|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 7 |
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
foarte recunoscatoare ca am apa la robinet si toaleta in casa.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/08/09 10:57
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Ii multumesc Lui Dumnezeu ptr. ca El se ingrijeste de toate nevoile mele si imi asculta cererile, lucreaza prin cai misterioase si nebanuite lucruri marete in viata mea, imi umple inima cu pace si bucurie, ma invata atatea lucruri si ma binecuvinteaza in fiecare zi.
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
11/09/09 11:48
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Wow... lucruri mari, mari ai scris tu acolo. Ma bucur pentru tine
|
|
11/09/09 13:02
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Dumnezeu este mare, mare, si El face toate lucrurile asa cum sunt, mari, ptr ca orice facut de mainile Lui, este maret si minunat. Trist insa, ca noi, de multe ori nu le vedem ,sau le vedem, insa nu asa cum ar trebui ...
irlanda a scris:
Ma bucur pentru tine | Multumesc
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
12/09/09 14:20
|
|
Lizbeth
membru
Inregistat: 11/08/09
|
|
Doamne, vreau sa iti multumesc ca porti povara in locul meu in fiecare zi... Un zambet, pentru Tine, Doamne!
_______________________________________ Un zambet,
Lizbeth
|
|
14/09/09 14:31
|
|
Turtle
membru
Inregistat: 15/09/09
|
|
Ii multumesc Domnului ca imi arata indurare.
|
|
15/09/09 17:30
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Ii sunt recunoascatoare pentru bunatatea Sa.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
28/09/09 17:49
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Ii multumesc Domnului pentru toamna minunata de care imi face parte!
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
07/10/09 15:09
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Ii multumesc Domnului pentru aceasta zi minunata! Niciodata in viata mea nu mi-am inceput ziua de nastere in modul extraordinar in care am facut-o astazi: la 00:00 eram la o seara (noapte) de veghe(rugaciune), pe genunchi. Ii sunt recunoscatoare Lui pentru ca ma iubeste asa de mult incat nu vrea sa ma lase in starea in care ma aflu, ci ma vrea mai aproape de El.
|
|
10/10/09 21:56
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Ii multumesc Domnului pentru ca nu a ingaduit ca cineva din familia mea sa moara si pentru ca l-a ferit pe tata de un accident.
|
|
24/11/09 20:48
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Multumesc Domnului pentru elevii mei, pentru familia mea, pentru purtarea de grija in fiecare clipa.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
10/12/09 20:10
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
recunoscator pt tot ceea ce face pt mine...si nu numai....
|
|
19/12/09 16:53
|
|
RainSong
membru
|
|
eu sunt recunoscatoare pentru zona in care locuiesc . Desi e putin cam populata de boschetari si caini vagabonzi, iar tipul ce mi-a facut permisul a zis ca e foarte naspa ca stau pe aleea asta, eu ma simt super binecuvantata ca ajung la scoala, biserica, bazin, gara, statia de tramvai, supermarket, centru de magazine in aprox 15 minute de mers pe jos. [la unele din ele si in 3 minute, mai ales la gara ,e super tare cand voi incepe naveta]. Si nu trebe sa folosesc tramvaiul decat foarte rar
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/12/09 22:27
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului pentru ca ne-a ajutat de am putut vesti oamenilor despre nasterea Lui. Sunt recunoscatoare ca in sfarsit am apa calda. Ma cam saturasem de spalat vase cu apa rece.
|
|
28/12/09 16:53
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului pentru fiecare moment din anul 2009. A fost cel mai binecuvantat an (spiritual) din viata mea.
|
|
03/01/10 20:44
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
eu ii multumesc Domnului ca ma ajutat la lucru in vara din 2009, si nu m-am accidentat.
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
03/01/10 21:12
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc Domnului ca am glande salivare. Cunosc pe cineva care nu mai are.
|
|
04/01/10 15:54
|
|
antonela
Moderator
|
|
Ii sunt profund recunoscatoare Domnului pentru tot ce a investit in mine.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
04/01/10 19:07
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Ii sunt recunoscatoare pentru ca mi-a vorbit si aseara si in seara asta la biserica. Sunt pur si simplu coplesita de modul minunat in care lucreaza! Slava Tie, Doamne!
|
|
05/01/10 21:19
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Sunt atat de recunoscatoare pentru ca El imi da puterea sa nu renunt atunci cand am TOATE motivele sa o fac si pentru ca ma inconjoara cu favoarea Lui zilnic.
|
|
16/01/10 19:57
|
|
antonela
Moderator
|
|
Ii sunt extrem de recunoscatoare pentru modul minunat in care mi-a raspuns rugaciunilor. Toata Slava se cuvine numai Lui!
|
|
20/01/10 21:28
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
antonela a scris:
Ii sunt extrem de recunoscatoare pentru modul minunat in care mi-a raspuns rugaciunilor. Toata Slava se cuvine numai Lui! |
Subscriu. Chiar m-a surprins cu un raspuns la o rugaciune veche tareee. Multumesc, Doamne!
|
|
20/01/10 23:02
|
|
RainSong
membru
|
|
- iar e vacanta .. imi era dor sa ma trezesc la cat imi doreste inima. - ai mei inca au loc de munca, la fel si sora mea. - si pentru ca stau in banat [dar sper ca voi avea casuta mea in ardeal ] .. nu mor de frig ca cei din moldova.
|
|
26/01/10 15:20
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|