|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 7 |
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Ii sunt multumitor pentru ca ieri ma cam pastea o raceala, si nu aveam nevoie de ea tocmai acum, iar Domnul m-a protejat. Ii sunt multumitor ca s-a ingrijit si se ingrijeste de partea materiala pentru vacanta de la mare, care la un moment dat era foarte nesigura. Ii sunt multumitor pentru ca, fara a ma stradui vre-un pic, a adus relatia dintre bine si mama la un stadiu destul de bun, fata de cum era Ii multumesc pentru ca am ocazia sa petrec o zi speciala pentru mine cu prietenii mei la mare. Ce zi, veti afla. Pe cei care stiu, ii rog sa nu spuna, ideea e ca sunt multumitor pentru asta Ii sunt multumitor pentru anumiti prieteni, prin care El lucreaza si ma incurajeaza.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
28/07/08 16:57
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
oare am eu suficient timp sa ii multumesc pt fiecare lucru in parte pe care IL face EL pt mine... imi dau seama ca pt fiecare portie de aer tre sa II multumesc ... deci II multumesc pt TOT ... si IL rog sa imi poarte grija ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/07/08 17:26
|
|
shoricel
membru
|
|
Ii multumesc ca ma invata sa iau toate lucrurile ca din mana Lui.
|
|
30/07/08 13:54
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Cred că este momentul să îi mulţumesc, că m-a creat.Deşi sunt departe de perfecţiune,ştiu că dragostea Lui pentru mine e necondiţionată.Mă iubeşte şi mă acceptă cu toate defectele mele.Cum aş putea să nu îi fiu recunoscătoare?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
08/08/08 13:06
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Ii sunt recunoscatoare ca intotdeauna imi raspunde la rugaciuni, la momentul potrivit si mai mult decat eu gandesc sau cer.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
08/08/08 13:16
|
|
the_stranger
membru
Inregistat: 15/01/08
|
|
Îi sunt foarte recunoscătoare pentru momentele în care m-a cercetat.Şi îi mulţumesc pentru că,prin acest lucru îmi arată că încă mă mai iubeşte,deşi eu sunt conştientă că nu merit.
ps:am luat decizia de a schimba câteva lucruri la mine,asa încât,să nu vă miraţi de unele din viitoarele mele postări.Dar dacă El asta îmi spune să fac,eu aşa voi face.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
10/08/08 21:37
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu vreau sa Ii multumesc pentru noul [are un an totusi] bazin de inot din oras care nu e departe de mine ,si pentru ca am posibilitatea sa merg acolo .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/08/08 18:58
|
|
Ammy28
membru
Inregistat: 20/10/05
|
|
Isuse Cristoase,iti multumesc ca ne-ai aratat si noua ca existi;ca esti viu,real si contemporan cu noi.Iti multumesc ca ai simtul umorului,ca nu este nimic plictisitor la Tine,ca nu esti legalist sau religios,si cand vorbesti Tu,nu poate dormi nimeni:-)) Iti multumesc ca esti bun,corect, si ca esti atat de frumos incat oricine se uita in ochii Tai se indragosteste de Tine pe vecie,si ramane agatat de mana Ta. Iti multumesc ca Tu, care esti mai mare si mai puternic decat oricine, ne bagi in seama si pe noi.Iti multumesc ca ne iubesti asa cum ne iubesti,pana la capat, si dragostea Ta ne da valoare, si ne ridica din cosul de gunoi in care ne-a aruncat lumea.Iti multumesc pentru ca esti intreg si totusi impartit intre toti oamenii frumosi care Te cunosc si Te iubesc.Iti multumesc ca Te vad in ochii unui frate,Te simt in imbratisarea unui prieten,Te aud prin gura unui om in carne si oase,ma alinti prin mangaierea mamei,ma ridici prin Cuvantul Tau oricand ma impiedic si cad. Iti multumesc ca Tu...esti Tu.
Ultima modificare de Ammy28 (28/08/08 13:10)
_______________________________________ In adevar, legea Duhului de viata in Hristos Isus, m-a izbavit de Legea pacatului si a mortii(Rom 8:2)
|
|
28/08/08 00:18
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Îi sunt recunoscatoare că El mi-a dat prieteni minunanti care-mi sunt alături atunci când am nevoie de ei!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
18/09/08 17:43
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Iii sunt recunoscator ca El mi-a dat putere azi de lucru si acum Il pot lauda...
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
18/09/08 19:38
|
|
diana.m
membru
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
Îi sunt recunoscatoare că El mi-a dat prieteni minunanti care-mi sunt alături atunci când am nevoie de ei! |
...si eu Ii sunt recunoscatoare pentru prieteni mei minunati .
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
19/09/08 00:02
|
|
mariuss8
membru
Inregistat: 06/05/08
|
|
Îi sunt recunoscător Domnului pentru ca m-a acceptat în cercul prietenilor lui Dumnezeu Îi sunt recunoscător Domnului pentru Biserica în care m-a așezat Îi sunt recunoscător Domnului pentru protecția ce mi-o oferă în fiecare zi Îi sunt recunoscător Domnului pentru că nu mă lasă nici o clipă singur Îi sunt recunoscător Domnului pentru că mă iubește cu o dragoste necondiționată Îi sunt recunoscător Domnului pentru că sunt sănătos și pot să mă bucur de creația Lui minunată
_______________________________________ Smerenia este tot atât de importantă pentru evlavie ca şi rădăcina pentru plantă.
|
|
19/09/08 11:22
|
|
shoricel
membru
|
|
m-am intalnit azi cu un fost coleg de liceu si stiam ca are probleme la facultate (restante... se chinuia sa traca anul) si l-am intrebat ce a facut. si mi-a dat o veste proasta... si Dumnezeu mi-a mai deschis un pic ochii... si mi-am dat seama cat de binecuvantat am fost de Dumnezeu ca am luat examenele alea in toamna... iar el e un baiat capabil, chiar nu ma asteptam sa nu reuseasca. acum crde ca incep sa vad mai frumos binecuvantarea primitta de la Dumnezeu
|
|
13/10/08 20:31
|
|
the_stranger
membru
Inregistat: 15/01/08
|
|
Vreau să îţi mulţumesc Doamne pentru că tu eşti motivul laudelor mele şi pentru că doar Tu ştii când să răspunzi unei rugăciuni.
Ultima modificare de the_stranger (28/10/08 15:19)
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
28/10/08 15:19
|
|
adriana
membru
|
|
the_stranger a scris:
doar Tu ştii când să răspunzi unei rugăciuni. |
Subcriu...Ii sunt recunoscatoare pentru modul in care El a schimbat raul in bine in viata mea...E minunat sa ai un Tata asa de Intelept,Iubitor si...Atotputernic!
Ultima modificare de MRU (21/01/09 16:34)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
21/01/09 16:25
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Ii multumesc pentru dragostea neconditionata ...
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
22/01/09 14:58
|
|
adriana
membru
|
|
Ii multumesc Domnului ca mi-am finalizat studiile cu bine. Adevarul este ca, de multe ori, privesc in urma, si, mi-e rusine pentru lipsa mea de credinta. Foarte adevarat ca Dumnezeu ramane credincios indiferent de circumstante. El nu se schimba!
|
|
07/02/09 12:11
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
Ii multumesc Domnului ca aseara a vorbit intr-un mod minunat...
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
07/02/09 12:47
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
Domnul sa fie laudat! Ne iubeste atat de mult.. si ne-o demonstreaza in fiecare zi, iar noi nu meritam. Lipsa noastra de credinta il intriseteaza, insa nu pune capat iubirii Lui fata de noi!
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
07/02/09 13:17
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Ii multumesc ca a fost cu mine si m-a binecuvantat in timpul sesiunii...
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
07/02/09 15:43
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
Iti multumesc Tata ceresc pentru zilele acestea insorite ...
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
07/02/09 16:27
|
|
cami
membru
|
|
Ii sunt recunosctoare pt. ca in fiecare zi , imi arata cat de mult ma iubeste si ma pretuieste .. si pt. ca peste 2 zile, e posibil sa se intample ceva ce mi-am dorit mult de ceva vreme ...
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
06/03/09 10:01
|
|
maria_t
membru
Inregistat: 25/01/09
|
|
II multumesc ca mi-a dat dreptul sa ma numesc copil al Sau, ca nu oboseste iertand,ca este cu noi in fiecare zi, ca este tatal orfanilor, pentru aceasta libertate de comunicare, pentru pace,pentru dragostea neconditionata , pentru lucrarile Lui minunate.
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
12/07/09 00:12
|
|
adriana
membru
|
|
Sunt recunoscatoare pentru ca a fost infirmat cancerul din familia mea. Sau poate doar au fost rugaciuni ascultate... Oricum nu conteaza procedeul, ci rezultatul.
Ultima modificare de MRU (12/08/09 09:28)
|
|
12/08/09 08:46
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
|
12/08/09 09:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|