|
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
st, not so fast... crezi ca scapi asa de usor? regulile jocului sunt urmatoarele:
jezzy a scris:
Ideea jocului: spun 3 secrete despre mine si apoi numesc pe urmatorul. Incercati, pe cat posibil, sa nu repetati jucatorii, ca sa participe toata lumea.Iar daca cineva nu raspunde, sa zicem, in 2-3 zile, ultimul numeste pe altcineva. |
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/03/08 21:50
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Fie cum zici tu, dar sa nu mai spui la nimeni:
1. nu imi place sa scriu lucruri personale pe forumuri 2. a scrie pe forumuri lucruri personale nu e unul din obiceiurile mele 3. nu voi scrie vreodata chestii personale pe net.
Next: Filip, si Benny, pt. ca am postat de 2 ori 
|
|
09/03/08 00:53
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
mai mai... de taceam, filosof ramâneam...
1. când am fost mic, m-am curentat la o priza 2. sunt un lenes si jumatate 3. când îmi propun ceva, atâta lupt pt scopul definit, pâna îl ating
next: sunshine [si desigur, Filip. nu scapi nici tu]
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/03/08 14:34
|
|
kikutza
membru
Inregistat: 05/04/08
|
|
1 abia abia matrezesc dimineata la scoala 2 imi place sa cant dar mi-e frica sami dau drumu la voce deoareca nu prea am increder in mine,desi prietenii imi spun ca,cant bn:D 3 vreau aparat dentar desi am dintii buni:D
"Domnul sa-ti fie desfatarea si El iti va da tot ce-ti doreste inima"
|
|
05/04/08 20:26
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
kikuta..ai uitat sa numesti un user,care sa raspunda in continuare..
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
06/04/08 12:50
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Tanara crestina a scris:
kikuta..ai uitat sa numesti un user,care sa raspunda in continuare.. |
kikuta nu cred ca a citit regulile jocului.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/04/08 13:02
|
|
april
admin forum
|
|
shoricel a scris:
maaai... vorbeste in dreptul lor, nu ma baga si pe mine! :P |
Daca tot te-ai bagat la jocul asta , te nominalizez eu :
spune trei lucruri mai putin cunoscute despre tine, apoi nu uita sa zici cine urmeaza .
|
|
06/04/08 18:51
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
hmm... nu-s in ordinea importantei, ci cum imi vin in gand...
1. uneori ascult muzica in functie de starea mea sufleteasca, si imi place sa ascult numai muzica crestina, cu toate ca uneori m-au mai corupt prietenii... crestini! ) 2. persoanele care ma pot enerva cel mai repede sunt cele din familia mea (ceilalti destul de greu reusesc) 3. hmm... s-o gasesc si pe a treia... a! cand eram mai mic era foarte timid... sa zicem aproximativ opusul la cum sunt acum (no am crescut si eu)
next... fluflu
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
06/04/08 19:06
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
1.in primele 15 minute dupa ce m-am trezit nu sunt in stare nici 'buna dimineata 'sa zic 2.imi place mai mult sa ma uit la filme singura, decat cu prietenii 3.vorbesc foarte putin la telefon ( asa in medie...cam o data la 2 zile si in caz de urgenta, adica cam 30-40 secunde)
urmatoarea:simona85
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
17/04/08 23:19
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Mersi si scuze pt intarziere. 1.Nu pot sa dorm mult noaptea. 2.Imi place sa compun poezii. 3.Imi plac cantarile Siminei Palincas.
urmatorul:shoricelul.
Ultima modificare de simona85 (24/04/08 22:41)
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
20/04/08 06:22
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
eu am mai postat. propun eu urmatorul sa mearga mai repede: 4givenbyJesus
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
25/04/08 15:18
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
1. imi e teama de scarile rulante din mall 2. nu-mi place sofatul 3. am multe de facut...si nu ma pot apuca de nimica...
urmeaza...+Archangel+
Ultima modificare de UnderZero (13/05/08 22:07)
|
|
13/05/08 21:15
|
|
april
admin forum
|
|
Sa va dau o mana de ajutor :
UnderZero a scris:
urmeaza...+Archangel+ |
1. Are pene. 2. care sunt bune de smuls. 3. Cand terminati cu penele, treceti la fulgi .
UnderZero, cine e the next ?
|
|
15/05/08 21:42
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
hmmm... 1.nu-mi place să vorbesc prea mult..cu atât mai puţin despre mine(mai răspund pe la interogatoriu din când în când,dar şi atunci îmi măsor bine cuvintele )
2.Îmi place să fac cadouri neşteptate persoanelor din jurul meu(din acest motiv probabil fac mai multe dedicaţii)
3.Mă enervează faptul că sor-mea stă prea mult la calculator.
next:daniel-l
Ultima modificare de the_stranger (03/07/08 11:44)
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
14/06/08 23:16
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
1 zambesc mai tot timpul 2 ma plictisesc ff rar 3 ma feresc de caini (si daca sunt cu stapanii) 
next: felyy
Ultima modificare de daniel-l (05/07/08 00:17)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
03/07/08 23:55
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
1. imi place sa stau seara in legan 2. am mai multi prieteni baieti decat fete (cauza: am crescut intre baietii) 3. ma inerveaza cand imi fac fratii mei mizerie si cand joaca css in retea
Ultima modificare de felyy (11/08/08 13:49)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
05/07/08 01:05
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
1.port aparat dentar si un corset de plastic :[ 2.sunt defapt ardeleanca 3.sunt pistruiata  next: Andreea Laura
Ultima modificare de lorre_diana (06/09/08 21:12)
|
|
06/08/08 21:41
|
|
Andreea_Laura
membru
Inregistat: 18/07/08
|
|
1.imi place sa stau cu prieteni mei  2.imi place sa ma duc in excursi cu clasa 3.nu imi place pentru ca uneori ma enervez usor (uneori) 
next: cata_z
Ultima modificare de Andreea_Laura (07/08/08 10:56)
_______________________________________ Numai prin smerenie, tacere, ascultare poti sa existi cu adevarat, chiar daca crezi ca ai murit.
|
|
07/08/08 10:55
|
|
liviu
membru
Inregistat: 13/12/08
|
|
1.Dorm cel mai bine ascultand muzica. 2.Nu suport manelele. 3.Imi place scoala(cum arata) .
_______________________________________ Tomorrow is another day ...
|
|
13/12/08 16:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|