|
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
irlanda a scris:
Daca v-a luat cu el pe la mare si standuri si si-a zgait ochii impreuna cu voi pe unde nu trebuie, si considera ca-i ok asa, degeaba a facut pe liderul, misionarul si acum o face pe pastorul. N-a fost si nu este un bun exemplu pentru voi. |
faptul ca au fost la strand/mare impreuna cu lideru nu inseamna neaparat ca si-a "zgait" ochii pe unde nu trebuie...sau sa-nteleg ca tu crezi ca a merge la mare/strand e pacat?..hmm
irlanda a scris:
Ti-L poti imagina pe Domnul Isus in costumatie de plaja/strand bronzandu-se sau delectandu-si privirea asupra unor fiint imorale? |
traim totusi in alte vremuri...nu putem trai ca niste pustnici..
|
|
07/02/10 00:09
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
irlanda a scris:
Nu trebuie sa ne inchidem in vreun buncar, dar nici sa luam parte la toate scarboseniile de pe pamantul asta si dupa aceea sa ne vedem mai buni si mai aproape de Domnul... ca sintem mult mai departe decat ne putem imagina... |
Asa e. El sa ne dea intelepciune in toate deciziile, sa putem trai dupa voia Lui, ca astfel sa ne putem apropia de El traind o viata de sfintenie.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/02/10 00:09
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
benny a scris:
Eu, personal, merg la strand ca sa inot, sa joc beach volley si sa ma bronzez, nu sa imi clatesc ochii dupa femei semigoale. |
Sa inteleg ca mergi legat la ochi Sa fim sinceri si seriosi, macar cu noi insine...
benny a scris:
Ca daca ar fi asa, nu as face-o in vazul tuturor. As sta acasa in fata calculatorului, unde nu ma vede nimeni si unde as putea vedea sute de mii de femei.. si nu semigoale, ci goale. |
E mai misto live... 
alex a scris:
sau sa-nteleg ca tu crezi ca a merge la mare/strand e pacat?..hmm |
In conditiile actuale in care pe acolo se poarta nud, da, e pacat sa te duci la mare/strand.
alex a scris:
traim totusi in alte vremuri...nu putem trai ca niste pustnici.. |
Credinta este aceeasi, Dumnezeu este acelasi. Si Domnul Isus si ceilalti crestini n-au trait ca niste pustnici...
Ultima modificare de irlanda (07/02/10 00:24)
|
|
07/02/10 00:23
|
|
benny
membru
|
|
Nu mai comentez nimic. Nu-i vad rostul.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/02/10 13:54
|
|
irlanda
membru
|
|
Cum vrei, numa' sa nu te superi.
|
|
07/02/10 14:02
|
|
benny
membru
|
|
Nu ma supar, doar ca noi doi nu stiu daca ne vom regla vreodata pe aceeasi frecventa. Poate in cer. 
|
|
07/02/10 14:05
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
irlanda a scris:
Sa inteleg ca mergi legat la ochi Sa fim sinceri si seriosi, macar cu noi insine... |
cred ca benny a fost suficint de sincer in ceea a zis.... sincer au am fost la mare anul trecut si inca cu liderul de tineret si o parte din tineri, dar scopul cu care am fost acolo nu a fost de a ne "zgaia/clatii" ochii dupa astfel de fete semidezbracate ...dar cred ca discutia ar putea continua la nesfarsit si nu are rost, iti parerea ta iar au pe-a mea....
|
|
07/02/10 14:10
|
|
irlanda
membru
|
|
benny a scris:
Nu ma supar, doar ca noi doi nu stiu daca ne vom regla vreodata pe aceeasi frecventa. Poate in cer. |
Ideea este sa ne reglam dupa frecventa Domnului.
alex a scris:
sincer au am fost la mare anul trecut si inca cu liderul de tineret si o parte din tineri, dar scopul cu care am fost acolo nu a fost de a ne "zgaia/clatii" ochii dupa astfel de fete semidezbracate |
N-o fi fost asta scopul, dar asta a fost efectul.
|
|
07/02/10 14:14
|
|
benny
membru
|
|
irlanda a scris:
Ideea este sa ne reglam dupa frecventa Domnului. |
Amin. Sa ne-ajute Domnul!
|
|
07/02/10 14:15
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
azi m-am distrat... am fost la strand la felix cu 3 colegi partea buna ii ca pot primi maxim 3 absente 
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
16/02/10 18:25
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
E foarte fain! Si mie-mi place apa!
Dar ochii? Ochii v-au fost sfintiti? 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
16/02/10 18:37
|
|
polooradea
Exclus
|
|
eu nu prea am facut scufundari, insa un coleg zicea ca il ustura ochii (glumeam). nu prea au fost femei peacolo. mai mult deastea batrane probabil au venit sa faca tratament(au fost si tinere da putine, si nu am intrat in contact) asa de fierbinte a fost apa in unele bazine de merea pielea de pe noi
Ultima modificare de polooradea (16/02/10 18:43)
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
16/02/10 18:42
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
deci te-ai distrat chiulind de la scoala.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/02/10 19:14
|
|
polooradea
Exclus
|
|
si balacindu-ma am voie maxim 10 absente.. si pana le pusc pe toate mai am )
Ultima modificare de polooradea (16/02/10 19:15)
|
|
16/02/10 19:14
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu ma mai distrez cu 2 prietene facand ori clatite, ori pizza, sau chipsuri .. A mea clatita era sa zboare in ciorba de langa atunci cand am intors-o :)) Si in timpul asta vorbim toate vrute si nevrute.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/02/10 22:19
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Acum 2 saptamani cand au plecat ai mei am avut o seara/noapte cu niste prieteni. Nu am fost multi (mai bine ), dar eu, cel putin, m-am simtit bine. Ne-am jucat tot felul de jocuri pana tarziu, si dupaia ne-am uitat la 2 filme. Chiar daca nu erau parintii acasa, n-au jucat soarecii pe masa, ca lideru de tineri a dormit la noi, si oricum noi suntem copii cuminti. 
|
|
30/03/10 18:36
|
|
lorre
membru
|
|
De 1 mai am avut o zi speciala cu tinerii din biserica noastra si de la nr 2. Am avut tot felul de jocuri, inclusiv fotbal, studiu si timp de partasie. A fost chiar fain, si cu cei care am vorbit erau si ei incantati. Sper sa mai avem zile de genul asta. 
Voi cum v-ati distrat de 1 mai? 
|
|
06/05/10 16:35
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Am mers cu tata la zoo. In general nasol. Asta pana mi'a venit in ajutor perna si am adormit.
|
|
06/05/10 16:38
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
lorre a scris:
De 1 mai am avut o zi speciala cu tinerii din biserica noastra si de la nr 2. Am avut tot felul de jocuri, inclusiv fotbal, studiu si timp de partasie. A fost chiar fain, si cu cei care am vorbit erau si ei incantati. Sper sa mai avem zile de genul asta. 
Voi cum v-ati distrat de 1 mai?  |
si eu de 1 mai am avut o zi in verde cu tinerii din biserica noastra. s-au facut tot felul de jocuri si s-au dat si premii, doar ca eu tot timpu ratam cand era ceva foarte interesant pentru ca stateam in alta parte cu cativa prieteni :"> si eu sper sa se mai faca iesiri din astea. mai ales ca am reusit sa fim cam jumatate din tinerii bisericii [vreo 150]
|
|
07/05/10 11:00
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
irlanda a scris:
Ti-L poti imagina pe Domnul Isus in costumatie de plaja/strand bronzandu-se sau delectandu-si privirea asupra unor fiint imorale?
|
iote ca replica asta geniala n-o vazusem. unul din cele mai superficiale argumente pe care le-am auzit. un fel de stereotip sau mit crestin.
eu personal nu mi-l pot imagina pe Isus nici jucand table. asta inseamna ca e pacat daca ma joc?
nu mi-l pot inchipui nici jucand fifa 2010. (o sa sterg jocul din calculator)
nu mi-l pot imagina nici casatorit cu trei copii asteptand pensia. n-o sa ma mai insor.
cre'ca trebuie facuta diferenta intre viata lui Isus( aci vorbim de Fiul lui Dumnezeu, cu latura sa divina chiar daca era nascut din femeie pe acest pamant) si viata normala a unui om. dar......
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
30/08/10 13:59
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
distractia este buna, atata vreme cat e si decenta...de exemplu,eu nu sunt de acorde cu glumele de prost gust care se aud printre tinerii crestini cand ne adunam impreuna pentru relaxare.
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
21/10/10 10:14
|
|
Roxana
membru
|
|
irlanda a scris:
benny a scris:
Eu, personal, merg la strand ca sa inot, sa joc beach volley si sa ma bronzez, nu sa imi clatesc ochii dupa femei semigoale. |
Sa inteleg ca mergi legat la ochi Sa fim sinceri si seriosi, macar cu noi insine...
benny a scris:
Ca daca ar fi asa, nu as face-o in vazul tuturor. As sta acasa in fata calculatorului, unde nu ma vede nimeni si unde as putea vedea sute de mii de femei.. si nu semigoale, ci goale. |
E mai misto live... 
alex a scris:
sau sa-nteleg ca tu crezi ca a merge la mare/strand e pacat?..hmm |
In conditiile actuale in care pe acolo se poarta nud, da, e pacat sa te duci la mare/strand.
alex a scris:
traim totusi in alte vremuri...nu putem trai ca niste pustnici.. |
Credinta este aceeasi, Dumnezeu este acelasi. Si Domnul Isus si ceilalti crestini n-au trait ca niste pustnici... |
Pai in cazul acesta, pacat este sa te uiti la televizor, la film, sa mergi pe strada, deoarece in ziau de astazi peste tot, inclusiv in scoli vezi femei semigoale.Ori ca este goala ori ca are o bluza din care i se vad 90 % din sani si o fusta foarte scurta care ii acopera chiloteii nu este acelasi lucru?Eu una nu cred ca un barbat care sta pe o plaja inconjurat de 100 de femei goale si nu simte absolut nimic este pacat.Din contra.Un barbat in raza caruia apare o femeie goala sau un barbat gol si nu simte vreo diferenta intre cei doi nu comite absolut nici un pacat.Unul care in schimb isi ia privirea de la barbat si se holbeaza la femeie, uitandu-se la anumite parti ale corpului care in mod evident il intereseaza este pacat.
Ultima modificare de ROXANA82 (21/10/10 17:36)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
21/10/10 13:05
|
|
Roxana
membru
|
|
emma_mada a scris:
distractia este buna, atata vreme cat e si decenta...de exemplu,eu nu sunt de acorde cu glumele de prost gust care se aud printre tinerii crestini cand ne adunam impreuna pentru relaxare. |
Subscriu sau cele cu tenta sau conotatii sexuale, porcoase de-a dreptul.
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
21/10/10 13:06
|
|
lorre
membru
|
|
Vineri avem iesire cu grupa la patinuar. Abia astept. Cred ca o sa fie frumos 
|
|
16/01/11 23:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|