|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 7 |
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Eram un pacatos Traiam intr-un loc intunecos Fara Lumina,fara Iubire Fara Tine,fara intelegere
Dar cand ai venit Doamne,in viata mea Mi-ai umplut inima mea Din plin inzecit
Atunci,Doamne,am hotarat cu putere Sa te urmez pe Tine ,Doamne Caci fara Tine,nu am iubire Vreau sa te urmez pe Tine ,Doamne
Iti multumesc ca existi In viata mea ,in inima mea Te rog primeste in dar sufletul Faca -se dupa voia Ta Doamne,nu a mea
Este compus de mine,nu am finalizat-o ,e doar o mica parte,titlul nu amgasit momentan cum sa il numesc  M-a convins cineva sa scriu pe forum,nu aveam curaj ,pana la urma este aici postat!
Ultima modificare de abelusca (24/09/08 19:32)
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
24/09/08 19:30
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
CLIPE DE DOR...
E noapte si sunt clipe de dor... E tarziu si sunt momente de dor... Ma intreb,Doamne,in fiecare zi Ma intreb,uneori,de ce azi
Mie inima plina de tot ce am Dar totusi este goala ! Mie inima lipsita de iubire dar nu o am... Unde esti tu,iubire,ca mi-e inima goala!
Este noapte si totusi sunt flamand dupa El ! Este tarziu si totusi sunt setos dupa El ! Doamne,da-mi aceea iubire dupa care tanjesc... O iubire de care sa nu ma vestejesc...
Oh,suflete nenorocit,care cauti multe... Striga catre El,si El iti va da ! Tot ce tanjeste inima ta ! Aceea care o cauti si este dragoste!
Ultima modificare de abelusca (10/11/08 23:17)
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
09/11/08 03:01
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Domnul sa va binecuvinteze pe toate care ati avut curajul sa postati creatii proprii!!!
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
05/12/08 23:25
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Bravo tuturor poetilor (la feminin;))Eu nu prea am compus poezii, dar imi place sa scriu meditatii.Voi indrazni sa scriu si eu o meditatie aici.Sper sa va placa.
Traisete ca si cum ar fi pentru ultima data;iubeste ca sa traiesti si iarta ca si cum ar fi pentru prima data.Zambeste si atunci cand nimeni nu-ti intoarce zambetul si plangi doar atunci cand nu te vede nimeni.Razi atunci cand aceasta izi usureaza sufletul si nu inceta niciodata sa visezi chiar si atunci cand aceasta ti se pare imposibil. Dar in orice situatie, in bucurie ca si in tristete priveste in sus fiindca "nimic nu e prea greu entru Domnul"
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
06/12/08 18:01
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
x
Ultima modificare de livu2day (03/03/10 18:04)
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
08/12/08 18:51
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
ups...trebuie sa rectific femininul de mai sus :d Bravo Livu2day,e dragut poemul tau
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
08/12/08 20:11
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Multumesc mergeam pe strada si incercam sa imi tin gandul spre El si tot de astea imi vinea in cap  Oricum cand am ajuns acasa era mai greu sa imi amintesc toate exact, imi vine unile din cand in cand.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
08/12/08 20:26
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
felicitari,abel si liviu 
|
|
21/12/08 13:51
|
|
SergiuB
membru
 Inregistat: 28/05/09
|
|
frumoase poezii  am si eu pe un carnetel cateva... dar nu se pot compara cu cele de aici 
_______________________________________ Totdeauna sa faci diferenta intre a visa si a gandi pozitiv!
|
|
28/05/09 23:10
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Frumoase poezii;)Am si eu o colectie,dar m'am razgandit si nu le mai postez:D
Ultima modificare de editheraven (01/06/09 20:32)
|
|
01/06/09 20:01
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
La umbra aripilor Tale
La umbra aripilor Tale Ma odihnesc si eu acum; Caci cine Doamne-n lumea toata, Imi poate darui al dragostei parfum?
Sa-l raspandesc in lume eu doresc, Caci doar pe Tine, Doamne, Te iubesc!
Amin
Ultima modificare de antonela (06/06/09 12:13)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
06/06/09 12:12
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
Asta-seara am vazut o stea stralucitoare Si m-am intrebat oare unde esti si ce faci... Zi de zi si clipa de clipa esti in gandul meu Si ma-ntreb „te gandesti si tu la mine?“.
In lumea asta plina de relatii ieftine, a dragostei ce se topeste dupa prima intalnire; nimeni nu intelege rostul asteptarii mele... „Cum sa iubesti chiar cand nu ti se raspunde la fel?“
Eu insa astept ...si invat in tacere dragostea adevarata; O dragoste jertifitoare, o dragoste daruitoare... Si ma rog Lui Dumnezeu pt tine, Si te astept cu credinciosie.
Am vazut odata doi indragostiti pe strada Si vazandu-i mi-am adus aminte de tine... Si m-am intrebat atunci: „ce-as putea face pentru tine?” Si raspunsul: “Ma rog s-astept...da ma rog s-astept.
Eu cred ca Dumnezeu are un plan Si desi nu-l pot vedea acum, ma incred in El... Si-ntr-o zi daca vrea-va El voi fi al tau, Insa pana atunci...astept cu credinciosie.
le: nu prea seamana cu o poezie..da e una dintre cele mai recente...
Ultima modificare de alex (29/10/09 21:13)
|
|
29/10/09 21:10
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ioai ce tare alex, fericita-ti va fi nevasta daca ramai cuminte pana atunci ,dar si dupa 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/10/09 21:30
|
|
trumpet.child
membru
Inregistat: 28/10/09
|
|
A revenit inspiraţia printre micii "creatori". Aşteptăm mai multe poezii pentru a avea ce critica, aprecia etc. Numai de bine 
Ultima modificare de trumpet.child (30/10/09 00:13)
_______________________________________ the trumpet child will banquet here until the lost are truly found
|
|
30/10/09 00:12
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Ultima mea poezie.Sper să vă placă. De mâine...
Am părăsit tristeţea lăsând-o în trecut Călătorind spre ceruri cu sufletul arzând. Nimic nu va rămâne din tot ce a trecut Decât o amintire păstrată într-un gând.
Acum privesc ‘nainte şi mă avânt cu dor Spre viitor ,spre lume,spre ce’i nepieritor, Şi sper că poate mâine lumina va-nflori, Să pot să văd culoare în norii plumburii.
Şi începând de mâine o să renunţ la tot Şi voi începe iarăşi povestea dintr-un loc, Gândindu-mă că poate va fi un altceva Legat cu stropi de rouă şi funii de cândva.
Ultima modificare de Andreea (30/10/09 17:48)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
30/10/09 17:07
|
|
trumpet.child
membru
Inregistat: 28/10/09
|
|
In mare parte poezia e buna. Suna bine, dar am impresia ca la sfarsit isi cam pierde din forta, iar "un altceva" si "tenta de candva" nu prea se potrivesc cu estetica versurilor. Just my opinion.
_______________________________________ the trumpet child will banquet here until the lost are truly found
|
|
30/10/09 17:25
|
|
Andreea
membru
|
|
Mulţumesc de sugestie.Sunt doar amatoare în ale scrisului aşa că orice greşeală sesizată e binevenită.
|
|
30/10/09 17:49
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Mie imi place. Imi place si finalul. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
30/10/09 18:20
|
|
Andreea
membru
|
|
Nu in zadar
Şi frunzele cad la pamânt şi vântul adie Pe câmpii ce-a fost verde-a murit. Şi sufletul meu singur ramâne Solitar,ne’nsemnat,părăsit.
Şi-aş dori să alerg,să plec din lume Acolo unde totul e mereu senin, Să pot să fiu în veşnica lumină Având un “eu” smerit deplin.
Iar lânga râul părăsit de apă Mă simt secată de orice puteri. Şi-aş vrea să sorb din cupa de viaţă Alunecând din tot ce-i efemer.
Şi-n drumul cel pecetluit cu pietre Aş vrea să pot stau îngenunchiată-n veci Să pot să treacă peste mine anii Şi totuşi să trăiesc orice moment.
Şi vreau ca să observ în fiecare floare Că mai există stropul de nectar, Că nu’n zadar a fost cândva o Floare Ce s-a jerfit ca din samânţa ei s-apar.
later edit: Copyright Andreea © 2009 
Ultima modificare de Andreea (05/11/09 20:59)
|
|
05/11/09 20:57
|
|
m.george
membru
Inregistat: 30/01/10
|
|
frumos. chiar aveti talent.
as fi postat si eu cateva, dar la fel cum a spus tamarta, nu postez "... pentru ca doar foarte putini pot intelege..si nici macar aceea nu in totalitate...."
bafta in continuare.
_______________________________________ Zâmbeşte chiar dacă este un zâmbet trist, pentru că mai trist decat un zâmbet trist este tristeţea de a nu şti să zâmbeşti.
|
|
30/01/10 11:31
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
m.george a scris:
as fi postat si eu cateva, dar la fel cum a spus tamarta, nu postez "... pentru ca doar foarte putini pot intelege..si nici macar aceea nu in totalitate...." |
lasa ca nici marii poeti si scriitori la vremea lor nu au fost prea intelesi Si probabil ca nici acum noi nu le intelegem operele asa cum ar trebui. Poti incerca , studiem doar forma daca esenta nu o intelegem 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
30/01/10 11:47
|
|
edi.theraven
membru
|
|
go to california 03 Mai 2007
Sunt cămăşi pe care nu le porţi niciodată Sunt zmee care nu se înalţă niciodată Sunt nisipuri care nu devin sticlă niciodată Sunt braţe care nu se desprind din pământ niciodată.
Unde am pleca Dacă cercul s'ar închide? Şi punctul se stinge În râs amar şi roşu.
Când a văzut zorii,a tăcut.. Astăzi nu mai am de unde pleca.
|
|
30/01/10 12:37
|
|
m.george
membru
Inregistat: 30/01/10
|
|
ai dreptate RainSong, dar nu sunt sigur ca pot, mereu mi-a placut sa raman in umbra, sa vad dar sa nu fiu vazut. :|
_______________________________________ Zâmbeşte chiar dacă este un zâmbet trist, pentru că mai trist decat un zâmbet trist este tristeţea de a nu şti să zâmbeşti.
|
|
31/01/10 15:24
|
|
edi.theraven
membru
|
|
linii strambe in privirea ta,gauri negre. astept pleoapele sa'ti ascunda ochii. dar asteptarea nu se urneste si timpul a explodat undeva sub apa. in coltul meu stinghiile de lemn trosnesc si ard.
ca noaptea,neghina,noroiul,nimic. ....comparatii difuze si obscure. in ast amurg nu gasesc nici soare nici apus.
orizontul este,parca,mai aproape. mai aproape de...... in jurul carui punct ma rotesc,iar,azi?
aproape perfect,cerul meu ramane aproape gol. si'atunci,tot eu sunt cerul meu. sunt in plus, numarul unu din zero. aproape perfect,fara mine mai mult ca perfect
|
|
31/01/10 15:46
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
Dac-ai fi...
Dac-ai fi o floare din gradina, Cea mai frumoasa dintre ele! Cu tine nu s-ar compara Niciuna dintre floricele.
Dac-ai fi o stea in noapte, Cea mai frumoasa dintre ele! Cu tine nu ar semana Niciuna dintre stele.
Dac-ai fi o piatra pretioasa, Cea mai frumoasa dintre ele! Cu tine nu s-ar compara Niciuna dintre pietricele.
Dac-ai fi o randunica-n zbor, Cea mai frumoasa dintre ele! Cu tine nu ar semana Niciuna dintre randunele.
Dac-ai fi tu orice-n lume, Cea mai frumoasa dintre toate! Cu tine nu s-ar compara Munti sau dealuri, vai sau ape.
Dumnezeu, El te-a creat, O fiinta minunata! Cu-oricine te-as compara: Esti cea mai frumoasa fata!
(astept criticile) 
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
02/02/10 11:43
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|