|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 13 |
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Eu cred cum a zis si Traian ca omenirea este in faza pregatitoare acum. Se obisnuieste incetu cu incetu cu noile tehnologii, si un implant care sa inlocuiasca toate actele va fi mai mult decat binevenit. Va fi facut la alegerea noastra voluntara, dar va fi atata de banala incat nu va parea nimic anormal cu asta. De-asta se vor insela multi. Cum va arata nu stiu. "Semne" de recunoastere au fost intotdeauna: buletine, carduri, steaua pe mana la evrei in timpul fascismului..etc. Deci clar nu va fi o chestie pe care sa n-o vedem sau spirituala. Fiindca atunci n-am avea posibilitatea s-o acceptam si nu am mai fi vinovati de o alegere gresita. Si faze ca la Martori...Isus a venit in mod invizibil...suna a extraterestrii mai degraba decat a lucrare dumnezeiasca.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
05/04/08 10:38
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Vreau o explicatie:Isus:"...fiti intelepti ca serpii." ( Matei 10;16)
|
|
10/04/08 11:00
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Explicatie la ce?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
10/04/08 11:43
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
...la ce vrea să spună Isus în acel verset!! cred..
|
|
10/04/08 11:55
|
|
eudemonistul
+
|
|
|
10/04/08 11:59
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Intelepti ca serpii? Pai sarpele nu intra niciodata in gura lupului. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
10/04/08 11:59
|
|
eudemonistul
+
|
|
Dar lupul in gura sarpelui?
|
|
10/04/08 12:02
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Hm. S-ar putea să fie o chestiue de cultură din orientul mijlociu din vremea lui Isus.
Spre exemplu, am auzit o argumentaţie potrivit căreia vulpea în vremea lui Isus nu era considerată animalul şiret din fabulele noastre, ci un animal crud.
Prin urmare, când îl numeşte pe Irod "vulpe", cel mai probabil că Isus s-a referit la caracterul crud al lui Irod, nu la un caracter viclean, cum am fi tentaţi să credem noi, cei din vremurile de acum.
Posibil că şarpele ar fi reprezentat înţelepciunea în vremea respectivă, chiar dacă înţelepciunea îndreptată spre a-şi asigura papa lui fără scrupule pe seama morţii altora - deci ceva rău din punct de vedere moral iudeo-creştin.
Dacă nu mă înşel, zeul Mercur are ca simbol sau mascotă sau ce o fi, şarpele. Deci posibil să fi fost ceva în bagajul de cunoştinţe generale din vremea respectivă, această trăsătură a şarpelui.
|
|
10/04/08 12:32
|
|
eudemonistul
+
|
|
Pe alt forum, ti-as spune mai multe despre simbolistica sarpelui si ai fi uimit.Aici...ia-l cum vrei.
|
|
10/04/08 15:22
|
|
filip
membru
|
|
Chiar aş fi curios. Dacă nu vrei să scrii aici, şi ai scris deja în altă parte (sper că nu măscări), pune un link. Dar... la topicul de diverse! 
|
|
10/04/08 15:34
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
eu cred ca va fi un microcip... si va fi implantat exact in locurile unde spune Biblia... pe mana dreapta sau pe frunte... dar oare pe el sa scrie 666?... nu stiu ce sa zic...
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
11/04/08 11:01
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Filipe, inca nu te-ai prins cum e eude? 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
11/04/08 11:08
|
|
filip
membru
|
|
|
11/04/08 12:05
|
|
eudemonistul
+
|
|
mototey, nimeni nu-mi va spune sa inghit prostiile lui Ioan din Patmos.Imi place prea mult Ioan Evanghelistul.
|
|
11/04/08 14:42
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Nu le vei inghiti, le vei implanta. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
11/04/08 21:20
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
dar stai linistit ca nu sunt prostii... pentru ca multe lucruri scrise in cartea lui(Apocalipsa) s-au intamplat deja... nu trebuie sa crezi, nu esti obligat... dar ca sa iti dau un argument ca tot ce scrie in Biblie... citeste 1 Timotei 3:16 ...
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
11/04/08 23:06
|
|
mirela_
membru
Inregistat: 29/04/08
|
|
ARTICOL ŞTERS DE MODERATOR
Ultima modificare de mirela_ (30/04/08 23:04)
|
|
29/04/08 22:23
|
|
mirela_
membru
|
|
E datoria fiecarui crestin sa cunoasca acestea si sa le faca cunoscute si altora.
Ultima modificare de mirela_ (29/04/08 22:32)
|
|
29/04/08 22:28
|
|
filip
membru
|
|
Salut, mirela. Văd că eşti nouă pe aici. Aş fi apreciat dacă, înainte de a fi postat acest articol, ai fi întrebat dacă este OK să o faci.
La aceste topicuri nu se doreşte postarea unor articole, ci a unor păreri proprii, şi/sau comentarii, argumentate în principal cu Biblia.
Ai până deseară să ştegi articolul de aici, şi eventual să inserezi în locul lui un link pe care să-l poată accesa cine este curios de el.
|
|
30/04/08 09:20
|
|
Magdy
membru
|
|
Mi se pare un pic exagerat articolul. Multe coincidenţe ale numărului 6-6-6 sunt asociate fatidicului 666 .
mirela_ a scris:
...Pecetluirea omenirii cu cifra fiare a inceput, mai intai o inscriptioneaza pe toate produsele (in prezent majoritatea produselor au codul de bare pe ele)... |
"Pecetluirea omenirii" e prea mult spus!!! După părerea mea, mult discutatul cod de bare nu e altceva decât un sistem de cifre folosit pentru a ţine mai uşor evidenţa mărfurilor.
Mie mi se par exagerări: 666 din FRF, 666 de talanţi ai lui Solomon, cărţi de credit, cartele telefonice....
Păi atunci cum se scot cei care sunt născuţi în date ca: 06.06.2006 sau 06.06.1_ _6 etc???
Biserica nu va mai fi atunci. Aşa că scăpăm de semnul fiarei dacă stăm lângă Domnul!
|
|
30/04/08 09:29
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
E adevarat ca omenirea este in faza de "obisnuire", dar nu atat cu numarul 666 care ar da repede de banuit ci cu un sistem unic pe care omenirea sa-l accepte cu usurinta. Ex.: cardul..usor de manevrat, nu se fura banii de pe el cum s-ar fura dintr-un portofel, mic...etc. Cu astea lumea se pregateste de ceva ce le va cuprinde pe toate:sanatate, bani, gps, identitate...etc. Asta li se va parea chiar convenabil in loc de a purta "ditamai" portofelul. Si avantajul cel mai mare al "chestiei" va fi ca nu se va mai uita sau pierde, deoarece va fi pus direct pe noi sau IN noi. Multe avantaje pe care oamenii nu le vor ignora si vor fi bucurosi sa le adopte. Doar crestinii se vor impotrivi, ceea ce-i va face sa arate "invechiti", indobitociti, etc..si vor fi de rasul lumii, dar de binecuvantarea lui D-zeu.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
30/04/08 12:06
|
|
mirela_
membru
|
|
filip a scris:
Salut, mirela. Văd că eşti nouă pe aici. Aş fi apreciat dacă, înainte de a fi postat acest articol, ai fi întrebat dacă este OK să o faci. |
??? De ce nu ar fi OK? Deranjeaza pe cineva? Sa intreb daca e ok sa postez si eu un raspuns? Dar nu pt asta exista forum??? Adica toti care posteaza intreba moderatorul mai intai? Nu inteleg... Trebuia sa dau postul la corectat mai intai si dupa ce primesc aceeptul, atunci sa il postez? Dar cum as fi putut sa fac asta inainte, trebuia sa trimit la o adresa de email inainte? Am citit si eu regulile forumului si nu am gasit nimic in acest sens.
filip a scris:
La aceste topicuri nu se doreşte postarea unor articole, ci a unor păreri proprii, şi/sau comentarii, argumentate în principal cu Biblia. |
In primul rand, nu ai citit cu atentie, eu NU AM PUBLICAT NICI UN ARTICOL , ci postul este propria mea parere, si am scris vreo 2 link-uri cu sursele de inspiratie (am publicat doar link-urile nu si informatiile, de fapt era vorba doar de un singur articol si de o lege). De unde pana unde ai tras concluzia ca acest post este un articol luat de undeva? Sunt chestiuni diferite in acest post, nu am facut decat sa urmez regulamentul forumului. Citez din regulament: In cazul in care se face publica o stire, o noutate sau un articol, acestea trebuiesc insotite de o dovada (link catre resursa in cauza de exemplu) sau de o explicatie mai ampla, cu motive si dovezi (cel putin din experienta proprie a poster-ului). Singura stire facuta publica (despre care regulamentul nu precizeaza ca nu trebuiesc prezentate ci doar insotite de dovezi) a fost cea referitoare la viitoarele cartele de identitate, la fel am dat explicatii. Am mai prezentat un pasaj din Cuv. Paisie, care nu se gaseste pe net pt a publica doar link-ul (oricum, important era doar acel pasaj - care are legatura cu topicul, nu toata cartea) ci am scris dintr-o carte pe care o am in biblioteca. Am publicat foto cu codul de bare, pt ca nu multi inteleg unde se regaseste cifra fiarei pe acesta.
Ai până deseară să ştegi articolul de aici, şi eventual să inserezi în locul lui un link pe care să-l poată accesa cine este curios de el. |
Imediat ce mi se explica si mie de ce trebuie sa fac asta, si cu ce anume am incalcat regulile forumului, dat fiind faptul ca nu am folosit un limbaj neadecvat si ca postul meu are legatura directa cu subiectul topicului.
Sunt absolut uimita, daca mi-a scapat ceva te rog sa imi spui, altfel acest forum nu poate prezenta credibilitate... Pe nici un alt forum nu mi s-a spus sa sterg postul atat timp cat am respectat regululile, sau nu se doreste defapt publicarea informatiilor despre planul pecetluirii? Un bun crestin ortodox ar urma sfatul monahilor din Sf. Munte Athos de a face publice aceste lucruri pt ca toti sa stie pericolul sa se fereasca de el. Tacerea este consimtire.
Ultima modificare de mirela_ (30/04/08 21:11)
|
|
30/04/08 21:01
|
|
Magdy
membru
|
|
mirela_ a scris:
... Am publicat foto cu codul de bare, pt ca nu multi inteleg unde se regaseste cifra fiarei pe acesta... |
http://astral.idilis.ro/imagini/codbare1.gif
Am mai găsit aici poza pe care ai pus-o tu. http://club.neogen.ro/vali2006/apocalipsa-666/187378/1
Asocierea numărului 666 din Apocalipsă cu anumite numere din coduri de bare ale anumitor produse nu este altceva decât imaginaţia bogată a unora!!! Părerea mea... 
Ultima modificare de Magdy (30/04/08 21:31)
|
|
30/04/08 21:23
|
|
mirela_
membru
|
|
Si apropos, parerea Sfintilor este mult mai valoroasa decat a oricaruia dintre noi, de aceea trebuie pomenita. Argumentarea cu parerile acestora este la fel de importanta ca si cea cu versetele din Biblie. In plus, acestia au trait in vremurile noastre (Cuv. Paisie a adormit in 1994) si interpreteaza Biblia, respectiv Apocalipsa, inspirati de Sfantul Duh, la fel ca si Sf. Apostol Pavel.
|
|
30/04/08 21:29
|
|
Magdy
membru
|
|
mirela_ a scris:
Si apropos, parerea Sfintilor este mult mai valoroasa decat a oricaruia dintre noi.... Argumentarea cu parerile acestora este la fel de importanta ca si cea cu versetele din Biblie. .... |
Şi asta e părerea ta??? 
Nu te supăra, Mirela, dar acei sfinţi care au trăit şi au şi murit, au fost nişte oameni ca şi noi!! Dacă părerile lor scrise în eu-ştiu-ce cărţi nu îşi au rădăcinile în Biblie, atunci ele sunt...egale cu ale noastre!!
|
|
30/04/08 21:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|