?!) analizand ceea ce vezi- din aceasta perspectiva.

Ma bazez pe mai multe versete, iar unul destul de clar e spus chiar de Isus: "Dar Eu va spun ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui." (Mat.5:28)

28/08/10 20:13

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

ROXANA82 a scris:

si ca sa fiu ma explicita nu musai de varsta cu mine, sa aibe 50 de ani, de exemplu, daca imi place atitudinea lui sau ce a realizat in viata, daca imi place cum se mentine sau cum se imbraca pentru varsta lui, prin asta inteleg admiratie, se considera ca am si pacatuit?

Daca nu-l vrei pentru tine, nu te imaginezi in situatii sa zic jenante, eu cred ca nu e pacat.

[Ma scuzi ca am fost asa de explicita.  :D ]

28/08/10 20:21

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

ROXANA82 a scris:

Intrebare , care se refera la cei casatoriti.Daca unul dintre soti se uita dupa femei, respectiv barbati se considera ca a si pacatuit, din cate am inteles eu.Daca am inteles bine, atunci vreau sa pun urmatoarea intrebare, admiratia reprezinta pacat, si aici vin cu exemplu..daca eu ma uit cu admiratie la un barbat(deci nu-l privesc ca pe un barbat, nu am ganduri necurate cu el sau sa ma atraga fizicul lui) si ca sa fiu ma explicita nu musai de varsta cu mine, sa aibe 50 de ani, de exemplu, daca imi place atitudinea lui sau ce a realizat in viata, daca imi place cum se mentine sau cum se imbraca pentru varsta lui, prin asta inteleg admiratie, se considera ca am si pacatuit?

aci ar trebui sa ma intreb prima oara daca glumesti. cum sunt mai naiv iau de buna intrebarea ta si cred ca vorbesti serios. deci nu, nu e nici un pacat.

28/08/10 20:44

copilu
Exclus

Inregistat: 11/05/10
daca un barbat se uita la o femeie nu e un pacat. daca o pofteste atunci e...
mai explicit: daca te uiti la o blonda pe strada (60-90-60), si doar o privesti nu e nimic.. daca o abordezi, e ceva.. hai ca glumeam...
stai linistita, ca nu e nici un pacat.

28/08/10 20:48

ultimul mohican
membru

dragul meu copil, vorba aia: e o vina sa te uiti, da' e pacat sa ratezi ocazia :D

serios acu' intrebarea e naiva.

28/08/10 20:58

Roxana
membru

TAMARTA, multumesc pentru raspuns.
DANIEL multumesc pentru verset, mi-a fost de ajutor.
MRU nici o problema :)
ULTIMUL MOHICAN de ce ti s-a parut atat de naiva intrebarea mea?Pentru unii oameni admiratia reprezinta un mod de a place pe cineva...si daca-mi place de x sau de y asta nu inseaman ca pacatuiesc in inima mea?...La voi se pune doar vizual problema..sunt barbati care daca ii pui intr-o camera cu femei dezbracate pacatuiesc (vizual) cu inima, cu gandul, dar sunt si barbati care nu simt absolut nimic pentru fetele alea.
In mesajul meu am fost foarte explicita..NU din punct de vedere fizic ( de atractie )am vorbit.
COPILU daca deja i-ai dat si dimensiunile care ca a fost mai mult decat privit :D

Ultima modificare de ROXANA82 (30/08/10 15:04)

30/08/10 15:03

ultimul mohican
membru

pentru ca este naiva. intrebarea. sau am inteles eu prost. eu am priceput asa: tu vorbeai sau te refereai la un mod de admiratie strict platonic. adica aceeasi admiratie pe care o poti avea si pentru un om de 60 de ani. neerotica. nesexuala. asa cum iti poti admira si tatal unchiul sau fratele. corect? daca am priceput bine e naiva intrebarea ta. daca am dedus eu gresit mia culpa, imi cer scuze.

Ultima modificare de ultimul mohican (30/08/10 15:44)

30/08/10 15:33

adriana
membru

Draga mohicane...spre deosebire de voi barbatii, noi femeile suntem mai curate la sufletel.

30/08/10 15:47

ultimul mohican
membru

asa este draga MRU, nu mai sunt multi barbati ca mine-n zilele noastre. sinceri. sensibili.dezinteresati.generosi.altruisti.iubitori.darnici.inteligenti.frumosi. cre'ca sunt ultimul cavaler. :D

30/08/10 15:53

Roxana
membru

Ai priceput bine :) daca ti se pare naiva, asta e, oricum ma bucura raspunsurile voastre.Mai adauga in lista ta si modest :) si ai mare grija la cine te fura, cavalere!

30/08/10 16:55

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
ii gata furat... Sau cel putin asa considera el ;)

30/08/10 17:39

Roxana
membru

Nu am stiut :)

30/08/10 17:41

adriana
membru

ultimul mohican a scris:

asa este draga MRU, nu mai sunt multi barbati ca mine-n zilele noastre. sinceri. sensibili.dezinteresati.generosi.altruisti.iubitori.darnici.inteligenti.frumosi. cre'ca sunt ultimul cavaler. :D

ROXANA82 a scris:

Ai priceput bine :) daca ti se pare naiva, asta e, oricum ma bucura raspunsurile voastre.Mai adauga in lista ta si modest :) si ai mare grija la cine te fura, cavalere!

Eu zic sa-i punem si funda rosie. :D:D:D

Ultima modificare de MRU (30/08/10 18:07)

30/08/10 18:06

homeless
membru

Inregistat: 16/02/08
x

Ultima modificare de homeless (15/02/11 21:06)

30/08/10 18:27

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
vezi sa nu.. :)) :)) :D

30/08/10 18:28

ultimul mohican
membru

homeless a scris:

A deci nu esti ultimul mohican, ci ultimul cavaler?? ahaaa.

ultimul cavaler mohican. 

Si mai esti si unicul: sincer ,generos, inteligent..ce mai era? alpinist?..nu , altruist,

si cate si mai cate, "frumos cum numa-n vis......."

si mai esti si luat? :O

ori a aparut o greseala de tipar ori te-a indus lumea invidioasa in eroare :D

Daca-mi spui ca esti si modest , o sa-mi para rau ca te-am pierdut. :)

iote m-ai gasit, nu mai trebuie sa-ti cauti prin toata lumea jumatatea sunt aici :D

30/08/10 18:39

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

ultimul mohican a scris:

...nu mai sunt multi barbati ca mine-n zilele noastre. sinceri. sensibili.dezinteresati.generosi.altruisti.iubitori.darnici.inteligenti.frumosi. ...

..şi modestia.... :P

30/08/10 19:51

simona
membru

Inregistat: 19/02/08

ultimul mohican a scris:

Gasiti-l pe mohican![click] :D:D:D

Ultima modificare de anomis (30/08/10 20:10)

30/08/10 20:09

homeless
membru

x

Ultima modificare de homeless (15/02/11 21:07)

30/08/10 21:35

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Sa stii ca e chiar interesant modul cum gandeste un copchil. :D :D :D
Si cum vede el casatoria.

Ceva iti lipseste din desenele tale: femeia cu cratita, si tu(cand o sa fi barbat) cu ziarul in mana, sau la o bere cu prietenii. :D :D :D

Ultima modificare de emanuel (30/08/10 22:35)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

30/08/10 22:34

Roxana
membru

WOOOW..impresionabil

31/08/10 14:45

homeless
membru

x

Ultima modificare de homeless (15/02/11 21:07)

31/08/10 21:16

Pagini: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 41    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la