TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Ajutor la calculator Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 36
benny
membru

Inregistat: 27/05/07
in mod normal ar trebui sa ai instalate driverele pentru wireless. Dar daca nu le ai, intra pe http://welcome.hp.com/country/ro/ro/support.html si introdu modelul laptopului, si cauta diverele pentru wireless. ;)

28/07/09 12:25

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

RainSong a scris:

de unde se poat lua nu stiu ce chestii ce trebe instalate ca sa pot avea wireless de la vecini?  E laptop hp cu vista.

daca stii exact ce model e laptopul poate iti dau un link direct de unde poti descarca driverele

28/07/09 14:04

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07

MRU a scris:

1. Ce sanse sunt ca cineva sa-mi fi spart parola, daca imi apare cateodata mesajul ca am intrat de pe alt computer si sunt scoasa automat de pe messenger?

ar fi ceva șanse dacă ai calculatorul virusat cu un virus care citește toate tastele ce le apeși și le transmite la o adresa de pe net. Ar mai fi șanse dacă folosești mai multe calculatoare pentru mess și unul la care au acces mai mulți utilizatori l-ai uitat logat.

MRU a scris:

2. Cu ce program pot vedea niste poze format jpl fara sa le copiez in computer?
Nero nu merge.

pozele au extensia jpl? eu știu doar de licență jpl a pozelor care pot fi formate de imagini obișnuite (jpeg, tif) și pentru care folosesc un vizualizator de imagini (irfanview cu plugin-uri instalate).

Ultima modificare de zambezi (28/07/09 15:47)

28/07/09 15:41

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
nu stiti ce se poate face in cazul ca am pierdut cd-ul de instalare al mpe-ului si al bluetooth-ului? si calculatorul a fost dus la reparat,adica astea toate s-au pierdut.restul le-am instalat,insa la astea doua nu gasesc cd-ul :(

27/08/09 12:36

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

shoricel a scris:

daca stii exact ce model e laptopul poate iti dau un link direct de unde poti descarca driverele

am si uitat de faza asta. e model hp pavilion entertainment. multumesc si tie si lu' ben.

fluflu a scris:

nu stiti ce se poate face in cazul ca am pierdut cd-ul de instalare al mpe-ului si al bluetooth-ului? si calculatorul a fost dus la reparat,adica astea toate s-au pierdut.restul le-am instalat,insa la astea doua nu gasesc cd-ul :(

la bluetooth am cautat pe net si cica se gasesc programele de instalare. Cauta pe google. Daca e model es-388 [il an de vreo 3 ani, deci al tau o fi mai modern] iti dau cd-ul meu, e inca in ambalaj si cutiuta, asa il pastrez :D
Sau, mergi la un magazin unde se vand din astea, dai din gene ,aranjezi parul ,zambesti si poate il convingi pe tip sa iti imprumute un cd, daca bine-mi amintesc ,ambalajele nu sunt tocmai sigilate casa zici ca daca desfaci se rupe vreo chestie de protectie.

Ultima modificare de RainSong (27/08/09 20:53)

27/08/09 20:51

fluflu
membru

eu de obicei ma uit la poza cu windows picture and fax viewer, acolo le si intorc.dar acuma,nu stiu ce am facut ca mi-a aparut un mesaj cand am incercat sa apas pe butonul de rotate si nu ama apucat sa vad ce scrie,ca din greseala am dat ok,sau close.si de atunci nu mi se mai intorc pozele.pot sa apas pe cele doua butoane de rotate toata ziua ca poza nu se clinteste. ce e de facut?

31/08/09 12:32

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Alta data sa fii atenta la mesajele cu semnul exclamarii. ;)

[cred ca poti face ceva din Registry Editor.. dar nu stiu ce..]

31/08/09 14:47

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
este un mesaj care te avertizeaza ca se va pierde din calitatea pozei daca ii vei da rotate de acolo, si apoi te intreaba daca esti sigura ca vrei sa rotesti poza.

faptul ca i-ai dat yes nu schimba prea multe decat ca stii ca se va pierde din calitatea pozei. daca nu faci chestia aia nu te afecteaza cu nimic, asa ca n-are rost sa umblii in registri ;)

Ultima modificare de shoricel (31/08/09 21:34)

31/08/09 21:33

fluflu
membru

atunci de ce nu mai pot roti poza ? vreau sa o roteeesc!

31/08/09 21:35

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
Ce pot face sa intru direct pe Internet Explorer si sa scap de pagina de Google in care imi intra direct?

27/11/09 18:22

Anna_79
membru

Inregistat: 12/12/08
ma puteti va rog ajuta, nu stiu cum se poate bifa intr-un text in microsoft word, stie cineva?

27/11/09 19:07

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
MRU, la ce te referi? Internet explorer este un program cu care deschizi fisiere html, in general. Asa sunt majoritatea paginilor de internet. La fel cum este Firefox, Google chrome etc. Poti intra pe internet si din windows explorer, in loc de adresa genul c:\program files scrii www.google.ro . Oricum, sa schimbi pagina respectiva intri la Internet Explorer>tools>internet options>home page (sau control panel>internet options>home page)si acolo pui orice pagina.

Anna, din nou, la ce te referi, a bifa un document?Te referi la semnul acela care in general inseamna "ok" sau "in regula" il gasesti la format>bullets and numbering si alegi acolo.

27/11/09 19:20

Site web  
Anna_79
membru

mersi, l-am gasit, insa imi bifeaza la inceputul propozitiei, si mie mi-ar trebui dupa un anumit cuvant. Oare cum trebuie?

27/11/09 19:37

edi.theraven
membru

Uite aici
" √ " . Ii poti da copy apoi paste unde iti trebuie.

27/11/09 20:06

Site web  
Anna_79
membru

Multumesc, am reusit asa, Domnul sa te binecuvinteze

27/11/09 20:30

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09

MRU a scris:

Ce pot face sa intru direct pe Internet Explorer si sa scap de pagina de Google in care imi intra direct?

intra la tools (nu stiu ce explorer ai, eu am 8 cred) si apoi la internet options. apoi acolo la general intr-o casuta scrii ce site ai vrea sa-ti apara, probabil ca acolo scrie www.google.ro, iar tu il modifici.

28/11/09 10:45

polooradea
Exclus

ooo.. scuze acuma am vazut ca ti-a raspuns si edi.theraven, eu am crezut ca ia raspuns doar anei :D

28/11/09 10:47

Anna_79
membru

Spuneti-mi va rog , cum poti sa desenezi pe calculator? Mi-ar trebui niste fuste colorate cu dungi, buline, modele, cu patratele.

28/11/09 13:33

edi.theraven
membru

Sa faci desene de la zero sau sa modifici?

28/11/09 13:35

Site web  
Anna_79
membru

sa fac desene

28/11/09 13:38

edi.theraven
membru

Ai nevoie de asa ceva Tableta de desenat

Ultima modificare de edi.theraven (28/11/09 13:41)

28/11/09 13:40

Site web  
Anna_79
membru

am deschis acel site, dar nu stiu ce pot sa fac in continuare?

28/11/09 13:44

polooradea
Exclus

pai da pe start, programs, accessories, paint. si poti desena

28/11/09 16:52

Anna_79
membru

mersi, am gasit

28/11/09 20:00

edi.theraven
membru

Sa desenezi fuste in paint? Mi se pare foarte greu. In paint, dar nu cu mouseul,cu tableta.

28/11/09 20:05

Site web  
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la