|
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
"Fiule, nu uita invataturile mele,si pastreaza in inima ta sfaturile mele!" Proverbe 3:1
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
08/01/09 11:11
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Fiule, ia aminte la intelepciunea mea, si pleaca urechea la invatatura mea, ca sa fi cu chibzuinta si buzele tale sa aiba cunostinta . Proverbe 5 :1-2
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
11/01/09 09:40
|
|
sweet andra
membru
|
|
"Daca esti intelept pentru tine esti intelept; daca esti batjocoritor, tu singur vei suferi." Proverbe 9:12
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
11/01/09 14:42
|
|
cami
membru
|
|
Dobandeste intelepciune, dobandeste pricepere ; nu uita cuvintele gurii mele, si nu te abate de la ele . Proverbe 4 : 5
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
11/01/09 16:05
|
|
sweet andra
membru
|
|
"Intelepciunea pretuieste cat o mostenire, si chiar mai mult pentru cei ce vad soarele." Eclesiastul 7:11
|
|
11/01/09 16:41
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
"Dulce e lumina si o placere pentru ochi sa vada soarele" Eclesiastul 11:7
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
21/01/09 21:22
|
|
sweet andra
membru
|
|
Isus le-a vorbit din nou si a zis: "Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine, nu va umbla in intunerec, ci va avea lumina vietii." Ioan 8:12
|
|
22/01/09 14:56
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Luca 11:33
Nimeni n-aprinde o lumină, ca s-o pună într-un loc ascuns sau sub baniţă; ci o pune într-un sfeşnic, pentru ca cei ce intră, să vadă lumina.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
22/01/09 15:27
|
|
sweet andra
membru
|
|
"Voi sunteti lumina lumii. O cetate asezata pe un munte, nu poate sa ramana ascunsa." Matei 5:14
|
|
22/01/09 15:31
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
"Cum M-ai trimis Tu(Dumnezeu) pe Mine(Isus) in lume, asa i-am trimis si Eu pe ei in lume " Ioan 17:18
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
29/01/09 14:43
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
"V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine. In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea." [Ioan 16:33]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
02/02/09 18:08
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
Doamne cine va trece cu bine sesiunea? Cine va putea veni bucuros inaintea Ta la sfarsitul ei? Cel ce umbla in dreptate, cel ce isi face partea pentru examene si nu copiaza la ele. Acela nu se gandeste cum sa insele, el nu isi face copiutze si daca are ocazia sa insele fara sa fie descoperit, el refuza sa o accepte. In inima lui este Domnul si cum sa fie placut inaintea Lui. Pentru el Domnul este partea lui de mostenire si rasplata sa. El nu vorbeste de rau pe altul, nu primeste ca sa fie ajutat sa insele si nu ajuta pe altul sa copieze. In ochii lui cel ce copiaza la examene are putin credit, dar lauda pe cei putini care se feresc de aceasta, si cand promite ceva se tine de cuvant.
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
03/02/09 02:19
|
|
sweet andra
membru
|
|
"Deci, fiindca suntem socotiti neprihaniti, prin credinta, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos." Romani 5:1
Ultima modificare de sweet andra (03/02/09 08:27)
|
|
03/02/09 08:12
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
(Efeseni 2:17)
"El a venit să aducă vestea bună a păcii vouă celor ce eraţi departe şi pace celor ce erau aproape."
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
17/02/09 16:33
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
"Orice lucru El îl face frumos la vremea lui" Eclesiastul 3:11
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
17/02/09 16:52
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
"Uitati-va cu bagare de seama cum cresc crinii: ei nu torc, nici nu tes: totus va spun ca nici Solomon, in toata slava lui, n-a fost imbracat ca unul din ei." [Luca 12:27]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/02/09 12:49
|
|
cami
membru
|
|
2 Corinteni 4 : 8
8. Suntem incoltiti in toate chipurile , dar nu la stramtorare ; in grea cumpanaa, dar nu deznadajduiti; 9. prigoniti , dar nu parasiti ; trantiti jos, dar nu omorati.
|
|
13/03/09 09:03
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om in schimb pentru sufletul sau? (Mat.16:26)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
13/04/09 22:51
|
|
daniel
membru
|
|
Căci Fiul omului are să vină în slava Tatălui Său, cu îngerii Săi; şi atunci va răsplăti fiecăruia după faptele lui. (Matei 16:27)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
29/04/09 17:05
|
|
sweet andra
membru
|
|
"Oricine n-a fost gasit scris in cartea vietii, a fost aruncat in iazul de foc." (Apocalipsa: 20:15)
|
|
02/05/09 08:36
|
|
daniel
membru
|
|
Dar pentru voi, care vă temeţi de Numele Meu, va răsări Soarele neprihănirii, şi tămăduirea va fi sub aripile Lui; veţi ieşi, şi veţi sări ca viţeii din grajd. (Maleahi 4:2)
|
|
14/05/09 16:09
|
|
sweet andra
membru
|
|
"Binecuvinteaza, suflete, pe Domnul, si tot ce este in mine sa binecuvinteze Numele Lui cel sfant!" (Psalmii 103:1)
|
|
17/05/09 11:59
|
|
daniel
membru
|
|
"Faliti-va cu Numele Lui cel sfant! Sa se bucure inima celor ce cauta pe Domnul!" (Ps.105:3)
|
|
17/05/09 14:25
|
|
sweet andra
membru
|
|
Dar adu-ti aminte de Facatorul tau in zilele tineretii tale, pana nu vin zilele cele rele si pana nu se apropie anii, cand vei zice: "Nu gasesc nicio placere in ei" (Eclesiastul 12:1)
Ultima modificare de sweet andra (20/05/09 14:15)
|
|
20/05/09 14:15
|
|
daniel
membru
|
|
Nenorocirea nu rasare din tarana, si suferinta nu incolteste din pamant. (Iov 5:6)
|
|
20/05/09 21:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|