|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 7 |
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
"...fiti recunoscatori... (Col.3:15)"
RECUNOŞTÍNŢĂ, recunoştinţe, s.f. Obligaţie morală pe care cineva o are faţă de cel care i-a făcut un bine; recunoaştere a unei binefaceri primite; gratitudine. Sursa: DEX '98
Copyright (C) 2004-2008 DEX online. Copierea definiţiilor este permisă sub licenţa GPL, cu condiţia păstrării acestei note.
Pentru ce îi sunt recunoscator Lui astazi?
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (10/07/08 21:37)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
10/07/08 21:34
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Ii sunt recunoscatoare pentru ca... Pur si simplu mi-a ascultat rugaciunea. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
10/07/08 22:15
|
|
adriana
membru
|
|
Ii sunt recunoscatoare ca El mi-a dat liniste la serviciu...nesperata dupa ziua de ieri...
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
10/07/08 23:01
|
|
shalom-haim
membru
Inregistat: 06/07/08
|
|
Ii MULTUMESC, ca mi-a dat sansa de a ma naste intr-o familie credincioasa,pt k nu toti au sansa noastra!!!
|
|
10/07/08 23:13
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Ii sunt recunoscatoare pt fratele ce-l am. 
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
11/07/08 00:13
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
sunt recunoascatoare pentru locul in care m-a pus...pentru familia pe care o am...si pentru ca mi-a dat cita vesnica....
momentan sunt foarte recunoscatoare ca ma duc maine la munte 3 zile..... o sa fie superb...si asta datorita lui Dumnezeu care a aranjat lucrurile ca sa pot merge... 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
11/07/08 00:20
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Îi sunt recunoscătoare că doar datorită Lui am putut să mă trezesc dimineaţă.Şi tot meritul Său este că pot să văd soarele,plantele,că pot să respir şi să mă bucur de viaţă alături de cei dragi.Mulţumesc Doamne!
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
11/07/08 10:21
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Eu Ii multumesc ca in sfarsit mancam pizza   
Ultima modificare de lorre_diana (11/07/08 12:14)
|
|
11/07/08 11:45
|
|
symoo
membru
Inregistat: 04/11/07
|
|
Ii sunt recunoscatoare Lui..pentru minunatii prieteni pe care El mi ia daruit!
_______________________________________ I am not skilled to understand..
|
|
11/07/08 15:37
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Pentru fiecare secunda din viatza mea,recunosc... ca daca nu ar fi fost Dumnezeu,eu nu as fi fost... asezata, in locul care sunt. Ii multumesc Domnului, ca m-am nascut intr-o familie crestina si cred ca singura persoana careia niciodata nu ii vom rasplati binele,e Dumnezeu. Din pacate! De asemenea... sunt recunoscatoare pentru prieteni ce la un momendat mi-au fost alaturi si imi sunt.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
11/07/08 20:34
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
...Pentru ce îi sunt recunoscator Lui astazi? |
Îi sunt recunoscătoare Tatălui pentru ora din această dimineaţă pe care a îngăduit să o petrecem împreună.
Ultima modificare de Magdy (12/07/08 10:44)
|
|
12/07/08 10:30
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Ii sunt recunoscatoare ca...din nou, m-a apropiat de El.
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
12/07/08 17:21
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Ii sunt recunoscator ca nu am trait cu parintii. Ca nu am avut o viata foarte roz. Ca m-a invatat sa ma descurc si sa am incredere in El. Ca mi-a fost prieten din tinerete. Ca mi-a dat lumina in intuneric. Ca s-a indepartat de mine, sa-i simt lipsa. Ca s-a apropiat de mine sa ma bucur in prezenta Lui. Ca mi-a devenit o certitudine si nu o idee. Si mai sunt recunoscator ptr. restul lucrurilor din viata mea...
Ultima modificare de Sword (12/07/08 23:07)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
12/07/08 23:07
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Îi sunt recunoscătoare pentru că astăzi am putut să mă trezesc de dimineaţă şi să merg la biserică.Îi mulţumesc pentru că biserica din care fac parte are lucrători care să ne înveţe şi să ne sfătuiască.Şi nu în ultimul rând,Îi sunt recunoscătoare pentru că am putut să fac ceva frumos pentru El.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
13/07/08 13:02
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Îi sunt recunoscător pentru părtăşia ce am avut-o la biserică azi, şi că a fost prezent printre noi. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
13/07/08 13:05
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Ii sunt recunoscatoare pentru ca deseori alunga norii de pe cerul vietii mele,si ma lasa sa ma bucur de senin,si ii sunt recunoscatoare pentru familia care mi-a dat-o.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
13/07/08 22:23
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
astazi putui sa rezolv mai multe chestii, si nu pierdui ziua aiurea.. ( ori cel putin nu toata .. )
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
14/07/08 20:28
|
|
adriana
membru
|
|
îi sunt recunoscatoare ca El imi aduce mangaiere atunci cand am nevoie de ea...
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (16/07/08 22:41)
|
|
16/07/08 22:41
|
|
The_sense_of_life
membru
Inregistat: 25/05/08
|
|
Iti multumesc Doamne de puterea care mi-o dai in fiecare zi! 
_______________________________________ "Cu nici un chip n-am sa te las, nicidecum n-am sa te parasesc"
|
|
16/07/08 22:47
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Iti multumesc Doamne ca tu esti stanca mea, prin tine traiesc si doar tu esti motivul meu de multumire, multumesc ca existi si te descoperi in viata mea.
Ultima modificare de daniel-l (28/07/08 17:09)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
17/07/08 00:44
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Iti multumesc DOAMNE ... stii TU pentru ce !!!
Ultima modificare de giany (17/07/08 08:56)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
17/07/08 08:33
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sa scriu si eu pentru ce sunt recunoscatoare in ultima vreme : sunt la bunici si pot sa citesc multe carti ,asta inseamna ca sunt binecuvantata pentru ca ma numar printre oamenii care au avut sansa de a invata sa scrie si sa citeasca si mai inseamna ca pot vedea ,nu toti se bucura de culori .Domnul m-a invatat ca planurile mele nu sunt totdeauna si ale Lui :sunt bolnava de cateva zile si am vrut sa ma intalnesc cu Flory de ziua mea ,dar a fost vremea urata . Ne-am intalnit ieri si sunt tare bucuroasa ca am cunoscut-o ,e a doua persoana pe care o intalnesc dupa Sunshine ,vara trecuta Alta chestie e ca nu sunt alergica la tablete [nu ca mi-ar face bine tabletele ,nu prea au efect la mine] Ii multumesc pentru prieteni ,care mi-au trimis mesaje ,felicitari si m-au sunat ,si ma numar iar printre cei care aud si vorbesc ,iarasi nu toti oamenii sunt asa binecuvantati .Si nu mai mi asa infundat nasul ,Doamne ajuta ,inainte nu puteam mirosi mai deloc [acuma simt ca sunt facuta cu parfum de baieti] . Merg sa joc biliard ,asta inseamna ca am un frate cu care pot juca si pe care il iubesc mult .
pentru toate astea si pentru multe altele pe care aveam de gand sa le zic dar nu imi pot aduna gandurile ,II multumesc .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
18/07/08 13:09
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Ii multumesc pentru mama mea si pentru minunile ce le face in viata mea.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
19/07/08 20:35
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Multumesc Lui si incerc mereu in fiecare zi sa ii multumesc pt binecuvantarile Lui si pt boala mea care este permanenta si imi aminteste sa ma apropii de El !!!
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
19/07/08 21:41
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|