|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 |
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Happy feet Two - amuzant si foarte touching pe alocuri Plus ca danseaza la un moment dat pe celebra Dragostea din tei.Nu stiam inainte sa vad filmul.Am ramas interzisa cand am auzit romaneste 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
08/03/12 13:06
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Lumi paralele. Un film danez foarte realist despre ce se intampla intr-o familie a martorilor lui Iehova. Foarte realist si felul in care le este prezentata doctrina. Se gaseste de vazut si online cred. http://www.youtube.com/watch?v=EIDwXYACfmM
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
20/05/12 21:46
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
pare foarte interesant. Si e si HD.
|
|
20/05/12 21:50
|
|
Sword
membru
|
|
Amish Grace. Poate l-ati vazut. Un film intr-adevar emotionant despre iertare si credinta http://www.youtube.com/watch?v=8ffpgagi ... re=related
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
30/08/12 10:43
|
|
Sword
membru
|
|
A mai fost postat "Zeitgeist infirmat"?. Daca nu, atunci il recomand. Foarte bine trateaza si desfiinteaza subiect cu subiect prostiile debitate in Zeitgeist. http://www.youtube.com/watch?v=8E3tX88TyR8
Ultima modificare de Sword (27/09/12 22:34)
|
|
27/09/12 22:34
|
|
ionutserban
membru
Inregistat: 22/11/12
|
|
Inchisoarea Ingerilor.. Isi merita locul de pe IMDB.
|
|
22/11/12 22:27
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Un scurt metraj, cu buget foarte redus dar care mie mi s'a parut chiar bun
http://www.peteava.ro/id-685506-late-one-night
Late One Night
Released in 2001 by Dave Christiano Films Three factory workers make their routine stop at a diner late one night. Just before closing, a man comes in and takes a seat at the counter. One of the workers, an antagonist named Larry, tries to strike up a conversation with the man but he doesn't respond. Disturbed by this, Larry persists and finds out the man is a Christian. What follows is an intense drama about the most important issue in life...and eternity.
|
|
13/12/12 21:09
|
|
4givenByJesus
membru
Inregistat: 14/04/08
|
|
The lost valentine
_______________________________________ Oricât de tare m-aș supara, tot îmi trece... așa că, ce rost are să mă mai supăr?
|
|
10/01/13 02:49
|
|
onfire
membru
Inregistat: 18/10/06
|
|
ionutserban a scris:
Inchisoarea Ingerilor.. Isi merita locul de pe IMDB. |
e bun, dar e cam vechi
_______________________________________ www.ecargame.com
|
|
23/01/13 00:55
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
12 angry men - absolut genial. a beautiful mind The Intouchables - e dupa o poveste reala si e asa dragut the silence of the lambs - umpic ciudat war horse the green mile - umpic sf
Ultima modificare de RainSong (28/01/13 11:57)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/01/13 11:56
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
rear window[in spatele ferestrei][1954] - are nu stiu cate nominalizari si premii castigate etc Merita vazut, desi la inceut nu pare cine stie ce.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
06/02/13 13:03
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Cine nu a vazut filmul asta, sa il vada. Este unul dintre cele mai frumoase filme vazute, atat vizual dar si cu o coloana sonora superba. E hd pe YT cu subtitrari in engleza. http://www.cinemagia.ro/filme/zerkalo-oglinda-2733/
Mirror
Ultima modificare de edi.theraven (04/05/14 13:45)
|
|
04/05/14 13:45
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Recomand filmul Ink Trailer
"E nevoie de umilinta pentru a-ti aminti cine esti" Personal, filmul mi s-a parut o capodopera. Dar nu dau detalii ca sa nu rapesc placerea de a-l viziona.
Ultima modificare de edi.theraven (01/07/14 12:34)
|
|
01/07/14 09:09
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Primer, un film low budget cu un timeline extrem de complex. Un film foarte bun despre calatoria in timp. Cateva inexactitati tehnice dar merge. Primer
The dark city, un film despre "cum ar fi daca tot ce stim despre noi, ca indivizi, ar fi o minciuna". Plotul este mai adanc, dar nu vreau sa dezvaluiesc detalii. The dark city
Intacto. Unii fac trafic de arme, de droguri. Ei bine, in filmul asta se face trafic de noroc. Un film foarte original, de altfel. Intacto
Ultima modificare de edi.theraven (12/07/14 21:34)
|
|
12/07/14 21:33
|
|
Mihaicrestin
membru
Inregistat: 08/07/15
|
|
The Dark City e fain
_______________________________________ Buna
|
|
08/07/15 12:25
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
16/12/15 21:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|