|
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Asa e este april.. dar nu pot sa nu remarc un lucru ce se petrece printre tinerii crestini azi. Si aici pe forum si la noi in biserica: Astia mici, care au inceput o relatie de prietenie sau care deja s-au casatorit, au inceput sa se uite cu ingamfare si dispret la cei care au trecut de o varsta si nu s-au casatorit..(se cred mai buni poate si uita ca toate vin de la EL )... urat, tare urat..
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
07/04/09 10:18
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
irlanda a scris:
Si de sarit sar cat , cand, si cum vreau. |
Nu e chiar asa... sari cat, cand si cum ti se permite. Ai uitat ca esti pe un forum, in care sunt anumite reguli de respectat? Nu sari "cat, cand si cum" vrei, da?
Mai departe... Va rog insistent, incheiati orice disputa, si reveniti strict la comentariile de la subiectele acestui topic. Chiar vreti sa va linisteasca moderatorii??
mikhael a scris:
Asa e este april.. dar nu pot sa nu remarc un lucru ce se petrece printre tinerii crestini azi. Si aici pe forum si la noi in biserica: Astia mici, care au inceput o relatie de prietenie sau care deja s-au casatorit, au inceput sa se uite cu ingamfare si dispret la cei care au trecut de o varsta si nu s-au casatorit..(se cred mai buni poate si uita ca toate vin de la EL )... urat, tare urat.. |
Te-ai bagat si tu, ca musca-n lapte..
Ultima modificare de benny (07/04/09 12:11)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/04/09 12:10
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
benny a scris:
Nu e chiar asa... sari cat, cand si cum ti se permite. Ai uitat ca esti pe un forum, in care sunt anumite reguli de respectat? Nu sari "cat, cand si cum" vrei, da? |
Atata timp cat n-am incalcat regulamentul sar cat, cand si cum vreau, da?
benny a scris:
Mai departe... Va rog insistent, incheiati orice disputa, si reveniti strict la comentariile de la subiectele acestui topic. Chiar vreti sa va linisteasca moderatorii?? |
Linisteste-ti tu prietena.
benny a scris:
Te-ai bagat si tu, ca musca-n lapte.. |
Ca si tine de altfel...
Ultima modificare de irlanda (07/04/09 12:31)
|
|
07/04/09 12:31
|
|
benny
membru
|
|
irlanda a scris:
Atata timp cat n-am incalcat regulamentul sar cat, cand si cum vreau, da? |
A, da? 4. Nu folositi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membrii sau la adresa echipei de moderare/administrare (indiferent de natura jignirilor) precum si intervenirea intr-un subiect, in care sa creati o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate.[...] Daca nu intelegeti pe deplin regula aceasta, fiti: calmi, maturi, intelegatori si mai ales saritori la problema aproapelui.
irlanda a scris:
Linisteste-ti tu prietena. |
Fii fara grija, ca am vorbit si cu ea. Si am sa mai vorbesc.
irlanda a scris:
Ca si tine de altfel... |
Eu imi fac doar datoria.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/04/09 12:45
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
benny a scris:
mikhael a scris:
Asa e este april.. dar nu pot sa nu remarc un lucru ce se petrece printre tinerii crestini azi. Si aici pe forum si la noi in biserica: Astia mici, care au inceput o relatie de prietenie sau care deja s-au casatorit, au inceput sa se uite cu ingamfare si dispret la cei care au trecut de o varsta si nu s-au casatorit..(se cred mai buni poate si uita ca toate vin de la EL )... urat, tare urat.. |
Te-ai bagat si tu, ca musca-n lapte.. |
ce replica'i asta benny? presupun ca fiecare e liber sa'si spuna parerea, sau nu?
|
|
07/04/09 13:17
|
|
benny
membru
|
|
da, dar fara jigniri indirecte.
|
|
07/04/09 13:19
|
|
feedback
Moderator
|
|
mikhael vorbea la modul general. daca indirect v'ati simtit, pt ca sinteti (poate) in acea situatie, nu'i motiv sa te adresezi asa forumistilor. mai ales ca esti moderator.
|
|
07/04/09 13:25
|
|
benny
membru
|
|
Hmm.. la modul general...
Si aici pe forum si la noi in biserica: Astia mici, care au inceput o relatie de prietenie sau care deja s-au casatorit, au inceput sa se uite cu ingamfare si dispret la cei care au trecut de o varsta si nu s-au casatorit.. |
Spune-mi tu daca e la modul general.
|
|
07/04/09 13:33
|
|
mikhael
membru
|
|
Va rog sa ma scuzati daca am jignit pe cineva.
|
|
07/04/09 13:34
|
|
feedback
Moderator
|
|
benny a scris:
Hmm.. la modul general...
Si aici pe forum si la noi in biserica: Astia mici, care au inceput o relatie de prietenie sau care deja s-au casatorit, au inceput sa se uite cu ingamfare si dispret la cei care au trecut de o varsta si nu s-au casatorit.. |
Spune-mi tu daca e la modul general. |
"aici pe forum" e la modul general. n'a dat nume, n'a vizat pe nimeni in particular, n'a citat pe nimeni (pt a se intelege ca i se adreseaza cuiva in mod direct sau ca vorbeste de cineva in mod direct). care'i baiu'?
|
|
07/04/09 13:36
|
|
benny
membru
|
|
mikhael a scris:
Va rog sa ma scuzati daca am jignit pe cineva. |
Din partea mea, scuze acceptate. Nu stiu tamarta, ca ea e mai sufletista.
feedback a scris:
"aici pe forum" e la modul general. n'a dat nume, n'a vizat pe nimeni in particular. care'i baiu'? |
Si cate relatii sunt pe forum?? Si cine sunt "astia mici"??
Ultima modificare de benny (07/04/09 13:39)
|
|
07/04/09 13:37
|
|
feedback
Moderator
|
|
mikhael si'a cerut scuze, le'ai acceptat, consider incheiat subiectul.
|
|
07/04/09 14:02
|
|
benny
membru
|
|
subiectul mikael da, subiectul irlanda nu..
|
|
07/04/09 14:03
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Adevarul e ca eu m-as simti jignita in locul ei.
Ultima modificare de MRU (07/04/09 14:05)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
07/04/09 14:04
|
|
feedback
Moderator
|
|
de subiectul irlanda... in celalalt topic ai spus ca vei enumera motivele pt care consideri sa fie banata. asteptam motivele si asteptam sa actionezi in consecinta.
|
|
07/04/09 14:05
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
editheraven a scris:
Nu am gasit mai bun subiect sa spun asta,dar nu cu tenta de intrebare,ci mai mult retorica : o mama proorocita si'a casatorit fata de 16 ani cu un baiat de 20 de ani , fata cu situatie materiala mult mai buna decat a baiatului,dar nu asta conteaza.Ambele familii fiind penticostale.Desi nici asta nu cred sa conteze.E doar o situatie,baiatul fiind un amic al unui var de al meu,situatie care mi se pare cat de cat ciudata. |
Si mie!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
13/04/09 11:25
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
irlanda a scris:
Daca nici sarutul nu-i o pofta a tineretii, atunci care-s poftele alea ale tineretii de care trebuie sa fugim? |
Inghetata. E periculoasa,; poti face rosu-n gat. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
22/04/09 07:11
|
|
feedback
Moderator
|
|
te rog sa eviti postari care sa cuprinda doar o exclamatie, si niciun mesaj concret.
multumim 
|
|
01/05/09 12:49
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
cred ca mesajul lui livu l-a lasat fara (alte) cuvinte 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/05/09 13:05
|
|
Dorina
membru
Inregistat: 10/05/09
|
|
Am observat o tendinta si pe acest forum : atacam foarte repede cand gasim greseli de ortografie, punctuatie, etc. Stiu ca limba romana este foarte importanta, si nici mie nu-mi plac greselile gramaticale. Dar se stie ca atunci cand scrii un mesaj tonul lui poate parea mai dur, deoarece destinatarul nu poate sesiza fluctuatiile vocii tale, care poate este mai blanda. Poate unii nu au avut sansa noastra de a face prea multa scoala, sau poate nu au reusit sa invete prea bine din cauza multor probleme sau a unui IQ mai mic, chiar. Dar vor poate si ei sa discute cu fratii lor si au nevoie de ajutor. Si daca la primele postari ii trantim un "Invata romaneste!" , cred ca nu ii ajutam prea mult. Sugerez sa fim mai sensibili cu fratii nostri si, eventual, sa le comunicam defectele printr-un mesaj personal.
_______________________________________ Lucrurile dupa care alergi in viata nu te merita.
|
|
13/05/09 13:28
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Sunt de acord cu Dorina.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
13/05/09 15:00
|
|
mikhael
membru
|
|
Unele nu sunt greseli ci sunt deja obisnuinta tip mirc.Limbajul acesta a intrat prea mult in obisnuinta tinerilor care il intrebuinteaza in exces bazandu-se si pe toleranta celor din jur. Daca nu le atragem noi atentia, atunci cine?
|
|
13/05/09 16:07
|
|
Dorina
membru
Inregistat: 10/05/09
|
|
Sunt perfect de acord sa se atraga atentia asupra limbajului mirc, intr-un mod mai delicat. Dar ma refeream mai ales la greselile gramaticale .
Observatie : Cei care scriu tip mirc STIU romaneste, doar ca aleg sa scrie altfel deoarece vin dintr-un mediu care ii incurajeaza la aceasta.
Ultima modificare de Dorina (13/05/09 17:20)
_______________________________________ Lucrurile dupa care alergi in viata nu te merita.
|
|
13/05/09 17:14
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
mikhael a scris:
Unele nu sunt greseli ci sunt deja obisnuinta tip mirc.Limbajul acesta a intrat prea mult in obisnuinta tinerilor care il intrebuinteaza in exces bazandu-se si pe toleranta celor din jur. Daca nu le atragem noi atentia, atunci cine? | Daca mi s-ar adresa un necunoscut cum ai facut-o tu cred ca l-as trimete la plimbare 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
13/05/09 22:37
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Dorina a scris:
Observatie : Cei care scriu tip mirc STIU romaneste, doar ca aleg sa scrie altfel deoarece vin dintr-un mediu care ii incurajeaza la aceasta. |
Ma indoiesc ca stiu toti.
Mai este ceva : cand se face un cont pe tanarcrestin se accepta un regulament, in care se specifica chestia cu limbajul. Cei care intra pe forum si scriu asa inseamna ca nu au citit regulamentul la inscriere sau l-au citit dar nu le pasa de el.
" 5. Cand realizati un post, va rugam nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman: "Shi vom merge la cineva" , "Gugal" etc. Deasemenea, va rugam fiti foarte atenti si la corectitudinea gramaticala a post-urilor dvs. Corectati-va greselile gasite (revazand inca odata post-ul, inainte de a-l trimite pentru publicare). Mai bine 10 cuvinte scrise corect, decat sa fie apoi 5 post-uri ale altor membrii, care incearca sa descifreze ce ati scris. "
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/05/09 22:46
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|