|
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
Ce te face sa-ti creasca adrenalina?
Sunt convins ca fiecare dintre noi avem anumite lucruri ce ne cresc adrenalina de cate ori le vedem, auzim, experimentam. Care ar fi deci aceste lucruri ?
O sa incep eu primul... Doua din lucrurile acestea ar fi atunci cand aud sirenele masinilor de politie, pompieri si salvarilor ori atunci cand aud avioanele ( stau la cativa km de aeroport , deci e clar ca le vad si aud toata ziua ) . Bun.. acum e randul vostru..
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
14/02/08 09:26
|
|
labumbac
membru
Inregistat: 10/02/08
|
|
Numarul de mobil al CTO-ului pe ecranul telefonului meu.
|
|
14/02/08 21:00
|
|
bornagain
membru
|
|
nu stiu ce ins. acel numar, dar super.. ) altcineva, alte mesaje..? 
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
16/02/08 09:21
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
poi ... cand merg in fatza la o masina langa sofer(sunt minor) si cand soferu trece 150km/h ... cand ascult muzica la maxim ... cand dau maxim la cineva .. )
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
13/03/08 21:49
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
cand sunt in masina si drumul e in valuri si se merge cu viteza mare (urca si coboara)... simt de parca mi-ar injecta cineva adrenalina in sange in momentul ala )
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
14/04/08 01:00
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
cand decoleaza avionul (e superba senzatia, dar intotdeauna am aceeasi frica ); cind sint pe marginea unei prapastii, sau la inaltime, in general.
|
|
30/04/08 14:25
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
cand ma dau in TORNADO..in parcu de distractii:D
|
|
10/06/08 13:02
|
|
cornelius
membru
Inregistat: 09/04/08
|
|
Cand ma catar pe munti simt adrenalina
Ultima modificare de cornelius (10/06/08 13:47)
_______________________________________ pot totul in HRISTOS care ma intareste
|
|
10/06/08 13:46
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Cand cobor in pesteri, cand merg cam tare cu motoru, sau mai ales cand sunt dus de cineva cu masina si conduce foarte agresiv..
Ultima modificare de Sword (10/06/08 15:53)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
10/06/08 15:52
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Cand ma vad sub apa, nestiind sa inot...si nu e nimeni in jur... 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
10/06/08 19:40
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Cand nu mai simt nisipul sub picioare in mare, cand ma simt ca si cum as cadea in gol (scari rulante, in masina, etc.) si cand bate si inimioara tare .
|
|
11/06/08 10:47
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
cand incerc sa ma rasucesc sub apa la 360 grade si nu reusesc ,ma rasucesc prost si nu mai am aer si nici ceva de sprijin .. era sa o patesc ultima oara ,sa ma fac epava .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
11/06/08 13:15
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Mie, când îmi creşte adrenalina la maxim, leşin! 
|
|
11/06/08 13:17
|
|
bornagain
membru
|
|
pai bine bine magdy, dar pina acolo treb sa fie niste chestii ca sa-ti creasca adrenalina asta.. care sunt acelea ? 
|
|
12/06/08 10:26
|
|
carmina
membru
Inregistat: 09/08/08
|
|
SAL mie imi creste adrenalina cand merg cu viteza cu masina , cand vad motoare si aud zgomotul facut de ele si cand practic sporturi extreme
|
|
10/08/08 15:15
|
|
pesciolino
membru
Inregistat: 23/07/08
|
|
Mi sa intamplat de foarte multe ori sa imi creasca adrenalina atunci cand este innourat, si intre norii negri sa ramana o gaura prin care sa se vada cerul senin din care iese lumina...Privind acest "peisaj", ma gandesc la venirea Domnului Isus ...si ma face sa ma cutremur...
_______________________________________ Stelele,cerul...tot univrsul sunt ale Tatalui meu...si eu ii sunt mostenitor!
|
|
21/08/08 00:07
|
|
soso_zizou
membru
Inregistat: 29/07/07
|
|
cand ma dau cu snowboardul cu viteza si simt ca zbor...si zbor si zbor si dupaia pun o frana brusca si ma imprastii...dar imi place senzatia....mai creste atunci cand incerc chestii extreme,
_______________________________________ Stiu, mereu mi-eshti aproape De e zi sau noapte Nimic nu ne va desparte
|
|
29/08/08 17:46
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
Creste rau cand fac depasiri cu masina.
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
29/03/09 00:59
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
atunci cand ascult muzica la maxim, si atunci cand afara e soare si frumos .. cand cant :X:X:X:X...si cand ma uit la un rau care curge :X
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
04/04/09 15:33
|
|
angel11165
membru
Inregistat: 22/03/09
|
|
cand incerc sa copiez la ceva lucrare si stiu ca daca ma prinde din start 1... )
_______________________________________ Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele si o lumina pe cararea mea
|
|
04/04/09 21:10
|
|
TheReasonILive
membru
 Inregistat: 01/03/08
|
|
pana anul asta, condusul fara permis imi crestea adrenalina(mai ales ca de cateva ori m-am intalnit cu politia). acum, cand ma intalnesc cu politia, imi creste adrenalina, tot timpul ma intreb cand ii vad: "care-i limita de viteza pe-aici?"
_______________________________________ God, I pray, light these idle sticks of my life and may I burn up for You. Consume my life, my God, for it is Yours. I seek not a long life, but a full one like Yours, Lord Jesus. Jim Elliot
|
|
13/05/09 11:52
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
Sword a scris:
Cand cobor in pesteri, cand merg cam tare cu motoru, sau mai ales cand sunt dus de cineva cu masina si conduce foarte agresiv.. |
ce naaais, ai motor! ce motor? 
adrenalina..hmmm, când mă caţăr pe munţi, cînd simt că sunt epuizată dar trebuie să mă autodepăşesc pentru a supravieţui ah, da, şi condusul cu viteză, dar deja nu mai e ceva foarte interesant.
|
|
31/05/09 21:20
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
pe mine ma pasioneaza mersul cu viteza pe role si bicicleta, dar cu masina nu 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
31/05/09 22:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|