TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Cum se distreaza tinerii crestini in ziua de azi? Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 18
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Uite distractie... (sarcastic)
http://ie.youtube.com/watch?v=9u9sFnHGkUk

Parca e o discoteca, parca e un club...

24/01/09 19:31

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
Biserica aceea e una interconfesionala, si reuseste sa adune acolo o multime de tineri necrestini care se pocaiesc, se pocaiesc in stilul lor, dar nu ai tu dreptul sa judeci pocainta lor. Daca te feresti atat de mult de orice se pare pacatos de ce nu te feresti si de judecatile astea lumesti? nu sti tu modul in care vede Dumnezeu acele programe, chiar daca te crezi atat de calauzit incat ai fi gata sa opresti orice astfel de program.

24/01/09 19:41

Site web  
mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
gabi... o intrebare... asa-i ca iti place rapul crestin?... hip-hop'ul crestin?

24/01/09 19:47

Site web  
gabi
membru

ma bucur ca mi se pune aceasta intrebare :) ...raspunsul este: "NU"...nu ascult rap crestin pentruca nu e genul meu, dar, asta nu-mi da vreun drept sa-i acuz. ;) asaca prefer sa-i las sa-si faca lucrarea si eu sa-mi vad de a mea.

24/01/09 19:53

Site web  
livu2day
membru

Aia nu e pocainta, adica nu sa intorc cu adevarat.
Zimi tu e aceeas atmosphere in club si discoteca. Deci cum unde este plin de curvie, droguri, bauturi si nebunii.... vrei sa imi zici ca lumina sa vede ca intunericul?
Unde ai vazut pe Isus, Pavel sa pacatuiasca ca sa aduca pe oameni la pocainta, sau sa faca ca ei.
Ce fel de inchinare e aia fara smerire? Daca Dumnezeu vrea sa ma inchin cum e la discoteca sau cluburi mai bine stateam acolo...

O sa iti spun Gabi pe fata, eram pocait ca tine odata... si cu incetul m-am pierdut. Stiu ca nu trebuia sa zic asta dar am zis... ce am zis.

In fine, imi cer iertare daca te-am suparat.
Daca tu ai dreptate sa ma Lumineze Domnul...

Ultima modificare de livu2day (24/01/09 20:10)

24/01/09 20:09

gabi
membru

:)) ...nu mai suparat mai, doar ca nu ai tu de unde sa sti ce pocainta am eu, si ma indoiesc ca ai fost asa ca mine :)...si de unde sa stiu eu ca nu vei cadea iar peste cativa ani, si vei cadea de la starea in care esti acum...am vazut multi care au cazut din cauza ingustelii... pocainta mea e bazata pe Biblie nu pe sabloane si idei nefondate.
hai sa-ti mai spun un lucru...bun, sa zicem ca cei care se comporta ca in filmuletul tau nu au nici o treaba cu pocainta, sunt condusi de satan spintecatorul, si totusi, acolo merg tineri care au renuntat la bautura, alcool sau droguri si se inchina Lui DUmnezeu asa cum au perceput ei pocainta..maiu, dar ce de treaba s-a facut satan asta ca isi scoate oamenii din betie, curvarie si droguri si ii face sa se inchine Lui DUmnezeu, mai mult sau mai putin...nu ti se pare atipic? satan e smecher nu fraier :)

24/01/09 20:18

Site web  
livu2day
membru

Nu voi cadea pentru am gustat cu adevarat pe El, cei ce au gustat din El cu adevarat nu va cadea. Dovada e ca dragostea mea nu e pre-facatoare fata de El.

Cei care sa intors la Domnul, sa intors cu adevarat. Ori incerci sa treci imparatia ceruri curat si alb si doar atit ca Dumnezeu nu accepta spurcaciuni in Imparatia Lui.
Pocainta nu e prefacatoare si facuta dupa comfortul meu sau al-nostru ci mai degraba e vorba de sacrifici sa iti tii infranata firea paminteasca.

Hai sa iti spun ceva... eu eram tip fff ironic si mai am ceva in mine dar ma abtin din mai multe motive.
Iti mai spun din nou, daca vrei sa pari crestin adevarat fi baiat serios si nu ma abori ca citesc gandul tau si cum pui frazele tale.
Cand crezi ca e comic nu incerca sa o iei pe serios.

Apropo daca te crezi ca poti avea atmosphera ca in discoteca si sa nu ajungi la pacat atunci sa te comparam cu Isus? Numai El a rezista pacatul si noi ca oameni trebuie sa facem restricti (zic din nou de nustiu cite ori) ca nu ajungem nustiu unde. Deci fugi intuneric, nu poti sa fi lumina cand accept mici pete de intuneric.
Daca il iubesti pe Dumnezeu cu adevarat te straduiesti smerit ca sa fi lumina si te porti strict pe tine insusi. In asa fel infranezi poftele firesti si fugi la cele duhvnicesti.
E greu de inteles ce iti zic? Daca ai avut vreodata ravna sa fac dupa placul Lui tot timpul gaseste-o.

Altceva numai zic si nu mai vreau sa zic.
Ca stiu ca mai mult rau fac, nu tie ci mie. E greu de inteles si nici nu doresc sa ma explic.
Nu vreau sa ajung la pacat sa ma supar sau sa ma inervez.

Oricum din dragoste am dorinta ca sa fi si tu in cer la masa cu Isus, fie ca tie greu sa crezi.
Poate zici ca te judec sau te atac ci mai mult e ca sfat, ca dorinta mea sa fim o adevarat familie sa se implineasca.

Apropo de satana nu te juca... sa nu iti fie frica de el dar nu te juca si nu te risca. Nu cred ca ai vazut tu vreodata fata in fata oameni demonizati sau ai realizat.

24/01/09 20:35

gabi
membru

toti care au cazut ziceau ca nu vor cadea niciodata, oricum, eu dadeam un exemplu, nu am zis ca tu vei cadea, era doar un exemplu.
Pocainta nu e o tortura cum o fac unoii sperand ca Dumenzeu ii av aprecia pentruca s-au chinuit, de multe ori degeaba :), de unde sti tu cine e intors cua devarat si cine nu?...dupa ce te ghidezi?...dupa modul tau de a percepe pocainta? ...foarte fals, nu poti face o generalitate din perceptiile tale.
nu vreau sa par crestina devarat, nu ma intereseaza sa par ci ma intereseaza cum sunt cu adevarat, iar in conceptia mea ironia e ceva fin ;) nu stiu si sincer nu-mi pasa cat de ironic ai fost :D, dar modul in care tratezi o ironie imi denota faptul ca nu ai inteles nicodata ce inseamna o ironie ;).
Da, fiecare om trebuie sa-si faca restrictii in functie de cat de slab se vede, dar e ceva important ce tu, si multi altii, va dati silinta sa nu intelegeti, si anume: restrictiile ce ti le faci sunt personale nu universale, tu-ti faci anumite restrictii, eu alte restrictii, si sora Virginia de la biserica din nus tiu ce catun isi face alte restrictii.

24/01/09 20:47

Site web  
mototey
membru

mda... asa cum s-au inventat asa zisele 'Cristoteci'

24/01/09 20:50

Site web  
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

livu2day a scris:

Nu voi cadea pentru am gustat cu adevarat pe El, cei ce au gustat din El cu adevarat nu va cadea. Dovada e ca dragostea mea nu e pre-facatoare fata de El.

Nu vei cadea :) ?

Proverbele 24:16 Căci cel neprihănit de şapte ori cade, şi se ridică, dar cei răi se prăbuşesc în nenorocire.

24/01/09 21:17

livu2day
membru

Ma referam la caderea de la credinta.

De caderea spirtuala o sa fie, nu o sa fiu in advantaj si trebuie sa invat tot timpul nepunta mea fara El.
Am avut experiente de cadere citeva in viata mea, am invatat lectia dar o sa mai fie caderi si tot El o sa ma ridice.
Plus daca ramin smerit, caderea nu va fi caci deja sunt jos dar cu El sunt sus.

26/01/09 00:37

mototey
membru

Domnul sa te ajute livu2day sa ramai tare in credinta!

30/01/09 15:45

Site web  
livu2day
membru

Amin si pe tine.

30/01/09 15:51

KoJack
membru

Inregistat: 29/02/08
As vrea sa va spun o poveste despre o musca... Intr-o zi aceasta musca zbura si a vazut o petrecere pe cealalta parte a incaperii ...erau o multime de muste care pareau ca danseaza pe o banda de hartie care atarna de tavan...Se leganau...Iar musca noastra a zis: "Mama, se distreaza, se simt bine, vreau sa ma duc si eu la petrecere!" De pe perete un paianjan spune: "Domnule Musca, nu te duce acolo! ... Nu se distreaza... oar sa se simta bine dar mustele alea sunt prinse!" Musca zice: "Hai las-o!...Ce-i cu tine?...Nu vezi bine??? Sunt sigur ca pot pleca cand vor! Nu o sa ascult de tine ... musca nu asculta de el ... si aterizeaza la petrecere si incepe distractia, dar cand sa plece ...

Sper ca ati inteles ideea  ... :D

KJ.

07/02/09 02:24

Site web  
mototey
membru

da... hmmm... pare a fi destul de mult in tema aceasta...:|

07/02/09 15:38

Site web  
pavel
membru

Inregistat: 23/04/09
cum se distreaza tinerii crestini astazi....pai ascultand iron maiden sub cerul instelat pe un varf de munte

29/04/09 19:49

april
admin forum

de unde stii ? ai fost si tu cu ei acolo ?

29/04/09 19:55

pavel
membru

mereu

02/05/09 17:49

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09

pavel a scris:

cum se distreaza tinerii crestini astazi....pai ascultand iron maiden sub cerul instelat pe un varf de munte

Mi-e tare imposibil sa pun semn de egalitate intre cei ce fac asta si cei care-L iubesc pe Isus Hristos.

02/05/09 18:20

pavel
membru

nu esti tu cel ce pune semen de egalitate , punctuatie , exclamatie sau orisice intre iisus hristos si un om de pe pamant , dar cred ca tu esti pus impotriva rock-ului ca am zis maiden nu ca prin asta vroiam sa zic a calatori si a cunoaste lucruri noi si a respecta alte culturi e cea mai traznet distractie

02/05/09 21:51

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
Eu cred ca sunt..si cred ca-L cunosc pe Hristos  iar tu nu.
Si cred deasemenea ca rock-ul este o muzica draceasca, diavoleasca, cu rezonante groaznice fata de Imparatia lui Hristos.
Si eu merg pe munte si eu cunosc oameni si culturi.Dar pot asculta ciripitul pasarelelor , fosnetul frunzelor, zumzetul naturii daca tot sunt in natura..

Ultima modificare de mikhael (02/05/09 23:12)

02/05/09 23:02

Lucien
membru

Inregistat: 02/05/09
trebuie sa stii cum sa te distrezi si cu cine...e foarte usor sa te pierzi in lume, zici ca mergi azi cu ei, dar tu nu faci ca ei si se intampla exact contrariul...asta am facut eu, imi pare enorm de rau...Domnul s-a indurat de mine si m-a readus pe calea cea dorita de El :)

02/05/09 23:15

livu2day
membru

Domnul sa revarse indurarea peste tine Lucian.
Harul Lui ne este deajuns sa biruim lumea si intunericul, de aceea sa nu lasa pe diavolu sa ne fura credinta, sa luptam ca sa o pastram, sa lupta sa o crestem si sa o daruim credinta noastra cu dragoste prin fapte in Isus.

03/05/09 03:58

pavel
membru

da de ce vrei tu sa birui lumea , asa ti- transmis iisus?
iar mikhael nu vrei sa te ajut si eu sa dau cu pietre in ei , sa zic ca inafara ca-i diavoleasca mai e si brutala , nesimtita .....ce nu inteleg eu e altceva de ce nu respecti adica lasi palaria jos si treci mai departe fiind tu pe calea cea dreapta ....daca tot te-ai facut critic de nu nu dai in crestinii tai care nu demult si nu la mare departare se omorau in irak , astia da credinciosi ...si apropo sa-mi spui si mie cand o sa iasa razboi la vreun concert maiden

03/05/09 10:04

april
admin forum

reveniti, va rog, la subiect.

03/05/09 12:30

Pagini: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 18    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la