|
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Ii sunt profund recunoscatoare Domnului pentru doua mari bucurii de care mi-a facut parte. Glorie Tie, Doamne!
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
29/01/10 21:42
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Sunt recunoscator pentru autobuzul 25 de noapte.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
30/01/10 01:11
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Unde umbli tu noaptea cand noi dormim ??
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
30/01/10 10:04
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
Sunt recunoscator pentru ca Dumnezeu e cu mine mereu, ma ajuta cand imi este greu, se bucura impreuna cu mine cand ma bucur eu, ma iarta cand ii gresesc si ma povatuieste sa merg pe calea Sa. Sunt recunoscator pentru ca El m-a facut copilul Sau.
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
02/02/10 02:19
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului pentru saptamana binecuvantata de care mi-a facut parte, pentru ca mi-a dat bucurie, pace; m-am simtit intarita spiritual. Ii multumesc pentru ca ma calauzeste si imi arata calea pe care trebuie sa merg. Si nu in ultimul rand, Ii multumesc pentru ca mi-a ascultat rugaciunea. Slava Tie, Doamne!
|
|
05/02/10 00:32
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Vaaaaiii, imi vine sa plang de bucurie! Multumesc, Doamne! Cu adevarat faci minuni.
|
|
05/02/10 20:41
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
FiicaDeRege a scris:
As vrea ca Domnul sa lucreze ca mama sa isi gaseasca de lucru si sa nu mai fie suparata din cauza asta. |
Ii sunt recunoscatoare Domnului pentru ca mama are de lucru acuma.
|
|
12/02/10 14:56
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului pentru ca m-a ajutat si mi-a dat putere sa invat. Cand am inceput acuma o luna cursurile la engleza, m-am speriat, si am crezut ca nu o sa fac fata. Dar, astazi, mi-am dat seama ca am progresat mult. (chiar si domnisoara profesoara a remarcat) Multumesc, Doamne!
|
|
10/03/10 19:44
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Sunt atat de recunoscatoare ca am invatat sa nu renunt! In sfarsit dupa un an de zile incep sa se vada mici schimbari. Multumesc Doamne!
|
|
10/03/10 21:27
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Sunt profund recunoscatoare Domnului pentru ultimele doua zile din viata mea. Multumesc, Doamne, pentru ca mi-ai vorbit, pentru ca mi-ai dat harul sa intalnesc persoane atat de minunate!
|
|
15/03/10 14:55
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Sunt foarte recunoscatoare Domnului, pentru calauzirea, puterea si intelepciunea ce mi le-a dat pe tot parcursul zilei de azi, la inspectie.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
18/03/10 16:32
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului pentru toti prietenii pe care mi i-a dat si pentru toate momentele minunate petrecute alaturi de ei.
|
|
19/03/10 22:00
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Doamne, Iti multumesc de felul minunat in care te folosesti de aceia care vor sa Iti slujeasca. Iti multumesc pentru toti aceia care sunt niste exemple vii pentru mine.
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
21/03/10 14:28
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului pentru tot ajutorul Lui din saptamana care a trecut.
|
|
10/04/10 16:42
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sunt recunoscatoare pentru libertatea de care inca ne bucuram, de oportunitatea de a ne exprima credinta si de a frecventa biserica, fara sa fim amenintati de grupari extremiste ca in alte tari.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
19/04/10 11:36
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
sunt multumitoare Domnului ca mi-a ascultat o rugaciune de ani de zile,ne-a daruit o casa,si ne-a ajutat sa iesim la loc larg,si faza cea mai tare e ca Salome se ruga sa avem si leagane la casa,si Domnul exact asa i-a raspuns.e o minune,pentru care suntem prea mici,si pentru care nu am cuvinte sa Ii multumesc.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
21/04/10 14:30
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
sunt recunoscator si multumitor lui Dumnezeu pentru ca a alungat durerea de spate care ma chinuia in ultimele zile:D
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
22/04/10 09:02
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului pentru tot ajutorul din acest an scolar. Nu as fi reusit fara sprijinul Lui.
|
|
10/06/10 23:29
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Sunt profund recunoscatoare Domnului pentru faptul ca imi raspunde in orice vreme, imi da o noua sansa de a trai la inaltime, si este cu mine in orice moment al vietii.
|
|
17/06/10 17:30
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Multumesc Domnului ca El mi-a dat biruinta astazi in ceea ce aveam de facut!
E tare frumos sa-l vezi pe El la lucru!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
02/07/10 19:27
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
pentru bacul la mate, asta ma traumatiza, dar la asta sunt cea mai multumita de rezultat; si pentru ca am avut curaj sa ma las de meditatii.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/07/10 08:39
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului ca imi vorbeste si imi raspunde la rugaciuni. Nu merit eu nimic, dar in dragostea si bunatatea Lui ne asculta.
|
|
26/07/10 11:05
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Multumesc Domnului pentru ca in fiecare zi rasare soarele pe cer, iar seara ne trimite luna si stelele. Sunt minunate. El ne iubeste. Frumos ar fi sa Il iubim si noi.Sa fim si noi recunoscatori. Multumesc Dumnezeule pentru cei care i-ai scos in drumul meu sa ma ajute sa aleg o cale buna in viata si cu toate ca i-am alungat pe multi dintre ei acum poate ma vor ierta, sper ca eu i-am iertat, asa vreau sa cred. Cat de mici si neinsemnati suntem nu putem vedea iar cand vedem cat de bun este Dumnezeu ne apuca remuscarile si ne aducem aminte de lucrurile rele care credeam ca sunt bune, iar cele care sunt bune sunt putine facute de noi. Sunt recunoscator Fiului lui Dumnezeu pentru ca a venit in lume sa ne impartaseasca despre iubirea si dragostea lui Dumnezeu, pe care multi dintre noi, in afara ca nu vrem sa o primim, ii mai dam si alte forma cum ar fi sexul. Nu neaparat daca facem sex e si dragoste.
"Dar unde dragoste nu e , nimic nu e."
Asa canta intr-una din melodiile sale Gheorghe Gheorghiu.
http://www.youtube.com/watch?v=_XOHpJ-U ... mp;index=6
Ultima modificare de giany (26/07/10 15:56)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
26/07/10 14:13
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Multumesc pentru .."mai bine mai tarziu decat niciodata"...
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
30/07/10 17:23
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Ii multumesc Domnului ca nu ne lasa dupa planurile noastre, si ca voia Lui se implineste in viata noastra.
|
|
13/08/10 11:51
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|