TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Cum se distreaza tinerii crestini in ziua de azi? Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 18
nikku
membru

Inregistat: 26/11/08
Lasa ca te ajuta Dumnezeu sa ajungi pana la urma unde vrei :D

12/12/08 16:01

ally_oancea23
membru

Inregistat: 18/11/08
asa e . fara EL nu ajungem unde trebuie.

12/12/08 16:15

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Chat la Chat, va rog. Cu totii.

12/12/08 16:17

iepan
Exclus

Inregistat: 21/12/08
in vechime, nu era atat ,,distractii,,.... Doamne Dumnezeule..... Dane lumina! distractia tinerilor din ziua de azi e amagirea celui rau...... Cum credeti ca priveste Domnul lucrurile, cand tu te plimbi, faci alte lucruri, cand poate o mama cu 10 copii abia biruie cu curatenia si cu spalatul..... Lucrurile acestea ne vor osandi odata.......

21/12/08 23:26

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
:)) ...wow...plimbatul e o distracite?

22/12/08 23:59

Site web  
fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
Ce faceti de Revelion?Iesiti cu tinerii?Faceti jocuri?Daca da,de care(chir mi-ar trebui ceva idei)?Cum decurge noaptea dintre ani?Cum va distrati>?

26/12/08 16:17

iepan
Exclus

mda..... Mergem La biserica dupa acea venim acasa, stam cu familia, citim din biblie si ne rugam, cantam!

26/12/08 17:18

hopeful
membru

Inregistat: 30/05/07

fluflu a scris:

Faceti jocuri?Daca da,de care(chir mi-ar trebui ceva idei)?

Normal... noi avem un joc care deja e traditie la fiecare "party"... jocul cu sticla ;)) ne asezam toti in cerc cu o sticla goala de plastic si de 2l de preferinta... unul ramane in mijlocul cercului cu sticla in mana si se zice un nume, al unuia care sta jos si cel din mijloc merge sa ii dea in cap cu sticla celui caruia i s-a zis numele, iar el trebuie sa spuna alt nume inainte sa fie lovit in cap. Daca il loveste inainte sa zica nume trebuie sa treaca el in mijloc cu sticla.

30/12/08 15:18

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

iepan a scris:

in vechime, nu era atat ,,distractii,,.... Doamne Dumnezeule..... Dane lumina! distractia tinerilor din ziua de azi e amagirea celui rau...... Cum credeti ca priveste Domnul lucrurile, cand tu te plimbi, faci alte lucruri, cand poate o mama cu 10 copii abia biruie cu curatenia si cu spalatul..... Lucrurile acestea ne vor osandi odata.......

Daca vrei lumina, se gaseste ! "Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele, si o lumina pe cararea mea" Psalm 119:105

Deci, sa urmarim Cuvantul lui Dumnezeu pentru a gasi lumina.
Ai auzit de Isaac? Dumnezeu se reveleaza ca Dumnezeul lui...Isaac! (Exod 3:6)

Uite ce zice Biblia de Isaac: "... a vazut pe Isaac jucandu-se cu nevasta-sa Rebeca. " (Gen.26:8)

Tu crezi ca nu era asa? Crezi ca spalau vase, sau spalau copiii la fund?

Ultima modificare de OLD TRAIAN (30/12/08 15:37)

30/12/08 15:32

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Tu crezi ca ei jucau ca pagani?
Sau intrebarea mai buna crezi ca e bine sa dansam cum dansau aia din lume? Intunericul sa aseamana cu Lumina?
Dansul din lume e facut sexual, am fost dansator pe vremurile mele nebune si stiu... nebuni in care fete incepea sa te dezbrece asa ca dansul pentru mine nu are nici un folos... daca nu am vazut nici un dans decat ala facut in mod sexual si dansul pentru Domnul trebuie sa fie total diferit.

30/12/08 15:43

Old
Moderator

Nu cred ca jucau(dansau), ci ei se jucau care inseamna altceva. Joaca nu este joc sau dans.
Chestia cu dansul e altceva, da' nu-i subiectul aici.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (30/12/08 15:47)

30/12/08 15:46

livu2day
membru

Jucau sa refera in general la dans.(mod sigur dans de bucurie, asa sa facea pe vremuri dar acuma dans e facut doar sexual)
Asa sa referit si la David si cand poporul jucau plin de bucurie prin Slava Lui Dumnezeu cobora, jucau sa refera la dans in Biblie.

Ultima modificare de livu2day (30/12/08 15:50)

30/12/08 15:49

Old
Moderator

cred ca nu intelegi termenii. Cand niste baieti se joaca, nu inseamna ca danseaza, ci poate bat mingea, jucand fotbal, sau muta niste piese, si inseamna ca joaca sah...

30/12/08 15:54

livu2day
membru

Pe vremuri hai sa jucam hora sau cum sa zica dansul ala hora...
Asa pe vremuri sa zicea jucau, unde arata in VT despre dans ci sa refera la jucau ca dans.

Edit: Chiar crezi ca David si tot poporul sa jucau de bucurie pentru Domnul, football si jocuri de astea?
Isaac sa jucat sah sau ce joc era pe vremea aia cu nevasta oare nu a dansat de bucurie... termini i inteleg destul de bine si jucau sa refera ca dans, asa sa schimb cuvantile peste timp.

Ultima modificare de livu2day (30/12/08 16:27)

30/12/08 16:24

livu2day
membru

gabi_aron a scris:

:)) ...wow...plimbatul e o distracite?

A zis "cand te plimbi, faci alte lucruri".
Citeste ce a zis el, inainte sa razi

30/12/08 16:27

iepan
Exclus

inteleptule traian, nimeni nu se poate masura cu tine in intelepciunea ta. dar, a face un lucru folositor, face mai mult decat orice altceva! iar ,,distractia,, tinerilor din ziua de azi nu sunt cea ce doreste defapt Dumnezeu! Dumnezeu vrea sa lucram pt. El, nu sa ne implinim poftele firesti!

31/12/08 00:05

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Si... Ce inseamna, pentru tine, preainteleptule iepan, a lucra pentru Dumnezeu?

31/12/08 00:39

iepan
Exclus

,,iubeste pe aproapele tau ca pe tine insuti,, draga anomis, invata prima data Cuvintele acestea.... adica ex. daca un frate e bolnav, si daca esti cu adevarat nascut din nou, simti pt. el, te rogi si il vizitezi, in loc sa faci alte lucruri care nu zidesc....

31/12/08 02:34

iepan
Exclus

citeste instiintari din partea Domnului la ramura Duhul Sfant.

31/12/08 02:50

Old
Moderator

iepan a scris:

citeste instiintari din partea Domnului la ramura Duhul Sfant.

Adica: Toate drumurile duc la ...ramura. :rolleyes:

31/12/08 07:07

diadi80
membru

Inregistat: 05/01/09
eu sunt noua.sunt singura crestina in familie.vreau sa pun o intrebare:e pacat sa mergi la petreceri in familie?va multumesc.

07/01/09 18:44

livu2day
membru

diadi80 a scris:

eu sunt noua.sunt singura crestina in familie.vreau sa pun o intrebare:e pacat sa mergi la petreceri in familie?va multumesc.

Depinde ce faci in petrecerea cu familia... daca familia te duce in pacat e pacat daca nu... nu e.
Dar daca mergi la petreceri unde sunt tot feluri de prosti mai bine nu mergi ca i zici ca e bine ca familia ta sa faca asa, trebuie sa fim exempli pentru alti :)

07/01/09 18:53

strategy
membru

Inregistat: 06/09/05
pastorul bis. mele are o vorba: nimic nu e pacat ... dar, daca Isus ar veni in secunda respectiva te-ar gasi impacat cu El? cu alte cuvinte .. unde mergi tu, te poti ruga? ca daca nu poti sa conversezi cu Isus din locul acela inseamna ca esti prea departe de EL.

07/01/09 19:07

Site web  
Old
Moderator

diadi80 a scris:

Sa mergi la petreceri in familie, sau sa stai in familie cand se organizeaza petreceri?

Altfel spus tu locuiesti acolo unde se organizeaza petrecerile?

07/01/09 19:07

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
eu cred ca se referea la zile de nastere in familie,sau pur si simplu adunari unde se mananca,se discuta cu membrii familiei.
eu nu vad nimic gresit in asta,atata timp cat facii ceea ce e bine,si nu pacatuiesti ;)

07/01/09 19:40

Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 18    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la