|
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Si mie. Chiar daca nu este primul. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
31/03/09 09:59
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Si mai este ceva aiurea : ca dupa cununie, la felicitari, te pupa toti cei care nu te-au pupat pana atunci :P
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
31/03/09 10:03
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
april a scris:
Si mai este ceva aiurea : ca dupa cununie, la felicitari, te pupa toti cei care nu te-au pupat pana atunci :P |
...si care te-au mai pupat , binenteles, daca faci greseala sa-i inviti. 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (31/03/09 10:11)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
31/03/09 10:11
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
MRU a scris:
Cred ca traian se referea la "fosti".  |
aaa, atunci eu nu prea am problema asta 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
31/03/09 12:42
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
april a scris:
O poate saruta pe...obraz |
Nu, mai, pe frunte, asa, parinteste 
|
|
31/03/09 21:06
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
o saruta pe gura, ca doar e sotie-sa. Maaaaaaaai sa fie..!!... 
Ultima modificare de benny (01/04/09 01:36)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
01/04/09 01:35
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
irlanda a scris:
Cred ca nu numai tu, dar eu tot n-am inteles ce-ai vrut sa spui cu : "Dar daca principiile solide nu-s justificate". Ma rog... poate pricep eu mai greu. |
Un exemplu: Dovada ca avem principii solide -> fiecare facem parte dintr-o anumita confesiune. (Si nu exista doar una) Toti ne raportam la Dumnezeu dar ne si construim anumite principii, la care tinem, si aici ma refer la cele ce nu sunt stabilite cu claritate prin Cuvant ci tin de fiecare dintre noi si maturitatea spirituala personala (plus: context, istoria personala, mediu, etc.). Dovada ca nu toate-s justificate -> cei mantuiti nu provin doar dintr-o anumita confesiune. Sau cel putin asa cred eu.
Ultima modificare de UnderZero (01/04/09 10:51)
|
|
01/04/09 10:28
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
irlanda a scris:
Nu, mai, pe frunte, asa, parinteste  |
Numai sa fie el mai inalt sa ajunga sa o sarute pe frunte; daca sunt precum columbenii cred ca e mai potrivit sa-i sarute mana. , ca atata ajunge omu' , ce sa-i faci?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
01/04/09 11:03
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
angel11165 a scris:
probabil la unii le este greu sa se obisnuiasca cu lucrul acesta k sarutul inainte de casatorie este pacat...la fel cum mi-a fost si mie..dar dak il lasam pe Dumnezeu sa ne lumineze mintile o sa ne fie mai usor sa intelegem acest lucru....desi am doar 17 ani imi pare rau k nu am fost constienta de acest lucru mai devreme...s.a.m.d.....[Oc_Tavi_An sa ai parte de o familie binecuvantata.... ..GBU..] |
Uite o adolescenta care s-a pocait. Slava Domnului ca mai sunt si din astia. Credeam ca e pierduta cauza ...
Ultima modificare de mikhael (03/04/09 18:04)
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
03/04/09 18:03
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Mikhael, Ilie a crezut si el ca era singur.... 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
03/04/09 21:10
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
eh..cum ramane cu..nu stiu,e un fel de obicei,se apuca mesenii sa bata in pahare,si atunci mirii se saruta din nou..??
|
|
03/04/09 22:19
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
nu stiu ce obicei e asta ca eu nu am auzit de el....
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
04/04/09 12:34
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
exprimarea e gresita, dar exista. eu prin filme am vazut. in realitate niciodata. si la nuntile la care am fost eu nu s-a sarutat nimeni. nu stiu unde mergeti voi, dar vad ca voi considerati asta ceva foarte normal, ca facand parte din "ritual". [doar la poze, prin gradina.. aaa..si o data el s-a intins sa o sarute pe ea in bise. doar atat. ]
Ultima modificare de tamarta (04/04/09 14:22)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
04/04/09 14:22
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
ehh in filme sunt alt fel de nunti...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
04/04/09 14:27
|
|
tamarta
membru
|
|
Daca tot te-am prins aici.. imi place mult avatarul tau 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
04/04/09 14:32
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Eu am participat la astfel de nunti unde se practica sarutul cand bat cu tacamurile in farfurie. In zona mea chiar se practica asta 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
04/04/09 20:40
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
da..nu stiam ca e chiar asa de "necunoscut" obiceiul.eu cel putin in ultimii 2 ani am fost la nunti din astea.
|
|
05/04/09 15:55
|
|
adriana
membru
|
|
tamarta a scris:
E minunat ceea ce poate face El cu cei ce asteapta.
|
tamarta a scris:
din cauza asta ajung multe persoane la 30 si ceva de ani sa stea sa planga ca nu au pe nimeni. |
Din ce cauza? ca n-au incercat sa intre intr-o relatie? Mi se pare ca te contrazici. Si calauzirea ce rol are in alegerea partenerului? Sau nu isi are rostul?
Ultima modificare de MRU (06/04/09 20:21)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
06/04/09 19:40
|
|
tamarta
membru
|
|
irlanda a scris:
E de preferat sa planga ca nu au inca pe cineva, decat sa planga o viata intreaga si ele si copiii lor(fara sa existe posibilitatea de a mai schimba ceva), ca s-au grabit sa starneasca dragostea inainte de vreme, si si-au cautat singure pe cineva, doar ca sa fie in trend, si sa nu zica persoane ca tine, ca au ajuns la 30 si ceva de ani si n-au fost in stare sa aibe pe cineva. |
Mai usor cu intepaturile si nu mai sari asa ca nu m-am luat de tine. e problema ta ce faci cu viata ta. Exista o vreme pentru fiecare si nu poti cunoaste tu asta pentru fiecare in parte asa ca nu esti in masura sa te pronunti. Poate ca vremea mea e sa ma marit la 22, iar la altele la 35. Nu asta e problema. Poti face aceeasi greseala si la 18 si la 35 de ani. La 18 pentru ca te grabesti, iar la 35 pentru ca iei pe oricine ca sa nu ramai singura (ca sa nu spun altceva).
si..ca sa-ti raspund la ultima parte: eu chiar n-am cautat si nu mi-am dorit asa curand, dar Ii multumesc lui Dumnezeu ca El a lucrat intr-un mod atat de minunat si ca m-a binecuvantat cu o persoana superba. daca cineva a facut un pas gresit in tinerete nu inseamna ca toti il vor face. Si n-am spus ca n-ai fost in stare sa ai pe cineva. am mai spus, este viata ta si din partea mea poti sa te mariti maine si poti ramane nemaritata. sunt alegeri ce tin de tine. si deasemenea, sunt alegeri ce tin de mine si n-ar trebui ca asta sa intereseze pe cineva.
MRU a scris:
tamarta a scris:
E minunat ceea ce poate face El cu cei ce asteapta.
|
tamarta a scris:
din cauza asta ajung multe persoane la 30 si ceva de ani sa stea sa planga ca nu au pe nimeni. |
Din ce cauza? ca n-au incercat sa intre intr-o relatie? Mi se pare ca te contrazici. Si calauzirea ce rol are in alegerea partenerului? Sau nu isi are rostul? |
Nu-mi scoate cuvintele din fraze. conteaza contextul in care au fost spuse. Este important sa stii sa astepti si sa nu te implici intr-o relatie cu primul pe care il intalnesti. asta e greseala pe care o fac multi tineri..pentru ca simt nevoia sa aiba pe cineva..indiferent cine ar fi acea persoana. Iar la partea a doua..da..asa e. Prietena cea mai buna a mamei mele are 26 de ani si vine mereu la mama si plange ca nu are pe nimeni si regreta ca i-a respins pe toti cei care au incercat sa vorbeasca cu ea. iar o prietena de a ei are 32 de ani si mereu plange ca din cauza atitudinii ei i-a indepartat pe toti. ca parca astepta ca Dumnezeu sa-i scrie in frunte: "El e pentru tine" celui care era pentru ea. si a pierdut astfel multi baieti minunati. si poate ca printre ei era si "alesul". Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista. El vrea sa te binecuvanteze, dar nu te obliga. Ca daca ar face totul asa cum ar vrea El, n-ar mai fi divorturi si toti s-ar casatori cu persoana potrivita. asta incercam sa spun. pentru ca asteptam vocea Lui sa strige la noi ca cineva este pentru noi. sa fim seriosi, Dumnezeu nu face asa. El me vorbeste bland. e vina noastra ca nu-I auzim glasul..sau poate ca nu ne dam seama ca e glasul Lui. La asta ar trebui sa ne gandim..
|
|
06/04/09 22:28
|
|
adriana
membru
|
|
tamarta a scris:
Poti face aceeasi greseala si la 18 si la 35 de ani. La 18 pentru ca te grabesti, iar la 35 pentru ca iei pe oricine ca sa nu ramai singura (ca sa nu spun altceva).
|
Eu am primit confesiuni de la unele femei casatorite pe la 20 de ani ca s-au casatorit tocmai ca se temeau ca altcineva nu se va uita la ele(macar ca erau si frumoase si destepte). Eu nu am chef sa dau sfaturi la nimeni. Nu e treba mea. Nici sa dispretuiesc pe cineva ca se casatoreste mai repede, nici pe cineva ca se casatoreste mai tarziu. Consider ca fiecare doarme precum isi asterne, pe de o parte, iar pe de alta, ca Dumnezeu lucreaza diferit cu fiecare. Dar asta nu inseamna ca cineva trebuie sa faca rabat de la principiile Lui. Poate ca experienta si diploma mi-ar permite sa dau sfaturi, dar prefer sa nu o fac. Pentru ca Dumnezeu stie mai bine cine si "de ce" se casatoreste, in ce circumstante si, mai ales, ce viitor are cu o anumita persoana.
Ultima modificare de MRU (06/04/09 23:14)
|
|
06/04/09 23:11
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
tamarta a scris:
Mai usor cu intepaturile si nu mai sari asa ca nu m-am luat de tine. e problema ta ce faci cu viata ta. |
Si tu mai usor cu sfaturile si moralele. Si de sarit sar cat , cand, si cum vreau.
tamarta a scris:
Exista o vreme pentru fiecare si nu poti cunoaste tu asta pentru fiecare in parte asa ca nu esti in masura sa te pronunti. |
Daca recitesti ce s-a postat, vei observa ca tu ai fost cea care a deviat discutia de la sarutul inainte de casatorie, pronuntandu-te cu privire la cei care ajung la o varsta si nu sant casatoriti. Eu doar am raspuns unei relici de'ale tale, care m-a zgariat pe retina.Nu sari asa... 
tamarta a scris:
Poti face aceeasi greseala si la 18 si la 35 de ani. La 18 pentru ca te grabesti, iar la 35 pentru ca iei pe oricine ca sa nu ramai singura | Daca am asteptat pana la 35 de ani, sa fii sigura ca n-am asteptat ca sa iau pe oricne, dimpotriva, am asteptat ca sa mi se dea cine-mi trebuie, ca de luat, se gaseste oricand sa-ti iei.
tamarta a scris:
(ca sa nu spun altceva). |
Ce altceva? Ca sa nu raman fata batrana? Spune cum vrei, ca doar tu nu te iei de nimeni, nu?
tamarta a scris:
sunt alegeri ce tin de tine. si deasemenea, sunt alegeri ce tin de mine si n-ar trebui ca asta sa intereseze pe cineva. |
Daca alegerile mele tin de mine, si alegerile tale tin de tine, nu-mi mai face mie teoria chibritului, si nu te mai considera extraordinar de privilegiata si experimentata ca ti-ai luat iubit de la o varsta frageda.
|
|
07/04/09 01:41
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Isaia 55:8 Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre, şi căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul. Isaia 55:9 Ci cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre.
Eclesiastul 3:1 Toate îşi au vremea lor, şi fiecare lucru de sub ceruri îşi are ceasul lui.
Plangerile lui Ieremia 3:26 Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului.
2 Timotei 1:12 Şi sunt încredinţat că El are putere să păzească ce I-am încredinţat până în ziua aceea.
Dumnezeu are un plan pt fiecare in parte. Cred ca are o persoana potrivita si un timp potrivit pt fiecare. Ca pt unii/unele este mai devreme sau mai tarziu , asta nu stim noi. Sunt persoane care se casatoresc foarte repede si mai sunt si persoane care se casatoresc mai tarziu. Voia Lui sau voia lor ? De asta va raspunde fiecare in fata Lui.
Mai multe si la Persoana potrivita si Timpul potrivit
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/04/09 09:27
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|