TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/COMENTARII Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 41
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

edi.theraven a scris:

Uneori copii incearca sa fie exact ceea ce nu sunt parintii.

dar in timp pot ajunge sa fie exact ca ei, in ciuda efortului, sau tocmai datorita efortului.

07/10/09 21:38

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Cruda soarta, nu?

Ultima modificare de edi.theraven (07/10/09 21:38)

07/10/09 21:38

Site web  
adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

OLD TRAIAN a scris:

Asta categoric asa e. Exact asta e problema: mediul in care traiesc si in care se complac. Daca scoti pestele din balta nu se simte prea bine, chiar daca il pui in camera de oaspeti!

Old, eu cred totusi ca asta e valabil pentru orice familie, nu doar pentru una mixta din punct de vedere al etniei. Cand esti obisnuit sa ridici tonul in familia de provenienta(pentru ca asa ai vazut ca fac parintii) sau sa jignesti n-o sa scapi de obiceiul asta doar pentru ca te casatoresti. Dimpotriva, casnicia s-a putea sa ti-l "perfectioneze". De asta  e bine sa ne lasam modelati de Dumnezeu inainte de casatorie, altfel totul va fi un dezastru!

Ultima modificare de MRU (09/10/09 10:05)

09/10/09 10:04

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

gogol a scris:

De la barbati ca Old Traian, Reynard, mereu-tanar si altii, as putea primi fara probleme ramarci ca cele de sus, dar tu esti femeie si ar trebui sa-ti vezi locul! Asa ca...inapoi in rand si fa liniste! Eventual pune mana si pe cratita, caci nu strica!

Haida de, frate gogol, deci ai în tine o doză de misoginism. ;) Soţia ta ştie?:P

Măi, nici eu nu sunt de acord cu stilul violent al irlandei de a pune problema, dar la cum îi răspunzi şi tu... :rolleyes: ...  Poate că te-arătai mai bun decât ea dacă nu făceai remarcile pe care le-ai făcut. Ai vrut să-ţi spui punctul de vedere. Ok. L-ai spus. Dar ar fi trebuit să-ţi dai seama că mergând în disputa verbală cu "eu nu sunt ca tine, o femeie proastă şi gălăgiasă" (că doar aşa spune Scriptura), mai rău aţâţi lucrurile. Nidecum vorbele tale nu aduc un aer de pace aşa cum ar trebui. ;)

Har şi pace. (eu chiar cred în cuvintele astea)

09/10/09 13:41

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Lucrurile s-au linistit.

09/10/09 17:37

gogol
membru

Inregistat: 22/07/09

Magdy a scris:

mai rău aţâţi lucrurile. Nidecum vorbele tale nu aduc un aer de pace aşa cum ar trebui. ;)

Har şi pace. (eu chiar cred în cuvintele astea)

Ai perfecta dreptate!

12/10/09 09:29

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

feed a scris:

asa cum nu se poate citi fara a sti alfabetul, asa cum nu se poate zbura fara a avea aripi, la fel, nu se poate vorbi despre bebelusi fara a aminti de minunata perioada a sarcinii (cu placutele si neplacutele ei  ), asa incat, vom dedica topicul acestor ample subiecte, sperand ca va fi util multora dintre noi
sinteti invitate/ invitati la dialog

Sunt numa' ochi. :)

Ultima modificare de irlanda (24/11/09 11:03)

24/11/09 11:02

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08

feed a scris:

asa cum nu se poate citi fara a sti alfabetul, asa cum nu se poate zbura fara a avea aripi, la fel, nu se poate vorbi despre bebelusi fara a aminti de minunata perioada a sarcinii (cu placutele si neplacutele ei  ), asa incat, vom dedica topicul acestor ample subiecte, sperand ca va fi util multora dintre noi
sinteti invitate/ invitati la dialog

eu as dialoga dar n-am ce.....deocamdata :D :D :D ascult ;)

24/11/09 16:17

adriana
membru

Mai felyy...tot vorbesti despre bebelusi. Ma iau de ganduri, tu te-ai casatorit fara sa ne anunti? hmmm...

25/11/09 18:32

adriana
membru

+Archangel+ a scris:

Unde am ajuns postez... :D.

Chiar asa, arch. De multe te stiam in stare , dar de asta nu. :D:D:D

26/11/09 10:22

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Mai, si nici nu cred ca o sa fiu in stare! Acum depinde la ce te referi si tu! :D

26/11/09 10:57

adriana
membru

Sa fii mamica sigur nu. :D

26/11/09 11:04

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

Magdy a scris:

E dulce şi cald. ;) E bun tare la gust. Nu este deloc greţos.

Mi se pare normal. Doar e laptele tau. :D

Magdy a scris:

:D:D Păi na, trebe să fii pregătit când va veni barza. :D

Mai, eu sper sa vina un baietel sau o fetita. Dar pentru o barza nu cred ca voi putea sa fiu pregatit. :D

26/11/09 15:08

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

+Archangel+ a scris:

Mai, eu sper sa vina un baietel sau o fetita. Dar pentru o barza nu cred ca voi putea sa fiu pregatit. :D

:D :D :D Trăznitule! :PPP

Ultima modificare de Magdy (26/11/09 20:56)

26/11/09 20:55

felyy
membru

MRU a scris:

Mai felyy...tot vorbesti despre bebelusi. Ma iau de ganduri, tu te-ai casatorit fara sa ne anunti? hmmm...

nu, nu inca :P va anunt din timp :D

27/11/09 12:48

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08

romanescu a scris:

prietenia intre un baiat si o fata inaitea casatoriei nu e lucru crestin. ma ezplic un baiat crestin nu are voie sa aibe prietena daca merge merge daca nu cunosc alta nu asa ceva nu se poate e pacat ca pastori accepta asa ceva in bisericile crestine .
am cunoscut si sunt multi oameni adevarati crestini care nu accepta asa ceva cand vine vremea casatoriei se ruaga la Dumnezeu si el are grija sa dea o sotie sau sot dupa voia lui.
stiu ce ganditi asa am gandit si eu la inceput: cum sa ma casatoresc cu o fata pe care nu o cunosc?  dar daca priviti mai atenti : oare nu avem noi incredere in Dumnezeu ca o sa ne dea o fata/baiat potrivit/a pentru noi ?

Este si nu este asa. Am dovata mutlor cupluri casatorite asa, la comanda, in sensul ca "venind vremea casatoriei (nu stiu ce inseamna asta) au asteptat si au cautat cu Dumnezeu pe cineva). Crezi ca mama nu mergea la Biserica? Si Dumnezeu i l'a "descoperit" pe tata, care s'a dovedit a fi un pervers sexual si o putoare de om de care a divortat dupa 25 de ani. Si o multime de "cupluri" din Biserica unde mergeam. Deci, eu stiu ce sa zic de metoda asta. Relatiile se cladesc in timp si pe o credinta in Dumnezeu. Cine se aseamana se aduna.

14/01/10 08:40

Site web  
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Romanescu se pare ca nu mai posteaza. In plus se pare ca traieste rupt de realitate, si de Biblie in acelasi timp.

Pai gandeste-te ce se intampla daca tu baiat, te inchizi in casa si te rogi sa-ti dea Domnul o sotie, iar cea "randuita" de Domnul pentru tine face acelasi lucru: se inchide in casa si se tot roaga pana Domnul ii da un sot> Iti dai seama ca traiti aceeasi drama in lumi paralele?

Pai modul cum romanescu pune problema e cat se poate de absurd.

Cu toata puterea Sa, Dumnezeu tot nu va poate intalni, decat daca voi stati inchisi in casele voastre in acelasi bloc, si astaptati un cutremur, Doamne fereste( ca bat in lemn :D ), sa se prabuseasca blocul si sa ajungeti unul la celalalt!

Ultima modificare de mereu-tanar (14/01/10 09:11)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

14/01/10 09:09

felyy
membru

sti cum dupa ce si-a facut omul treaba poate vorbi....mirama-s sa-l fi auzind zicand astea inainte de-a fi casatorit...cat despre biblie...avand in vedere ca nu e...mai are multe de invatat :)
doar cu ce spune popa....:D

14/01/10 09:17

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
felyy,ori nu am primit raspuns,ori ma prind mai greu, dar spune-mi si mie : te mariti ori ba?
:) :)

14/01/10 10:51

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Sa nu-i spuna nici da nici ba bunei ei prietene....? ;) pai se poate? :D :D :D

Ultima modificare de OLD TRAIAN (14/01/10 11:14)

14/01/10 11:13

felyy
membru

fluflu a scris:

felyy,ori nu am primit raspuns,ori ma prind mai greu, dar spune-mi si mie : te mariti ori ba?
:) :)

da ;)...scz din viteza am uitat sa raspund :)

@oldu-le mi-a scapat...;)

Ultima modificare de felyy (14/01/10 11:27)

14/01/10 11:25

Old
Moderator

daca-i secret raspunde-i in privat. ;)

14/01/10 11:27

felyy
membru

mai Oldu-le...ma abtin:lol:

14/01/10 11:40

Old
Moderator

Te abtii pentru ca esti fata pocaita! ;)

Sau e altceva? Gandesti:"ti-as spune doua...da' nu ma lasa religia?" :D

Ultima modificare de OLD TRAIAN (14/01/10 11:44)

14/01/10 11:42

felyy
membru

OLD TRAIAN a scris:

Te abtii pentru ca esti fata pocaita! ;)

:)

14/01/10 11:46

Pagini: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 41    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la