TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Probleme, idei, sfaturi utile/Idei pentru cadouri.. Moderat de antonela, april  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 12
Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Aşa...sunt invitată la un majorat,si habar nu am ce sa iau.Ceva scump,ceva haios,ceva la modă?E fată pocăită,dar nu prea o cunosc.Ce mă sfătuiţi?

18/11/08 18:22

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
pai depinde de stilul ei. ;)

18/11/08 18:29

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
La urma urmei puteti sa puneti mai multi bani si sa-i luati un telefon, un aparat de fotografiat, o geanta, lotiune de corp, parfumuri, carti, DVD-uri, articole de imbracaminte, albume, lumanari, poti sa faci ceva de mana sau poti sa-i faci niste prajituri pe care sa le ambalezi frumos, poti sa-i faci un fular si o caciula de iarna ca tot vine anotimpul friguros, o biblie cu fermoar, etc.

19/11/08 02:41

Site web  
tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
ptiu..ce de-a idei :D de acum stiu pe cine sa intreb :D

19/11/08 08:48

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
pai stii cum e? intrii intr-un magazin si te uiti si sigur iti vin 10 idei despre un posibil cadou.e mai greu cand vrei ceva special si unic...dar la cazul Andreei,mai ales ca nu prea o cunoaste,merge cam...orice :D

19/11/08 14:24

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Na fetelor! :D

1. Jurnal Cadou ideal pentru adolescentele care isi pot ascunde secretele pastrate cu grija in acesta.

2. Caciula, fular Baietii si iarna prefera sapca de baseball, insa daca alegi un model si o culoare corespunzatoare se vor bucura si pentru acest cadou.

3. Bijuterie Fiecare femeie, mama, matusa, soacra, sotie sau logodnica se va bucura de o bijuterie frumoasa, fie aceasta lantisor, cercel, bratara sau chiar inel.

4. Ceas Un ceas de perete constituie un cadou de neuitat pentru orice familie. Insa daca cumparati ceasuri de mana pentru cineva, aveti grija, pentru indragostiti inseamna dragoste eterna.

5. Pijama Poti alege din mai multe tipuri de material: bumbac moale si calduros pentru copii sau matase fina pentru pretentiosi. Ai grija insa cu culoarea. Si aceasta trebuie sa se potriveasca personalitatii persoanei careia ii este oferit cadoul.

6. Cutie pentru bijuterii O cutie pentru bijuterii este un cadou excelent pentru orice femeie, mai ales daca si contine ceva…

7. Vaza Un exemplar antic frumos ornat va face bucuroasa o gospodina, fiind in acelasi timp utila si decorativa.

8. Elemente de decoratie Ai grija ca acestea sa fie alese cu gust. Trebuie sa te asiguri inainte ca persoanei careia i-l oferi ii plac astfel de obiecte. Fie acesta bibelou, vaza sau o statuieta, trebuie sa poarte amprenta bunului gust.

9. Ceasca Poti alege din mai multe forme si culori, insa cestile cu inscriptii personalizate pot aduce multa bucurie pentru orice persoana care consuma ceai sau cafea in fiecare zi.

10. Muzica Fie ca alegi CD, caseta sau placa muzicala, fii sigur ca ceea ce ai ales va corespunde gustului persoanei pentru care ai cumparat cadoul.

11. Parfum Un parfum este un cadou ideal - atat pentru femei cat si pentru barbati. Ai grija sa alegi produse de calitate. Un parfum ieftin si cu miros neplacut nu este chiar cadoul de care viseaza fiecare.

12. Bluze, camasi Constituie un cadou de care se bucura fiecare dintre noi, mai ales daca este modelul, culoarea si materialul preferat. La aceste trei lucruri trebuie sa fii atent atunci cand le alegi.

14. Rama pentru fotografii Poti gasi mii de forme si modele, perfecte pentru orice gust si personalitate. Daca rama contine si o fotografie, aceasta va fi o bucurie si mai mare.

15. Puzzle Un puzzle este un cadou excelent pentru persoanele cu rabdare multa. Alege un model frumos, insa ai grija, daca este din multe bucati, sa fie totusi posibil de asamblat.

19/11/08 14:32

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

Magdy a scris:

Na fetelor! :D
3. Bijuterie Fiecare femeie, mama, matusa, soacra, sotie sau logodnica se va bucura de o bijuterie frumoasa, fie aceasta lantisor, cercel, bratara sau chiar inel.

6. Cutie pentru bijuterii O cutie pentru bijuterii este un cadou excelent pentru orice femeie, mai ales daca si contine ceva…

Acum depinde cat de "pocaita" este femeia ;).

Magdy a scris:

4.  Insa daca cumparati ceasuri de mana pentru cineva, aveti grija, pentru indragostiti inseamna dragoste eterna.

Aha. Nu ma gandeam eu rau sa cumpar un ceas cand va veni timpul ala :D .

19/11/08 17:48

Magdy
membru

april a scris:

Acum depinde cat de "pocaita" este femeia ;).

Eh, păi nu vezi că la tineretul creştin se poartă bijuteriile? ;) Aşa că şi la unele dintre pocăite le-ar prii un asemenea cadou.

19/11/08 20:11

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Magdy, pomeneai de puzzle. Stiu ca in Romania se fac puzzle-uri cu imaginea ta sau cu orice fotografie vrei tu. Cred ca metoda ar fi mai ingenioasa decat un puzzle obisnuit, dar acum depinde de gusturile fiecaruia.

20/11/08 01:39

Site web  
Magdy
membru

Se fac! Chiar cumnata mea a făcut un asemenea cadou prietenului ei. ;)

20/11/08 09:20

fluflu
membru

da..dar nu e mai usor,cand ii este dor lui de ea sa se uite la o poza din album,sau din calc ca pana face un puzzleeee :D :D mai ales daca e din ala cu piese mici :)

20/11/08 16:34

fluflu
membru

la tati de Craciun!
nu am nici cea mai vaga idee.si m-am saturat de deodorante,sosete,camasi,cravate,parfumuri etc etc

10/12/08 17:14

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
Mie cele mai faine cadouri mi se par cele făcute manual.Încearcă să îi faci o felicitare,o scrisoare prin care să ii mulţumeşti pt ce a făcut pentru tine.

10/12/08 17:30

Site web  
fluflu
membru

pai da...dar la mama ii iau acolo cat de o plasuta mare si lui doar o felicitare?

10/12/08 18:35

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
nu le faci cadou si gata ;) nu le trebe ;) Ii cumperi lu dad anvelope :D :D sau ulei de motor .

10/12/08 22:20

fluflu
membru

oooo daaaaaa!! imediat o alta masina ,nu? :D :D
cum sa nu le fac maaai?nu nu !trebuie si gata! :D

10/12/08 22:34

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
azi ne-am dat cadouri intre colegi ,si i-am facut si lu' dirig din partea clasei . Profu de istorie se tot lua de tabloul pe care-l avem in clasa cu un domnitor ,si ii zice "tabloul dirigintelui" ,dat fiind faptul ca dirigu are acelasi prenume cu domnitorul .Si atunci un baiat a luat o poza cu dirigu si a modificat-o ,i-a pus pe cap coroana etc ,sa arate ca un domnitor ,si a scris "X Voda" si sub a scris anii in care ne-a fost dirig . Poza am scos-o la un salon foto ,in format A4 si am pus-o in rama . Asa s-a amuzat dirigu' ,initial a ramas :O cand o vazut poza [el nu stie de photoshop] :D :D E o amintire faina de la noi :)

Ne facem cadouri si intre niste fete la bise ,o pun pe sis sa-mi cumpere ,ca aici nu gasesc prea multe chestii .

Ultima modificare de RainSong (11/12/08 15:41)

11/12/08 15:39

simple
membru

Inregistat: 19/10/05
am nevoie urgenta de o idee de cadou "universal" adica care sa merga si la baieti si la fete...sa nu fie scump si sa fie original :d exista?

30/12/08 22:22

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
da.poţi face câte o felicitare cu câte un verset.Eu asta am dat de crăciun.

30/12/08 22:28

fluflu
membru

sau un semn de carte.da cateva pagini in spate ca am pus eu un model ;)

30/12/08 22:33

tamarta
membru

simple, presupun ca e cadou pentru revelion...ca la noi asa se face..
eu cumpar maine un tablou cu un verset, o carte si o felicitare.
si daca nu vrei sa dai prea multi bani, atunci poti face tu ceva. o felicitare, un semn de carte..

30/12/08 22:41

simple
membru

Inregistat: 19/10/05
versete am pregatit pentru toti...dar trebuie sa fie ceva ... nush un cadou pentru o alta persoana (e aiurea ca nu se stie ce e)...dar nu am librarie crestina prin zona :(( si am nevoie de el mâine :d .Multumesc mult de idei fetelor...uff parca mie gol capul :((
Da e interesant chestia cu tabloul...am gasit o rama pentru poze pe care sa o poti picta..dar nu stiu daca un baiat ar aprecia :d (adica sa picteze el )

Ultima modificare de simple (30/12/08 22:49)

30/12/08 22:42

tamarta
membru

oo..ar fi superba rama aia.. dar..cine stie ce fel ar privi un baiat asta..

30/12/08 22:57

Rydkle
membru

Inregistat: 02/01/09
un prieten de-al meu(:D = )))) )are nevoie de idei de cadou pt cea mai ce fata 8->..
vrea sa fie cv care sa atinga la sentimente :-".. orice propunere e binevenita:);)

Ultima modificare de Rydkle (11/01/09 15:05)

11/01/09 15:04

Magdy
membru

Un inel de logodnă băgat pe firul unui trandafir roşu nu foarte înflorit! :D:D:D:D

Ultima modificare de Magdy (11/01/09 15:09)

11/01/09 15:08

Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 12    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la