|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pai, daca incepi prin a te uita la inaltime, e clar ca nu o iei de nevasta, cand iei o fata cu nush ce inaltime. Apoi, daca iei pe cineva de nevasta dupa ce te uiti la inaltimea ei nush. O iei, o alegi, suna de parca fata ar fi privilegiata ca tu o iei, asta mi se pare ca suna ciudat. Ca la puscarie cand aduc nush cati suspecti sa zici cine e faptasul. Bineinteles, faptasul nu se va simti privilegiat, dar situatia mi se pare asemanatoare. Verbul ala la singurlar plus unit cu discutia despre inalime mi'a parut ciudat. Adica parca e mai presus faptul ca o iei tu de nevasta decat, fapt identic, ca te ia si ea de sot. Adica va luati. Da, a fost evident, poate.......Poate sunt mai ursuz azi.
Ultima modificare de edi.theraven (27/01/10 19:33)
|
|
27/01/10 18:49
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
edi.theraven a scris:
Poate sunt mai ursuz azi. |
probabil
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
27/01/10 18:52
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Te-i maturiza si tu odata mai polo...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
27/01/10 19:28
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
ma tot mir ce gandesc unii....de parca e ca la piata....dragoste la comanda, mai asta nu tine.... P.S: polo mai tr sa cresti
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
27/01/10 20:18
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Amu nu-l provoca si tu, ca azi a avut o zi cam aglomerata din cate am vazut p'acilea.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
27/01/10 20:21
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
ma voi ce ati patit? eu am inceput o discutie despre o relatie dupa voia lui Dumnezeu, iar voi incepeti sa vorbiti tot prostii(ca de obicei). pai ce sa va fac... la asa cap asa caciula
Ultima modificare de polooradea (27/01/10 21:30)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
27/01/10 21:20
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
in pat toti, ca vi somn si vorbiti aiurea. [adica nu va prindeti ca fiecare glumeste ci o luati in serios, dar macar aveti idei hazlii :)]
polooradea a scris:
RainSong, iti zic maine ca ii mult de scris si acuma mie somn ;) |
sa stii ca eu te iert daca azi se face maine si maine alt maine, adica poimanine s.a.m.d.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/01/10 22:39
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Daca ar fi vorbit benny asa despre fete pe forum inainte sa fim impreuna, si eu vedeam, cu siguranta n-am mai fi fost niciodata impreuna. Vom primi ceea ce ne dorim/ avem nevoie atunci cand vom fi si pregatiti din toate punctele de vedere pentru persoana pe care El o considera potrivita pentru noi. Inainte de toate trebuie ca noi sa ne maturizam, sa crestem, ca apoi sa putem sa crestem si intr-o relatie alaturi de altcineva.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
06/02/10 01:43
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
epicx a scris:
PS: imi dau seama ca, o parte dintre voi, nu stiti ce e aia discutie. Constat ca forumul este extrem de sarac in discutii, si cred sincer ca, si pentru ca unii omoara din start discutia. Altii au preconceptiile lor, de care nu se despart. |
La cine te referi mai exact?
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
22/02/10 22:22
|
|
epicx
membru
Inregistat: 12/02/10
|
|
La unii useri care vad numai atac, distorsionare voita etc. 
|
|
22/02/10 22:27
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
feedback a scris:
...si, ca sa nu omoram discutia, plecand de la o afirmatie a ta ("Adica s-au iubit omeneste. Adica a fost doar un valvataie efemera ca a pierit ca si cum n-ar fi fost niciodata.") ajuta'ma sa'nteleg cum oamenii se pot iubi Dumnezeieste (in discutie e dragostea dintre un barbat si o femeie)... |
Felicitari feedback, pentru rabdarea de care dai dovada. Ai din partea mea un 10* .  Unii nu avem chiar atata!
ps. Se vede ca esti tanara mamica si exersezi multa rabdare. 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (24/02/10 10:40)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
24/02/10 10:38
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
cu placere, succes 
|
|
25/02/10 09:47
|
|
feedback
Moderator
|
|
epicx a scris:
Sine = Eu = firea pamanteasca = carne! |
'ai mai, sa spunem "sine=carne" imi pare cam exagerat.
dar despre "sine" se poate deschide subiect la "de-ale psihologiei".
|
|
26/02/10 09:11
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Exagerezi. Nu toti suntem niste masculi infierbantati gata de sex si care incurcam aceasta cu dragostea, cum fac majoritatea pustilor de 14-15 ani. Suntem, insa, oameni si ca oameni avem nevoie si de lucruri fizice, de fapt chiar imi este imposibil sa cred ca o relatie fara acestea exista (nu ma refer la nimic obscen, erotic etc., dupa cum am spus fizic nu inseamna numai asta). O relatie nesentimentala si doar pe plan intelectual mi se pare imposibila. Repet (iar ) : decizii luate cu mintea si facute cu inima.
|
|
26/02/10 09:19
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
april a scris:
si legatura cu dragostea este......ca-l iubim prea mult cumva ? |
scuze de off topic....
daca vrei mut mesajul de acolo la comentarii
Ultima modificare de antonela (26/02/10 10:02)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
26/02/10 10:01
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
feedback a scris:
urati'mi succes  |
Mult succes! 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
26/02/10 12:46
|
|
feedback
Moderator
|
|
saru'mana 
epicx a scris:
Te duci la fata pe care Domnul ti-o indica, si ...., si..., si..., si apoi iti dai intalnire la Sfatul Popular, in fata martorilor [...]2. Intri in contact cu ea, si va imprieteniti (nu prea mi-e clar ce rost are prietenia asta, sau tatonarea asta, dar avand in vedere ca se practica..intra automat in scenariu). |
dar tu cum procedezi, sau cum ai proceda, daca prieteniei si tatonarii nu'i vezi rostul? ti'o indica Domnul, bun. mai departe? (ca mai sus sint doar puncte de suspensie )
treci direct din statutul "necunoscut" la statutul "casatorit"?
|
|
27/02/10 09:14
|
|
epicx
membru
|
|
feedback a scris:
dar tu cum procedezi, sau cum ai proceda, daca prieteniei si tatonarii nu'i vezi rostul? ti'o indica Domnul, bun. mai departe? (ca mai sus sint doar puncte de suspensie )
treci direct din statutul "necunoscut" la statutul "casatorit"? |
Feedback, evident ca n-ai cum sa treci de la "necunoscut" la "casatorit" ,iar in suspensiile alea, se ascund anumite "metode de abordare", care pot varia de la caz la caz, in functie de imaginatie si doza de inspiratie a fiecarui tanar. Dar sunt convins ca orice tanar credincios va sti cum sa procedeze in astfel de cazuri. 
|
|
27/02/10 20:27
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
epicx a scris:
Feedback, evident ca n-ai cum sa treci de la "necunoscut" la "casatorit" ,iar in suspensiile alea, se ascund anumite "metode de abordare", care pot varia de la caz la caz, in functie de imaginatie si doza de inspiratie a fiecarui tanar. Dar sunt convins ca orice tanar credincios va sti cum sa procedeze in astfel de cazuri.  |
De unde va stii daca n-o spunem clar?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
27/02/10 23:40
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
epicx a scris:
Nu cred ca face rau la stomac, dar la unele persoane(bebelusi), printr-un consum excesiv, morcovul se poate "depune" pe extremitati, respectiv pe podul palmei, in talpi, pe nasuc. Daca nu se intrerupe consumul, bebelul poate ramane cu nasuc galben, spre exemplu, pentru toata viata. |
am citit asta la pranz si dupaia m-am pus sa dorm. Si am visat semicosmaruri cu bebelusi si morcovi, a mancat un bebe morcov dupaia am mancat si eu, un fel se suc de morcovi ) ps: pfoai ,abia acuma e pranzul. Aveam impresia ca am vazut pe telefon 16 jumate.
Ultima modificare de RainSong (09/03/10 14:33)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/03/10 14:30
|
|
edi.theraven
membru
|
|
O relatie trebuie construita, nu e hocus pocus casatoritus. Casatoria e un pas, dar unul facut in doi, cand deja doua persoane se considera ca sunt doi, el si ea.
|
|
09/03/10 15:32
|
|
epicx
membru
|
|
bun, dar..: -cine trebuie sa o construiasca? -Cand spui casatorie te referi doar la sarbatoarea marcarii inceperii casatoriei (un pas...) sau la viata intreaga de casatorie cu toate aspectele ei? - "cand deja doua persoane se considera ca sunt doi, el si ea." 1+1=2?
|
|
09/03/10 16:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|