|
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
acum am priceput ideea edi...la inceput credeam ca esti total impotriva casatoriei.... never ever 
@ ultimul mohican eu nu am chiar un an de cand sunt prietena cu viitorul sot nici cand ma voi casatori....daca numai dupa un an ti se aprinde beculetul ca te-ai potrivi...eu cred ca e cam tarziu depinde mie mi s-a aprins ff repede...e adevarat am fost o perioada amici ff apropiati si poate asta a fost un punct in plus
Ultima modificare de felyy (19/04/10 12:35)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
19/04/10 12:29
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
felly, 1 an era un timp ca si exemplu. ideea era ca este nevoie sa cunosti pe cineva inainte de a te casatori si ca mi se pare aiurea sa te grabesti sa faci pasul casatoriei.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
23/04/10 17:41
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Traiane, iar te tii de shotii? Lasa fata in pace.. 
Ultima modificare de Tanara crestina (23/04/10 22:28)
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
23/04/10 22:27
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ultimul mohican a scris:
trebuie sa te cam ocupi si tu de viitorul sot, eu nu zic ca "Domnul nu se baga" dar ma indoiesc ca face pe cupidon pentru fiecare dintre noi. |
face pt cei care-L lasa sa faca.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/04/10 13:29
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
sincer eu ma indoiesc de asta, am auzit mereu expresii de genul "iti gaseste Dumnezeu o fata etc" nu cred.Dumnezeu mi-a dat minte si intelepciune precum si posibilitatea sa fac alegeri. ca eu aleg bine sau rau tine de mine. nu cred ca Cineva acolo sus face ca x sa se indragosteasca de y, precum si ca z sa iubeasca pe h, caci cu g nu ar fi compatibil.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
26/04/10 14:34
|
|
april
admin forum
|
|
ultimul mohican a scris:
Dumnezeu mi-a dat minte si intelepciune precum si posibilitatea sa fac alegeri. ca eu aleg bine sau rau tine de mine. |
tu te poti baza pe mintea si intelepciunea ta, cu riscul de a alege prost. eu vreau sa ma bazez pe "mintea" si intelepciunea lui Dumnezeu, fara nici un risc.
ultimul mohican a scris:
nu cred ca Cineva acolo sus face ca x sa se indragosteasca de y, precum si ca z sa iubeasca pe h, caci cu g nu ar fi compatibil. |
Cineva, acolo sus, cunoaste toti oamenii de pe planeta asta si, implicit, cine cu cine s-ar potrivi cel mai bine. Si cand cineva , aici jos, Ii cere parerea, poate aduce persoanele respective impreuna.
|
|
26/04/10 21:31
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
+Archangel+ a scris:
P.S. Trec cu vederea etichetarea indirecta de prost si arogant.  |
nici nu imi trecea prin gand sa te numesc asa [prost nu, la arogant ma mai gandesc )], si daca mi-ar fi trecut nu o faceam public, nu folosesc apelative din astea. Dar tu, crezi ce vrei.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/04/10 11:48
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Daca tu asa zici atunci asa sa fie. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
29/04/10 12:21
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Voi credeti ca e pacat sa iei persoana iubita in brate sau sau o pupi (nu sarutat) pe buze sau obraji, dupa saptamani in care cei 2 nu s'au vazut? Nu ma refer la iubiri adolescentine. Ma refer fix la ce am intrebat, fara raspunsuri de genul "daca nu esti atenti poate duce la". Nu ma gandesc la nimic erotic/excitant/sexual (da, pot parea direct fiindca vreau sa fiu cat mai concis )
le : hai, RainSong, raspunde, ca te vad online (poate trebuia pusa la "baietii intreaba", nu stiu.
Ultima modificare de edi.theraven (25/05/10 10:10)
|
|
25/05/10 10:01
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
ufff, pai reluam un subiect care a fost arhidezbatut. cre'ca ne cam stii parerile, nu, nu e pacat. si culmea nu sunt RainSong 
|
|
25/05/10 10:17
|
|
RainSong
membru
|
|
da, mie mi se pare ok faza cu pupatul pe buze [si mai ales in cazul tau, ca te stiu baiat bun, iti dau dezlegare ]. Si imbratisatul e ok, dar nu mi se pare estetic pt tineri crestini ca sa stea pe banca in mijlocul parcului si sa se tina in brate timp 2 ore cat vorbesc. [pupatul pe buze e asa, un fel de atingere in treacat oarecum, cum pupi pe cineva pe obraz, nu? Trebe sa nuantez diferenta intre pupat si sarut )]
ultimul mohican a scris:
ufff, pai reluam un subiect care a fost arhidezbatut. cre'ca ne cam stii parerile, nu, nu e pacat. si culmea nu sunt RainSong  |
te referi la topicul "sarutul inainte de casatorie"? Eu cat l-am citit am inteles ca se refera la sarut sarut, nu pupat, si cu sarutul nu-s de acord decat in anumite conditiuni. Pai gandim la fel, va trebui sa-ti schimbi principiile dupa ale mele 
Ultima modificare de RainSong (25/05/10 10:19)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
25/05/10 10:17
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Eu stiu. Insa chiar voiam parerea unei fete. Nu m'am referit la sarut, deci nu stiu unde a fost arhidezbatut, mai exact? Nu ma refer sa stea imbratisati 2 ore, ca sa citez, ci la revedere, sau la plecare sau ceva.
Ultima modificare de edi.theraven (25/05/10 10:19)
|
|
25/05/10 10:18
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
RainSong a scris:
Pai gandim la fel, va trebui sa-ti schimbi principiile dupa ale mele |
vorba aia, ca tot facem "critica literara" : "Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !"
|
|
25/05/10 10:24
|
|
RainSong
membru
|
|
[mi se blocase mozilla, nu dorea sa ma lase pe forum]
edi.theraven a scris:
ci la revedere, sau la plecare sau ceva. |
ee, ce ceva edi? Sunt ok gesturile astea, dar nu de fata cu oricine sau oriunde. Dar tinutul de mana? 
ultimul mohican a scris:
"Ori sa sa revizuiasca, primesc! dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc ! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele…esentiale !" |
o scrisoare pierduta, sau? nu am ajuns la comedie  [gata copii ca ma asteapta multe pe acasa, abia ajunsai de la scoli, nu avem H2O]
|
|
25/05/10 10:30
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Da mai la astea ma refeream. Am zis bai frate sa nu ma iei cu "dar poate sa duca". Ceva, de ex sub un copac cand ploua. Intrebarile astea iscoditoare )
|
|
25/05/10 10:33
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
aceasta manifestare emotionala sau sentimentala este ok. dar sa se faca de la o distanta de minimum 3 metri (liniari sau patrati) 
|
|
25/05/10 10:34
|
|
april
admin forum
|
|
edi.theraven a scris:
le : hai, RainSong, raspunde, ca te vad online (poate trebuia pusa la "baietii intreaba", nu stiu. |
edi.theraven a scris:
chiar voiam parerea unei fete. |
aha.
|
|
25/05/10 10:34
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
OLD TRAIAN a scris:
Si cum e cu chestia aia: o noapte si-o noapte? |
MRU a scris:
Nu stiu la ce te referi...Sunt cam "sleepy". |
Cred ca se referea la faptul ca in multe familii se obisnuieste ca mama sa stea o noapte cu bebele, iar tata urmatoarea noapte.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
18/06/10 11:19
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Mersi. Eu citeam "o noapte si inca o noapte". Fiecare cu ce-l doare.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
18/06/10 14:27
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Christina a scris:
daca mai dai de fabula aia, sa mi-o trimiti si mie | O gasesti aici (a 7-a postare)
Ultima modificare de daaria (19/06/10 22:53)
|
|
19/06/10 22:52
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
homeless a scris:
"Dute Ofelia la manastire!"
|
Te cheama Ofelia?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
22/06/10 16:52
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (15/02/11 21:05)
|
|
22/06/10 17:05
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Fara nicio legatura cu subiectul-Sarutul inainte de casatorie, edi, vreau sa te intreb daca ...sa nu mi-o iei in nume de rau, am eu ceva cu observarea. Ai scris repede ce ai scris, sau agitat? Pt ca de multe ori poti vedea cum se simte o persoana din felul in care scrie un mesaj. E putina incoerenta si muuulta defensiva in mesajele tale, indiferent de ce mesaj transmiti. No offence, doar intreb din simpla curiozitate. Poate ma insel eu. Dar daca e asa, de ce? Si de ce ai judecat/sarit(e mult zis, in ambele cazuri) pe/la toti cei ce s-au bagat in discutie, respectiv ultimul mohican, arch si Old(mai mult sau mai putin.)
Adica, eu personal cred ca vrei sa te asiguri tu pe tine de ceva anume.
Ultima modificare de anomis (24/06/10 17:49)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/06/10 17:49
|
|
edi.theraven
membru
|
|
A nu, parerea nimanui nu m'ar putea face sa devin nesiugr de convingerea mea.
|
|
24/06/10 18:02
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Vorbeam de faptul ca tu incerci sa te convingi/asiguri ca ceea ce faci este bine.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
24/06/10 18:06
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|