|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 7 |
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
am promis o data ca o sa scriu si creatiile mele, ganduri pe care le-am asezat in versuri si le-am scris pe un petec de hartie. Acum indraznesc. Nu stiu ce parere o sa aveti. Am avut mult mai multe, dar intr-un moment de nebunie le-am aruncat pe toate. O sa incep doar cu o singura poezie. astept comentarii sincere...accept si critici...
TOAMNA
Mi-e sufletul palid ca frunza cazand In iarba posaca, firu-i uscat Si roua se scurge usor, pe pamant E toamna si trupul mi-e trist si plecat
O raza bate-n frunza ramasa, Pamantul e in haina de soare. O dulce mireasma din floarea culeasa Acum e in stropii de ploaie.
Fructul invie, frunza cand moare, Iar vantul ma pleaca…ca salcia-n vant Si roua e dulce cand lacrima doare E toamna si ploaia se scurge-n pamant
O inima vie intr-un suflet pustiu Ce plange in toamna tarzie Un crampei de lumina pe-un cer cenusiu Un fir de speranta invie.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
06/11/07 12:22
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
wow, tamarta, sunt placut impresionat. ai talent, nu gluma.... Dumnezeu te-a inzestrat cu aptitudini poetice impresionante. Ar trebui sa te tii de treaba, si sa folosesti acest dar spre slava Lui.
in ceea ce priveste acesta poezie... imi place foarte mult ultima strofa.. ultimul vers, defapt, care e plin de speranta.
way to go, tamy!! Nu-ti irosi acest talent! 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
06/11/07 15:03
|
|
tamarta
membru
|
|
cam asta am facut... intr-un moment in care eram suparata pe tot ce se intampla am aruncat toate poeziile pe care le-am scris in cativa ani..au disparut in cateva clipe. multumesc mult. asta imi da curaj sa compun din nou... [revin], si mai astept comentarii...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
06/11/07 15:17
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si mie imi place 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
06/11/07 17:17
|
|
tamarta
membru
|
|
Destin
Sa nu privesti tacut spre luna, sa nu asculti tacerea-n noapte sa nu cersesti o stea mai buna doar una o urmezi spre moarte Sa nu gandesti ca se mai poate sa-ti schimbi destinul intr-o clipa ce ti-a fost scris, le-ai dus pe toate. Dar de ce de el iti este frica? Asa ne este dat sa fie, sa ducem greul mai departe... si nimeni dintre noi nu stie ce este dincolo de moarte.
este scrisa intr-un moment in care nu stiam ce sa mai cred, eram confuza, de asta anumite versuri sunt "deplasate" si chiar eu nu sunt de acord acum cu ele.... dar nu ma mai ascund...
|
|
07/11/07 15:46
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
tamarta,sunt foarte frumoase amandoua!!!sincer,chiar ca ai talent!tine-te de treaba!nu merita sa iti irosesti talentul,crede-ma!si mie imi place foarte mult sa scriu,insa spre deosebire de tine eu nu compun poezii ci scriu tot felul de compuneri despre viata,natura,lucruri care ma impresionaza...si din cauza lipsei de timp le-am cam neglijat asa ca eu te incurajez sa crii cat mai mult si in curand sa iti cumpar propria ta carte de poezii!succes!
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
07/11/07 21:10
|
|
tamarta
membru
|
|
multumesc mult..poate o sa pui si tu niste creatii de ale tale...la "proza la naftalina"...
o sa mai revin si cu altele.. promit 
|
|
07/11/07 21:35
|
|
tamarta
membru
|
|
Sfarsitul copilariei Pare ca printre nouri paseste rece o atingere Sunt ochii noptii ce stralucesc deasupra viselor Si peste valurile negre ale marii o adiere cutriere ca un fior de caldura trupul rece al valurilor. Clipele fericite ale dulcei copilarii se duc pe rand Un glas tremurator ma face sa cred ca nu l-am trait nicicand Cu gandul mai pictez un strop de amintire, Un suras de iubire sa am prin neagra-mi nefericire Pe pleoapele-mi inmiresmate de adierea noptilor de vara Mai curge o picatura de roua adusa de dulcea primavera Timpul e scurt si viata-mi curge uitare As vrea sa simt soarele ce fuge-n departare. Oare voi mai simti iarasi bucuriile vietii? Sau voi atinge cu durere chipul batranetii? Oare va mai rasari vreodata glasul copilariei? Sau voi cadea prada in bratele nebuniei? Macar traiesc cu gandul la o dulce copilarie Si stiu ca am simtit candva o mare bucurie Si stiu ca am motive multe sa zambesc Si acum cu sfiala in viata incep sa pasesc. asta e scrisa pe la 15 ani... in mometul in care am realizat ca s-a sfarsit copilaria mea, la putin timp dupa ce a inceput...
|
|
21/11/07 16:03
|
|
tamarta
membru
|
|
Mai bate inca vantul
Mai bate inca vantul Risipitor de vise Pe inima incrucisata a orasului, Ca in panzele unui pictor mort… Si trece pe langa mine Cineva frumos ca fluviul.
Mai bate inca vantul Varfurile din sufletele noastre Desfoiate ca un penaj gata de zbor, Intr-o tara unde nu e niciodata iarna
Mai bate inca vantul… Si in apusul ars, Sorb, nesatula, Lacrima genelor tale de plangere Sub care conturile urzesc Ploi prelungi si finale… Prefira-ti parul prin vantul brun, Iubind inflorescenta unui prun Sub cerul care nu se imparte a doua oara Si-nvata dansul cu talpile goale, Pe puntea albastrului vis, Unde vara ne socoteam viata in cifre, Ca sa nu ne moara clipa serii In tipatul marturisirii albe
asta poate ca e putin mai ciudata... dar e ceea ce am simtit in acel moment
|
|
14/12/07 18:19
|
|
tamarta
membru
|
|
ei nici chiar asa... sunt mult prea departe de operele lor... si nu o sa ajung niciodata ca ei..mai ales ca nu am mai scris de ceva timp.. maine, cand ajung acasa poate apuc sa pun o poezie scrisa pentru Tati 
merci mult fii binecuvantata
|
|
15/12/07 03:29
|
|
tamarta
membru
|
|
cred ca ma opresc aici cu postatul poeziilor... pentru ca nu vreau sa se interpreteze gresit ceea ce eu am vrut sa exprim prin ele... pentru ca doar foarte putini pot intelege..si nici macar aceea nu in totalitate....
|
|
18/12/07 19:37
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
eu cred ca ar trebui sa continui..foarte frumoase poezii..Fii binecuvantata cu multa inspiratie(succes=inspiratie + aspiratie + transpiratie). 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
18/12/07 20:11
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Eeeeee, daaa, daaa, multă transpiraţie, e drept. Însă, stimaţi transpirăcioşi... fie, hai, şi transpirăcioase, nu uitaţi că după orice transpiraţie e bună şi câte o baie, aşa, ca să nu facem pe fraţi... fie, şi pe surori, să se poticnească...
Şi orice poezie nu e valabilă dacă nu se încheie cu "măimăăăi..."
Ceva de genul:
Şeam încălecat peo şea, Nu pe poezia mea! Măimăăăiii...

Ultima modificare de Filip. (18/12/07 21:43)
|
|
18/12/07 21:42
|
|
tamarta
membru
|
|
daca esti atat de talentat...de ce nu postezi si tu? ca de idei nu duci lipsa 
|
|
28/12/07 10:50
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Da' nici de lene. Ba chiar aş zice că e în surplus. Şi oricât s-ar consuma din ea, la orice oră am mai multă lene în mine decât idei.
Au inima mea Lenea-i draga mea Nu pot fără ea Şi nu o voi da Chiar la nimenea! Am să-mi ţin lenea Toată viaţa mea Şi îi voi cânta O voi respecta O voi şi curta Până voi putea!
Măimăi?
|
|
28/12/07 13:16
|
|
tamarta
membru
|
|
Of Doamne..cu ce am gresit? mai bine taceam :|
eh...tu esti baiat bun cand vrei 
|
|
28/12/07 13:19
|
|
Andreea
membru
|
|
m-am gandit ca sa scriu si eu una din putinele mele poezii...sper sa va placa.... 
Rugaciune..
Ca o lumina vie de care am nevoie , Ca o carare dreapta sa nu ma ratacesc, Asa e rugaciunea,ce zi de zi m-ajuta Ca sa traiesc aproape de Tatal meu ceresc.
Cand imi aplec fiinta,in fata Ta,o Doamne Simt cum se duce frica si-ngrijoararea toata Si-ncep sa-Ti spun ce lucruri M-au framantat adesea.
Iar Tu,plin de iubire,de dragoste paterna M-asculti si-mi dai in putere, Sa pot sa trec prin toate, Cu dreapta Ta alaturi.
Iti multumesc ca-n ceasul, Cand eu vorbesc cu Tine, Tu ma asculti si-n toate Imi dai pace deplina.
Te rog,ajuta-mi Doamne, Ca sa ma-ncred in Tine Si-n bucuria mare, Si-n suferinta plina.
Fa Tu ca-n toata viata, S-alerg mereu la Tine, Si doar Tu sa-mi fii sprijin Si ajutor in toate.
Prin rugaciune sa-Ti spun toate Pacatele facute,caci Tu, deja, Prin jertfa,mi le-ai iertat Pe toate...
Ultima modificare de Andreea (30/01/08 22:30)
|
|
14/01/08 10:08
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Frumos Andreea .. o sa va scriu si eu intr-o zi dar nu prea indraznesc dupa ce vad ce "poetese" avem aici..va incurajez (tamarta , andreea..poate si altii) sa ne mai incantati!
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
30/01/08 17:53
|
|
Andreea
membru
|
|
Multumesc..asta chiar ma face sa ma gandesc la o viitoare postare a altei poezii.. 
|
|
30/01/08 22:30
|
|
mihaella
+
|
|
Ma bucur Andreea! Ma incumet sa postez si eu una :
ZIDESTE PE STANCA Te caut in ploaie..in vant si-n abis In tunet, in viscol ..si-n marea adanca Caci esti peste toate iar sufletu-mi stins Te cheama sa vii, sa m-asezi iar pe stanca!
Zidit-am din paie uscate o casa Pe maluri straine pazite de vanturi Si-n vreme torida…mereu secetoasa Doar lacrimi amare udara pamantul..
Ah, greu sufla vantul surpand temelia Preschimba tot visul in pumni de nisip Zadarnica-i truda.. traiesc fantezia A golului sumbru transformat in nimic…
Si valul de ceata se-mprastie-n zare Observ cu stupoare pe ce am zidit Incerc ca sa caut refugiu, scapare.. Dar vantu-mi sopteste ca sunt…parasit…
Cu glas ca de tunet..strabate ecoul Acelui ce-I viu..ce ne-a zamislit: -Copile, te-ntoarce, te-ndemn cu iubire De ce pe nisip,tu castel ti-ai zidit?
Cu greu ma desprind de malul strain Ascult vocea blanda, mai este timp inca Sa-nfrunt norii negrii, de dragoste plin Sa-ncep sa-mi zidesc a mea casa pe STANCA!
Ultima modificare de mihaella (30/01/08 22:37)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
30/01/08 22:35
|
|
Andreea
membru
|
|
super...ma bucur ca ai avut curaj..Domnul sa te inspire in continuare 
|
|
30/01/08 22:49
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Domnul sa va inspire in continuare pe toate si sa continuati sa postati creatii proprii 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
02/02/08 16:10
|
|
tamarta
membru
|
|
eu nu mai indraznesc... mai ales dupa ce am vazut poeziile voastre... fiti binecuvantate... continuati sa scrieti...nu faceti prostia pe care am facut-o eu
|
|
02/02/08 17:24
|
|
mihaella
+
|
|
Tamy , dar ce prostie ai facut ? ca nu inteleg.. si de ce sa nu indraznesti? poeziile tale sunt extraordinare.. probabil te referi ca nu au caracter religios dar nu conteaza.. poti sa incepi de pe-acuma. HAI , ca esti o artista, nu ma dezamagii !!!!!
|
|
02/02/08 20:24
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|