|
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
irlanda a scris:
Dansezi pentru Domnul...si ce folos are Domnul din dansul tau de zici ca o faci pentru El? |
Trebuie să îţi reamintesc faptul că David,şi poporul Israel au dansat.Şi lucrul acesta nu a fost considerat un păcat,ci dimpotrivă,un lucru plăcut Domnului. Eu nu dansez,şi nici nu am de gând.Dar nu cred că e păcat să dansezi pentru Domnul.Sper că ai înţeles ceva... 
Later edit: Legat de întrebarea ta,vreau să îţi spun că acesta e un mod de manifestare a bucuriei,a mulţumirilor.După cum spuneam,şi David a dansat în jurul chivotului,şi Domnul nu a considerat păcat lucrul acesta. 
Ultima modificare de Andreea (20/08/08 20:17)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
20/08/08 20:14
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Irlanda..esti cam suparata azi.. Raspundeai lui Arch "Nu ,nu este pacat ce ai spus tu .Astfel de distractii AM SI EU"....adica interesul spala fesul. Deci ce faci tu nu este pacat, dar ce fac altii si tu nu, este pacat...hmm.. "si ce folos are Domnul din dansul tau de zici ca o faci pentru el?" Crezi ca El are multe foloase de la noi? Noi avem foloase de la El. Si faptul ca putem dansa este un folos de la El. Si contemplarea unui varf de munte este un folos de la El si o Lauda la adresa Lui. Nu vreau sa te hartuiesc cu ceva...da am vazut c-ai fost cam suparata pe multi.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
20/08/08 21:08
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
ofofof, ghirlanduco, am tras concluzia lui Sword (sau una asemanatoare), ca nu prea esti in apele tale azi (sau nu prea pari).
irlanda a scris:
In primul rand nu eu am ales sa traiesc in lumea asta,si in al doilea rand nu-mi spui tu mie cum sa traiesc.Are cine sa-mi spuna. |
Puteai sa o spui mai diplomat :|
irlanda a scris:
Dansezi pentru Domnul...si ce folos are Domnul din dansul tau de zici ca o faci pentru el? |
Domnul vede inima cu care faci lucrul asta Domnul se bucura de cate ori vede ca te bucuri si ca iti manifesti bucuria fata de El cum simti. 
irlanda a scris:
Asta nu se mai numeste incredintare, ci spalare de creier. Incredintarea nu ti-o poate da nimeni.Incredintarea e personala,altfel nu mai e incrdintare. |
draga mea, incredintarea se formeaza cu timpul, in functie de cultul in care cresti spiritual. E destula teorie pe subiectul asta si nici nu am prea multe informatii despre asta sa pot extinde 
irlanda a scris:
Atunci, danseaza linistita. Eu te-am abordat ca pe o persoana care este in cunostinta de ceea ce inseamna a trai ca un crestin protestant. |

Sword a scris:
Shoricel...textul "Iubiti pe Dumnezeu si faceti ce vreti" nu este un verset din Biblie. Este o vorba spusa de Fericitul Augustin, filosof crestin. Dar el a spus doar "iubiti si faceti ce vreti"...Tu ai facut-o mult mai intelept , fiindca in felul lui poate fi interpretata gresit. Felicitari |
atunci e ceva de genul "iubiti pe Dumnezeu din toata inima si cereti ce vreti" (parca era si cu faceti)
Ultima modificare de shoricel (20/08/08 21:47)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
20/08/08 21:44
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
abelusca a scris:
Benny,si eu am fost sambata ,seara innoras,si ghici,am participat si eu doua ore bune acolo in centrul,pin de tinerii laudand pe El ,am facut si filmare video ,nu stiu daca mai vazut acolo ,dar a fosr sooper, mai ales artifiiciile  |
ştiu, te-am văzut (în centrul cercului )
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
20/08/08 21:51
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
shoricel a scris:
... Discutiile astea 'marunte' ... nu prea au finalitate... |
au shoricel, si nu putina. din aceste discutii "marunte" iti dai seama cu cine vorbesti si cu ce oameni ai de'a face; din aceste discutii "marunte" iti dai seama de caracterul unei persoane si de cum reactioneaza in diferite imprejurari si contexte 
|
|
20/08/08 21:53
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Sword a scris:
Raspundeai lui Arch "Nu ,nu este pacat ce ai spus tu .Astfel de distractii AM SI EU"....adica interesul spala fesul. Deci ce faci tu nu este pacat, dar ce fac altii si tu nu, este pacat...hmm.. |
Nu asta am vrut sa se inteleaga. Cele doua propozitii nu au legaturaintre ele. Cand am spus ca astfel de distractii am si eu am vrut sa-i arat lui Archangel,care ma vede o habotnica,rautacioasa,extremista,ca totusi nu traiaesc printre stanci cu biblia legata de gat. Dar asa se intampla cand cauti nod in papura,dai interpretarea care iti vine tie mai bine.
shoricel a scris:
ofofof, ghirlanduco, am tras concluzia lui Sword (sau una asemanatoare), ca nu prea esti in apele tale azi (sau nu prea pari). |
Concluzia voastra este gresita. V-ati oprit doar la nediplomatia mea,fara sa mai remarcati si nediplomatia altora, care m-au facut habotnica,extremista si rautacioasa.
Asadar si prin urmare,remarc ca nu ma potrivesc decorului acestui forum.Sant prea colturoasa si incomoda. Si mai e si vorba aceea :"Cand doi oameni iti spun ca esti beat, du-te si te culca. Deci, cred ca cel mai potrivit ar fi sa ma retrag la culcare,ca s-au starnit prea multe comentarii vis-a-vis de postarile si exprimarea mea.
|
|
21/08/08 09:53
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
eu nu pot spune despre altii decat despre mine; fiind casatorita, atunci cand simtim nevoia de o destindere, eu si stul meu plecam la munte,ne intalnim tot cu prieteni casatoriti si...ne uitam la desene animate(ne place sa ne copilarim ). Cu totae acestea, cea mai mare destindere este sa citim.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
21/08/08 10:11
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
wow!...frumos...
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
21/08/08 10:17
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Irish, ok, nu esti extremista. Esti limitata. Si nu vreau sa sune ca o jignire... Asculta: de ce nu poti sa intelegi, ca sunt oameni cu altfel de experiente, si daca nu au aceeasi parere cu tine, esti gata sa dai cu parul?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
21/08/08 10:25
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
irlanda a scris:
Cand am spus ca astfel de distractii am si eu am vrut sa-i arat lui Archangel,care ma vede o habotnica,rautacioasa,extremista,ca totusi nu traiaesc printre stanci cu biblia legata de gat. |
Daca tu nu traiesti printre stanci cu Biblia legata de gat atunci nu avea pretentia asta de la altii.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
21/08/08 10:26
|
|
mototey
membru
|
|
nu poti spune celorlalti ce sa faca, ce ar trebui sa faca, daca tu nu faci acel lucru... nu poti spune cuiva sa nu fumeze cand tu de fapt fumezi pachete bune de tigari... si exemplele ar putea continua... citeste Matei 7:1-7... este vorba despre judecata... dar aici vorbeste si despre barna din ochiul tau si despre paiul din ochiul fratelui tau... lucrul primordial care sa ne preocupe este transormarea vietii noastre/schimbarea vietii noastre, dedicarea noastra lui Dumnezeu...
|
|
21/08/08 10:31
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
irlanda a scris:
Concluzia voastra este gresita. V-ati oprit doar la nediplomatia mea,fara sa mai remarcati si nediplomatia altora, care m-au facut habotnica,extremista si rautacioasa.
Asadar si prin urmare,remarc ca nu ma potrivesc decorului acestui forum.Sant prea colturoasa si incomoda. Si mai e si vorba aceea :"Cand doi oameni iti spun ca esti beat, du-te si te culca. Deci, cred ca cel mai potrivit ar fi sa ma retrag la culcare,ca s-au starnit prea multe comentarii vis-a-vis de postarile si exprimarea mea. |
Irlanda, imi cer iertare ca te-au deranjat postarile mele. Nu m-am oprit la nediplomatia ta, eu m-am referit doar la faptul ca nu este nevoie sa raspunzi cu nediplomatie la nediplomatie. In primul rand pentru ca este un user mai nou, si pentru ca nu este protestanta. Stii doar ca daca raspunzi cu duhul blandetii potolesti spiritele. Esti cu 8 ani mai mare ca mine, fata in toata firea, nu e nevoie sa iti amintesc eu lucrurile astea, le stii deja.  Afirmatiile lui Arch nu le comentez. Si nu sunt de acord cu ele (da uite la le-am comentat ) Imi pare rau daca te-ai simtit ofensata de postarile mele (si imi cer scuze inca odata). Sper ca nu esti suparata pe mine (oricum nu scapi pana nu iti trece   :P)
feedback a scris:
au shoricel, si nu putina. din aceste discutii "marunte" iti dai seama cu cine vorbesti si cu ce oameni ai de'a face; din aceste discutii "marunte" iti dai seama de caracterul unei persoane si de cum reactioneaza in diferite imprejurari si contexte  |
vezi ce finalitate au discutiile astea feed? sunt doar diferente denominationale, care in cer nu vor mai exista. Parerea mea este ca doar ispitesc persoanele care participa la discutie, si poti vorbi despre dans cu o persoana care nu a cunoscut pe Hristos si care nu are o relatie personala cu El, pana maine (nu insinuez asta la mlivial ca nu o cunosc) ca daca nu a experientat acea pocainta, adica schimbare a mintii, care Duhul Sfant o face, lungimile de unda pe care are loc discutia vor ramane diferite. 
Ultima modificare de shoricel (21/08/08 13:35)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
21/08/08 13:26
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Mda... Cam astea-s distractiile tinerilor crestini in ziua de azi. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
21/08/08 15:19
|
|
mototey
membru
|
|
aham...
|
|
21/08/08 22:30
|
|
simona
membru
|
|
Dar cine a zis asta, feedback? 
|
|
21/08/08 23:03
|
|
simona
membru
|
|
Nu stiu altii cum sunt, dar eu..." 1 Corinteni 10:23 Toate lucrurile sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt îngăduite, dar nu toate zidesc." 1 Corinteni 6:12 Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.
Am zis cam ce gandesc eu? Ce crezi acum? 
|
|
21/08/08 23:14
|
|
mlivial
membru
Inregistat: 19/08/08
|
|
Irlanda, vreau sa-mi cer scuze pentru modul in care m-am adresat; imi sta insa in fire ca, pe plan personal, sa exprim ceea ce simt si eu asa te-am simtit pe tine, un pic agresiva.
In al doilea rand, nu as vrea sa creez discutii intre voi, pentru ca, din cate am observat, majoritatea va cunoasteti de ceva timp si face-2-face, iar eu sunt noua si pe deasupra si ortodoxa.
irlanda a scris:
Atunci, danseaza linistita. Eu te-am abordat ca pe o persoana care este in cunostinta de ceea ce inseamna a trai ca un crestin protestant. Eu una ,vreau sa am aceeasi scara de valori pe care o are si Domnul. Scara mea de valori ,daca mi-o aleg, si mi-o aranjez singura s-ar putea sa ma duca in cele din urma in abis. |
As vrea sa intelegi ca si ceilalti crestini, care nu sunt protestanti, pot fi crestini buni. La fel cum, si dintre cei protestanti, dupa modul de viata nu sunt tocmai crestini.
Nu cred ca Domnul are o scara de valori...e impropriu spus...Dumnezeu reprezinta tot ceea ce este bun si frumos...El nu face lucruri rele, pe care sa le putem categorisi. din punctul meu de vedere, singura "valoare" pe care o recunosc ca fiind de la Domnul e iubirea Lui si a aproapelui ca pe tine insuti...de aici decurg toate celelalte, intr-o ordine care nu mai conteaza atata vreme cat principiul general enuntat mai sus e respectat.
Ultima modificare de mlivial (21/08/08 23:34)
|
|
21/08/08 23:33
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
mlivial a scris:
La fel cum, si dintre cei protestanti, dupa modul de viata nu sunt tocmai crestini.
|
ce vrei sa spui prin asta?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/08/08 23:35
|
|
mlivial
membru
|
|
Ca si printre crestinii protestanti exista persoane care fac parte din acest grup numai oficial, pentru ca modul lor de viata nu respecta principiile cultului. Acelasi lucru e valabil pentru toate religiile din lume cred...
|
|
21/08/08 23:38
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
asa da. am inteles din ce ai zis ca pe TOTI i-ai bagat in aceeasi oala.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/08/08 23:38
|
|
hopeful
membru
Inregistat: 30/05/07
|
|
Noi, adica cei de la biserica unde frecventez, iesim mult impreuna... adica iesim pe grupuri de obicei ca noah fara sa vrei te intelegi mai bine cu unii decat cu altii, si cum suntem si multi tineri, nu prea avem loc toti impreuna. Acuma vara ne intalnim miercuri si vineri seara intr-un parc si duminica seara la mare. Jucam voley, bascket, povestim, ducem chitari sa cantam. Duminica vine aproape toata biserica la mare. Iarna ne vedem mai putin dar tot iesim. Mai mergem la mac in centru comercial. Cand ne vad aia acolo se sperie. E fain oricum. Cam asa ne distram noi, cand suntem la gramada:)
_______________________________________ Love Makes The World Go Round
|
|
21/08/08 23:48
|
|
mlivial
membru
|
|
Sa inteleg ca majoritatea de aici sunteti din Constanta?
|
|
21/08/08 23:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|