|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
am inteles oricum in chstie de mai sus nu faceam aluzie la tine .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
11/12/08 12:05
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
hm...hi5...eu zic ca poti sa fi crestin in orice circumstanta.La fel acum cativa ani ar fi fost condamnata o idee a unui form crestin pe net.in plus la hi5 ai otiune "privat" si nu pot sa-ti vada profilul decat prietenii...apoi tu poti selectiona pe cine are voie sa-ti lase comentarii...Pentru mine e ceva frumos fiindca imi permite sa mai pastrez legatura cu anumite persoane dragi pe care nu le mai pot vedea prea des.Si nu este obligatoriu sa fie "un cult al persoanei" cu 100 de poze.Poti avea si doar 2-3 poze ca sa mai vada lumea "ce mult ai crescut" 
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
22/12/08 16:41
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
RainSong a scris:
Si cand ii vezi pe toti pe hi5 ce commenturi isi dau ,ce poze isi baga ,ce chestii scriu ,numai smerenie si intelepciune mai trebe ,ca prostie e destula . |
E nevoie de mine ??? 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
22/12/08 18:09
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
si eu folosesc hi5 dar ... nu imi traiesc viata acolo ... mi-am personalizat profilul ca altii sa vada in mine pe Cristos!!!
de ce nu folositi facebook??? ... sau ceva pentru crestini crestin 3D
Ultima modificare de gabitzu.sb (29/01/09 12:59)
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
29/01/09 12:57
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
peopleeee..... poti vorbi de marturie crestina pe internet? .... hi5? era odata unu care incerca sa predice pe un site in care poza eleva aia nabadaioasa ...treziti-va la realitate ... folosesc internetu ca pe un mijloc de relaxare...sau sa mai vad ce gandesc altii...dar nu am pretentia sa fiu marturie...sa schimb pe cineva... get a life! 
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
12/04/10 22:55
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
justdoit a scris:
peopleeee..... poti vorbi de marturie crestina pe internet? .... hi5? |
Categoric da! Chiar daca e mai simplu sa-ti afisezi personalitatea creata de imaginatia ta!
era odata unu care incerca sa predice pe un site in care poza eleva aia nabadaioasa | Ce-o fi cautat pe acolo? Poate e un site care gazduieste diverse informatii si a nimerit omul taman acolo, dorind sa promoveze marturia crestina; atfel nu vad ce ar fi cautat pe acolo. chiar daca avem zel in lucrarea evanghelica, cred ca e prea mult sa mergem la bordel sa depunem acolo marturie!
...treziti-va la realitate ... folosesc internetu ca pe un mijloc de relaxare...sau sa mai vad ce gandesc altii...dar nu am pretentia sa fiu marturie...sa schimb pe cineva... get a life!  |
Nimeni nu are pretentia prea mare, dar marturia crestina e o norma de viata. Chiar si o relaxare trebuie sa ramana in acele norme.(altfel tu ce ai cauta altceva pe internet? )
Ultima modificare de OLD TRAIAN (13/04/10 11:31)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/04/10 11:31
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Eu am cont de hi5 de prin 2000 si il tin ca amintire, fiindca pe hi5 am invatat prima data html. In rest.......
|
|
13/04/10 14:00
|
|
Christina
membru
Inregistat: 15/01/10
|
|
nu consider ca hi5-ul e pacat. in general mi se pare plictisitor, dar ma mai uit uneori la poze cu verisori sau prieteni.
in ultima vreme am observat ca lumea s-a cam mutat de pe hi5 pe facebook. ;
|
|
23/04/10 21:34
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Cam da... Deschidem topic despre Facebook? 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/04/10 22:07
|
|
Christina
membru
|
|
n-are rost. se aseamana cu hi5-ul in multe privinte 
|
|
08/05/10 21:00
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
dar e si diferit in multe privinte..
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/05/10 00:59
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
poti deschide, daca vrei, benny.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/05/10 10:59
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
deschide, deschide, ca abia mi-am facut cont pe facebook si daca am nelamuriri va-ntreb. 
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
09/05/10 11:01
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
cat m-am amuzat ca un supermarket avea pe ziarul de produse promotionale scris intro parte destul de vizibil - alatura-te acum micilor preturi si pe twitter/facebook.
ultimul mohican a scris:
deschide, deschide, ca abia mi-am facut cont pe facebook si daca am nelamuriri va-ntreb.  |
da tu ce faci pe facebook mai? Oamenii seriosi isi pastreaza pozele in album.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/05/10 18:31
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
n-am poze pe facebook, am contul de curand nici macar nu e editat, n-am invitat prieteni, nada, l-am facut intr-o doara (nu ca in genere as fi in doua - doare- )
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
12/05/10 18:52
|
|
Christina
membru
|
|
se pare k e chiar nevoie de topic despre facebook )
|
|
13/05/10 10:42
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
pai daca nici de thread de facebook nu e nevoie nu stiu despre ce am mai putea discuta serios p-acilea 
|
|
13/05/10 11:01
|
|
miles_to_go
membru
Inregistat: 08/06/10
|
|
am avut si eu hi5,dar l-am sters.m-am plictisit de el deoarece e enervant sa imi vada toti pozele si apoi sa ma judece,etc.ca si daca nu ai poze indecente tot te judeca lumea pt ceva si urasc asta.chiar si eu cateodata judec pe hi5 si ar fi mai bn sa ma las de el(folosesc hi5 lui sora-mea). eu am twitter si e foarte fain:) nu stie nimeni cine sunt,etc.
|
|
23/08/10 14:43
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
nu mai folosesc hi5ul, il tin doar pt pozele vechi pe care le am.
|
|
05/09/10 14:39
|
|
Old
Moderator
|
|
hi5
http://www.youtube.com/watch?v=7qPqNFB_eVw
Ultima modificare de Old (23/10/12 22:04)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
23/10/12 22:03
|
|
Damy92
membru
Inregistat: 25/03/13
|
|
Din punctul meu de vedere asa numitele site-uri de socializare sunt niste "camere de luat vederi"!! Click. eu unul am cont pe facebook si mi-a fost de folos de multe ori...dar dupa ce am citit ma bate gandul sa renunt definitiv la acel cont.... "Oamenii Mari" isi pregatesc terenul foarte atent pentru o Noua Ordine Mondiala...!!!
Ultima modificare de Damy92 (09/04/13 23:25)
_______________________________________ Frica Domnului este inceputul ştiinţei; dar nebunii nesocotesc inţelepciunea şi invăţătura.
|
|
09/04/13 23:16
|
|
Old
Moderator
|
|
Damy92 a scris:
D... "Oamenii Mari" isi pregatesc terenul foarte atent pentru o Noua Ordine Mondiala...!!! |
Tu crezi ca se face ordine mondiala cu haifaiv?
|
|
09/04/13 23:44
|
|
Damy92
membru
|
|
[url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8Etr_QG3Wno#![/url] se pregateste de mult timp, iar pentru asta ar cam fi nevoie de o monitorizare la nivel global a fiecarui individ in parte...este doar o parere..daca nu am dreptate te rog sa ma contrazici ! Te rog citeste acest articol!!!
Ultima modificare de Damy92 (09/04/13 23:55)
_______________________________________ Frica Domnului este inceputul ştiinţei; dar nebunii nesocotesc inţelepciunea şi invăţătura.
|
|
09/04/13 23:47
|
|
Old
Moderator
|
|
Ideea nu-i sa te contrazic. Ma gandesc ca datele de pe hi5 sunt mult prea putin fata de ce trebuie pentru ordinea mondiala. Sa-ti dau un exemplu: cuponul de pensie- are mult mai multe date despre individ si mai exacte decat hi5, sau facebook, unde datele pot fi reale sau fictive. In ordinea mondiala le trebuie persoane reale, nu useri. Eu asa cred.
|
|
09/04/13 23:59
|
|
Damy92
membru
|
|
Ai dreptate intr-o oarecare masura. Sa stii ca si acesti useri, cu toate ca posteaza date false, numere de telefon ireale sau mai stiu eu ce prostii, fac marea greseala de a posta unde se duc, cu cine si de ce acum spune-mi tu mie...Mark Zuckerberg, nu stia el ce face? de cand a fost infiintat acest "site de socializare" CIA-ul cheltuieste mult mai putin..De ce? pentru ca ei au tot ce le trebuie chiar acolo . poate ca la noi in Romania nu este cazul sa ne facem griji...cel putin deocamdata..dar pe viitor eu cred ca lucrurile se vor schimba si pentru noi...APARENT in bine...din pacate! Cauta pe youtube ce a relatat un purtator de cuvant al CIA referitor la facebook si retele de socializare, cine sunt 'stapanii" acestora si care sunt intentiile lor!
Ultima modificare de Damy92 (10/04/13 00:28)
|
|
10/04/13 00:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|