TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/TANAR si CRESTIN ?/Esti tanar.. poti fi si crestin? Moderat de feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
m3diator
admin

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 08/12/04
pentru ca am hotarat sa avem ca nume pentru viziunea noastra "tanar crestin" dorim sa aflam ce inseamna sa fii crestin in ziua de azi si mai ales daca poti fi crestin fiind tanar si dorind sa "gusti" cate putin din fiecare lucru..

asadar..  va invit sa scrieti aici despre parerea voastra legata de acest subiect. astept raspuns.


18/03/05 00:48

   
petru
membru

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 18/03/05
A fi crestin e la fel de greu si de usor pentru un batran ca pentru un tanar. E foarte greu, e imposibil omeneste de aceea e la fel pentru orice varsta: pentru ca nu omul face ceva ci Dumnezeu.
     La intrebarea daca poti fi si tanar si crestin raspunsul meu care-i sigur si al Lui Dumnezeu este sigur: DA. Dupa cum ziceam lucrarea care face ca un om sa fie crestin o face Dumnezeu insa depinde destul si de om: sa accepte. Orice om care e in stare sa primeasca propunerea lui Dumnezeu de a fi crestin (de a-L urma pe Cristos) este capabil sa accepte sau sa refuze.
    Va propun celor care aveti indoieli la capabilitatea unui tanar de a fi crestin in zilele acestea sa aduceti aici orice "manifestare" practica a acestor indoieli. Vreau cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajut si pe altii sa vada ca se poate si sa traiasca precum un crestin.


_______________________________________
Slava este a lui Dumnezeu!

18/03/05 23:52

   
lauryka
membru

Locatie: suceava
Inregistat: 15/03/05
daca esti tanar ...sigur ca poti fi si crestin ....si ce poate fi mai fain decat sa fii un tanar crestin ?????cred ca acum e perioada cand poti face cele mai multe lucruri pt Domnul ...cand poti arata celor din jur ca esti intr-adevar copilul Lui ...si ca intr-o lume in care totul este corupt , murdar ,intunecat ...tu poti fi lumina , drepatete , adevar , puritate...cand toti din jurul tau sunt la fel, tu poti fi diferit ....pentru ca esti unic ....si tineretea este varsta cand poti arata cel mai bine toate acestea....deci fii un tanar crestin ...STIU CA POTI !!!!

_______________________________________
Live each day as if you are the only Bible some people will read.

19/03/05 00:36

   
anca4j
membru

Inregistat: 24/01/05
cred ca unii folosesc faptul ca sunt tineri ca scuza pt a nu fi crestini ...ceea ce e  gresit
 
   Noi in general , avem mai multa energie si mai multa putere de a face lucruri marete, acum depinde in ce ne investim energia si daca dorim sa fim cu adevarat crestini...
     
      unii spun ca sunt tineri, si vor si sa se distreze...  crestinii au parte de bucurii foarte mari ...insa daca unii tineri privesc bucuria in  felul lumii.... "cine , in adevar,poate...sa se bucure fara El?" (Eclesiastul 2:25)
   
  fii binecuvantat si ...indrazneste  sa fii un TanarCrestin !!!

Ultima modificare de anca4j (21/03/05 16:45)


20/03/05 15:10

   
gfod
membru

Locatie: Cluj-Napoca, Ardeal
Inregistat: 21/03/05

Petru a scris:

Daca ti-a zis cineva ca esti nebun, ingust la minte, indoctrinat, fanatic???

de acord cu tine......dar stii ca multi crestini forteaza pe ceilalti sa-i denumeasca asa. si iti spun ca sunt multi care chiar sunt ingusti la minte. si asta nu pentru ca ar fi extraodinari de crestini si nu mai stiu ce. pur si simplu, sunt ingusti la minte.
pentru mine nu ar fi un motiv de lauda.........dar daca eu stiu ca am facut tot ce trebuia, si i-am prezentat omului Evanghelia lui Cristos cat mai pe intelesul lui(dar nu distorsionata, bineinteles) si el ma face ingust la minte doar pentru ca inca mai cred in Dumnezeu, atunci ar fi un motiv de bucurie.....dar si mahnire.


_______________________________________
sunt si eu om(sclab om!)...

08/04/05 11:39

Site web  
vaxaly
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 28/03/05
ai dreptate gfod.. f mare dreptate unii chiar sunt ingusti, tare ingusti la minte! si cred ca in maj cazurilor este vorba de traditionalism!
Pavel care era intelept (a studiat in cea mai inalta scoala din acea vreme), a fost numit NEBUN; da Pavel chiar era nebun pt Hristos, si in viata lui nu se gaseasca decat Hristos! Da cand o sa ajungem aproape de cine era Pavel si de viata lui cu Hristos atunci o sa meritam sa fim numiti NEBUNI, FREAK, pana atunci sa nu ne luam ce nu este al nostru; pt ca putin sunt in ziua de azi care cu adevarat sunt nebuni pt Hristos; fff putini!

Si prin Dumnezeu totul este posibil, da este posibil sa fii crestin! - tanar crestin! Chiar daca totul din jur te atrage alaturi de Hristos si rastignit impreuna cu El, poti fi crestin! -crestin adevarat!

Suntem nebuni pt Hristos; suntem considerati nebuni (desi nu prea suntem de multe ori), dar suntem ai LUI.
"cineva spunea odata: Eu sunt nebun pt Hristos, tu pt cine esti???- sau pt cine ai vrea sa fii??


_______________________________________
"Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."

26/04/05 17:55

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Imi place din ce in ce mai mult acest forum, subiectele si oamenii care-i "ascult" pe aici. Pot sa spun un sincer: Domnul sa va binecuvanteze pe toti!

Imi place afirmatia cu care a pornit Petru, zicand ca a fi crestin este la fel de greu si de usor pentru orice categorie de varsta. Poate noua chiar ne-ar fi mai usor sa acceptam sa fim numiti nebuni de la o varsta asa de fregeda, pentru ca, deh, nu prea avem multe realizari care sa ne cauzeze o oarecare imagine de sine mai pompoasa. Un om respectabil, in prag de pensie, cu multe realizari in viata, parca accepta mai greu sa  fie numit nebun de colegii lui de munca de o viata, si atunci amana impacarea cu Hristos si trairea unei vieti de vestire a Evangheliei altora. La tineri parca e mai usor sa zici: "Ce-am de pierdut? Daca nu merge aici voi incerca in alta parte! Doar sunt tanar, am toata viata inainte si tot timpul sa ma realizez!"

Poate ar fi de punctat si abundenta de ispite din ziua de azi. Aici intervine ceea ce Petru din Suceava numea "lupta". (A-propos, Petru, iti zic asa ca sa nu creada altii ca vorbesc aici de apostolul Petru. Daca te deranjeaza sa-mi spui, si voi incerca sa precizez altfel ca e vorba de tine.)

Tot o lupta mai este de dat si pe un alt plan. Vaxaly si Gfod vorbeau despre ingustimea de minte a unor oameni... este interesant ca de pe cealalta parte a geamului si ei ne considera tot asa, ingusti la minte. Intoleranti. Si atunci pot sa zic ca a fi un tanar crestin in ziua de azi inseamna a fi un tanar sub presiune. Fara a purta tu insuti povara, dar constient tot impul de ea.

Imaginati-va toti "prietenii" si colegii vostri lumesti pe un taler de balanta, si voi, oricare, singur, pe celalalt. La o cantarire, cine va fi gasit mai greu? Daca am fi noi singuri, bratul fortei exercitat de tinerii firesti din jurul nostru ar fi mai mare. Dar cand pune Dumnezeu degetul... cam sare acul! Asa ca presiunea exista, suntem supusi ei, dar nu suntem chemati ca sa o purtam noi, ci sa o aruncam asupra Lui!

Ca tanar crestin trebuie sa iesi in evidenta. Vei fi tot timpul minoritar. Vei fi remarcat din multime, si cel mai probabil pentru a fi batjocorit. Astazi spiritul de turma ii ascunde pe multi lasi. Tanarul crestin este oaia care nu cade in fantana cand toate celelalte o fac. Poti acest lucru, dar numai in Hristos!


29/04/05 01:36

Site web  
vaxaly
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 28/03/05
salut Filip. Eu cand am spus de ingustimea mintii unora ma refeream ca mintea lor e ingusta si sunt nebuni, nu ca ar trai ei o viata cu Hristos pt a fi nebuni! Stiu fff bine ca intelepciunea lumii este nebunie in ochii lui DUmnezeu, iar ca nebunia pt Dumnezeu este intelepciune! Eu nu te consider si nu consider pe nimeni ingust la mine. Am spus doar ce cred eu. Sa fii crestin in ziua de azi stiu ff bine cum e.
Stiu de batjocora, de insulta de prigonire, de necaz sau cum vreti sa il numiti. A fi tanar crestin nu inseamna sa fii numai nebun, ci si intelep, pt ca daca nu stii sa fii si intelept nu vei castiga multimea!
"prietenii" au o imagine traznita despre noi. diferita de la unii la altii; (ex: ma contraziceam cu profa de religie odata si tot nu voia sa ma creada, ii aduceam argumente etc, dar ea nimic; atunci colegul meu de banca spune: "doamna profesoara nu va contraziceti cu asta ca stie biblia pe derost, asta e nebun" ; am inceput sa rad, nu stiu daca meritam eu acea lauda (da asta e lauda) dar i-am multumit lui Dumnezeu; ma mai vedeau si ca atotstiutor, veneau la mine daca voiau sa stie de o religie anume, daca aveau probleme personale, dar tot ei ma batjocoreau.).

De multe ori "inchinam steagul" inainte de lupta, si la mica adiere a unor vorbe ne lasam batuti (am patit si eu asta), dar cu cat am inteles mai bun acea nebunie pt Hristos, cu cat am vazut mai mult din dragostea Lui, de atunci biruinta e tot a Domnului!!!

Dar ce spui Filip cand in unele cazuri chiar suntem noi deplasati si spunem ca asta e nebunie pt Hristos. Eu asta am vrut sa spun!
Cred ca multi isi gasesc o scuza ca sunt cum sunt in nebunia asta!
Cred ca nebunia pt Hristos cere si o intelepciune! Ma gandesc la Pavel, si mi-l imaginez nebun pt Hristos, si totodata si intelept pt oameni (a trecut prin cea mai mare scoala a vremii), dar intelepciunea lui in ochii lui DUmnezeu era 0 (nul); -dar spun dar... e bine sa fii si intelept pt oameni. altfel le vb cand esti intelept , Dumnezeu cere si oameni intelepti, intelectulali!!! si cand un astfel de om devine NEBUN atunci iadul tremura!

Ca tanar crestin iesim in evidenta intr-un fel sau altul. Ori o sa aruncam o lumina pt Hristos ori pt Diavolul!!! Alegerea ne apartine!

ori facem numele de POCAIT de rusine ori il facem de lauda!

..cam atat am avut de spus si sper ca am fost inteles!

Vegheati fiti tari in credinta fiti oameni intaritia-va! tot ce faceti sa fie facut cu dragoste!
<><


_______________________________________
"Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."

29/04/05 08:58

Site web  
gfod
membru

Locatie: Cluj-Napoca, Ardeal
Inregistat: 21/03/05
vaxaly, imi place foarte mult ce ai zis, de faza cu intelectualii si cutremuratul iadului. eu cred  vorbeam despre ingustimea mintala a unora care afirma ca nu trebuie sa invatam, mai ales la scoala, ca toate lucrurile astea sunt pacatoase si nu sunt de noi. rezultatul? niste oameni care abia pot sa lege o propozitie, si asta cu dezacorduri, care nu stiu nimic altceva decat biserica si iar biserica, si si acolo gresesc. 
n-o sa uit niciodata ce o spus Iosif Ton la Peniel  si de atunci nu mai am nici un dubiu ca trebuie sa fiu fruntas oriunde as fi, pentru ca pot sa fiu: "viata mea vreau sa fie a lui, Isus, dar mai intai o infrumusetez, ca sa i-o pot da frumoasa" se referea la talentul pe care majoritatea dintre noi il avem, si pe care il suprimam ca nu cumva "sa pacatuim cu lucrurile lumii asteia". si nu invatam si toate astea. dar daca tu inveti si devii un intelectual pentru Dumnezeu, si pentru extinderea Imparatiei, atunci aia da chestie! si ii de subliniat ca in general oameni de-astia se ridica si critica mersu gresit al bisericii......si sper ca si din generatia noastra se ridica tineri care sa spuna ce trebuie sa spuna si sa fie crestini asa cum trebuie sa fie....si eu cunosc multi.

Domnul sa va binecuvanteze pe toti!


_______________________________________
sunt si eu om(sclab om!)...

29/04/05 17:59

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Slava Domnului! Se pare ca subiectul prinde tot mai mult cheag! vaxaly, imi pare rau daca nu m-am exprimat destul de clar in ceea ce am adaugat ca si comentariu. Sunt perfect de acord cu tine, si nu am vrut decat sa fac o constatare cu privire la felul cum sunt cei ai lui Dumnezeu si cei care nu sunt ai lui, adica mereu in opozitie.

Acum am inteles mai bine ce vroiai sa spui cu privire la "nebunia" care poate sa apara in sanul crestinusmului. Si cred ca si gfod a plusat foarte bine in explicatia cu privire la "indobitocirea voita".

Chiar destul de recent la o seara de tineret am avut o polemica pe seama itelepciunii si a cautarii intelepciunii lumesti. Si cred ca Gfod a punctat destul de clar cand a spus "intelectual pentru Dumnezeu". Daca straduinta mea la invatat, si ma refer aici la invatatura seculara, are ca scop final glorificarea lui Dumnezeu si este supusa intelepciunii care vine de sus, atunci as ridica trei maini la a vota "PENTRU" !

Daca in schimb ma ascund in spatele scopului nobil amintit pentru "a ma sparge in figuri" de la amvon, facand concurs cu altii (de ex. care din noi arunca pe gura mai multe citate din autori celebri, si asta e doar unul din exemplele posibile) atunci, sa fiu iertat, dar prefer ca "ochiul acesta sa mi-l scot".

Exista un pericol in prea multa desteptaciune. Dar pericol exista si in prostie. Nuiaua este pentru spatele nebunului. Iar pe intelept daca-l mustri se face si mai intelept.

Asa ca, fratilor, haideti sa fim destepti pentru Hristos! Cu masura!
Si totodata sa fim nebuni pentru Hristos! Tot cu masura!


29/04/05 18:27

Site web  
petru
membru

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 18/03/05

e bine sa fii si intelept pt oameni. altfel le vb cand esti intelept , Dumnezeu cere si oameni intelepti, intelectulali!!! si cand un astfel de om devine NEBUN atunci iadul tremura!

    Ai partial dreptate..:)..dar e o parte f. buna ce ai zis.
    Iadul (a se intelege Satana si armata lui) se teme de cine este Nebun dupa Isus, de cine il iubeste deci il crede si-L asculta. Nu conteaza daca ai trei facultati sau esti cioban la oi, important e daca il iubesti pe Isus si asculti de EL.
    Greselile/aberatiile unor crestini nu se datoreaza invatarii sau neinvatarii lor ci incapatanarii increderii in sine sau in altii, deci se vede la cine Hristos nu e DOMN in toate.


_______________________________________
Slava este a lui Dumnezeu!

29/04/05 19:01

   
gfod
membru

Locatie: Cluj-Napoca, Ardeal
Inregistat: 21/03/05
Da ma, normal, inaintea lui Dumnezeu, toti avem parte de aceeasi dragoste extraordinara si interminabila. Si Harul lui este la fel de mare pentru toti indiferent de intelect. punct.

eu ma gandeam la intelectual pentru Dumnezeu in contextul evanghelizarii. asta-i probabil cea mai grea evanghelizare. sa traiesti printre prietenii tai de-o viata si sa vada ca esti o lumina, sa poti sa intretii o conversatie cu nu stiu ce "ateu" ingamfat si zeflemitor......spre asta ma uit eu.....cat despre predici pompoase de la amvon, ma gandesc tot timpul la faptul ca trebuie sa fim smeriti si umili......si ca nu trbuie sa aruncam cu cunostinta in ceilalti de sa-i facem la psihic. si chiar, as avea tot respectul pentru predicatorii care citeaza nu stiu ce autor si chiar au citit cartea aia......nu-mi plac culegatorii de citate din carti de citate. ca exista o gramada.


_______________________________________
sunt si eu om(sclab om!)...

30/04/05 02:45

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

gfod a scris:

si chiar, as avea tot respectul pentru predicatorii care citeaza nu stiu ce autor si chiar au citit cartea aia......nu-mi plac culegatorii de citate din carti de citate. ca exista o gramada.

gfod, you're the man!
m-ai uns la inima cu faza asta, parca mi-ai citit gandurile, chiar daca eu nu am avut curajul sa le exprim asa de raspicat! God bless you!

Ultima modificare de Lupea_Filip (30/04/05 10:35)


30/04/05 10:35

Site web  
vaxaly
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 28/03/05
super. ma bucur ca intelegem si ca ne completam unul pe altul. Da Gfod cand ai si citit cartea atunci da, poti sa dai cu citate.
Si eu nu cred ca o predica "pompoasa", plina de cuvinte si fraze in greaca, si umpluta cu nu mai stiu ce fraze teologice, ajuta pe prea multi. Bibilia trebuie predicata pe intelesul tuturor, simplu si clar!
Pavel (desi era super invatat) vorbea deshis tuturor, simplu si clar!

Si da Petru cand am spus iad m-am referit la Satan si armata lui; cand esti nebun pentru (dupa, cu, alaturi de) Isus iadul tremura. au tremurat de Pavel, de Petru si de altii cred ca ar trebui sa tremure si de noi!

<><


_______________________________________
"Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."

11/05/05 17:15

Site web  
joy
membru

Locatie: bucuresti, romania
Inregistat: 23/05/05
dak citesti ceva si acea chestie exprima atat de bine ce crezi sau simti atunci poti sa spui ca te reprezinta chiar dak nu e scrisa de tine...:)
eu cred ca un tanar poate fi crestin in ziua de azi....si chiar sa aiba un timp fain cu Domnul dar si sa se simta bine in lumea asta plina de ispite....
cred ca un tanar crestin poate ramane crestin dar sa se si distreze....multi sunt de parere ca dak esti crestin nu poti sa faci mai nimic si duci o viata de calugar, dar eu cred ca lucrurile nu stau chiar asa....sa fim seriosi, sunt atatea lucruri faine pe care le-a creat Domnul, mai ales oamenii....dar in toate tb sa fie o limita pe care o da numai El....:)


_______________________________________
joy

18/07/05 21:06

   
m3diator
admin

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 08/12/04
reproduc mai jos un text aparut intr'o carte de meditatii:

"Un adevarat crestin iese in evidenta! Are un caracter mai bine ancorat,
idei mai originale, spirit mai bland, curaj mai mare, capacitati de
conducator mai bune, preocupari mai largi, compasiune autentica si
convingeri concrete. Este plin de pasiune, in ciuda circumstantelor dificile
si manifesta o intelepciune ce ii depaseste cu mult varsta. Si mai este
si plin de surprize: crezi ca l'ai etichetat insa se dovedeste imprevizibil.
Cand esti in preajma lui te simti putin incomod, deoarece nu stii la ce
sa te astepti. In timp, vei descoperi ca te poti increde in actiunile si ideile
lui originale."

ce spuneti despre aceasta descriere, va regasiti si voi in ea?


07/08/05 13:27

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
Se pare ca nu s-a regasit nimeni in aceasta descriere, m3diator...

Am gasit o statistica :

-19 din 20 de crestini s-au intors la Domnul inainte de-a implini varsta de 25 de ani
-dupa 25 de ani, numai unul din 10.000 de oameni
-dupa 35 de ani, numai unul din 50.000 de oameni
-dupa 45 de ani, numai unul din 200.000 de oameni
-dupa 55 de ani, numai unul din 300.000 de oameni
-dupa 65 de ani, numai unul din 500.000 de oameni
-dupa 75 de ani, numai unul din 700.000 de oameni !

Mi s-a parut interesanta statistica aceasta...E asa de bina sa te intorci la Domnul  cand esti tanar! Sa iei deciziile importanta din viata ta impreuna cu El : meseria, casatoria, ...sa ai mai multa putere, entuziasm, timp pentru Domnul...

Tinerii crestini pot fi o forta! Cineva ii numea armata bisericii. De aceea Satan ii ataca atat de des...

Apostolul Pavel l-a sfatuit pe Timotei :
" Fugi de poftele tineretii, si urmareste neprihanirea, credinta, dragostea, pacea, impreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata "
" Nimeni sa nu-ti dispretuiasca tineretea; ci fii o pilda pentru credinciosi: in vorbire, in purtare, in dragoste, in credinta, in curatie".

Sa ne ajute Domnul sa fim niste lumini pentru El !

Ultima modificare de april (10/11/05 20:17)


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

05/11/05 11:52

   
doitili
membru

Locatie: Curtea de Arges, Romania
Inregistat: 23/10/05
amin

_______________________________________
Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.

06/11/05 14:20

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Daca te uiti intr-o statistica a misionarilor aproape toti l-au primit pe Dl Isus in inima lor cand aveau pana la 9 ani. Imi permit sa aduc in discutie versetul ala care zice:"invata pe copil calea Domnului si cand va fi mare nu se va abate de la ea".

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

08/11/05 23:38

Site web  
doitili
membru

Locatie: Curtea de Arges, Romania
Inregistat: 23/10/05
de asta e un lucru f important felul in care ne crestem copiii, cei invatam in primii ani de viata.

_______________________________________
Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.

09/11/05 00:06

   
CodDot
membru

Locatie: Iasi / Botosani, Romania
Inregistat: 12/01/06
de unul singur nu poti fi si crestin. Dar slava Domnului, ca a fi crestin inseamna a fi copilul Lui, si astfel dragostea Lui de Tata ma ajuta sa fiu, cu fiecare zi, mai crestin decat ieri. Se intampla sa falimentez si aceasta dese ori. Totusi ma ridic cu ajutorul Sau si incerc din nou sa ma apropii de tinta. Sunt mahnit sa stiu ca i-am suparat fata, si de multe ori nu inteleg cum inca ma mai poate ierta. Dar slavit fie Domnul pentru dragostea Sa nemarginit de mare!!!

_______________________________________
Daniel Condurachi
my PORTFOLIO - http://www.byCodDot.com
my BLOG - http://blog.byCodDot.com

13/01/06 00:28

Site web  
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Noi putem sa fim exemple acolo unde suntem. E adevarat pe de o parte ca nu putem sa fim crestini de unii singuri, dar sunt multi care traiesc in case cu copii, cu soti care nu-L cunosc pe Domnul si stiu cazuri in care sotia nu e lasata sa mearga la biserica pentru ca numai ea este crestina, dar ea isi traieste viata ei alaturi de Domnul acolo, slujindu-le celorlalti cu bucurie. Atunci cand iti faci treaba bine e imposibil ca cei din jur sa nu observe ca esti diferit si sa reactioneze.

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

16/01/06 00:29

Site web  
larionemily
membru

Locatie: BAIA-MARE
Inregistat: 09/02/06
DA!!  de trei ori da,eu cred ca cel mai frumos e sa fi un tanar crestin..si daca esti asa atunci te asteapta un viitor semet!ce poate fi mai frumos decat sa te gandesti ca ai inainte o viata intreaga ca sa i-o dedici numai lui isus...si daca nu vei apuca pt ca El va veni ferice de tine daca te va gasi cautandu-l!!

_______________________________________
Tu mai iubit cat nici nu pot sa spun/Si mi-ai dat har cat nici nu pot s-adun-/Mai coplesit iubindu-ma nespus/Mai cucerit si sunt a Ta ISUS !!

09/02/06 14:23

   
larionemily
membru

Locatie: BAIA-MARE
Inregistat: 09/02/06
dar sa nu uitam ca toate lucrurile sunt posibile numai in El!! nimic din ce suntem sau ce avem sau ce suntem nu e datorita noua ci Domnului!  tot ce suntem suntem prin El!

_______________________________________
Tu mai iubit cat nici nu pot sa spun/Si mi-ai dat har cat nici nu pot s-adun-/Mai coplesit iubindu-ma nespus/Mai cucerit si sunt a Ta ISUS !!

09/02/06 14:24

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. Cel putin eu sunt implinita atunci cand fac ceea ce Il vad pe Tatal facand. Ne descoperim chemarea apucandu-ne de treaba nu umbland din prooroci in prooroci sau asteptand o voce din cer care sa ne zica: "Dute-n Africa!"

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

10/02/06 01:22

Site web  
Pagini:  1 2 3 4    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net