|
|
|
ADRIANNE
membru
Inregistat: 11/09/08
|
|
multumesc,anomis,pentru urarile de bine......si eu m-am gandit de multe ori la o explicatie plauzibila,eu cred ca trebuie sa privim din mai multe pc de vedere,este vorba despre "un prieten cazut",desi nu prea inteleg de ce nu se foloseste termenul de "frate"sau poate imi scapa mie nuanta...Daca vorbim despre un frate care nu-si mai respecta Legamantul si il putem considera "cazut",indiferent de motivul care i-a provocat "ratacirea",asta inseamna ca a fost slab,un lut neprelucrat de Domnul si voi fi dura aici spunand ca noi o cam luam inainte DOMNULUI Eu am gasit mai multe explicatii 1.Biblia ne avertizeaza ca ,dupa ce faci LEGAMANTUL,nu mai avem dusmani oamenii,ci pe insusi diavolul.Cred ca fiecare dintre noi stim ca doreste ,sa ne abatem de la cararea ingusta,in fiecare zi putin cate putin,pacat cu pacat(am auzit des ca se vorbeste de pacate mici si mari......cam asta incearca sa faca el sa ne faca sa credem ca exista "mici" pacate "nevinovate)si uite asa ne trezim "calcand"pe ambele carari...fapt pe care DUMNEZEU nu-l accepta......Biblia spune ca,chiar impietreste inima cui voieste. 2.Pentru a-l "intoarce"la pocainta pe un frate "cazut" in cursa diavolului......trebuie mai intai sa treci peste ingerii lui,acele duhuri fffff rele si obraznice,la care nu trebuie sa le minimalizam puterea.Imi vei spune ca nu noi putem sa ii intoarcem,ca de aceea avem datoria sa ne rugam,ca Domnul sa-i intoarca,dar trebuie avut in vedere ca avem de-a face cu aceste puteri diavolesti,iar daca GLASUL CELUI CE SE ROAGA PT ACESTE PERSOANE NU ARE PUTERE DE REZOLVARE IN FATA DOMNULUI...ai mari probleme cu aceste puteri diavolesti 3.Ca ,glasul tau sa aiba putere de rezolvare in fata LUI,trebuie sa fi apucat sfintenia,altfel..nu va interveni in rugaciunea ta...multa vreme m-am tot gandit de ce si Domnul mi-a raspuns"Eu sunt SFANT si nu MA pot murdari cu pacatul"Deci,toti cei ce sunt curati,care au apucat sfintenia si a caror glasuri au putere de rezolvare in fata LUI pot interveni pt acesti frati....eu am intalnit PUTINI care s-au pus chezasi pt pacatele lor. 4.Lupta este ffffff grea si trebuie DOMNUL induplecat sa intervina,pentru ca tot EL spune ca s-ar rastigni a doua oara.....e de vazut daca vrea sa o mai faca inca o data 5.Nu vreau sa intelegi,ca eu sunt atat de egoista ,incat nu as vrea sa ajut,nuuuu,,dar nu prea cred in acest "ajutor"Cazurile pe care le-am intalnit sunt peiculoase,ei fac pe victimele:spun ca s-ar intoarce,dar nu se pot lasa de diferite vicii...etc,asta inseamna ca eu ma rog si imi pun"in cap"acele duhuri necurate.....care vor lupta cu orice pret sa ma opreasca ....iar DOMNUL nu va interveni pt ca acolo este pacatul......... 6.Primii 3 pasi spre pocainta sunt:recunoasterea pacatului,cainta si vointa cu lepadarea de sine...asta trebuie sa faca aceste persoane si apoi sa ceara ajutor,chezasii pt pacatele lor,cred ca asa e drept!!! Am intalnit o fetita de 9 ani care dintr-o fetita sanatoasa deodata a devenit o "leguma" statea pe pat nici nu murea ,nici nu se ridica .......timp de 2 ani.Au venit 2 frati la aceasta familie de crestini si s-au rugat si au postit si dupa o vreme Domnul le-a descoperit ca fetita se rugase pt cineva si acele duhuri au pus stapanire pe ea,Adevarat parintii obisnuiau sa mearga pe la cercuri de rugaciune si o luau si pe fetita,dar dupa ce in familie a aparut un bebelus la rugaciune a mers numai fetita de 9ani cu alte prietene de-ale ei ,iar ea s-a rugat,asa cum o auzise pe mama ei "Doamne,ajuta pe sora cutare,pe fratele cutare,etc"si ,se pare ca nu constientiza ce face........acum e bine,merge la scoala,are 12 ani Si eu am avut o astfel de experienta m-am rugat pt un frate care avea necaz cu duhuri de vrajitorie si am vazut in fata mea 4 serpi imensi care mi-au spus ca trebuie sa ma judece,am constientizat imediat,si am rugat pe un frate pastor,sa se roage el,dar dupa cateva nopti l-au "vizitat"si pe el,ridicand plapuma pana aproape de tavan,apoi am cerut ajutorul unui cerc de rugaciune si asa aceste duhuri au fost alungate,desi,stii cum e,pe diavol il scoti pe usa,intra pe geam,ca sa ramai langa DOMNUL trebuie sa veghezi mereu Am scris cam mult si nu caut sa plictisesc,putem divaga la infinit pe aceasta tema........
|
|
14/09/08 20:32
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
multumesc pentru sfaturi adrianne , nu m-ai plictisit deloc , poate pentru ca am aflat lucruri noi 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
14/09/08 22:27
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
buna, spun si eu parearea mea: cred ca il atentionam pentru pacat; poate nu stie ca greseste ori nu isi da seama cat e de grav, numai fara sa ne constituim in judecatorul sau. In plus chiar daca nu suntem curati ca lumina soarelui, totusi trebuie sa avem o comportare rezonabila, altfel vocea noastra va fi mult prea stearsa.
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
14/09/08 23:39
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
mereu-tanar, bine ai venit!
ADRIANNE sincer, nu am auzit de astfel de cazuri pana acum. Atat de grave pot fi consecintele daca te rogi pt un pacatos ? Nu prea inteleg.. sa-ti dau un exemplu : eu am un prieten , la care tin foarte mult. El nu este credincios si.. da , traieste in pacat , de asta sunt sigura . Imi este interzis sa ma rog pt el ca D-zeu sa lucreze la inima lui si sa-l intoarca? Ce ar trebui sa fac? ..am voie sa ma rog doar pt cei credinciosi? .. "caci nu cei sanatosi au nevoie de doctori ci cei bolnavi"
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
15/09/08 13:08
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
ADRIANNE, nu stiu ce fel de rugaciune practici dar seamana mai mult cu vrajitoria decat cu rugaciunea. Numai acolo trebuie sa atingi un anumit nivel de initiere pentru a putea invoca un anumit demon. Noi am atins nivelul maxim de "initiere" deoarece prin noi lucreaza Insusi Dumnezeu (Duhul Sfant prin puterea lui Isus Hristos cu autoritatea Tatalui).
Sa vedem ce spune Biblia despre rugaciune:
Efeseni 6:18 Faceti in toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri.
Iacov 5:19,20 Fratilor, daca s-a ratacit vreunul dintre voi de la adevar, si-l intoarce un altul [nu se specifica ce nivel trebuie sa aibe], sa stiti ca cine intoarce pe un pacatos de la ratacirea caii lui, va mantui un suflet de la moarte si va acoperi o sumedenie de pacate.
1 Timotei 2:1 Va indemn, dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
15/09/08 16:54
|
|
mihaella
+
|
|
Multumesc Archangel ca m-ai luminat. Incepuse deja sa-mi fie frica atunci cand specificam pe cineva in rugaciune. 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
15/09/08 20:07
|
|
ADRIANNE
membru
|
|
Nivelul "maxim de initiere se pare ca"l-ai atins,permite-mi frate,un indemn:treci mai departe,asa cum ne indeamna apostolul Pavel"nu va multumiti cu putin fratilor..."un om nu ajunge la nivelul maxim de cunoastere si de Lumina indiferent de anii de viata...asa ca ,fii convins,se poate sa ajungi la un nivel si mai inalt...Eu nu am facut decat sa imi exprim niste convingeri si experiente,NICIODATA nu voi emite pareri de care nu sunt sigura,iar in fata DOMNULUI nu am sa "arunc"cuvinte care sa-L SUPERE.Tu arunci cu acuzatii de vrajitorie...mi-ai dat citate din biblie,demonstrand ca stii Biblia,atunci ar trebui sa stii ca scrie ca desi si demonii se infioara cand ii aud GLASUL.......,dar NICIODATA nu-L VA NUMI DOMN.....eu ador sa-L folosesc......tu.....???Nu vreau sa intru in disputa cu tine,dar,pentru ca nu ma cunosti(nu stii ce "rugaciuni practic")iti spun doar atat:nu imi place formalismul(ma doare ca un pumnal infipt in inima mea,cand vad formalismul din majoritatea Bisericilor,tinerii care s-au plafonat la cuvintele biblice si nu stiu sau cred ca EXISTA experiente palpabile cu Dumnezeu,e VIU,ADEVARAT,coboara in TRUP si sta de vorba cu noi).Ar fi mult de discutat si daca va mai fi ocazia vom mai schimba pareri,cel putin eu asa am crezut si dorit sa schimbam pareri ,nu sa ne insultam si sa luam unul de la altii ce e bun Citatele date de tine sunt adevarate si nu contrazice cu nimic ceeace am relatat eu,dar stii cum e"cine are ochi sa vada..." Interesant e citatul din Efeseni 6:18,dar am o nelamurire,de ce te-ai oprit si nu ai citat intreg versetul????? Il reiau eu sperand sa intelegi ce vreau sa spun: EFESENI 6:18 "Faceti in toata vremea,prin Duhul,tot felul de rugaciuni si cereri(..si te-ai orit,de ce) Vegheati la aceasta ,cu toata staruinta si rugaciune pentru TOTI SFINTII" Oricum toate indemnurile din Biblie erau date celor tari in credinta,tocmai la cei la care m-am referit si eu"a caror glas au putere de rezolvare in fata LUI"(aceste cuvinte nu sunt ale mele si eu le-am primit de la DOMNUL,la "inceputul meu"il tot rugam sa intarvina intr-o problema si mi-a cerut sa urc inca o treapta pe scara pocaintei si citez CUVINTELE LUI"ca glasul tau sa aiba putere de rezolvare in fata MEA" Cred ca fiecarui frate care reuseste sa ajunga la una anumit nivel de credinta DOMNUL ii da un har si nu toti fratii au daruri si sa nu uitam DUMNEZEU este un DUMNEZEU al oranduirii si fiecare lucru si om are locul si timpul lui" sa fim atenti....... Pentru +Archangel+ Domnul sa te binecuvanteze si sa te ajute sa intorci cat mai multe suflete la pocainta,scuze sa "reintorci",,,,ca de intors e mult mai usor....convingerea mea Imi amintesc acum ca un pastor imi spunea"e atat de smecher diavolul de cauta sa ne faca sa credem ca nici nu exista si e atat de puternic incat reuseste destul de des si pe f multi oameni sa-i convinga" In trecut si eu ma mai certam cu el,cand ma simteam ispitita,dar DOMNUL mi-a zis"nu te mai certa cu el,ca daca l-as lasa te-ar calca in picioare,de aceea EU nu am lasat ca oamenii sa-i cunoasca planurile ,nu le stiu decat EU si ingerii MEI,mustra-L IN NUMELE MEU,cheama SANGELE MEU protectie peste tine..." Vreau sa lansez o intrebare care va veni,cred eu ,in ajutorul teoriei mele"intrebati pe fratii care au autoritatea sa primeasca marturisiri daca e simpla pt ei "povara"pacatelor marturisite si daca pot sa accepte marturisiri oricand,fara o pregatire(posturi si rugaciunile altor frati puternici in credinta)???
|
|
15/09/08 20:08
|
|
mihaella
+
|
|
ADRIANNE , ai fi foarte draguta daca ti-ai organiza un pic mesajul: fiecare propozitie sa inceapa de la capat eventual, iar intre fragmente sa lasi spatiu suficient, ca sa fie mai usor de citit.
|
|
15/09/08 20:22
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
ADRIANNE a scris:
tinerii care s-au plafonat la cuvintele biblice |
Cum vine asta?? A ajuns VREODATA, CINEVA, sa cunoasca absolut, dar absolut tot ce spune Dumnezeu in Biblie, incat sa se poata aminti-despre vorbi nici nu mentionez-despre plafonare?
A plafona= A nu progresa
Inlocuit cu ceea ce ai zis tu, ar veni ... Nu progresam de la cuvintele biblice. Wow! Asta da aberatie! Exista cumva ceva mai mult si mai bun decat cuvantul Lui? Exista ceva mai complet, complex? Raspuns: Nu. De ce atunci, am cauta altceva? Cand in fiecare zi invatam o chestie noua.
Stii ce? Eu vreau sa ma plafonez-daca se poate asta-in cuvintele biblice.
Si, da, sincer... Cuvintele tale-nivel de credinta-sunt un pic scarry. Bineinteles, intervine intrebarea: cand ajungi la nivelul cel mai inalt de credinta, ce se intampla? Devii un mic dumnezeu, sau?
Ultima modificare de anomis (15/09/08 20:44)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
15/09/08 20:44
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
In mare inteleg ce spui Adrianne, si iti dau dreptate. Stiu ca Pavel il atentiona la un moment dat pe Timotei sa nu-si puna mainile in graba(repede) peste oricine. Adica asta ar putea sa insemne ca ceva nu-i in regula cu rugaciunea ptr. cineva. Si sunt convins ca daca persoana respectiva nu este hotarat sa se intoarca nu se intampla decat sa se manie diavolul ca cineva insista ptr. un lucru de care "clientul" lui nu-i hotarat ca-l vrea. Si atunci ni-l punem pe cap. Ai dreptate si cand ziceai ca nu este bine sa-l insultam(ispiti) pe diavol ci ii mai bine sa-l lasam in seama si judecata Domnului ca am citit ca nici Mihail macar nu s-o luat la cearta cu el ci doar a spus :"Sa te mustre Domnul"... Is multe chestii cu rugaciunea Arch... si nu sunt vrajitorii. Ca "nivele" spirituale oricum exista in functie de experientele acumulate...Astea nu-s vrajitorii sau alte chestii.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
15/09/08 20:59
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Spunea un om:"Cu cat te apropii de soare, cu atat vezi mai bine cate pete ai pe tine."
Ok, imi zice si mie cineva, cum se evolueaza de la un nivel spiritual la altul? Sau, cate nivele sunt in total?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
15/09/08 21:02
|
|
ADRIANNE
membru
|
|
Mihaella,situatia pare dificila pt ca nu intelegem multe si eu caut multe alte raspunsuri(de cand am inceput sa IL caut pe DOMNUL ii tot spuneam"Doamne ,tu ma vei considera o pacoste,pt ca eu te voi intreba tot,eu nu sunt o pisica sa-mi suceasca cineva gatul si sa cred orice......stiu ca zici tu"ferice de ce-l ce crede si nu vede,dar eu vreau sa ma inveti cat mai mult....)si raspunsul nu a intarziat sa apara si mi-a zis sa-L intreb tot ce nu stiu si de multe ori imi raspundea si la taine ale sufletului pe care gura nu le-a rostit. As vrea sa iti spun un lucru,exista oameni care nu vor reusi sa-si ia crucea si sa-L urmeze,vor cadea la un moment dat sau chiar nu se vor putea preda de la inceput,noi nu stim asta dar diavolul ghiceste perfect,stie care e pus in plan de Mantuire sau nu,cu care DOMNUL are planuri mari si daca ne rugam pt. un om care nu are mare importanta pt diavol,nu este asa de grav,el oricum se va razbuna pe tine,dar daca tu stai in veghere si te rogi neincetat micile curse ale diaVolului te vor ataca la nivel destul de mic,psihic sau o mica pierdere,cearta,etc.Daca ,insa acel om este pus in plan de mantuire iar tu intervini...........e greu,tu stii daca faci fata...vezi tu multi spun"de mine diavolul nu se atinge ca DOMNUL nu-l lasa..."E,oarecum gresit,pt ca ,vezi cazul lui IOV,diavolul te cere la cernut si Dumnezeu te lasa,asta-i legea si Dumnezeu o respecta"Deci,incercarea o lasa Domnul peste tine daca diavolul o cere,iti da biruinta sa treci prin incercare.....dar o incercare nu e usoara cat ar fi ea de mica!!!!Daca vrei sa te rogi pt orice prieten sau frate cazut,du-l in fata bisericii printr-un bilet,ca biserica sa se roage pt el,iar daca mergi la cercuri de rugaciune,spune fratilor sa se roage pt el si vor fi frati care sunt autorizati sa se roage pt altii si lor Domnul le va pune pe suflet si ei vor stii ca au datoria sa se roage pt acest suflet.Fa asta si vei vedea ca oricum vei avea in cel mai scurt timp niste atacuri(o mica certa,o ispita,etc)dar asta trebuie sa o porti cu stoicism,pt ca asta inseamna sa-ti porti crucea.Greul il va purta acesti frati carora Domnul le pune acest indemn de staruinta pt acel suflet.Uita-te in jur cu atentie,nu cei mai incercat frati sunt cei care au gustat din harul lui DUMNEZEU si au daruri si pe care DOMNUL ii foloseste pt LUCRARILE LUI???? Iti spun asta pt ca tu ai spus ca nu ai mai auzit ce am spus eu,asta inteleg ca mai ai trepte de urcat pe scara pocaintei(dar cine n-are?),deci sfatul meu daca il consideri demn de urmat respecta-l acum,insa NU AI VOIE SA te plafonezi aici,tu trebuie sa te apropii de ADEVARUL DOMNULUI si sa ai cunoastere de CUVANT,sa lupti sa fii si tu aleasa sa faci LUCRARILE DOMNULUI, EL TE va PREGATi,luindu-ti CRUCEA si urmandu-L si atunci vei putea fii pregatita si demonii vor fugi de la tine.Eu am considerat ca ,poate cineva va vedea ca e logic ce spun eu......nu toti suntem pregatiti sa purtam povara pacatului altuia . Chiar daca nu vei considera important ce iti spun eu,as vrea macar sa intelegi ce doream sa spun,am vazut ca unii nu au inteles ideea mea si au fost putin deplasati,sper sa fi fost coerenta,pt ca sunt fff obosita si tocmai trec si eu printr-un foc,am staruit mult pt un coleg medic de 31 ani cu cancer stadiu IV,el se simte binisor,desi e ultimul stadiu descoperit de anul trecut,dar Domnul m-a avertizat ca diavolul urla si racneste ca un leu suparat pe mine si m-a cerut la cernut si imi sta in fata o incercare,un foc si mama a facut un Accident vascular cerebral la 56 ani Mihaella,diavolul si-a atins putin scopul,in aceste zile eu nu m-am mai rugat pt colegul meu ca strigam pt mama,dar in toata durerea mea mi-am dat seama si am rugat niste frati sa il poarte in rugaciuni.Asta este diavolul sI nu trebuie ignorat!!! Iarta-ma ca am scris asa mult,nu am vrut decat cateva cuvinte......
|
|
15/09/08 21:21
|
|
ADRIANNE
membru
|
|
multumesc,Sword,ca ai avut curaj sa imi scrii,stiam de la inceput ca este un "subiect"fierbinte si de aceea am ales sa sciu aici........desi anomis crede ca eu vorbesc de posibilii"mici dumnezei"......... E vorba doar de experienta........
|
|
15/09/08 21:37
|
|
ADRIANNE
membru
|
|
DA,Anomis exista CINEVA care iti poate spune nivele.... nu cate sunt,ci la care trebuie sa ajungi si tot ACEL CINEVA te va si putea ajuta sa le urci.......... Intreband oamenii..............semn ca te-ai plafonat deja(iarta-ma,nu e cu rautate,e doar critic,si pentru mine critica e constructiva,sper ca si pt tine.....)
|
|
15/09/08 21:44
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ADRIANNE, nu mai posta consecutiv si aranjaza-ti mesajele altfel in pagina.
Ti s-a mai spus asta, dar vad ca nu tii cont.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
15/09/08 22:05
|
|
ADRIANNE
membru
|
|
Mihaella,ti-am cerut deja iertare in cazul in care nu sunt destul de explicita,sunt fff obosita......te rog,daca e ceva ce nu reusesti sa deslusesti sau poate am gresit eu exprimarea scrie-mi si incerc sa rectific sa intelegi ce doresc sa spun,nu ma aflu aici .crede-ma,doar sa ma aflu si eu pe un site sa tastez........doresc doar sa impartasesc din experienta mea si sa mai invat si eu de la voi.......ca mai am multe de invatat........si se invata mult din experientele altora. Trebuie doar sa ai in vedere experientele impartasite de altii,sa le ordonezi,sa le judeci biblic si logic,pt ca exista experiente divine ,cred ca Anomis era cel nemultumit de "plafonarea"de care vorbeam eu si spunea ca eu insinuez ca a te plafona =a nu progresa,adica a nu trece de la cuvintele biblice. Intr-un fel are dreptate,DA,cam la asta s-a referit"aberatia"mea,pentru ca BIBLIA este CUVANTUL,care este VIU si LUCRATOR. Multi cunosc Biblia fff bine,dar nu cunosc ADEVARUL
|
|
15/09/08 22:07
|
|
Sword
membru
|
|
Anomis...nu-i vorba de nivele in sensul magic al initierilor. Dar exista o trecere de la copilarie la maturitate in Hristos. De la simple invataturi la invataturi mai complexe, la experiente mai dificile..etc. Cu alte cuvinte altfel putem vorbi de nivelul unui Pavel, Graham, Pustan, tu, eu..intelegi? Este vorba de crestere. Scrie ca El nu lasa mai mult decat putem duce. Asta-i: El da fiecaruia dupa puterea, nivel lui spiritual, psihic, fizic..
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
16/09/08 07:57
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
ADRIANNE a scris:
tinerii [...] nu stiu sau cred ca EXISTA experiente palpabile cu Dumnezeu,e VIU,ADEVARAT,coboara in TRUP si sta de vorba cu noi). |
Poftim??? Cumva faci parte din Ordinul lui Uriel?
Haideti sa discutam un pic despre rugaciune. Rugaciunea trebuie facuta de toti pentru toti. Cine nu e de acord cu mine sa ma contrazica cu versete. Punerea mainilor de care vorbeste Sword se refera la ordinare si nu la rugaciune. Ideea e de a nu pune in functie pe oricine.
Eu, unul, refuz sa-mi traiesc viata de crestin in umbra diavolului. Adica eu nu voi face ceva avand in vedere ce imi va face sau nu imi va face diavolul. Eu sunt rob al lui Dumnezeu nu al diavolului si fac ceea ce Tatal meu imi porunceste fara sa stau cu un ochi la diavol sa vad daca aproba si el. Oricum, diavolul este dusmanul meu de moarte din clipa in care am deschis ochii in aceasta lume si cu atat mai mult de cand I-am zis da lui Hristos. Faptul ca diavolul ma lasa in pace nu e semn bun ci e semn ca e multumit de mine ca stau in banca mea si nu-i stric planurile. In concluzie, rugaciunea nu o fac in functie de ce ar putea sau nu ar putea sa-mi faca diavolul ci in functie de relatia pe care o am cu Dumnezeu.
Totusi, sa nu creada cineva ca sunt vreun nesabuit tin sa specific ca pentru a face lucrarea Domnului iti trebuie ungere din partea Lui. De exemplu, nu te poti apuca de exorcizari daca Domnul nu te cheama la aceasta. De multe ori ne ducem intro lucrare ca berbecii fara sa tinem cont daca avem binecuvantarea Lui sau nu. Dar atentie, vorbim de lucrari si nu de rugaciune pe care orice crestin este chemat sa o faca.
Si sa incheiem pe un ton optimist: Romani 8:28 stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu

_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
16/09/08 09:42
|
|
Sword
membru
|
|
Am observat si eu faza cu Isus coboara in trup si vorbeste cu oamenii. Mi s-o parut ceva in neregula cu ea... Adrianne vezi ca si eltistii mai au din-astea, si multi au fost inselati de asa zise "coborari". Ca si diavolul poate sa se prefaca a fi inger de lumina sau chiar sa se pretinda a fi D-zeu. Asa-i cum ai zis Arch..nu tre sa facem ceva de frica diavolului ci din dragoste de D-zeu si de oameni. Daaarr...cu intelepciune. Eu unu de multe ori nu aveam deloc "indemnul" interior sa ma rog ptr. cineva. Fie din cauze personale, fie din constiinta, sau chiar insuflat de El. Eu pretuiesc foarte mult intelepciunea si vreau sa o am si sa ascult de ea. De cele mai multe ori sunt mai degraba prost decat intelept, da atunci cand o vad o recunosc. Si de multe ori chiar am fost inspirat de ea si mi-au iesit lucrurile bine, desi ptr. multi ar fi putut parea nebunie. Si ca sa inchei pe un ton optimist...In lume veti avea necazuri, dar indrazniti, Eu am biruit lumea. 
|
|
16/09/08 11:11
|
|
adrienne
membru
Inregistat: 16/09/08
|
|
offff,offff................ pace voua
Ultima modificare de adrienne (20/09/08 00:29)
|
|
16/09/08 14:29
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
oanna a scris:
De ceva timp ma confrunt cu aceasta problema: cum pot ridica un prieten cazut? |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/09/08 14:55
|
|
adrienne
membru
|
|
pace voua
Ultima modificare de adrienne (20/09/08 00:26)
|
|
16/09/08 17:56
|
|
mihaella
+
|
|
ADRIANNE a scris:
Mihaella,ti-am cerut deja iertare in cazul in care nu sunt destul de explicita, |
Chiar nu e nevoie. Numai dupa cum ti-a sugerat si april incearca sa-ti organizezi cumva mesajul ca sa fi mai bine inteleasa. De asemenea , multumesc si pt sfaturi . O sa pastrez ce consider ca este bun.
Pana la urma confuzia mea era: pot sa ma rog pt o persoana care traieste in pacat, pt un necredincios? Desi nu am ajuns inca la o concluzie nu mai astept raspunsuri pt ca aici vorbim de starea unui om cazut. Ca sa ai de unde sa cazi trebuie sa fi ridicat initial.. ori in cazul meu , persoana la care eu fac referinta nu a atins aceasta stare.
|
|
16/09/08 18:00
|
|
adrienne
membru
|
|
pace voua
Ultima modificare de adrienne (20/09/08 00:26)
|
|
16/09/08 18:15
|
|
adrienne
membru
|
|
pace voua
Ultima modificare de adrienne (20/09/08 00:27)
|
|
16/09/08 18:17
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|