TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/COMENTARII Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 41
edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Faza e ca eu nu fac deci nu am de ce sa ma confing. M'am convins deja fata de mine.

24/06/10 18:10

Site web  
ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10

anomis a scris:

Fara nicio legatura cu subiectul-Sarutul inainte de casatorie, edi, vreau sa te intreb daca ...sa nu mi-o iei in nume de rau, am eu ceva cu observarea. :D Ai scris repede ce ai scris, sau agitat? Pt ca de multe ori poti vedea cum se simte o persoana din felul in care scrie un mesaj. :) E putina incoerenta si muuulta defensiva in mesajele tale, indiferent de ce mesaj transmiti. No offence, doar intreb din simpla curiozitate. :) Poate ma insel eu. Dar daca e asa, de ce? Si de ce ai judecat/sarit(e mult zis, in ambele cazuri) pe/la toti cei ce s-au bagat in discutie, respectiv ultimul mohican, arch si Old(mai mult sau mai putin.)

Adica, eu personal cred ca vrei sa te asiguri tu pe tine de ceva anume.

hai sa te ajut eu. in cazul meu, scriu incoerent, cu ceva greselute etc. in urmatoarele momente:

- sunt prea prins in discutie, ma afecteaza sau intereseaza mult subiectul, ma contrazic/dezbat inflacarat.

-sunt ametit

-fac alte diverse chestii, mai vorbesc cu 3 omi pe mess mai am cinci site-uri deschise.

- sunt nervos/plictisit etc.

24/06/10 18:11

edi.theraven
membru

Eu scriu incoerent cand sunt pe fuga si am alte treburi pe cap (de ex e oala pe foc, sau am lasat frigiderul deschis, ceva de genul) si nu stiu ce sa fac mai intai :D 3 omi ? :D Asta imi aduce aminte de o faza, mi'a zis'o o profa de franceza cu care faceam pregatire. Cica:
"Mai si eram eu pe fuga si chem un taxi. Ajunge taxiul in fata scarii si soferul vorbeste cu dispecera : doamna, nu e nici un om aici, e doar o femeie" :D

Ultima modificare de edi.theraven (24/06/10 18:15)

24/06/10 18:13

Site web  
Christina
membru

Inregistat: 15/01/10

edi.theraven a scris:

Asta imi aduce aminte de o faza, mi'a zis'o o profa de franceza cu care faceam pregatire. Cica:
"Mai si eram eu pe fuga si chem un taxi. Ajunge taxiul in fata scarii si soferul vorbeste cu dispecera : doamna, nu e nici un om aici, e doar o femeie" :D

=)) si profa a mai indraznit sa urce in taxi ?!

daaria a scris:

O gasesti aici :)  (a 7-a postare)

mc, daaria!

24/06/10 18:25

ultimul mohican
membru

RainSong a scris:

asta insemna ca ala sta cu tine o viata numai pt ca te place fizic? Adica atunci cand atractia asta trece, trece si el pe langa tine, dupa alta? n-am prins partea a doua a frazei

nu RainSong, asta inseamna ca pe persoana cu care vrei sa-ti petreci restul vietii, trebuie sa o placi din toate punctele de vedere. sa-ti placa fizic, sa te faca sa razi, sa poti schimba cu ea trei cuvinte pe aceeasi lungime de unda, etc. dar atractia fizica face printre altele diferenta intre iubire si dragoste platonica sau iubirea fata de familie, prieteni etc.

oricum eu te iubesc pe tine neconditionat. :D

24/06/10 18:46

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
eu nu-ti ceream tie explicatii, ca tu incerci sa corupi oamenii.
  Eram curioasa defapt ce dorea ea sa spuna, tu nu poti stii ce avea ea in minte in timp ce tasta .

Legat de ultima propozitie, stiu, sunt amorul tau de plumb ..

24/06/10 18:50

simona
membru

Inregistat: 19/02/08

ultimul_mohican a scris:

pe persoana cu care vrei sa-ti petreci restul vietii, trebuie sa o placi din toate punctele de vedere. sa-ti placa fizic, sa te faca sa razi, sa poti schimba cu ea trei cuvinte pe aceeasi lungime de unda, etc.

Subscriu. (Nu subscriu la cacofonia "pe pe"rsoana, atat. :D)

Ultima modificare de anomis (25/06/10 05:23)

25/06/10 05:22

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
mai ce declaratii......mohicane fi mai zarcit in declaratii...daca-i spui la fiecare fata asta...risti sa devi un mincinos :(

25/06/10 08:10

simona
membru

copilu a scris:

anomis, cel care are cele mai multe argumente castiga... desigur daca nu ai argumente...

Haha! Asta imi miroase a provocare, dar:
1. Nu ma intereseaza sa iti demonstrez tie ceva.
2. Nu ma intereseaza sa demonstrez ca punctul meu de vedere e cel mai bun. Pana la urma, ce e, mai mult decat un simplu punct? Ia-l tu. ;)
P.S. Nu stii sa inchei demn o conversatie?

Ultima modificare de anomis (25/06/10 21:21)

25/06/10 21:20

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06

copilu a scris:

anomis, cel care are cele mai multe argumente castiga...

chiar castiga?! Daca tu o sa ai mai multe argumente atunci tu ai dreptate?

25/06/10 21:41

copilu
Exclus

Inregistat: 11/05/10
anomis, glumeam si eu... nu mai zic altceva.

lorre.. intradevar, chiar castiga. in aproximativ 99% din situatii cel care are majoritatea argumentelor. e o lege nescrisa ;)

25/06/10 21:49

lorre
membru

dar nu inseamna ca are neaparat dreptate, chiar daca castiga ;)

25/06/10 22:10

simona
membru

Acu' glumeai, copilu? Funny! :D))[Nu oi fi tu polo, dar semanati leit! :)))))]

Stii ce lectie am invatat, lorre, eu? Ca sa ai dreptate nu e cel mai important si nicidecum vital lucru in viata asta. :) Asa ca, si daca are el dreptate-bravo lui, iar daca am eu dreptate, bravo mie. Si? :D Ce se rezolva? Nu?

Ultima modificare de anomis (25/06/10 22:13)

25/06/10 22:10

lorre
membru

esti cunoscut drept "dreptaci", anomis! :))))

25/06/10 22:21

simona
membru

Eh, eu prefer sa fiu stangace!! :)))

25/06/10 22:22

lorre
membru

la propriu vorbind, mi se pare foarte tare sa fii stangaci :). Abel si tata sunt stangaci..

25/06/10 22:25

simona
membru

Si mie, pe bune! Esti diferit, esti special! :D

25/06/10 22:31

edi.theraven
membru

Nu exista dreptate. Doar lucruri care pentru unii au logica, sens si trebuie sa fie, si pentru altii nu. Nici argumentele nu conteaza. Nu intereseaza pe nimeni de ce faci tu ceva sau nu faci, asta intrand in contradictie cu ce crede/face celalalt. Ba mai rau te afunzi. Deci, ca sa incheiem, fiecare vede alte lucruri ca fiind folositoare.

le : a nu se confunda argumentele cu scuzele.

Ultima modificare de edi.theraven (26/06/10 10:20)

26/06/10 09:45

Site web  
adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

april a scris:

ROXANA, te-as ruga sa cvitesti macar primul mesaj de la subiectul unde scrii:

Am calcat pe bec. Vreau sa strang cioburile, dar nu stiu cum...Sa-mi mut si eu mesajul la comentarii?

04/07/10 20:26

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
hm, ar fi o idee :). o poti cita si-ti poti copia mesajul aici.

04/07/10 22:06

adriana
membru

ROXANA82 a scris:

Cum credeti ca ar trebui procedat in momentul in care ea(sotia) descopera lumina , iar asta devina o piatra de poticnire in casnicia ei cu el(sotul), el fiind in intuneric ...un om bun dar prea preocupat de "realitate"...orice incercare a ei de a-l lumina pe el fiind inlaturata.

Sa astepte si sa mijlocesca la Domnul pentru el...Aaaa...si sa-l trateze cu foarte mult respect, chiar daca ea e luminata si el nu. Asta e teroria. Dumnezeu sa-ti dea putere si sa practici asta.

05/07/10 10:02

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

ROXANA82 a scris:

Cum credeti ca ar trebui procedat in momentul in care ea(sotia) descopera lumina , iar asta devina o piatra de poticnire in casnicia ei cu el(sotul), el fiind in intuneric ...un om bun dar prea preocupat de "realitate"...orice incercare a ei de a-l lumina pe el fiind inlaturata.

Salutare! Bine ai revenit pe forum!  :)

Buna intrebare. Pai, primul pas e ca ai descoperit lumina; apoi, al doilea e sa devii lumina. ;)
Ce poti sa faci? sa luminezi! Atata timp cat nu stingi o lumina ea face acelasi lucru: ii lumineaza pe cei ce sunt in bezna.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (05/07/10 15:24)

05/07/10 15:22

ultimul mohican
membru

MRU a scris:

Omeneste vorbind, nu vei putea sa iubesti daca cineva te uraste. Poate doar pe copilul tau.

nu te uiti la telenovele a? pai cum ramane iubirea lui alejandro fata de creistal desi aceasta il uraste? ( datorita unei inscenari bine lucrata de catre dusmani) :D

10/07/10 08:46

adriana
membru

M-ai prins. :D

10/07/10 16:57

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Deci asa, va sa zica.:D

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

10/07/10 23:55

Pagini: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 41    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la