|
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Florile pt fata nu sunt un compliment usor (stiu ca nu la asta te refereai, si ai tu dreptate, ca mai important e cine si ce esti decat un buchet de flori), dimpotriva, pt mlte dintre ele inseamna f mult. Pentru ca noi baietii suntem diferiti de fete, in sensul ca nu acordam o importanta majora lucrurilor si gesturilor carora ele le acorda, trebuie sa invatam sa punem importanta pe ceea ce este important pentru ele. Asta binenteles, pentru ca ne iubim jumatatea, nu? :P
Ultima modificare de shoricel (30/06/09 16:35)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
30/06/09 16:34
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
RainSong, de ce ai scris la Comentarii si nu la subiect ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/06/09 18:31
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Vai rain song, cati ani ai? :)) suna ca si bunica mea cand imi zicea, vai ce baiat cuminte, nu se inhaiteaza cu teroristii :)) |
RainSong. Suficienti cat sa stiu cate ceva despre putina minte a baietilor care de fapt tinde spre 0, sau chiar - infinit. Dar tu cati ani ai? Eu chiar eram serioasa in ideea exprimata mai jos [trecand peste faptul ca am folosit "copii"]. Acum o sa spui ca e ok sa te culci cu toate tipele intalnite pe strada si ca pentru a castiga experienta in vederea unei casatorii care sa decurga bine trebuie sa relationezi in mod amoros cu mai multe fete ? Poti sa intri in club cu corneliu, nene. ps' : nu era rea ideea de a te inhaita cu teroristii ,te puteai face kamikaze, macar nu rataceai oamenii. ps" : april ,nu prea era in legatura cu subiectul .
Ultima modificare de RainSong (01/07/09 12:22)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/07/09 12:20
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Vai rain song, cati ani ai? ) suna ca si bunica mea cand imi zicea, vai ce baiat cuminte, nu se inhaiteaza cu teroristii ) |
si bunica ta, si'a mea, si toate, au cu siguranta mai multa intelepciune si respect pt valori, si merita mai mult credit decat le este dat.
RainSong a scris:
Suficienti cat sa stiu cate ceva despre putina minte a baietilor care de fapt tinde spre 0, sau chiar - infinit. [...]nu era rea ideea de a te inhaita cu teroristii ,te puteai face kamikaze, macar nu rataceai oamenii. |
usurel 
|
|
01/07/09 13:15
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
celine are un boyfriend, celine are un boyfriend nananaaa nanaaa 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/07/09 13:53
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Dar ea spusese de mult ca are iubit, tu acum afli, fluflu? 
|
|
02/07/09 14:48
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
) Doamne flu, să nu mai spui la nimeni! nu de alta, dar toată lumea ştie asta, inclusiv aeriştii 
|
|
02/07/09 14:53
|
|
fluflu
membru
|
|
am crezut ca e altul pai acuma ai scris ca sunteti la inceput...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/07/09 15:01
|
|
celine
membru
|
|
totuşi nu cred că e aşa importantă treaba asta, devine indiscret, nu vă întindeţi 
|
|
02/07/09 15:07
|
|
fluflu
membru
|
|
eu doar ma explic.
|
|
02/07/09 15:10
|
|
celine
membru
|
|
ştii flu, e o vorbă din popor, să meditezi la ea când ai timp: 'îţi întinde omul un deget iar tu îi apuci tot braţul'
mai bine nu-ţi mai întinde nimic, sărmanul om 
Ultima modificare de celine (02/07/09 16:33)
|
|
02/07/09 16:30
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Turcu Ovidiu a scris:
Bărbatul are doar două momente în viaţă în care nu înţelege femeile: înainte şi după căsătorie. |
Tu la cere moment esti? Pe tine te intelegi?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
15/08/09 14:13
|
|
corneliu
membru
Inregistat: 05/05/05
|
|
care-i baiu' traiane? ti-e ciuda ca nu intelegi femeile sau ca au ele ceva aparte?
_______________________________________ favoarea lui Dumnezeu nu poate fi inteleasa, trebuie experimentata
www.prinhar.ro
|
|
23/08/09 02:19
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
april a scris:
deschideti un nou subiect, cu si despre literatura la subiect ( casatorie, relatii, familie etc ). |
unde? aici sau la literatura?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/09/09 15:36
|
|
april
admin forum
|
|
hm, cred ca aici .
poate fi mutat oricum 
|
|
07/09/09 17:21
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
nu-l deschizi tu, te rog?[ca o faci cu mai mult talent]
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/09/09 21:00
|
|
april
admin forum
|
|
MRU a scris:
nu-l deschizi tu, te rog?[ca o faci cu mai mult talent] |
))))
sa vad cand oi avea inspiratie :P
|
|
07/09/09 21:38
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
buna asta ))
|
|
07/09/09 22:21
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
corneliu a scris:
care-i baiu' traiane? ti-e ciuda ca nu intelegi femeile sau ca au ele ceva aparte? |
E una sa intelegi si alta sa fi intelegator.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/10/09 11:11
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Nu asta spuneam. Faza cu nevasta era legata de "semcheria" mea pe care tu nu ai acceptat'o. Spuneam, deci, ca nici nu era nevoie, tu spunand se le pastrez pentru prietena mea. Ai presupus, deci, dinainte ca pot purta un anumit nivel al discutiei doar cu prietena mea. Eu doar am contracarat. O astfel de vorbire? Te'ai fi asteptat la altceva, tu apeland la ceva perosnal mie? Discutia deja s'a incheiat cand ai apelat la acel ceva. Faza cu nevasta era adresata tie fiindca doar tu ai fost deranjata de smecherie. Altii nu. Deci, mi se pare totusi, legitima. Mai pe scurt : nu trebuie sa imi moderez limbajul ne apeland la niste "smecherii" doar fiindca te deranjeaza pe tine. Asadar, atat timp cat nu vei trai cu mine ca nevasta, accepta'le ca artificii de limbaj, nu ca pe ofense. Incheind : pot duce o anumita discutie cu oricine, dar un tipic al limbajului menit sa scoata in evidenta ceva, il pot slefui pentru cineva menit sa'mi fie nevasta, consoarta etc. Personalitatea mea este vazuta in functie de personalitatea celui care ma asculta/citeste etc. asa ca fara sa te atac prin acels artificiu nu era nevoie sa apelezi la ceva personal.
|
|
06/10/09 12:33
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
april a scris:
V-as ruga sa va temperati singuri, ca nu sa nu fie nevoie s-o fac eu. Ma adresez in mod special irlandei, lui edi.theraven si lui gogol.
Multumesc. |
esti tare april....parca semanam :P
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
06/10/09 20:30
|
|
edi.theraven
membru
|
|
1. stiu exact ce spun, fiindca cred in ce spun, nu intorc nimic, nu's misel. 2. Mitocan? Eu? Sunt doar cuvinte, nu mai provoca prin alte cuvinte, ca sa nu mai ataci tot tu la randul tau numindu'ma mitocan. Tu, de fapt, cauti galceava. Nu sunt mitocan doar fiindca, la un moment dat, din anumte ratiuni, incetez cu un anumit nivel de respect. Sunt mitocan, auzi, doar fiindca ce? Sunt civilizat, chiar foarte, insa nu asta e caracteristica ce lipseste acestei discutii.
Ultima modificare de edi.theraven (06/10/09 22:30)
|
|
06/10/09 22:27
|
|
edi.theraven
membru
|
|
lara a scris:
Homeless, Mru, multumesc pentru parerile voastre 
Ai dreptate MRU, copiii copiaza pe parinti.... si cum au vazut in familie, asa se vor purta si ei. |
Uneori copii incearca sa fie exact ceea ce nu sunt parintii.
|
|
07/10/09 21:31
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|