|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
O alta ideea ar fi sa ii scoateti persoanei respective niste poze pe care sa le puneti intr-un album. Daca e tanara/tanar mai mult ca sigur are pozele undeva in computer si i lene sa si le scoata sau se gandeste ca nu i se strica compul niciodata si ca mereu va sta in fata monitorului admirandu-se.
Zic eu ca e o amintire pentru o viata, cand am bani ma pun si eu sa-mi fac album .
Sau, daca e o persoana gen fan deviantart, puteti sa scoateti ceva poze faine pe care e scrisa cate vreo maxima ceva. Eu am o prietena careia ii plac pozele, la fel ca mie, si ii fac un tablou cu o poza faina si un citat dragut 
Ultima modificare de RainSong (12/05/10 18:52)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/05/10 18:34
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
peste vreo 2 sapt e ziua unei prietene, si trebuie sa`i fac un cadou, dar un cadou mai comic. anul asta n`am nicio idee. ce cadouri mai comice ati facut pt altii? sau aveti vreo idee ce as putea sa`i fac cadou de ziua ei? 
|
|
05/08/10 16:34
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
ai citit cele 10 pagini de aici, si tot nu ai gasit nimic?
Eu raman la ideea mea geniala: te plimbi prin oras, si cand vezi ceva ce iti place si crezi ca i-ar placea, cumperi si gata 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
05/08/10 17:15
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Nu stiu daca am voie sa postez site-uri ..sper sa nu fie nici o suparare ..nu fac reclama, vroiam doar sa ajut, pentru ca am mai luat cate ceva de pe aici si poate mai ajuta pe cineva. http://www.funcadouri.ro/ http://www.cadourihaioase.ro/
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
05/08/10 17:21
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
fluflu a scris:
ai citit cele 10 pagini de aici, si tot nu ai gasit nimic?
Eu raman la ideea mea geniala: te plimbi prin oras, si cand vezi ceva ce iti place si crezi ca i-ar placea, cumperi si gata  |
am citit paginile, dar nu am dat de cadouri haioase. pe prietena asta nu o incanta cadourile serioase. noi de obicei ne facem cadouri pe seama carora sa putem rade:D
o sa caut pe site`urile astea.. mc! sper sa gasesc cv ... dar daca fac comanda ajunge in 2 sapt ? 
|
|
05/08/10 17:53
|
|
Roxana
membru
|
|
Poti cauta un nr de tel..eu stiu ca ajung si mai repede depinde de modalitatea de livrare pe care o alegi..cred ca o sa gasesti multe detalii la contact.Succes!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
05/08/10 18:00
|
|
fluflu
membru
|
|
EU am o dilema. Ce cadouri se dau viitoarelor mirese pocaite? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/08/10 11:38
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
eu cred ca s-ar potrivi textul din Corinteni despre dragoste,pus intr-o rama(sau nu neaparat,dar sa arate bine) 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
07/08/10 12:48
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Fluflu, daca vrei ceva personalizat, handmade, as putea sa te ajut eu. Daca esti interesata poti sa-mi spui 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
07/08/10 15:38
|
|
ecxod
membru
Inregistat: 07/08/10
|
|
de obicei cadourile nu se uita niciodata asa ca unul frumos nar strica,mai ales o carte sau ceva de genul spiritual.parerea mea
|
|
07/08/10 15:54
|
|
ecxod
membru
Inregistat: 07/08/10
|
|
am o intrebare daca puteti sa ma luminati in privinta aceasta,credeti ca DUMNEZEU predestineaza pe copii lui?pt ca in ieremia cp1vr5/citez mai inainte ca sa te fi intocmit in pantecele mamei tale,te cunosteam ,si mai nainte ca sa fi iesit tu din pantecele ie,EU TE PUSESEM DEOPARTE SI TE FACUSEM PROOROC al neamurilor.va multumesc
|
|
07/08/10 16:08
|
|
Roxana
membru
|
|
FLUFLU..eu as cumpara si o carte referitoare la casnicie..o sa aibe nevoie 
|
|
07/08/10 17:25
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
ecxod, pentru raspunsuri la intrebarile tale intra aici: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=38
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
07/08/10 17:45
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
fluflu a scris:
EU am o dilema. Ce cadouri se dau viitoarelor mirese pocaite?  |
eu as tine cont mai mult de faptul ca e mireasa, decat de faptul ca e pocaita (pt ca pocaita e in fiecare zi si cadou pt asta ii pot da oricand, in timp ce, mireasa esti doar o data si cadoul e pt Aceasta ocazie).
nu stiu, eu mi'as fi dorit si mi'ar fi placut sa primesc ceva cu monograma (cu numele de dupa casatorie, evident). aici fiecare ramane cu numele lui, asa ca n'a mai fost cazu' .
|
|
07/08/10 18:27
|
|
Roxana
membru
|
|
Am dat de ele din intamplare, dar mi se par potrivite pentru un cadou  http://www.kerigma.ro/cadouri.php
|
|
10/09/10 16:27
|
|
fluflu
membru
|
|
Ce cadou as putea sa-i iau unei fete, studenta la Medicina? As fi vrut ceva haios, amuzant, copilaresc. Din pacate, boneta cu floricele are deja... M-am mai gandit la o carte, ceva ghid amuzant ce sa aibe legatura cu medicina, insa nu am gasit, sau nu am cautat cum trebuie...
|
|
20/11/10 18:37
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
|
20/11/10 18:48
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
fluflu a scris:
Ce cadou as putea sa-i iau unei fete, studenta la Medicina? As fi vrut ceva haios, amuzant, copilaresc. |
Cărţile şi atlasele sunt ff scumpe şi na.. Nu că nu ar aprecia, dar ar fi o cheluiala mare pt tine. Depinde în ce an este şi ce vârstă are.
Îi poţi lua un halat, pe care să îl personalizezi cu numele ei. Să se simtă deja doctoriţă. 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
20/11/10 21:10
|
|
fluflu
membru
|
|
Nu m-am referit la carti de medicina/atlase de medicina, ci o cartea amuzanta,haioasa, care sa duca spre medicina Nu stiu sa explic... halat are, si ala personalizat deja... Anul I.20 ani.
|
|
20/11/10 21:45
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Păi am o prietenă în anul I şi ştiu că îşi dorea un craniu, că au multe de învăţat. Ai putea să îi cauţi unul şi să îl faci să pară "făt frumos".. mă gândesc că ar fi şi amuzant şi util după. 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
20/11/10 21:49
|
|
fluflu
membru
|
|
Are dejaaa  Of, tre sa o cert bine, ca are prea multe si nu mai avem ce sa-i luam. Ma mai gandeam la o Enciclopedie pentru copii, despre corpul uman. Si alea sunt destul de scumpe, o sa ma duc prin librarii poate gasesc ceva cu un pret acceptabil, si dragut.
|
|
20/11/10 21:54
|
|
harra
+
Inregistat: 21/04/09
|
|
Anticariate nu mai exista in tara?Unde gaseai carti bune la preturi accesibile? O carte despre tratamente naturale?
_______________________________________ Mai mult sa spun nu-s vrednic la cuvinte/caci vrerii Sale privind pe-a mele/ma-mpinse-nainte asmeni/iubirii ce roteste sorii si stele.Dante Aligheri
|
|
21/11/10 15:31
|
|
Roxana
membru
|
|
Stiu ca sunt si on-line.Ai incercat?
|
|
22/11/10 16:17
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
exista e unul pe stefan cel mare, altele mai mult ca sigur pe lipscani, unirii etc.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
23/11/10 12:49
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
As avea nevoie de niste idei pentru un cadou care sa se potriveasca unui lider de tineri (de fapt este vorba despre o familie). Am deja o idee la care lucrez, dar mai am nevoie de inca ceva si nu stiu ce...
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
05/01/11 21:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|