|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Ai uitat sa spui de Italia si SUA, si de ...Romania. 
Si care este semnul fiarei in toata chestia asta?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/07/11 14:50
|
|
mihai33
membru
Inregistat: 25/06/10
|
|
semnul fiarei . mai intii ca el ne indica ceva din punct de vedere al numeriologiei caballa deci paote fi calculat dupa literele numelui unui om om care este fiata a 8 a dintre altele 7 inaintea celei de-a 9-a numarul i sa potrivit si imparatului nero si altora daca nu ma insel si lui hitler, stalin ,dar si altora care au fost oameni de treaba.
referitior insa la purtarea lui pe brat cu interdictia cumpararii si a vizarii legat si de pacatul prigonirii din cite stiu eu a fost folosit in Renania , nordul frantei ocupate de fascisti cam doua saptamini dupa coalizarea populatiei locale cu ocupantul in mare majoritate a lor , stim si azi ca in acea regiune a frantei un mare procent de populatie inca este si era si inainte de nationalitate germana. astazi a recnoate acest lucru in mod public este o mare rusine de aceea nici pe net nu o sagasiti asta , doar daca ve-ti gasi specialsiti si cercetatori in ale istoriei celor doua razboie mondiale.
Ultima modificare de mihai33 (22/09/14 06:02)
|
|
13/01/12 17:56
|
|
Old
Moderator
|
|
Dar tu de unde ai aceste informatii daca nu se gasesc?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/01/12 18:59
|
|
Jopret
membru
Inregistat: 12/06/10
|
|
Salut tuturor,
Am o sugestie legată de semnul fiarei dar și al altcuiva.... Semnul poate fi o pecetă sau ori ce altceva, nu-i așa?
Considerați următoarele texte din Scriptură:
Ezech. 9: 4 „Domnul i-a zis: „Treci prin mijlocul cetăţii, prin mijlocul Ierusalimului, şi fă un semn pe fruntea oamenilor care suspină şi gem din pricina tuturor urâciunilor care se săvârşesc acolo.”... „Treceţi după el în cetate şi loviţi; ochiul vostru să fie fără milă şi să nu vă înduraţi! Ucideţi şi nimiciţi pe bătrâni, pe tineri, pe fecioare, pe copii şi pe femei; dar să nu vă atingeţi de niciunul din cei ce au semnul pe frunte!
Apoc. 7: 2 „Şi am văzut un alt înger, care se suia dinspre răsăritul soarelui şi care avea pecetea Dumnezeului celui Viu. El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri, cărora le fusese dat să vatăme pământul şi marea, zicând: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!”
Apoc. 13: 16- 14: 1 Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. Apoi m-am uitat şi iată că Mielul stătea pe muntele Sionului; şi împreună cu El stăteau o sută patruzeci şi patru de mii, care aveau scris pe frunte Numele Său şi Numele Tatălui Său.
Acum, mă-ntreb, dacă semnul fiarei este un cip sau mă rog orice altceva material, de ce semnul de pe fruntea copiilor lui Dumnezeu, urmașii Mielului, nu este tot un semn material oricare ar fi el? Ce sau care autoritate separă cele două „semne” și spune că unul este spiritual iar celălalt material? Sau poate și al doilea este tot material?! În acest caz ...care este semnul de pe fruntea urmașilor Mielului? La fel de important sau chiar mai mult decât celălalt semn, nu-i așa?
Jopret
_______________________________________ Adevărat vă spun că unii din cei ce stau aici nu vor gusta moartea până nu vor vedea pe Fiul omului venind în împărăţia Sa." Mat. 16: 28
|
|
21/02/12 19:53
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Cred ca semnul fiarei ar trebui sa fie ceva material deoarece cu acesta se va putea cumpara si vinde. Daca nu ar fi ceva material ar fi destul de greu de verificat acest semn in momentul cand iti platesti cumparaturile de la supermarket.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
22/02/12 10:53
|
|
Old
Moderator
|
|
Jopret a scris:
...Acum, mă-ntreb, dacă semnul fiarei este un cip sau mă rog orice altceva material, de ce semnul de pe fruntea copiilor lui Dumnezeu, urmașii Mielului, nu este tot un semn material oricare ar fi el? Ce sau care autoritate separă cele două „semne” și spune că unul este spiritual iar celălalt material? Sau poate și al doilea este tot material?! În acest caz ...care este semnul de pe fruntea urmașilor Mielului? La fel de important sau chiar mai mult decât celălalt semn, nu-i așa?
Jopret |
Intrebarea e buna, si legitima.
Poate e la fel cum Domnul Iisus zice: "nu puteti sluji si lui Dumnezeu, si lui mamona"
E una dintre ele:
ori lui Dumnezeu= spiritual,
ori mamona = bani, valori materiale
|
|
22/02/12 11:01
|
|
mihai33
membru
Inregistat: 25/06/10
|
|
Am vazut relatat despre purtarea lui in Renania intro emisiune Tv acum vreo 10 ani , purtarea a cosntat in purtarea unei banderole albe pe care era scrisa cifra purtata atunci cind oamenii mergeu la piata -in magazine si piete erau soldati germani si voluntari locali care pazeau , deasemenea era scrisa si pe frunte atunci cind oameni cereau si nu mai era material de banderole. pecetea era stema Reich-ului purtata la cascheta de ofiteri, ei puteau cumpara
unii purtu insa fals doar ca sa poata cumpara insa de multe ori erau piriti de vecini care purtau sincer.
-daca aveti cunostinte plecate in afara (Renania sau Grecia) ii puteti ruga sa se intereseze in legatura cu informatia -cei din Renania referitor la 666 si cei din Grecia referitor la cei doi martori imbracati in saci care au fost omoriti de boierii locali din fruntea Bisericii in orasul Iraklyon - anul 1910.
|
|
23/02/12 17:39
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
mihai33 a scris:
Am vazut relatat despre purtarea lui in Renania intro emisiune Tv acum vreo 10 ani , purtarea a cosntat in purtarea unei banderole albe pe care era scrisa cifra purtata atunci cind oamenii mergeu la piata -in magazine si piete erau soldati germani si voluntari locali care pazeau , deasemenea era scrisa si pe frunte atunci cind oameni cereau si nu mai era material de banderole. pecetea era stema Reich-ului purtata la cascheta de ofiteri, ei puteau cumpara
unii purtu insa fals doar ca sa poata cumpara insa de multe ori erau piriti de vecini care purtau sincer.
-daca aveti cunostinte plecate in afara (Renania sau Grecia) ii puteti ruga sa se intereseze in legatura cu informatia -cei din Renania referitor la 666 si cei din Grecia referitor la cei doi martori imbracati in saci care au fost omoriti de boierii locali din fruntea Bisericii in orasul Iraklyon - anul 1910. |
Ce-i Renania?
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
26/02/12 20:03
|
|
Old
Moderator
|
|
mihai33 a scris:
... -daca aveti cunostinte plecate in afara (Renania sau Grecia) ii puteti ruga sa se intereseze in legatura cu informatia -cei din Renania referitor la 666 si cei din Grecia referitor la cei doi martori imbracati in saci care au fost omoriti de boierii locali din fruntea Bisericii in orasul Iraklyon - anul 1910. |
Pai, cum sa avem cunostinte din vremea aceea? Sunt peste 100 de ani!
|
|
26/02/12 20:35
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Si probabil ca "doi martori" au mai fost pana acum omorati de vreo 100 de ori...cel putin...fara sa aibe legatura cu cei doi care si invie dupa 3 zile...
Ultima modificare de Sword (26/02/12 21:10)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
26/02/12 21:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|