TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/COMENTARII Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 41
antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05

nikku a scris:

E o situatie la care ma gandesc cu o oarecare teama: fata sa lase initiativa baiatului pana la casatorie, sa il lase pe el sa decida si sa se supuna, si dupa aia sa lanseze o contraofensiva puternica si sa ia initiativa, iar barbatul sa devina doar o marioneta. Si am vazut destule cazuri din acestea la viata mea :)

Cred ca sunt multe cazuri din astea, dar eu m-am referit la cu totul altceva. Adica el sa aiba initiativa in ceea ce priveste limbajul ei de iubire. Bineinteles, ca e valabil si reciproc. Eu asa consider, ca cei doi trebuie sa conlucreze. (ca intr-o echipa)

23/05/09 19:10

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

tamarta a scris:

Daca relatia e deschisa, sincera si transparenta il pot cunoaste pe celalalt mai mult decat fac altii chiar si dupa o anumita perioada de casatorie.

Uneori nu ne cunoastem pe noi de ce suntem in stare. Ma refer atat la potentialul negativ cat si la cel pozitiv. Casatoria este o situatie noua si nu poti prevede comportamentul celuilalt exclusiv pe baza cunoasterii din timpul prieteniei. Sunt lucruri diferite.

24/05/09 19:54

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
... zise doamna MRU :D:D:D

24/05/09 19:57

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06

tamarta a scris:

Si totul a fost minunat pana acum

Scrisesem ceva despre acel "pana acum", dar in timp ce scriam, mi-au aparut pe umeri, un dracusor si un inger(stii, ca in desene animate :D) si s-au certat ei oleaca, dar in final a triumfat Binele si am sters. :D

Ultima modificare de jezzy (24/05/09 20:19)

24/05/09 20:17

nikku
membru

Inregistat: 26/11/08

MRU a scris:

Uneori nu ne cunoastem pe noi de ce suntem in stare. Ma refer atat la potentialul negativ cat si la cel pozitiv. Casatoria este o situatie noua si nu poti prevede comportamentul celuilalt exclusiv pe baza cunoasterii din timpul prieteniei. Sunt lucruri diferite.

E o observatie buna. Cine stie, cunoaste :)

24/05/09 20:23

jezzy
membru

Asa ziceam si eu, dezamagita de ce vedeam in jur. Am ajuns la concluzia ca ca realitatea e dupa forma "ochelarilor" prin care o privim. Ca ai renuntat deja sa iti doresti fluturi si norisori - e cam trist. Poate nu o sa ai parte de asa ceva, tocmai pentru ca nici nu mai crezi ca e posibil...

Stai linistita ca n-am aruncat ochelarii roz, dar in acelasi timp am si o doza de realism.Nu e pesimism, sau cum vrei tu sa il numesti.
Despre asta era vorba de fapt.

24/05/09 23:43

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06

MRU a scris:

Cand am spus ce am spus m-am bazat pe chestii concrete, pe ceea ce vad in jurul meu si in relatia mea. Si n-am spus ca il cunoastem pe celalalt numai timpul prieteniei. Sunt constienta de asta. Ceea ce vroiam sa subliniez era faptul ca nu anii de relatie si apropierea fizica te fac sa intelegi cu adevarat nevoile celuilalt si nu astfel ajungi sa-l cunosti mai bine. Ci prin deschidere, sinceritate, transparenta. Si e important ca toate astea sa inceapa dinainte de casatorie, nu atunci cand va fi prea tarziu.

jezzy a scris:

Scrisesem ceva despre acel "pana acum", dar in timp ce scriam, mi-au aparut pe umeri, un dracusor si un inger(stii, ca in desene animate :D) si s-au certat ei oleaca, dar in final a triumfat Binele si am sters. :D

Spune! Sunt eu dracusorul acum si te indemn sa spui ;) :)

25/05/09 09:01

jezzy
membru

tamarta a scris:

Spune! Sunt eu dracusorul acum si te indemn sa spui ;) :)

Ete la ea!Am biruit ispita, gata, degeaba faci pe dracusorul! :D

25/05/09 09:43

shoricel
membru

mikhael a scris:

Am notat eu:24 mai 2009, ora 23:35. Under si cu mikhael au ajuns la comun acord. :rolleyes:

ar trebui sa fii incantat! e mare lucru sa ajungi la aceeasi concluzie cu Under ;) :P

25/05/09 13:07

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08

mikhael a scris:

Under se tine de poante..

Eu?

Ultima modificare de UnderZero (26/05/09 15:05)

26/05/09 14:59

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09

UnderZero a scris:

mikhael a scris:

Under se tine de poante..

Eu? http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/114.gif http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/32.gif

Sunt tare curios cum pui in practica numaratul pana la 10..

26/05/09 16:11

UnderZero
membru

Ceva de genu: "Trebuie sa numar pana la 10! Trebuie sa numar pana la 10! 1, 2, 3...Oare ce tot numar eu aici?????!"
...si apoi imi dau drumul la emotii :rolleyes:!

Ultima modificare de UnderZero (26/05/09 16:37)

26/05/09 16:16

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
ai emotii, UnderZero? Parca erai... rece (grade minus) :P

26/05/09 16:31

nikku
membru

Eu zic sa ii aprobam o schimbare de nume :D

26/05/09 16:45

shoricel
membru

benny a scris:

ai emotii, UnderZero? Parca erai... rece (grade minus) :P

Ehe, ce stii tu benny, is ascunse bine, ca o comoara. Caldura de vara se cam satura omu de ea, da aia de iarna, toti o cauta, e mult mai pretioasa. ;)

nikku a scris:

Eu zic sa ii aprobam o schimbare de nume :D

era o expresie, dar n-o zic pe toata ca e prea naspa, zic doar prima parte: "ti-e cald cu ...?" :D sper ca ai inteles :D

Ultima modificare de shoricel (26/05/09 16:53)

26/05/09 16:50

UnderZero
membru

Baieti ...?

Ultima modificare de UnderZero (26/05/09 17:57)

26/05/09 17:57

nikku
membru

Under, ai un aparator foarte... indarjit in persoana shoricelului :D
E greu sa ma glumeasca omul in zilele astea cu matale :)

26/05/09 18:01

shoricel
membru

am raspuns cu o gluma, care-i baiu? :D :P

26/05/09 19:10

adriana
membru

celine a scris:

semnătura profesorului Septimiu Chelcea, greu şi el, dar la facultatea de sociologie.

Mi-am tocit si eu coatele pe la SAS. :D

01/06/09 18:49

celine
membru

Inregistat: 26/05/08
:)) ce coşmar :)) uaa, ce promoţie?

01/06/09 22:01

adriana
membru

2005, dar am terminat cealalta specializare ;)

Ultima modificare de MRU (01/06/09 22:11)

01/06/09 22:10

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

Rainsong a scris:

Eu din contra ,stiu si cred ca intai asculti de Domnul si dupaia de parinti ,ce iti cer parintii si nu este la standardele Lui nu faci.

MRU a scris:

Pai, Biblia spune sa ascultam in Domnul de parinti.
Sunt de acord cu tine, RainSong, in tot ce ai spus.

OLD TRAIAN a scris:

Eu sunt de alta parere. Biblia zice: ascultati in Domnul, adica , in credinta.
Cumparatul lucrurilor pe care le consideri pacat, nu prea cred ca este "in Domnul".

Am raspuns aici : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 747#116747

editheraven a scris:

Mi'ai inteles gresit afirmatia "Spre deosebire de ea persoana respectiva ma iubeste si invers." Am vrut sa spun : spre deosebire de situatia in care s'a aflat ea toata viata.Am si corectat.

Am inteles gresit, pentru ca exprimarea ta a fost gresita, sau mai bine zis incompleta.

celine a scris:

Nu ştiu, mi se pare că vorbim detaşaţi şi nu foarte implicaţi de probleme care pe ei îi macină şi îi rănesc, ar trebui să fim mai calzi, măcar aici.  aviz Irlanda.

o sa incerc... desi mi-e cam lehamite de astfel de remarci si avize, care fac aluzie la persoana mea.

Ultima modificare de irlanda (11/06/09 19:15)

11/06/09 19:15

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
La sfarsitul paragrafului respectiv am adaugat
editheraven a scris:

le:spre deosebire de ea,adica fata de situatia ei cu tata.
Asta tocmai sa nu se inteleaga gresit.In fine

11/06/09 19:44

Site web  
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

Alexa_gvb a scris:

personal imi cam "prind urechile" la subectu asta...nu am curtat niciodata vreo fata..:P...insa sper sa ma descurc cand o sa-mi curtez "aleasa"...:D...
Ps: ceva idei mai practice daca se pot da ar fi bine... daca nu e ok si asa...;)

Dar ti-a placut vreodata o fata,asa ,destul de mult?
Vedeti copii ,asta da baiat cuminte, nu ca fraiericii de azi care se dau la orice fata.
ps: sa ii cumperi flori ,fetelor le plac florile. Am vazut in piata de la tanti de la tara ,aratau asa fain .. [varianta economica si care poate fi folosita zilnic ,ca un buchet e vreo 20 lei]

30/06/09 15:56

Turcu Ovidiu
membru

Inregistat: 16/06/09
Vai rain song, cati ani ai? :)) suna ca si bunica mea cand imi zicea, vai ce baiat cuminte, nu se inhaiteaza cu teroristii :))
alex, florile tre sa fie numa un compliment usor, personalitatea ta conteaza, nu te stresa, fi tu, it zic sigur  ca o sa fie bine. sa nu incerci sa te dai altul ca nu iese.

30/06/09 16:04

Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 41    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la